Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 mai 2024

W151- Proiectul navei Alchyone. Discutații cu Yazhi despre noile actualizări de la Mari (comunicare extraterestră)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică, Gosia

Publicat 12 aprilie 2024
Traducere Const. Mihăilescu.



Gosia : Care este scopul general al acestui posibil proiect al navei spațiale Alcyone de a intra pe Internet?
Yazhi: Ideea este să se „inunde” mass-media cu informații ET pentru a modifica favorabil percepția realității și a inconștientului colectiv, cu efecte de trezire a conștiinței semințelor stelare de pa planetă; asta însemnând și creșterea conștiinței planetare. Un efect similar cu acela care ar rezulta prin prezența în mai multe corpuri fizice a mai multor semințe stelare pe Pământ.
Robert: Ce fel de idei vor fi implementate?
Yazhi: Toate ideile pozitive pe care le are orice persoană avansată, tot ce am vorbit de ani de zile. Concepte despre cum să relaționezi mai bine și cum să dobori Matrix-ul prin transformarea lui, contracarând acțiunile regresivilor de a-și trimte entităție întunecate prin portaluri pe planetă.
Gosia: De unde a venit ideea asta?
Yazhi: De la Înaltul Sfat, în colaborare cu Alenym, Athena și Mari, inclusiv eu.
Robert: Dar acele suflete taygetane sunt pregătiți în prealabil ?
Yazhi: Nu, și asta e prima problemă. Nu vin deja pregătiți. Ceea ce va trebui perfecționat e ceva ce se va vedea pe măsură ce se aplică acest program. Deocamdată planul este „pe hârtie” și nu se va aplica imediat.
Oricum, sâmbăta aceasta ar putea sosi nava spațială
Asterope, dar misiunea sa este alta, deși, ulterior, s-ar putea implica și ea în acest program.
Robert: Ai putea spune că este un fel de al doilea proiect „Primul contact”? Sau este ceva total diferit?
Yazhi: NU ar trebui numit așa,va fi diferit. Proiectul „Primul Contact” a fost o operațiune oficială a Federației Galactice. Acesta este o acțiune unilaterală, deoarece aparține numai Taygetei.
Este un efort de a crește influența pozitivă, fără a încălca regulile Federației Galactice, adică Prima Directivă trebuie respectată.Vom folosi toate posibilitățile legale pentru a avansa și implementa acest program..
Dar nu va fi vorba despre creșterea numărului de „întâlniri cu ET” ale oamenilor. NU. Cine va lansa asemenea zvonuri va frauda realitatea, să fie clar. Validarea acestor evenimente se va face numai de către cei din acest grup de inițiativă.
Gosia : Bine. Nu era mai bine să nu spui nimic, doar să acționați? Pentru că acum oamenii vor căuta ET în fiecare comentariu online.... haha.
Yazhi: Am discutat despre asta și s-a decis că este mai bine să o spunem, pentru că oamenii vor fi mai receptivi și mai prezenți. Chiar și cei falși care vor apărea (pentru că vor fi dintre aceștia), fără să vrea, vor promova programul.
Gosia: Și de ce s-a decis brusc Alenym să fie atât de deschisă către oameni ? Până acum s-a păstrat în „bulă”. De ce trecerea de la doar 30 de taygetani (câți au fost în medie până acum) la atât de mulți?

Yazhi: Alenym își schimbă și perspectiva de la pasivă la mai activă, și asta s-a putut observa și prin sosirea, cu luni în urmă, a noilor nave de luptă care urmate de un distrugător, ia acum se așteaptă sosirea a altor a altor două nave de luptă, clasa Alcyone. Se consolidează puterea taygetană în zonă și prin sosirea altor taygetani pe Toleka. Când vor ajunge Alcyone și Asterope, vom fi aproape 1.000 de oameni aici, fără să-i mai pun la socoteală pe cei 100 de pe Saska 1, aflată încă aici, lipită de Toleka.
Gosia: De ce atât de multe dintr-o dată? Ce altceva mai există în afară de dorința de a inunda canalele de știri?
Robert: Se pregătește ceva?
Yazhi: Un bun observator, va vedea că există începe o schimbare. Asta cam de la sosirea Etorthanilor cu Cenuşii. De altfel, forțele se polarizează și în afara planetei, deși este complicat de observat. Nu este vorba doar de băieți buni vs. băieți răi. Există mai multă influență care vine de la Orion, așa că acum există mai multă influență care vine din Pleiade. Nimeni nu va dori să se încurce cu 2 nave de luptă clasa Alcyone.
Gosia: Uau, da! Bine. Și ce crezi că s-ar putea întâmpla ca urmare a tuturor acestor lucruri? Ce vezi?
Yazhi: Ei bine, conștiința populației devine din ce în ce mai separată. Cum spunea Dolores Cannon.
Gosia: Și conștiința stelară?
Yazhi: Da. Pretutindeni. Impunerea măsurilor restrictive pentru „protejarea” sănătății globale a accelerat polarizarea și mai mult a conștiinței planetare. Se pare că acum un Matrix amplificat. Dar numai din punct de vedere material. Semințele stelare și cele trezite par separate, dar în interior, din eter, sunt mai puternice. Forțele sunt destul de echilibrate deși răul este mai vizibil, întotdeauna.
Gosia: Și ce fac Enganii, Yazhi? Cine mai aduce navele lor?
Yazhi: Nu sunt aici, nu trebuie, deoarece reprezentantul Pleiadelor este deja aici și nu este nevoie de prezență militară dincolo de ceea ce poate genera și oferi Alenym. Enganii păzesc perimetrul Pleiadelor M45. Urmahs sunt aici împreună cu noi, zburând în formație cu navele noastre. Suntem împreună în această misiune.
Gosia: Printre acei oameni noi care ar putea intra pe rețelele sociale, există persoane care au participat la programul Primul Contact? Cred că ar avea ceva experiență.
Yazhi: Nu, pentru că au obiceiuri proaste. Cei de acum sunt toți oameni noi. Dar totul trebuie făcut puțin câte puțin. Nava Alcyone și Asterope, vor ajunge aici dar nu știm exact când.
Alcyone are nevoie de mult mai multă pregătire decât Asterope, din cauza rolului și misiunii sale de aici. Echipajul trebuie selectat cu mare atenție, explicându-i despre ce este vorba. Sarcină este a reginei Alenym, care va fi în contact permanent cu echipajele.
Cât despre
Asterope are deja un echipaj, dar rolul său este de a păzi, nu de a interacționa cu oamenii.
Gosia: Câți oameni ar putea fi pe Asterope și câți pe Alcyone?
Yazhi: Aproximativ 500 de oameni, cam 475 pe navă. Lucrăm foarte mult , dar încă mai trebuie să se întâmple multe lucruri. Asterope ar putea ajunge sâmbătă, poimâine, dar nu știm încă.
Gosia: De ce depinde? Mai sunt doar câteva zile pentru a lua decizia.
Yazhi: La Alcyone este vorba despre găsirea echipajului potrivit pentru misiunea complexă. Asterope, că navă, este pregătită mecanic și ca echipaj. Este în faza finală de revizuire pentru că va funcționa în spațiul adânc, de cel puțin un an.
Alcyone este pregătit mecanic, dar trebuie să recruteze echipaj pentru misiunea sa și asta este dificil și laborios. Nu poți să aduci pe oricine. Echipajul de pe Asterope este pregătit, se parcurg ultimele etape. Ultimul raport arată că totul este în program.

https://swaruu.org/transcripts/chat-with-yazhi-about-new-updates-from-mari-extraterrestrial-communication

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu