Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 iulie 2024

W 153- Surpriză : Mari Swaruu a fost încoronată regină.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 10 iunie 202
Traducere Const. Mihăilescu

Yazhi: Nu pot vorbi prea mult acum pentru că Mari va fi încoronată. Chiar ACUM. Ea va fi prințesă-regină, cea de a 72-a regină a Taygetei , un număr ciudat și va prelua coroana de la regina Alenym Taygeta, numărul 71.

Acest număr (72) are o mulțime de semnificații, inclusiv pentru Karistus. Este un număr divin: jumătatea lui 144, care în matematică de bază 12 este la fel de important ca 100 din matematică în bază 10.
Scuze, am fost chemată și trebuie să plec!
Gosia: Înseamnă că vor fi două regine acum?
Yazhi: DA, două regine. După ce Alenym se va trezi (va ieși din convalescență), Mari va rămâne în continuare o Prințesă-Regină, dar Alenym va avea un rang mai înalt.
----------
Yazhi: Am revenit. Mari a devenit prințesă-regină cu 14 minute înainte. E un mare eveniment căci Mari este prima Swaruu care devine regină.

NEWS FLASH: Sunt online!!! Verde, verde, verde! 25.000 de oameni o întâmpină pe Mari Swaruu, prima Prințesă Regina Taygetei. În orașul Toleka, în fața clădirii Înaltului Consiliu. Prințesa-regina o va avea drept mentor pe regina Alenym.

ÎNTREBĂRI DIN LIVE :
Întrebare : Pe ce navă te afli? Și Atena?
Yazhi: Nu pot spune din motive de siguranță, îmi pare rău.

Întrebare : Ce spun taygetanii despre faptul că o Swaruu a ajuns regină
Yazhi : Ea n-o îl înlocuiește pe Alenym, iar Alenym are o rată de acceptare de peste 98%, deși Mari este acceptată pe deplin drept succesoarea lui Alenym.

Întrebare: Datorită incidentului legat de Alenym, va crește nivelul de securitate pe Toleka?
Yazhi: Da, securitatea este la maxim, cu „Vulturul Vigilent” chiar lângă ea drept scut, plus distrugătorul care urmează să sosească în 10 zile. Urmah știe și este foarte supărat și cooperează pentru a afla ce s-a întâmplat.

Gosia : Ce crezi că s-a întâmplat?
Yazhi : Nu pot să răspund pentru că aș strica investigația.

Întrebare : Cum va ține Mari pasul cu 1-2 videoclipuri pe zi, în timp ce își menține îndatoririle regale? Ea nu doarme?
Yazhi : Va fi ajutată.

Întrebare: Au venit niște Urmah la bordul Toleka ca siguranță suplimentară?
Yazhi: Da, dar nu este necesar în acest moment.

Întrebare : Mari va fi cea mai tânără regină taygetană in toate timpurile?
Yazhi : Da, cu doi ani mai tânără decât ultima, Alenym.

Întrebare: Care este reacția altor civilizații pozitive față de actul otrăvirii reginei?
Yazhi: Sunt șocați și știu că cel puțin zece sau 11 nave spațiale cu regi și regine sunt în alertă maximă. Inclusiv regele Ruhr din Urmah.

Întrebare: Vede Yazhi vreo mișcare ascunsă în astralul inferior împotriva lui Alenym?
Yazhi: Da, pe măsură ce lumina strălucește, întunericul încearcă să o diminueze din nou. Sesizează o mulțime de mișcări astrale inferioare în zona negativă. Ii vad. Dar nu aș fi putut anticipa acest lucru, deoarece a fost un complot foarte elaborat împotriva lui Alenym.

Întrebare: Yazhi, va fi petrecere mare în seara asta?
Yazhi: Da, dar numai printre cei 29+1 de aici în Toleka, nimeni altcineva. Va fi o petrecere.

Întrebare: Există ceva ce putem face de aici pe Pământ pentru a-i ajuta pe Regina Mari, Toleka și Taygetans?
Yazhi: Trimite-ți doar vibrațiile pozitive și dragostea. Faceți deja multe prin simplul fapt că sunteți acolo.

Întrebare: Un rege, cam cât timp domnește?
Yazhi : Unele regine și regi taygetani pot sta acolo zeci de ani. Problema este că, în acest moment, Taygeta este obstrucționată de Federație din cauză că apără interesele Pământului, la care este puternic conectată.
A fost foarte greu pentru Alenym, care s-a ocupat intens de pregătirea lui Mari ca succesoare.

Întrebare: Dar de ce tocmai Mari și nu Athena sau altcineva?
Yazhi: Athena nu și-a dorit slujba, ea crede că nu ar avea rezistența necesară pentru a fi regină. Mari știe mult mai multe despre exopolitică și politica Pământului mai mult decât Atena. După cum a spus Atena. Cea mai bună și de departe cea mai bună persoană care a dat dovadă de rezistență deplină, capacitatea și motivație de a fi regină este Mari, nimeni altcineva n-ar fi mai indicat. Mari are capacitatea deplină de a vedea și de a lucra și în astral. Ea poate face tot ce poate face Yazhi.

Î
ntrebare :Yazhi, toate acestea care se întâmplă sunt semne ale unei favorabile cronologii pentru umanitatea pământeană?
Yazhi: Da, totul este conectat. Taygeta și umanitatea sunt conectate, la fel ca multe alte civilizații. Remediați problemele umanitare folosind ajutorul și exemplul taygetan ! Acesta este motivul principal pentru care Alenym este aici. și nu acolo. Preocuparea principală o reprezintă problemele Pământului.

Întrebare: Semințele stelare se pot conecta cu dv. pentru a afla starea de sănătate a reginei, urmare a otrăvirii?
Yazhi : Există conexiune subtilă între ființe umane și noi dar nu la nivel fizic.
Întrebare: Este periculos pentru Taygeta să nu aibă un rege/regină (fie și temporar)?
Yazhi: Nu pentru că taygetanii au și un președinte principal, șef al Înaltului Consiliu. Apoi, datorită tehnologiei pentru facilități de la disanță, regina poate fi aici, pe navă, fizic dar se poate afla simultan sau în timp real și pe Taygeta ca și cum ar locui acolo unde este mult mai sigur pentru regină.

Întrebare: Ce simți după de Mari s-a mutat pe o altă navă, Yazhi?
Yazhi: Simt că este necesar să facă asta, deși ne este tare dor de ea. Trebuie să acceptăm situația, deocamdată.

Întrebare : Crezi că cei din Federație ar putea pune la cale un al doilea atentat împotriv lui Akenym?
Yazhi: Nu putem discuta acest subiect până nu aflăm detalii însă cred că complotul împotriva lui Alenym nu va fi anulat

Gosia: Oamenii se întrebau dacă ideea despărțirii lui Alenym de Mari, în ceastă situație, este cea mai bună?
Yazhi : Cei care vă aflați acum în conexiune oneline spuneți dacă aveți o idee mai bună. Faptul că fiecare dintre ele se află în locații diferite , dă mai multă siguranță. Dacă o navă cu o regină ar fi atacată, în cealaltă navă se va fl cealală regină.

Gosia : Despre legătura dintre Taygeta și umanitate ce poți spune?
Yazhi : Știu că Mari va scrie despre asta, deși poate nu neapărat despre Taygeta și conexiunea umană, dar va explica multe. Va fi publicat joi.

Întrebare: Întâlnirile Federației au fost reprogramate ? Unde va merge Gori´el?
Yazhi : Au fost reprogramate pentru sâmbătă, 29 iunie 2024 și au fost deschise cel puțin trei luni în fiecare sâmbătă în Viera.

Întrebare: Ce spune Federația despre otrăvirea lui Alenym?
Yazhi : Au transmis reci și scurte „păreri de rău” și urări de însănătoșire, nimic mai mult.

Întrebare: Va exista vreo schimbare de părere și de atitudine la Consiliul Alcyone, după atentatul la viața reginei?
Yazhi: Consiliul Alcyone dezaprobă comportamentul Federației fațăde Taygeta și față de Pământ. și a regulilor acesteia cu Pământul. Această încercare nu va face decât să le reafirme convingerea. Consiliul Alcyone este de putea umanității.

Gosia : Cum anume a fost țintit corpul lui Alenym cu arma genetică care a afectat-o ​​doar pe ea? Din câte am înțeles, otrăvirea s-a făcut prin intermediul unui unui Mogh-yay. De unde au știut ei că Alenym va consuma așa ceva?

Yazhi: Răspunsul poate fi legat de studierea genetică a reginei, de preferințele ei culinare etc. Acesta este un subiect uriaș.
Nu știau asta, contau doar că Alenym să intre în contact cu o pasăre Mogh-yay contaminată.

Gosia : A fost o urmărire de lungă lungă durată, nu?
Yazhi: Credem că au pregătit acțiunea, așteptând până când Alenym va intrat în contact cu pasărea contaminată. A afectat-o și pe Nai'Shara, sora lui Alenym, dar la nivel muscular. Acum a fost declarată deja vindecată de Senetre chiar astăzi.

Întrebare: Care a fost reacția popoarelor din Pleiade când au aflat de otrăvirea reginei lor?
Yazhi: Ele sunt total indignate și au o dorință masivă de a veni să ajute, mulți cerând să se înroleze înrolându-se în flota taygetană.


Întrebare : Cum poți deveni învizibil în astral pentru forțele negative?
Yazhi :
1. Trebuie să-ți ridici frecvența, acceptând că nu poți, chiar dacă aceasta este o contradicție. (Aceasta are nevoie de un videoclip întreg).
2. Trebuie să fii conștient de posibilitățile din astral, să fii conștient că ele sunt acolo și să știi cum funcționează astralul. Există multă literatură bună despre asta, dar trebuie să decideți ce e mai bun pentru voi.
3. Trebuie să fii neînfricat față de orice astral.

Întrebare: Pot Etorthanii să ajungă la mințile echipajului din afara Toleka?
Yazhi: Posibil, deși, dacă da, puterea lor ar fi scăzută. Dar știm că nu încearcă asta pentru că știu Mari și cu mine îi putem vedea ori de câte ori încearcă așa ceva.

Întrebare: Sunt și alte rase care fac parte din Federație și care au fost sau sunt atacate pentru că își susțin semințele stelare aflate pe Pământ?
Yazhi: Taygetanii și Urmah sunt cele două civilizații care sunt astfel atacate.

Gosia: De unde au avut exact informațiile despre ADN-ul lui Alenym?
Yazhi: Este o regină foarte cunoscută și populară, care s-ar fi putut afla oriunde, de unde s-ar fi putut preleva probe, prin atingerea de diferite obiecte. Chiar și un pahar sau un fir de păr lăsat undeva după o întâlnire în urmă cu câțiva ani. Ar fi putut fi suficient.

Întrebare: Vom afla oare cine a fost responsabil pentru atacul împotriva reginei?
Yazhi : Dacă există informații despre asta, da, dar nu se știe acum.

Trebuie să plec. Mi-am epuizat puterea .

Toată dragostea și aprecierea mea pentru toți oamenii frumoși participanți la această discuție. Le trimit multe îmbrățișări și sărutări. Și mulțumesc tuturor celor din chat pentru Lego-urile mele, vă iubesc foarte mult. Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu