Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 mai 2019

Camuflaj pentru 5G: Antenele ce emit radiații foarte puternice sunt ascunse în falși copaci


Mii de antene 5G au început să apară în SUA, dar și în Europa. Acestea sunt mai nou camuflate în copaci falși pentru a nu speria lumea care deja a auzit că 5G aduce moartea. 


Chiar dacă peste 250 de oameni de ştiinţă au avertizat în 2018 într-un studiu bazat pe cazuri reale despre pericolele imense ale noii tehnologii 5G, marile companii de telefonie sunt de neoprit, fiind mână în mână cu guvernanții. 
Sute de păsări au căzut secerate în timpul unui experiment

Aproape 300 de păsări au murit, se pare, la scurt timp după un experiment 5G realizat în Haga, Olanda, potrivit unor surse neoficiale, citate de Hart van Nederland

Păsările au căzut răpuse într-un parc din apropierea gării, în ziua în care Holland Spoor a efectuat un test 5G în colaborare cu gara din Haga, să verifice raza de acțiune și cum ar putea fi afectat echipamentul din zona respectivă.

Dacă inimile păsărilor au cedat într-un trup de altfel sănătos, neafectat de infecții bacteriene sau virale, cu sânge sănătos, în absența otrăvurilor, singura explicație rezonabilă este că microundele 5G au un efect uriaș asupra inimilor lor! … Această explicație este în acord cu faptul că microundele pulsate de miliarde de ori/secundă s-au dovedit a avea efecte biologice asupra organismelor vii.

Unii încă mai cred că microundele la niveluri de putere scăzute nu fac niciun rău pentru că «nu te gătesc ca un cuptor cu microunde». Ei bine, logica aceasta este cât se poate de defectă. Doar căutați pe net «Biological Effects of Non-ionizing Microwave» – veți fi șocați de stupiditatea celor care fac afirmația și a autorităților care promovează tehnologia 5G!” – John Kuhles, fondator al site-ului Stop5G.net și a unui grup cu același nume pe Facebook.


În curând tehnologia 5G va fi implementată și la noi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu