Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 mai 2024

W 133- Situația spațială din jurul Pământului, decembrie 2023

Publicat 10 decembrie 2023

Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Bună din nou, mulțumesc pentru prezență! Eu sunt Mari.
Ceea ce urmează poate fi considerat de natură științifico-fantastică și, pentru cei care au dubii, ca divertisment de vacanță. Eu însă, vă asigur, îmi culeg informațiile din sursele cele mai oneste și credibile. Cine are urechi să audă și ochi să vadă, sunt invitații mei.

Există nenumărate niveluri și nenumărate planuri de existență, densități și dimensiuni și toate converg și influențează o realitate specifică pe care o experimentează un punct de atenție. Considerați „punctul de atenție” ca pe un individ cu o conexiune puternică la conștiința Sursei. Ceea ce este real și ceea ce nu este se schimbă cu punctul de vedere sau percepție a fiecărui tărâm existențial, cu densitățile, dimensiunile și liniile temporale ale acestuia.

Așadar, ca perspectivă, situația din spațiul care vă înconjoară astăzi este valabilă doar din tărâmul existențial material imediat și în cronologia acceptată de toți. Mă refer deci la momentul de ACUM în care se află Pământul în lumea materială, în care suntem cu toții încarnați în corpuri biologice.

După cum știți nivelul conștiinței mele și al surorii mele Sophia ne permite să avem o perspectivă mai cuprinzătoare a ceea ce se întâmplă sau urmează a se întâmpla, pe termen mai îndelungat decât cel acceptat ca medie. Pentru astăzi, voi face referire numai la ceea ce se petrece în planul fizic.

Situația exopolitică și prezența mai multor rase ale Federației Galactice.

Sediul principal al Federației Galactice se află în continuare pe nava biosferică Andromedană, cu formă de vârf de săgeată, Viera, navă care, de zeci de ani, se ascunde în spatele Lunii. Instalațiile Federației locale, sălile de ședințe ale Înaltului Consiliu și jurisdicția principală asupra a tot ceea ce are de-a face cu planeta Pământ se află pe această navă, Viera.
Deci, la acest moment, situația se prezintă astfel:
Pământul se află încă în carantină, așa cum o numesc ei, ceea ce înseamnă că nicio navă nu poate ieși sau intra din și în atmosfera Pământului fără să primească aprobare și să respecte un anumit plan de zbor. Toate echipajele trebuie să-și declare intențiile și scopul pentru care doresc să pătrundă în atmosfera Pământului.
Legătura navei Viera cu Pământul se realizează printr-o substație amplasată în subteranele adânci ale Antarcticii.
Acestea sunt versiuni non-umane ale controlorilor de zbor, așa cum sunt văzute pe Pământ, și folosesc limbajul și terminologia umană, deoarece dacă nu aș fi făcut-o, nu m-ați putea înțelege. La urma urmei, trebuie să avem o bază lingvistică comună.

Chiar dacă fiecare zbor stelar este înregistrat și controlat de Federația Galactică, noi încă detectăm multe ambarcațiuni care intră și ies pe și de pe Pământ, care au origini dubioase. Ne îndoim serios că Federația n-ar ști despre aceste incursiuni și credem că cei din Federație evită intenționat să ne informeze cine sunt ei aceștia.

Marea navă biosferică
Viera este Andromedană, dar acționează ca un hub multi-rasial, pentru nenumărate curse ale Federației și ale altora care au baza de operare altundeva, legat de planeta Pământ, dar, se presupune, întotdeauna sub controlul și cunoașterea Federației.
În această parte a spațiului controlat de Federația Galactică locală, rasele stelare cu cel mai înalt rang de influențare în Federație Galactică sunt
andromedenii, arcturienii și centaurienii sau alfratanii, urmați îndeaproape de antarieni. Deși un astfel de centru multi-rasial este Andromedan, aceștia acționează într-o manieră foarte blândă și retrasă, susținând întotdeauna oficial că nu doresc să creeze nicio karmă. Ei nu vor să se implice în nimic care are legătură cu Pământul, deoarece ar ajunge să afecteze și să interfereze cu societatea lor. Cu toate acestea, ei încă își împrumută nava pentru a fi folosită ca bază de operare avansată (pe scurt, FOB) și încă participă la consiliile în care se discută despre soarta planetei. Deci, nu înțeleg ce este exact în mintea lor, deoarece au un comportament destul de contradictoriu.

Apoi, avem
Arcturienii cu cele trei variante ale lor: Devonienii, Korendienii și Dieslentiplexienii. Aceștia din urmă sunt cei mai activi și numeroși din această parte a spațiului și se comportă ca andromedanii cu care sunt cei mai buni prieteni. Arcturienii tind să nu se implice cu nimic care are legătură cu Pământul și lucrurile sale „murdare”, limitându-și acțiunile la a-și da cu părerea în timpul consiliilor și, de asemenea, acționând ca ghizi pentru nenumăratele lor semințe stelare care se află în corpurile umane de pe Pământ. .
În continuare,
Centaurii (centaurienii) sau Alfratani, provin de pe planetele care orbitează în jurul stelei Alpha Centauri, la doar 4,2 ani lumină de Pământ, sau 13.000 UA (unități astronomice). (O unitate astronomică este distanța medie dintre Pământ și Soare). Sunt atât de apropiați încât, cu tehnologia actuală a navelor stelare, sunt literalmente vecini și de departe cea mai numeroasă rasă stelară aflată pe orbita Pământului.
Practic,
Centaurii sunt mai mult oameni, fiind exact aceeași rasă, fără alte schimbări decât cele naturale, care provin de la locuirea în afara Pământului și în așa-numitul spațiu de densitate existențială mare, așa cum îl numesc ei. În opinia mea, spațiul cu densitate mare este un termen relativ, deoarece cam tot ceea ce văd este destul de asemănător cu ceea ce există pe Pământ.

Centaurii sunt mâna dreaptă și „calul de muncă” al Federației locale, ei executând conștiincios ordinele primite de la Federație. Centaurii participă activ și în înaltele consilii locale ale Federației de pe Viera, care au loc în fiecare sâmbătă și se sincronizează cu reprezentanții lor de pe Pământ.

Apoi avem
antarianii care răspund de apărarea perimetrului, ceea ce înseamnă că patrulează spațiul în jurul Pământului, de pe orbite înaltă, și au în grijă securitatea acestei părți a Sistemului Solar.

Din decembrie 2023, avem și un mare detașament de
siriusieni aflați pe Viera și pe numeroasele lor nave aflate la mare altitudine.. Ei au început să participe la consiliile locale ale Federației privind problemele Pământului, deși au mai făcut asta și în trecut. Agenda sau intențiile lor actuale rămân necunoscute.

Alte rase stelare care au crescut ca număr în această zonă sunt
tholorienii, yayelii și sassanii, care se pare că urmăresc îndeaproape ceea ce se întâmplă.

Alte rase de menționat sunt Ummiții, cu agendele lor dubioase și Alpha Draco, care aparțin Consiliului Orion și care se află pe orbita înaltă a Pământului de zeci de ani. Motivul pentu care sunt aici rămâne necunoscut, ei afirmând doar că sunt observatori, deși navele lor sunt complet militarizate probabil în scopuri de putere și intimidare în favoarea Consiliului Orion.

Din clusterul de stele Pleiadiene, avem mai multe detașamente civile care vin și pleacă legal pe orbita Pământului în scopuri științifice și de îndrumare a conștiinței.
Reprezentantul legal al Consiliului Alcyone, care se ocupă de interesele tuturor raselor stelare din Pleiade este regina taygetană Alenym care care acționează de la distanță doar din motive de siguranță.

Sunt conștientă de existența mai multor indivizi care doresc să discrediteze Consiliul Alcyone, afirmând că este regresiv, că vine cu povești și minciuni, dar eu înțeleg foarte clar că asta e o încercare a Cabalei (ale cărei filiere se denumesc, în general, prin cuvinte din trei litere) de a îndepărta omenirea de pe Pământ de acest Consiliu, care s-a dovedit destul de independent și nu s-a conformat regulilor și regulamentelor Federației, Consiliul Alcyone nefiind de acord cu modul în care este tratat Pământul.

Este și cazul rasei felinoide
Urmah și Consiliului creat de această rasă denumită Avyon (nota C.M.: după numele planetei lor de origine). Urmahs nu sunt de acord cu atitudinea și comportamentul Federației față de Pământ și față de alte civilizații, deși încă mai sunt membri ai Federației. Urmah se află pe orbita Pământului în principal pentru a-și proteja interesele în această parte a spațiului, pentru a-și urmări numeroasele semințe stelare care și-au luat corp fizic pe Pământ (nota C.M.: sub formă de oameni sau feline), precum și pentru a proteja crucișătorul stelar greu taygetan Toleka, onorând tratatul lor de cooperare cu poporul taygetan.

La fel ca și Alpha Draco, Urmahs, aflați în proximitatea Pământului, sunt puternic militarizați, în firea lor fiind respectul față de celelalte civilizații si parolismul. Sunt o rasă pașnică, întelegătoare dar, nu tolerează stările de beligeranță ci colaborarea și înțelegerea. Spre deosebire de alții, Urmahs sunt direcți și transparenți în intențiile lor, așa cum, de altfel, a declarat ofițerul lor de comunicare Arishah, aici, pe canalul meu de comunicare, cu ocazia unui interviu..
Până la sfârșitul lunii decembrie (
2023; n.m.) urmează să sosească în zonă detașamentul Etorthan, trimis de organizația coordonatoare superioară a Federației Galactice, ca reprezentant structurii superioare a Federației Galactice, ceea ce este încă neclar și dubios, mai ales că nu au fost declarate modificări organizatorice ori doctrinare în cadrul Federsației Locale. De menționat că pe data de 6 dec.2023 sistemele de navigație și echipajul Toleka au detectat o ambarcațiune asemănătoare Etorthan care a ajuns în partea destinată activităților de servicii și de aprovizionare de pe Viera.

Deși ambarcațiunea era de tipul celor foloie de Etorthans, transponderul sau dispozitivul său de identificare, transmitea semnale de identificare ca fiind din Centauri. După cum a afirmat Urmah, Etorthanii par să fie niște șmecheri, astfel că s-ar putea ca ei să fi ajuns deja aici, folosind transponderele altor rase, pentru a evita detectarea.

Ei au venit aici în scopuri de ascultare, indiferent ce ar înseamna asta exact, dar fac parte și din Consiliul și Federația Orion. Cunoscând că, de obicei, ei se asociază cu rase mai umbrite de extratereștri gri care, de asemenea, cutreieră această parte a spațiului, am suficiente motive să-i privesc cu neîncredere.

Prezența Etorthan aici este legată de numeroase zvonuri despre extratereștrii gri, Maitre, Gri înalți și Gri Orion, prezenți în apropierea Pământului, care au sau pot avea intenții malefice care nu ne sunt clare în acest moment. Noi, în continuare, avem în vedere acest aspect. Nimănui dintre noi, ce aflați aici, nu ne place situația aceasta neclară și nici prezența lor mascată în zonă. Vă voi ține la curent cu asta de îndată ce voi afla mai multe.

În sfârșit, avem Karistus (
nota C.M.: civilizația inteligentă pe pe Jupiter), care au fost foarte tăcuți în ultima vreme; destul de ciudat, deoarece ei pretind că Pământul este legal al lor și nu al Federației. De fapt, eu nici măcar nu aș avea voie să abordez subiectul căci reprezentantului lor pe Pământ nu-i place să nu fim de partea lor.
La momentul publicării acestui articol, există 927 de nave stelare ale mai multor rase stelare pe orbita Pământului. Fiecare dintre aceste nave spațiale depășește un kilometru lungime iar, în afara lor, mai există o puzderie de alte ambarcațiuni mai mici, de toate dimensiunile și formele. Acestea pot fi milioane, deși umanitatea crede că, în această zonă este singură.

Nava taygetană Toleka și escorta sa, Urmah, nava Avyon 1, sut plasate pe o orbită joasă a Pământului, pentru a observa cât mai mult din ceea ce se întâmplă în jurul planetei voastre și a informa și umanitatea care ne frecventează. Desigur, informările noastre trebuie să se încadreze în anumite limite (nota C.M.: altfel, probabil că Federația ar impune expulzarea navei Taygetane și a Urmah, a căror prezență, și așa, este greu tolerată).

După cum puteți înțelege, situația actuală este extrem de complicată și pe mai multe niveluri.

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu ! Apreciez asta foarte mult și sper să ne vedem aici data viitoare.

Cu multa dragoste.
Prietena ta,

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/the-space-situation-around-earth-december-2023-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu