Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 aprilie 2024

Y437- Lumi cu capul în jos și viitorul influențând trecutul - Discuții metafizice cu Yazhi Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 18 decembrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia: Simt că undeva există și o parte a mea identică dar opusă !
Yazhi: Așa este. Este într-un antiunivers, un univers pe dos.
Gosia: Nu se poate! Vreau să știu mai mult!
Yazhi: Este aici, peste tot în jurul nostru. Suntem în el. O parte o definește pe cealaltă. Dar e un loc cu adevărat înfricoșător.
Gosia: De ce înfricoșător? Cum e?
Yazhi: Adică de fiecare dată când aici stingi lumina, acolo se aprinde. Dar nu chiar atât de simplu, deoarece chiar și tiparele energetice, modul exact în care energia curge acolo este pe invers; chiar și gravitația. Cealaltă față a monedei. O parte a realității o hrănește pe cealaltă. Totul exact ca aici dar totul exact pe dos.
Consideră tiparele energetice ca într-un toroid! Ori de câte ori există energie care curge într-un flux perfect, aceasta trebuie să aibă și o latură opusă, în care fluxul este inversat. Orice eliberează aici energie, cum ar fi o stea sau un reactor, acolo corespunde unui fenomen de absorbție energetică în aceiași parametri dar de polaritate inversă. Unui soare din universul nostru îi corespunde acolo o gaură neagră.
Gosia: Bine, frate, dar unde este locul ăsta? Cum ajungi acolo, dacă ai avea cu ce? Prietena mea Swaruu cum ar putea ajunge acolo?
Yazhi: Nu trebuie să te deplasezi căci acel contrar este aici, iar tu trăiești în el, căci tu ești conștientă doar de o fațetă a lucrurilor.
Dar cum se poate ajunge acolo, e mai dificil pentru mine să dau un răspuns precis.
Swaruupapriyananda a inversat complet frecvențele navelor, dar nu putea ieși de acolo căci mai lipsea ceva. Revenirea a fost ca și cum ai trece printr-un vârtej de energie, ca o gaură neagră îngustă. Nava a fost distrusă, dar nu înainte ca aceste date să iasă la suprafață.

Rețineți că acest loc este logic. Chiar și din punct de vedere matematic trebuie să existe, căci această lume nu poate exista fără acea lume. După cum am spus, aceste stări se hrănesc una pe alta, au nevoie una de alta pentru a exista, fiind, deci reciproc și indispensabil condiționate. Pentru cei de acolo, lucrurile sunt normale așa cum pentru noi, în această parte de creație, domnește normalitatea, deși orice există aici are un corespondent perfect inversat acolo.
Gosia: Dar în ce sens este inversat? Dă-mi câteva exemple, te rog. Vrei să spui că ceea acolo este rău, aici este bine.? O ipotetică Yazhi și o ipotetică Gosia de acolo, lucrează pentru Cabală ? Este un loc fizic? Acolo există oameni, civilizații? Ce viață duc ei acolo?
Yazhi: Oricum, dacă noi, aici, mergem cu fața, nu te gândi că acolo ei merg cu spatele.
Gosia: Evident.
Yazhi: Oricum, energetic modelele sunt inversate. Nu-i ușor de înțeles.
Dar percepția nu este ca și cum timpul ar fi inversat, ci mai degrabă curge în felul său, până în punctul în care dilatarea timpului sau alunecarea timpului în raport cu ceea ce este aici este de natură negativă.
Acolo un reactor Zero Point ar absorbi energie nu ar furniza energie, ca în partea acesta de creație. Polaritățile sunt inversate. La noi, când curentul electric trece printr-un conductor, acesta se încălzește dar acolo se va răci.
Apar o mulțime de neclarități iar eu nu pretind că am toate răspunsurile despre cum stau lucrurile acolo.
Gosia: Dar când Swaruu a plecat acolo, a făcut-o în plan fizic? Tu ai interacționat cu lumea aceea?
Yazhi: Da, Swaruu a plecat în fizic dar eu nu am interacționat cu acele planuri pentru că nu le-am înțeles.
Gosia: Haha, nu se poate! Nu asta e ideea? Să te aventurezi în locuri de neînțeles pentru a învăța și a le înțelege?
Yazhi: Swaruu a trecut acolo trecând prin procesul morții.
În gif vezi energia curgând în afară dar, pe măsură ce curge astfel, trebuie să curgă și spre înăuntru pentru a-și asigura continuitatea curgerii spre în afară.

Știu că acest concept pare un non sens pentru o minte pământeană.

Se vorbește despre materia întunecată, dar aceasta este diferită. Atât de diferită încât nu pot să o descriu pe deplin sau eficient. Cel mai bun mod este utilizarea matematicii fluxului de energie.
Gosia: Mai ai informații tehnice despre cum a ajuns acolo? 

 Yazhi: Inversând harta de frecvență, a aplicat acea frecvență inversată motoarelor navei și a sărit acolo. Problema aceasta nu este atât de simplă, deoarece modulatoarele de frecvență ale motoarelor nu erau proiectate pentru acest tip de ieșire. Așa că Swaruupapriyananda 3 trebuie să fi modificat sau reglat motoarele navei Suzy. De altfel, știu că și Swarupapriyananda 2 a procedat identic.
Gosia: În cazul tău, cum ți-ai dat seama că te afli într-o lume de neînțeles?
Yazhi: A fost rezultatul unui experiment. După cum am înțeles, ea căuta iluminarea folosind o navă, deoarece iluminarea nu doar un loc dar și o stare de spirit.
Gosia: Care a fost primul lucru pe care l-ai văzut?
Yazhi: Gamma frecvențială a fost inversată, ceea ce a făcut-o cu adevărat înfricoșătoare. Adică ceea ce aici era lumină acolo era întuneric, ca într-un negativ fotografic. Înțeleg Gamma ca fiind dinamica luminii a unei imagini sau a unui loc.
Gosia Deci, fețele oamenilor trebuie să fi arătat înfricoșător
Yazhi: Nu e de mirare că a fugit. 

O ALĂ CONVERSAȚIE

Yazhi: Eu văd timpul ca pe ceva ciclic, așa cum am mai spus înainte. De asemenea, timpul înapoi e corelat cu lucruri cauzate de alte lucruri care nu s-au întâmplat încă. Să vezi un eveniment cauzat de ceva ce nu s-a întâmplat încă, pare imposibil, dar asta se întamplă tot timpul, numai că nu este ceva care să poți observa sau să fii conștient de cum să vezi acele lucruri. Dar ele sunt acolo și modelează viața pe Pământ în fiecare zi. Timpul nu poate fi liniar, nici măcar pe Pământ.
Gosia: Hahaha chiar? Un eveniment cauzat de ceva ce nu s-a produs încă !!?
Yazhi: Vezi sau experimentezi o consecință a ceva ce se va întâmpla în viitorul tău. Acest lucru este comun și în cazul bolilor. Oamenii fac boli misterioase, de obicei cancere, din motive care nu s-au întâmplat încă. Așa că fac cancer și apoi experimentează boala . Deci oamenii fac cancer din cauza chimioterapiei care-și va arăta efectele peste 12 ani. Pentru că sunt concomitente sau acordate în frecvență cu acel eveniment cronometrat, după cum am explicat, pe cronologia ta mentală.
Gosia : Uau. Uimitor. Nu m-am gândit niciodată la asta. Există vreo modalitate de a „ieși din ea” prin schimbarea punctului de frecvență într-o altă situație „viitoare”?
Yazhi: Desigur. Cu ajutorul gândurilor tale. Trebuie să te afli într-un interval de timp de acum, nu într-un ciclu etern de îngrijorare!
Gosia: Nebunie!!. Acesta este ceva ce numai TU ai putea dezvălui! Informații pure de dincolo.
Yazhi : Oh, am atât de multe de spus! Vă spun doar că timpul se mișcă și înapoi, dar nu am menționat asta. Dar acesta este un alt subiect care ar trebuie abordat.
Gosia: Oh, te rog fă-o! Super interesant! Deci, să nu-ți faci griji, să nu-ți distragi atenția, să nu-ți abați concentrarea de la cronologia evenimentelor viitoare? Adică, prin mutarea atenției să schimbi prezentul?
Yazhi: Da . Și, în același timp, să-ți cunoști viitorul și trecutul. Pentru că în esență ele SUNT ACELAȘI LUCRU. Dar oamenii nu sunt conștienți de asta, ceea ce înseamnă că trecutul le definește viitorul. Ca oamenii care urmează comportamente prestabilite, programate în ființa lor încă din copilărie și zone de confort pe care nu sunt dispuși să le părăsească, mai ales din cauza fricii paralizante. Prin educație oamenii devin exact așa cum au fost părinții lor. Și asta se poate repeta de multe ori pentru că sunt aceleași suflete care reciclează și revin în aceeași familie, copii, părinți bunici....

Pare complicat dar e simplu odată ce înțelegi. Nici măcar nu trebuie ca bunicii să fi murit pentru ca nepoții să redevină exact acei bunici. Este un proces clasic. Uită-te la mine! Cine sunt eu dacă nu aceeași, doar puțin corectată și augmentată?! Și nu sunt o excepție. Particularitatea mea este că-mi amintesc „trecutul”, asta-i tot!
Gosia: Asta se aplică și oamenilor ca mine? În meditații? Am intrat in această stare în 2017. Ași putea fi una din bunici sau mama ?
Yazhi: Da, se poate. Dar semințele stelare sunt destul de aventuroase. Deci din acest punct de vedere ești sau ai fi un începător, introdus acolo.
Dar din moment ce timpul nu este atât de liniar... bunica ta este sau ar fi putut fi tu care ai fi intrat pe Pământ, chiar dacă asta a fost la zeci de ani după ce tu te născuseși. Ea a existat pentru că ai venit pe Pământ ca o sămânță stelară. Și asta pentru că
ea ai fi tu din viitorul tău, într-unul dintre aspectele tale viitoare în care ai decis să fii pe Pământ pentru o altă încarnare.
Gosia: Ce nebunie! Deși nici una dintre bunicele mele nu era trezită !.
Yazhi: S-ar putea s-o vezi ca pe o altă experiență, dar din prezentul tău; s-ar putea să le vezi pe ele sau pe tine în ele (nu spun că se aplică ție), într-un proces regresiv. Poate să nu fie cazul tău. Este doar un exemplu. Dar mulți oameni evoluează invers. Tot astfel, nepotul poate fi un nenorocit al unui mare filozof.

Evoluția sufletului în sens invers formează viziunea liniară a oamenilor care acceptă să experimenteze timpul în esență în aceeași direcție.
Gossia : Bine. Poate ne vom reveni la asta. Timpul curge invers? Cum funcționează asta?
Yazhi : Timpul este relativ la observator, așa că se pare că este inversat pentru tine, dar nu pentru el, subiectul pe care îl privim. Este doar o altă expresie sau organizare a evenimentelor. Poate fi văzut și ca liniar. Dar am explicat deja parțial acest lucru când am spus că multe evenimente sunt cauzate de ceea ce se întâmplă pe alte linii temporale sau universuri paralele. Pentru că sunt valabile doar pentru observatorul din ele.
Din punctul de vedere al unui observator mai extins, ele sunt același univers paralel sau linie temporală. Doar mai extinsă. Ceea ce înseamnă că subiectul are o minte mai cuprinzătoare care poate gestiona mai multe informații și le poate descifra ca realitate.

Un alt exemplu de manipulare a tot mai multor informații sunt abilitățile lingvistice; este greu să înveți o altă limbă dacă vorbești doar una, dar dacă ai învățat două sau trei, pe următoarele le vei stăpâni mult mai ușor..Pentru unii adolescenți învățarea unuia noi limbi poate dura doar câteva săptămâni sau chiar mai puțin, câteva zile. Acest lucru se datorează faptului că începi să-ți extinzi mintea despre limbi până la punctul de a realiza că toate sunt structurate în același mod. Cu alte cuvinte, sunt variante ale aceluiași lucru. Dar acest lucru se vede doar pentru că mintea este mai extinsă și poate gestiona și procesa mai multe informații. Asta înseamnă că, cu cât știi mai multe, cu atât este mai ușor să acumulezi încă și mai multe..
G
osia: Ok, o explicație puțin mai detaliată, te rog. Cum influențează și provoacă prezentul un eveniment viitor, care nu s-a întâmplat încă (după observația ta)?
Yazhi : Am început deja să explic. Îți amintesc exemplul meu de singularitate și că acel punct este fiecare persoană?
Gosia: Da.
Yazhi: Ceea ce vreau să spun este că toate evenimentele din toate liniile temporale converg și se concentrează pentru a crea și influența ceea ce numiți acum. Astfel, chiar dacă o persoană a studiat Psihologia într-o cronologie și Ingineria în alta, acea persoană este astăzi o combinație a ambelor cronologii (și a tuturor celorlalte cronologii). Astfel, acel psiholog poate avea cunoștințe de inginerie foarte bune, care să-i determine chiar cariera.
Asta pentru că toți ne obținem informațiile din alte planuri existențiale, din eter, de la Sursa, unde nu există timp, dar ai acces la toate, înregistrările. (Akasha). Fiecare linie este o linie temporală și toate converg și creează persoana, nucleul din
acum.
Unii merg înainte, alții înapoi, alții în lateral etc. Și chiar și acea diagramă este incompletă, deoarece ar trebui să fie o sferă cu posibilitatea accesării tuturor direcțiilor imaginabile.
Gosia : Lateral invers. Suna amuzant. Dar Yazhi, asta e nasol! Pentru că atunci VOI, așa cum vă aflați în acest punct specific, sunteți la mila celorlalți voi și în orice mizerie în care s-ar afla!
Yazhi: Da, și asta hrănește sentimentul de a trăi într-un univers determinist. Și într-un fel așa și este, dar al propriei tale creații, a celuilalt „tu”. Acest lucru poate explica de ce toți ne simțim victime din când în când, când în realitate tot ceea ce trăim este vina noastră și a nimănui altcuiva. După cum am explicat mai devreme, tu ești totalitatea, indiferent dacă îți place sau nu, dacă înțelegi sau nu.
Gosia : Și care este cheia pentru a bloca asta? (Influența nu atât de pozitivă a celorlalte sine care mă influențează din viitor?)
Yazhi: Trebuie să fii integrat, să fii varianta ta cea mai bună și să uiți de celelalte variante. Preia controlul asupra a ceea ce crezi și de ce. Devii sinele tău superior. E posibil !! Nu-ți permite limitările. Nici măcar în gând. ÎNȚELEGE CĂ NUMAI LIMITĂRILE GÂNDURILOR TALE TE LIMITEAZĂ. Depășește-ți temerile și grijile. Este inutil să-ți faci griji pentru ceva ce s-ar putea să nu se întâmple;dimpotrivă, aliniază-te cu acel ceva. Amintiți-vă că cei mai buni detectivi de poliție sunt cei care intră în mintea criminalilor, îi înțeleg și le prezic următoarele mișcări. De aceea trebuie să-ți înfrunți problemele și temerile viitoare, chiar dacă simți că te vor distruge, și de multe ori o chiar o fac!
Dar, de cele mai multe ori, confruntarea cu ele te face mai puternic, iar inconștientul tău devine transparent pentru tine... astfel câștigi controlul asupra lui, asupra inconștientului tău, și atunci încep să se întâmple lucruri interesante, cum ar fi modificarea regulilor realității, trecerea prin pereți, modificarea vitezei timpului în raport cu ceilalți, teleportarea.. Dintr-o dată realizezi că nu există corp.
Trebuie să plec și tu la fel.
Gosia: Ok, mulțumesc! Cu siguranță voi face un videoclip despre asta. Deși cred că abia am zgâriat suprafața.
Yazhi : Acesta este doar un preludiu. Încerc să-ți explic cu eu pot să trec prin pereți. Ceva atât de simplu. Fă totul un vis, un vis lucid!

Noapte bună!

https://swaruu.org/transcripts/mundo-al-reves-y-el-futuro-influenciando-el-pasado-charlas-metafisicas-con-yazhi-swaruu

Un comentariu:

  1. Informațiile legate de simultaneitatea trecutului, prezentului și viitorului nu sunt în premieră, ele au fost publicate cu
    aproape 50 de ani în urmă în SUA și au apărut traduse în românește după anii 2000. E vorba de Cărțile SETH - menționez două dintre ele: ”VIAȚA VEȘNICĂ A SUFLETULUI”, și ”NATURA REALITĂȚII PERSONALE”, manifestate în scris de Jane Roberts - în care aceste informații doar aparent senzaționale, de fapt de un FIRESC absolut, sunt explicate în detaliu. E bine, chiar foarte necesar că aceste informații revin în conștiința publică!!!
    În context e de reținut o frază-cheie din textul de mai sus, care explică cum și în ce fel putem avea acces la TOT CE ESTE : ”Devii sinele tău superior”!...

    RăspundețiȘtergere