Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 mai 2024

W 151- Hashmallim - Unități speciale militare Taygetane (Pleiadiene) - Arhangheli în acțiune

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 11 aprilie 2024
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia: Anéeka, ce înseamnă numele de Shinonim și Hashmallim?

Anéeka: Reprezintă denumirea unor unități ale forțelor speciale, echivalente pe Pământ cu „Navy Seals” sau „Delta Force”.

Gosia: De unde vine acest cuvânt „Hashmallim”? În Wikipedia se spune că Hashmallim este numele entităților angelice în iudaism. Oare sunt ființe în carne și oase, oameni din Forțele Speciale!

Anéeka: Originea cuvântului provine din taygetană, precum în Hash'Mall, care înseamnă „cei care strălucesc”. De acolo, a fost introdus în ebraică/iudaism. Ei SUNT arhanghelii. Da.

Dhor Káal'el: Dar nu corespund întotdeauna cu arhanghelii din Biblie și din alte părți. Unii lipsesc, iar alții nu au fost incluși încă. Aceleași ființe, alte corpuri.
De asemenea, spre deosebire de ceea ce spune Biblia, printre hashmallims existau cel puțin două femei. În realitate, erau fete Shinonim sau D'jedi, care lucrau acolo temporar, drept colaboratoare în timpul unei misiuni.

Gosia: Hashmallims sunt diferiți de bărbații „normali” de acolo?

Anéeka: Nu. Aici „arhanghelul” este un grad militar dat cuiva pentru abilitățile sale; a te ruga unui arhanghel, așa cum se întâmplă pe Pământ, e absurd, e ca și cum voi v-ați ruga la un sergent.

Gosia: Haha. Deci nu este cineva cu o conștiință mai înaltă? Mulți îi consideră aici ca pe niște străjeri ai divinității.

Anéeka: Ca statură, nu sunt mai înalți. Sunt doar niște militari FOARTE bine instruiți. E ca și cum ai cere locotenent-colonelului „Tom Smith” să te păzească noaptea. Sunt niște paznici, asta sunt ei. Shinonim sunt gărzile regale ai regalității din Taygeta. În acest caz, regina Alenym de pe Temmer.

Gosia: Dar, îmi imaginez că în alte densități, dincolo de 5D, pot fi niște entități cu rol de gardieni/ghizi spirituali, nu?

Anéeka: Da, dar asta s-ar referi la o ființă de densitate mai înaltă. Baza conceptului de „arhanghel”, în iudaism, provine exclusiv din concepte de organizare și ierarhizare taygetană.

Uneori, de-a lungul veacurilor, ei s-au și sacrificat pentru oameni, chiar în moduri îngrozitoare. Totuși ei luptă mai departe! Sunt o rasă foarte specială!

UN ALT CHAT
Gosia: Toți Hashmallims sunt arhangheli?

Dhor Káal'el: Este un grad militar (inclusiv onorific). Dar pentru a fi Hashmallim, ai nevoie de un astfel de rang, așa că toți Hashmallim sunt arhangheli, adică forțe militare de elită, nu armată taygetană obișnuită.
Prietenii noștri de aici au mai fost pe Pământ înainte și atunci făceau parte din Delta Force Army Rangers, Navy Seal, Spetsnaz Russian Special Forces și așa mai departe.

Hashmallim lucrează pe Pământ de mii de ani. Nu este nimic nou în acest sens. Dar ei nu mai poartă armuri de aur, pelerine roșii, scuturi și sandale, având ca armă sulița și sabia. Astăzi, s-au adaptat vremurilor și îmbracă echipament militar pământesc, având ca arme principale M16 și AK47U, nu suliță. Însă au păstrat sabia. Totuși, aici unii poartă pelerină, ca simbol al rangului înalt și al puterii.

În fiecare conflict major din istoria omenirii s-au implicat și Hashmallim, prin infiltrare, preluarea controlului din interior, singuri sau împreună cu alte rase, pentru a ajuta la un final mai bun. Au avut și sarcini de protejare a civililor, a celor slabi ori de schimbare a cursului conflictului sau prevenirea vătămării civililor. Au avut rol de contracarare a acțiunilor agenților negativi. Legiune este denumirea din Biblie.

Gosia: În acele vremuri foloseau și tehnologia ?
Dhor Káal'el: Tehnologie ascunsă, care nu trebuia să fie cunoscută. Scutul, de exemplu, este de fapt un instrument care produce un câmp de forță toroidal care îl înconjoară pe războinic, făcându-l să pară invincibil.

Gosia: Nu credeam că tehnologia înaltă a fost aplicată și în asemenea scopuri

Dhor Káal'el: Tot timpul a existat. Și în jurul tău există.

Gosia: În jurul meu?

Dhor Káal'el: De exemplu, unele avioane nu sunt avioane „exact” așa cum le cunoașteți. Nici submarinele nu sunt toate submarine; mă refer la cele umane.

Gosia: Și cu ce se ocupă ei atunci când nu sunt angrenați în acțiuni militare ?
Dhor Káal'el: Se antrenează, fac instrucție. Alergare și tragere la țintă, static și din mișcare, programe de imersie precum și instruire teoretică, de dificultate maximă. Ei simt nevoia să fie în top tot timpul. Chiar dacă sunt deja perfect pregătiți, totuși se antrenează.

Coca-Cola Machine - octombrie 2022

Yazhi: Hashmallim au fost plecați după provizii și au adus o mașină de care ne-am speriat cu toții aici. Toți am râs de asta. Doar pentru că, conform lui Hash, asta este „artă”. Au adus un automat de Coca Cola, unul dintre acelea roșii, și l-au pus în salon pentru decorare. Hahaha. Le-a plăcut . Dintre toate lucrurile de pe Pământ, ei au ales să aducă .... un automat de livrat coca-cola !!?

Gosia: Haha, îi spun lui Matias acum. El întreabă dacă avea și Coca Cola înăuntru.

Yazhi: Desigur, dar nimeni nu va bea, este doar un suvenir, artă. Dacă ai vedea cât de tare am râs cu toții aici despre asta. Acestea au fost ideile acelor băieți. L-au cărat doi dintre ei. Și l-au pus pe una dintre dube, l-au urcat pe o navă care i-a adus aici.

UN ALT CHAT - 2021
Robert: Dar de ce aceste grupuri de elită nu vin aici pentru a-și face treaba în altă costumație? Ori cu corpuri create de Matrix?

Anéeka: O fac, dar nu acestea, acestea aici sunt directe, funcționează ca Delta Force sau ca Navy Seals. Grupuri mici foarte instruite.

Robert: Dar nu este prea riscant?

Anéeka: Ei văd invers, costumul bio înseamnă multă durere în gât pentru ei, păstăi de imersie sau reîncarnări, toate acestea, în timp ce dacă coboară ca taygetani complet, pot folosi costume blindate high-tech. și gadgeturi pe care nu le-ar putea folosi dacă ar fi doar oameni. Costumele alea resping gloanțele. Cu un bio-costum uman nu ar putea folosi acele costume high-tech. Nici nu ar putea folosi instrumentele care le oferă un avantaj, cum ar fi această navă care folosește drone de 110 cm, ambarcațiuni de asalt etc.. Preferă să coboare așa, cu echipament.

În plus, le place senzația dată de adrenalină și acțiunea.. Ei preferă să îmbrace pur și simplu un costum de înaltă tehnologie și să se urce într-o navă de asalt.

ALTĂ CHAT -

Khila: Dacă cineva ar vedea ținuta mea aici, echipa mea, am fi ultimul lucru pe care ei, ca New Agers, l-ar considera pleiadian. Toate dure, militare, cizme și mirosuri urâte! (Figură de stil). Arată mai mult ca o unitate militară.

Pe Pământ, militari pot fi băieți și fete, amestecați. Fetele și băieții, atunci când sunt într-o echipă în care trebuie făcută munca fizică, nu lucrează bine împreună. Pentru că suntem diferiți cu capacități și evaluări diferite de forță/rezistență. Lucrăm bine împreună ca piloți sau în alte circumstanțe. Nu alergi cu un rucsac de 20 kg în spate și două arme, într-o junglă infestată de țânțari noaptea și pe ploaie cu soldați inamici în urmărire..
Fetele au tendința de a încetini băieții care devin supraprotectori față de ele și îi fac să-și piardă concentrarea. E periculos. Băieții sunt veterani, își cunosc lucrurile și cum trebuie să acționeze. Pe Pământ și în alte părți.

Ultima operațiune - Venezuela. Acum câteva luni, cizme pe pământ. Urmărirea și urmărirea de către Navy Seals și agenții CIA: incident desecretizat. Lovitură împotriva centralei electrice.

Gosia: Oamenii de acolo știau că tu ești din Taygeta?

Khila: Nu au știut niciodată că suntem acolo sau cine suntem, asta e ideea.

Gosia: Bine. Și cum ai intrat acolo? Adică, făceai parte din grupul militar al Pământului?

Khila: Nu. Coborâm într-o navă, sărim împreună dintr-un elicopter. Folosim elicoptere pentru că coborâm și trebuie să funcționăm ca oameni. Așa a fost întotdeauna. Și sunt în siguranță. Dar ne putem și praf, cu navă cu tot.. Extras.

Gosia: Dă un exemplu de ceea ce faci aici pentru Pământ când cineva întreabă: de ce nu ajuți?

Khila. Nimeni nu știe cine suntem noi, de fapt.

Gosia: Dar cum îți justifici prezența? Ca te legitimezi ca militar dintr-o unitate a Pământului?

Khila: Nu aparținem unei unități Pământene, deși doi dintre noi am fost infiltrați în unități Pământene: Delta Force și Spetsnaz. În general, noi lucrăm singuri. Și faptul că uneori suntem acolo pe Pământ, nu ne face mai puțin stelari, ca să folosesc termeni familiari ție.

Gosia: Și ai înțeles de ce ai venit aici pe Pământ din Taygeta?
Khila: Când ești membru al unei societăți perfecte, în care totul ți se dă, toate nevoile îți sunt îndeplinite și ești un tip plin de testosteron, ai tendința să te plictisești. Asta gte face să te înscrii. Fiecare are propriul motiv să fie aici, băieți și fete.

https://swaruu.org/transcripts/hashmallim-taygetan-pleiadian-military-special-units-archangels-in-action

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu