Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 aprilie 2024

W 13- Nu mai beți alcool!

Publicat 11 octombrie 2023

Traducerea Const. Mihăilescu


Mari Swaruu : Bună, încă o dată, și mulțumesc vă că sunteți din nou aici, cu mine. Sper că sunteți toți fericiți și sănătoși. Eu sunt Minerva Mari Swaruu, dar toată lumea îmi spune Mari.

Vorbind despre alcool, trebuie să spun că cei care-l consumă, cu siguranță vor avea, în timp, probleme enorme de sănătate, cu influențe cât se poate de negative asupra vieții sociale, atât în detrimentul celor care îl beau, cât și al societății, în general. De-a lungul istoriei, au existat puține încercări de a interzice consumul de alcool în societate, rezultatul fiind, de fiecare dată o goană nebună după procurarea lui și foarte mari profituri pentru cei care-l produceau și-l comercializau pe sub mână. Consumul de alcool a provocat mereu convulsie în societate și vărsare de sânge.
Adevărul este că alcoolul este un puternic drog, deși mulți consumatori înrăiți nu sunt de acord cu acest calificativ. Fiecare persoană care bea alcool crede că își menține controlul asupra actelor sale; totuși, chiar și consumat în cantități mici, alcoolul poate provoca puternice daune asupra corpului și asupra sufletului, deși consumatorul are impresia că îl ajută și-i dă putere. Pe total, consumul alcoolului are finalizări, de obicei dramatice.

Efectele alcoolului asupra corpului și minții sunt exact ca ale oricărui medicament psihotrop. Pe scurt, alcoolul este un drog cu efecte dramatice asupra sănătății corpului fizic și minții, indiferent dacă acceptați sau nu această concluzie. El determină individul să-și piardă controlul asupra funcțiilor sale superioare, ceea ce are ca rezultat multiple efecte secundare, care afectează grav viața de familie și societatea. Pentru oricine este evident că cei care consumă alcool și se urcă la volan sunt pericole pentru tot ceea ce întâlnesc.
Guvernele folosesc întotdeauna scuza că prohibiția ar provoca încă și mai multe probleme în societate, așa cum a demonstrat-o prohibiția anilor
'30. Este curios că statul, deși duce o luptă susținută asupra consumului celorlalte droguri, acceptă alcoolul mai peste tot.

S-ar putea da nenumărate răspunsuri la întrebarea de ce alcoolul este un drog legalizat. El a făcut parte din toate culturile umane și, prin urmare, a fost ușor de acceptat și de produs, ca o consecință a tot ceea ce fermentează.

Alcoolul acționează ca un deprimant general al sistemului nervos central, încetinește sau inhibă funcția neuronilor, prin reducerea capacității acestora de a transmite sau de a declanșa impulsuri electro-chimice. Pentru a funcționa corect creierul, fiecare neuron din rețeaua neurală trebuie să acționeze în coordonare cu întregul organism din care face parte, formând o rețea complexă. Când un neuron primește un stimul electric de la neuronul vecin, el trebuie să-și folosească neurotransmițătorii interni, care sunt substanțe chimice, pentru a provoca un impuls electric intern care să-l stimuleze pe următorul, creând o reacție în lanț care are ca rezultat transmiterea unui impuls prin sistemul nervos. Efectul inhibitor al alcoolului asupra creierului este similar cu cel produs de medicamentele psihotrope, cum ar fi cele care provoacă sedare și chiar anestezie.

În cultura mea, se știe că creierul nu produce conștiință ca rezultat al unui dans intern chimic-electric complicat, așa cum afirmă mulți doctori și cercetători materialiști de pe Pământ. Creierul este considerat doar un traducător. Fiecare celulă acționează ca un receptor de semnal, venit din lumea spiritelor, un semnal cu o frecvență unică care vine din sufletul individului. Fiecare celulă are o structură care acționează ca o antenă, iar acea structură este catena ADN, care este modelul celular al întregii creaturi vii din care face parte. Și chiar dacă fiecare celulă dintr-un corp este conectată la semnalul sufletului, cele care acționează mai puternic sau mai direct ca neuroni sunt cele care îndeplinesc funcții superioare ale conștiinței sufletului în lumea materială.

Este destul de corect să vedem toți neuronii, întregul sistem nervos, dar mai ales creierul, ca un mecanism complex de antenă care urmărește sau imită ceea ce se întâmplă în partea spirituală și îl transpune în lumea materială, sau în lumea celor vii.

Pentru a reproduce eficient în partea materială, toate ideile, emoțiile și modelele de gândire complexe care se află în partea spirituală, fiecare celulă și fiecare neuron trebuie să fie corect și exact reglate pe frecvența unică a sufletului cu care este conectat.

Privind lucrurile dintr-un punct de vedere mai extins, alcoolul perturbă frecvența și funcționarea corectă a fiecărei celule. El scade frecvența celulelor, dezacordându-le față de frecvența superioară a sufletului. Când alcoolul ajunge într-o celulă, îi perturbă mecanismele biochimice interne; celulele cele mai vulnerabile sunt neuronii datorită preciziei extreme pe care trebuie să o aibă pentru a se conecta cu semnalul din eter, din partea spiritului.
Alcoolul pune celulele în imposibilitatea de a rămâne acordate pe semnalul sufletesc pe care îl primesc. Cu cât funcția spirituală este mai mare, cu atât frecvența acesteia va fi mai mare. Aceasta înseamnă că funcțiile superioare ale creierului, cele asociate cu raționamentul, vor fi primele afectate de alcool. Funcțiile cu frecvență mai înaltă sunt primele care apar atunci când o persoană consumă alcool, iar aceste efecte negative încep cu mult înainte de a ajunge la motivul și funcțiile logice ale cortexului frontal al creierului, care sunt ușor de văzut și observat, atunci când sunt deteriorate, deoarece primii centri cerebrali afectați sunt cei asociați semnalelor de cea mai înaltă frecvență. Acestea sunt abilități precum precogniția, intuiția, telepatia și așa mai departe, toate asociate în mod obișnuit cu cel de-al treilea ochi și cu glanda pineală, care nu este singurul centru de conexiune spirituală al creierului. Fiecare neuron, fiecare celulă a corpului, are propria sa conexiune cu sufletul și Sursa.

Atunci când o persoană consumă alcool din ce în ce mai mult, primele funcții afectate sunt abilitățile spirituale, inclusiv abilitățile senzoriale suplimentare, apoi rațiunea și logica, apoi funcțiile motorii și, în final, funcțiile automate ale corpului, care pot duce la moarte prin intoxicație cu alcool.

Mulți oameni spun că beau alcool pentru că-i ajută la socializare și le face viața mai plăcută. Acest lucru se datorează faptului că dezactivează funcțiile superioare ale creierului, împiedicând activarea lor. Așadar, omul devine mai puțin conștient de sine. De aceea, oamenii pot fi în continuare buni la matematică chiar dacă au băut puțin alcool. Dar dacă vor continua să bea, acele funcții vor fi și ele afectate.

După cum am spus mai sus, alcoolul modifică și perturbă reglarea fină a frecvenței fiecărei celule, în special a neuronilor, care sunt necesari pentru a aduce sufletul persoanei în lumea materială fizică. Aceasta înseamnă că celulele și neuronii își micșorează frecvența . Niciodată consumul de alcool nu crește vibrația ființei ci o micșorează, estompând legătura vibratorie cu sufletul.
Un suflet este un sistem energetic complicat existent în eter ca reprezentant al spiritului. Nu este doar un simplu semnal; este interacțiunea complexă și dinamica a fluxului de energie între mai multe semnale interconectate în eter, toate cu frecvențe și vibrații ușor diferite, unice pentru funcțiile și rolurile fiecăruia.

Această modificare a frecvenței neuronilor, sub impactul consumului de alcool, îi face mai puțin compatibili cu semnalele mai înalte și compatibili cu semnalele inferioare. Aceasta înseamnă că atunci când bei alcool, proporțional cu cantitatea băută și cu modul în care fiecare corp specific reacționează la acesta, celulele devin mai puțin receptive, au mai puțină conectivitate cu sufletul individului și mai compatibile cu entitățile astrale inferioare, care operează și există la vibraţii mult mai scăzute.

Înseamnă că o persoană care este un băutor sistematic sau compulsiv devine din ce în ce mai compatibilă cu parazitarea entităților astrale inferioare. Și asta începe cu cantități foarte mici de alcool, dar este cel mai evident la marii băutori, unde practic sufletul alege să facă plimbări în afara corpului, astfel că alte entități astrale inferioare pot să preia controlul asupra corpului și minții.

De aceea băuturile alcoolice sunt asociate cu cuvântul „spirtos” deoarece favorizează intrarea, parazitarea sau chiar posesia corpului de către alte spirite din astralul inferior, anume cele care au compatibilitate de frecvență și vibrații cu cele ale băutorului, căci totul în acest univers funcționează prin potrivire de frecvență.
Această posesie a unei entități astrale inferioare, ușoară sau grea, devine considerabil probabilă când se utilizează medicamente psihotrope mai dure, mai puternice, care scad frecvența corpului mai mult sau mai repede, ușurând parazitarea sau chiar posedarea corpului de către entități astrale inferioare mai puternice și mai malefice, inclusiv cele demonice.

Acesta este motivul pentru care nu recomand utilizarea medicamentelor psihotrope, nici măcar pentru a favoriza sau pentru a avea experiențe spirituale, deoarece acestea deschid porți pentru ca lucruri și entități necunoscute să intre și să preia controlul asupra viețile oamenilor.

După cum am explicat mai devreme, entitățile astrale inferioare caută mereu modalități de a intra în lumea celor vii pentru a putea exploata energetic mai eficient corpul viu. Multe entități dezîncarnate tind să se atașeze de băutori pur și simplu pentru că se bucură de efectele secundare și de aroma alcoolului așa cum o făceau când trăiau.

Știu că părerea este că puțin alcool este inofensiv, oferind doar un efect calmant, necesar după o zi lungă și grea de muncă. Cu toate acestea, această alunecare deschide uși nedorite prin care entitățile pot ajunge la tine. Efectul calmant poate fi obținut folosind alte lucruri, cum ar fi infuziile de plante, cu efect sănătos și benefic.

În acest videoclip, vă informez doar despre ceea ce știu și despre ce se întâmplă la un alt nivel mai înalt spiritual, nu doar efecte biochimice ale consumului de alcool, binecunoscute în general. Există și consecințe spirituale, nu doar accidente de mașină.

Consumul de alcool vă deconectează progresiv corpul de la suflet și de la Sursă, modificând biochimia celulelor, frecvența și vibrația acestora . Îndrăznesc să o spun așa: consumul de alcool te deconectează de la suflet, de la Sursă și de la scopurile superioare din viața ta. Nu aveți nevoie de alcool, lipsa lui aduce beneficii corpului și minții.

De ce alcoolul este un drog legalizat? După opinia mea, aceasta are legătură cu faptul că societatea este condusă în mare măsură din astral, așa cum am menționat în alte videoclipuri. Cei care consumă alcool favorizează entitățile astrale inferioare să pătrundă în corpul și mintea lor și să ia decizii în favoarea acelor entități și nu a consumatorului de alcool. Este încă o formă de exploatare organizată.

De asemenea, alcoolul oprește sau cel puțin perturbă funcțiile mentale superioare ale ființei, făcându-o mai docilă și mai ușor de controlat și programat de Cabală .
Alcoolul rezultat din fermentarea diverselor alimente este suficient pentru îndeplinirea unor anume funcțiuni, ne mai fiind nevoie de a ingera alcool în mod direct.

Nu mai beți alcool! vă avertizez. Nu vă aduce niciun beneficiu. Dacă ești femeie, efectele negative ale alcoolului le vei resimți mult mai repede. Femeile sunt mai vulnerabile la efectele și problemele alcoolului. Alegeți exercițiile fizice și plimbări în locuri interesante în aer liber.
Dacă începi să ai patima alcoolului, mai greu vei găsi în tine voința de a renunța la el. Așa că du cu tine o muncă de prevenție. Fii înțelept pentru că alcoolul este incredibil de periculos. Nicio cantitate de alcool nu este recomandată. Când bei, pierzi controlul asupra ființei tale și îl cedezi entităților malefice care abia așteaptă să te interfereze.

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu. Apreciez foarte mult interesul vostru. Mulțumesc.
Cu multa dragoste.

Prietena ta,

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/stop-drinking-alcohol-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu