Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 aprilie 2024

W127- Soarele galactic

Autor Gosia de la Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 09 februarie 2024
Traducere Const. Mihăilescu


Robert: Ce părere ai despre asta? 



Swaruu X (Athena): Dacă este real, reprezintă un portal mare. Depinde de frecvențele la care a fost făcută fotografia. Pentru mine, e prea mare. Se văd stele sau galaxii înăuntru. Dacă informația a venit de la NASA, atunci e o minciună, în marea majoritate a cazurilor. Face parte din strădania lor de a impune ideea unei giga-erupții solare.
Lumea trebuie să înțeleagă că Pământul nu este amenințat de Soare, așa cum Cabala se străduiește să vă convingă.

Dacă s-ar întâmpla un eveniment în acest sens, acela va fi de origine artificială și intenționată iar întunecații vor da vina pe Soare și vor spune că umanitatea n-ar avea cum să se opună.

ALTĂ DISCUȚIE
Gosia: Yazhi, cineva mi-a transmis această întrebare: „Trebuie să pun la îndoială unele informații legate de ideea că „totul este în regulă cu Soarele”?

Timp de mii de ani, Soarele nostru a fost galben auriu, o culoare caldă. Însă, cam de prin anul 2012, a început să-și mărească strălucirea, astăzi arătând ca un bec cu LED, cu lumină rece, alb-strălucitoare. Că nu mai are lumina din trecut, o dovedesc diferitele imagini, videoclipuri, picturi vechi care se păstrează. Înainte, puteam privi cu ușurință Soarele, la orice oră. Acum, intensitatea radiației este prea puternică iar efectul radiației solare poate fi constatat la expunerea corpului la soare, când ai senzația că te arde, chiar și în unele zile de iarnă însorite ”
Yazhi: Wow, m-ai prins! Nu ar trebui să vorbesc despre subiecte științifice. Nu știam că există atât de multe dovezi, îmi pare teribil de rău. E puțin jenant pentru mine, încât cred că ar fi bine să renunț la a trata acest subiect pentru care nu mă simt pregătită. Constat că oamenii sunt foarte bine informați pe acest subiect. Cred că va trebui să fac unele investigații legate de NASA, Wikipedia și CNN și Fact Check, înainte de a putea face unele afirmații.
Oricum, Soarele trece prin ciclurile sale naturale. Cabala se folosește acum de aceste cicluri pentru a promova mai multă frică și mai mult haos. Să știți însă că radiația luminoasă a soarelui vostru a fost întotdeauna albă, dar atmosfera este cea care schimbă percepția.
Soarele este un viu, dinamic și poate avea nuanțe. Volumul, puterea radiației nu rămân exact aceleași, și nu cred că este ceva care să vă alarmeze, deși Cabala are acest interes. După cum am spus mai înainte, nu este nimic în neregulă cu Soarele, doar o teamă nejustificată alimentată de cei care au interesul să semene neîncredere și frică.
Gosia: Deci există schimbări în atmosferă dar și modificări temporare în dinamica spectrului solar?
Yazhi: Cred că sunteți în limitele normalității; noi, de aici, nu vedem că ar fi apărut schimbări. .
Culoarea diferită poate fi de la lentila prin care e privit Soarele, sau de la dârele chemtrailing etc.. Totul depinde de condițiile atmosferice, de compoziția aerului. Soarele arată tot timpul alb. Lumina galbenă provine din atmosfera care filtrează lumina albă.
Gosia: Cineva e interesat de brațele galaxiilor în eternă mișcare, și întreabă: „Cum este posibil să simțim variația de energie a radiațiilor galactice care ajung la noi, inclusiv cele de la brațele galaxiei? Presupun că, pentru noi, dinamica, mișcarea lor trebuie să fie foarte lentă."
Swaruu X (Athena): Depinde da masa materiei aflată în mișcare. Când există mai multă masă, se întorc foarte încet. Când există mai multă gravitație și mai puțină masă, adică mai mult astral, atunci viteza de deplasare este mai mare. Asta ar fi gândirea doar în lumea materială. Particulele se mișcă foarte repede, iar materia tare (solidă) se deplasează mai lent, în aceeași direcție. Cu cât frecvența undei de energie este mai mare, cu atât deplasarea e mai rapidă. Unele pot depăși viteza luminii, deoarece sunt unde de energie eterică. Este o gama întreagă. Frecvența fiecărui val de radiație cosmică va afecta diferit ființele, în funcție de frecvența (vibrațiile) acestora, deci impactul și efectul sunt diferite de la persoană la persoană.
Gosia: Ok... ai spus, „când este mai multă masă, se mișcă mai încet”. Dar masa este și în astral, deoarece totul e astral ...Atunci, de ce se mișcă mai încet? De ce ar trebui să conteze asta în astral?
Swaruu X (Athena): Asta se vede doar din percepția cuiva care trăiește materialitate, însă, da, totul este astral. Undele astrale nu sunt, de obicei, observate, dar pot însoți altele mai puțin astrale. De exemplu, acele furtuni atmosferice. Uneori în ele este antrenat praf, nisip și pietriș, adică materie solidă.
Gosia: Când te referi la ceva „nu atât de astral”... îți plasezi observația din plan material, nu? (Din moment ce nu există nimic „fără astral”).
Swaruu X (Athena): Da. Pentru că în absolut totul este astral, totul este o singură masă, o gamă de frecvențe, de vibrație în care fiecare conștiință poate vedea doar ceea ce se află în intervalul său de percepție. Iar asta depinde de gândurile și emoțiile sale.
Deci, cel care a pus întrebarea vede brațele galaxiei doar din punctul de vedere al Matricei 3D, unde acestea sunt singurele lucruri observabile, adică lucrurile care sunt reale din acel punct de vedere. Dar se întâmplă mult mai multe acolo, în și printre acele brațe.
--------------------------------------------------------------------------

Gosia: Întrebare : Poți aborda probleme legate de Tau Neutrino, nerecunoscute de știința oficială a Pământului? Fizica sistemului deschis. Sunt acestea importante pentru crearea unui corp de lumină (curcubeu)?"
Yazhi: Pot explica asta într-un mod total diferit, fără să discreditez altă formă de interpretare.
Acele particule se comportă ca lumina (fotonii), deoarece au lungimea de undă a luminii. Deci sunt atât o particule, cât și o unde. Dar există un lucru esențial, care creează totul, inclusiv fiecare particulă și undă în același timp, în cele din urmă fiind unul și același. Vreau să spun că toate particulele sunt unde, nu doar lumină. Până la urmă, nu există particule, există doar valuri de energie care se comportă ca o particulă din cauza armonicilor precise. Acea undă esențială este energia potențială care nu este nimic altceva decât gravitația.

Neutrinii Tau sunt comprimați prin gravitație într-un singur punct de atenție, dar sunt gravitația. Doar sunt setați ca ceva diferit, pe măsură ce sunt observate lungimile lor de undă specifice. Dar, din nou, acesta este încă un caz de etichetare a unor părți ale aceluiași lucru, pentru a ușura studiul și înțelegerea acestuia.
Acele lungimi de undă ale gravitației, acele unde gravitaționale, sunt primite de Soare și re-emise de el, deoarece Soarele copiază ceea ce primește, așa cum fac toate corpurile. Fie că este vorba despre o stea, o persoană, plantă, stâncă, orice poate fi numit cu materialitate.
Așadar, centrul galaxiei va emite o anumită lungime de undă de înaltă frecvență în formă de spirală, făcând parte din aceeași energie  creează galaxia în primul rând.
Așadar, toate obiectele care emit radiații, în special soarele, vor copia unda gravitațională de frecvență sau semnal precum cel din centrul galaxiei, pur și simplu, pentru că trebuie să urmeze și să se supună principiului de bază al frecvenței dominante, ceea ce înseamnă că toate lucrurile aflate sub o influență puternică a energiei vor tinde să-și egalizeze frecvențele și să devină la fel. În același mod, un Soare copiază și reemite o anumită frecvență pe care a primit-o conf. principiului frecvenței dominante, la fel și orice altceva, inclusiv oamenii.
Deci, această radiație venită de la Soare va tinde să armonizeze și să egaleze frecvența dominantă inclusiv frecvența corpului uman. Acesta este ceea ce cred eu că oamenii înțeleg când se referă la activarea corpului curcubeu.  Este și motivul pentru care Soarele activează ADN-ul uman. 

Și reactivându-l, folosind principiul frecvenței dominante, se spune că o readuce la modelele sale originale de 12 catene, 24 de cromozomi sau corpul 5D. Lumina de la Soare repetă modelul gravitațional al energiei luminii și radiațiilor întregii galaxii, rezolvând și returnând tot ceea ce e legat de intervalul și matricea sa de frecvență inițială; aceasta înseamnă ascensiune, explicată în termeni de frecvență.
Totuși, asta se întâmplă nu atât de repede pe cât cred oamenii. Pentru că, deși scufundat în acea frecvență galactică înaltă, pe care Soarele o retransmite, Pământul se află în interiorul unei bule de frecvență care este afectat și înălțat, dar procesul durează ceva timp, așa cum se vede din percepția temporală a cuiva de pe Pământ.
Deci,
da, ceea ce emite Soarele ajută la ridicarea (înălțarea) planetei, dar trebuie să afecteze toate ființele cu conștiință, care fac și generează Matrice acolo, ca un subprodus al propriei minți.
Acele vibrații care vin din galaxie, în sine, nu sunt noi. Ei au impactat întotdeauna Pământul care încă nu s-a schimbat în ceva evident  pozitiv... pentru că acea vibrație este conștiință și nicio conștiință nu poate schimba o altă conștiință fără ca aceasta din urmă să evolueze și să se schimbe singură. Insist: acea vibrație galactică este minunată, dar nu este nouă. Este comparabil cu a duce calul la râu, dar mai rămâne ca și el să vrea să bea apă. Indiferent cât de puternică ar fi conștiința globală, ea nu poate schimba pe nimeni dacă acea altă persoană nu vrea să se schimbe. Deci, invitația și condițiile de evoluție există numai că omul, prin gândurile, alegerile și acțiunile sale trebuie să o facă, renunțând la încăpățânare și la atitudinea de „eu știu totul”. 
Deci, ridicarea vibrației Pământului nu depinde de factori externi, cum ar fi pulsurile solare de înaltă frecvență,
depinde doar de nivelul de conștiință și de dorința de a evolua a fiecărei persoane.
Faptul oamenii încă întreabă despre asta, mă face să cred că ei încă se gândesc și se așteaptă ca cineva să vină să le rezolve problemele, fără a înțelege realitatea că numai și numai ei o pot face. Desigur, acele unde și radiații îi ajută pe oamenii care doresc să evolueze către un plan superior al conștiinței. Deci, perioada aceasta este un moment bun pentru a medita. Dar numai „proprietarul” își poate schimba cu adevărat ADN-ul.
Gosia: Totuși, vorbind despre Soare și despre cum ne ajută el să ne înălțăm (evoluăm vibrațional; n.m.), înseamnă că cei din emisfera nordică nu pot fi ajutați să evolueze?
Yazhi: Din păcate da, cei din acele zone (n.m.: mai puțin iradiate de razele solare) sunt mai slab conectați la proces, mai slab influențați, iar asta explică multe lucruri precum depresia în timpul iernii și alte tulburări mentale care apar perioada iernii. Însă, nu vă faceți griji deoarece că corpul fiecărui om își amintește cine este și-și va păstra singur frecvența, dar va tânji mereu la lumina soarelui.

https://swaruu.org/transcripts/sun-galactic-waves-do-they-matter-athena-and-yazhi-swaruu

2 comentarii:

  1. Minunat! Mulțumesc pentru mesaj!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul este ca omenirea nu asteapta ca cineva sa-i rezolve problemele (acuzatie falsa nedeapta chiar jignitoare ), adevar care nu se vrea vazut ?!. Omenirea asateapta ca , cinva care are abilitatea, capabilitatea, capacitatea si bunavointa de a da peste mana (mai degraba peste bot) celor care prin interferenta lor malefica ,manifestata cu intentie, rea vointa (sa nu zic ura ) stiind ceeace fac, impiedica ( cu succes -daca se poate numi succes ) omenirea sa-ai rezolve singura problemele, sa evolueze. De parca cuiva cu o anumita anvergura,iar fi teama, ar fi gelosi ( ceeace nu-mi pot imagina in lumina-iubire cosmica neconditionata eterna infinita ) pe o omenire evoluata. Nu este menirea omenirii sa faca " umbra " cuiva ! Omenirea are in structura sa iubire necuonditionata (se pare ca nu sunt ochi sa se vada asta)
    cu iubire !

    RăspundețiȘtergere