Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 martie 2024

X- CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA LUMINII / 3 feb.2024

Traducere Const. Mihăilescu

Blossom (Bl.): Salutare, băieți! Foarte mulți speculează că ceva este „pe cale să se întâmple”, ceva mare este pe cale să aibă loc. 

Unii oameni declară că simt asta. Mă întreb dacă acest lucru este pur și simplu din cauza acumulării de discuții pe această temă, sau dacă... ar putea fi ceva? … Pe bune?… Ce s-ar putea întâmpla la scară largă pe planetă?

Federația Luminii (F.L.): Bine ai venit, Blossom ! Luați în considerare că la un moment dat... trebuie să se întâmple ceva! Atâta acumulare de energii și de evenimente.... într-adevăr !

Unele dintre informații sunt inexacte, altele.. pe bune. Este pentru ca cineva să discearnă ceea ce este banal și neimportant de ceea ce este de înaltă calitate informațională și care trebuie respectat.

Vezi tu, Blossom... indiferent ceea ce se va întâmpla... voi vă aflați în poziția de a-l putea întâmpina frontal și de a vă vedea de drum, chiar dacă va trebui să treceți prin el.

Fiecare dintre voi este echipat cu instrumentele de care are nevoie pentru a face acest lucru.

Zidurile fricii se prăbușesc în timp dacă sufletele se ridică și spun „Până aici! Nu acceptăm mai mult!” Desigur, acest lucru nu va fi primit cu bucurie de cei care credeau că v-au redus la tăcere. 

Pe măsură ce puterea de la Sursele/Forțele Luminii se adună, este inevitabil ca energiile mai întunecate să cadă într-un ritm rapid.

Pe măsură ce redutele lor se prăbușesc, dispare și dominația pe care au exercitat-o până acum asupra voastră.

Sfârșitul dominației lor este aproape și atunci ei vor trebui să dea socoteală.

ACEST AN ÎN CARE AȚI INTRAT RECENT, VA FI UNUL DE MARI SCHIMBĂRI ÎN STRUCTURA SOCIETĂȚII UMANE..

Desigur, multe dintre aceste schimbări  trebuie făcute altfel și cu multă atenție, astfel încât să se producă cât mai puține tulburări și neliniște.

Bl.:Puteți detalia mai mult despre „structura societății”, vă rog?

F.L.: Blossom, așa cum mulți dintre voi au devenit conștienți... a existat o guvernare asupra umanității voastre, care a ținut pe cineva „la distanță” fără știrea oamenilor. Cu toate acestea, pe măsură ce tot mai multe suflete se trezesc, multe din aceste comportamente diabolice asupra omenirii ies din ce în ce mai evident la iveală.

Va veni o vreme... când această situație va înceta să mai existe.

Aveți încredere că „băieții buni” nu stau degeaba, ei lucrează în interesul general al omenirii. Aveți încredere!

Bl.: Este o promisiune destul de importantă.. Știm că „băieții buni” au lucrat în culise, dar sunt conștientă că nu cunoaștem nici jumătate din ceea ce înseamnă asta, de fapt. Vrei să spui că „Adevărul va ieși la iveală ?”

FL: Da, Blossom. Pentru că acest Adevărul trebuie să fie dezvăluit de către cei care vor... „prelua” procesele  în zilele care vor veni.

Bl.: Bine. Nu sunt sigură dacă agreezi să răspunzi, dar trebuie să încerc: CINE SUNT „BĂIETII BUNI ?

F.L.:Băieții buni” reprezintă o mare parte a unei componente și mai mari, care, la rândul ei, este o componentă încă și mai mare..până se ajunge la cea mai înaltă și autorizată inteligență, cea mai înaltă LUMINĂ A CONȘTIINȚEI.

Sufletele implicate au fost alese cu meticulozitate și pregătite pentru cea mai mare sarcină care urma să le fie atribuită.

Am mai vorbit despre Suflete de pe și din afara planetei, care au conceput și creat un Plan atât de complex și incredibil de detaliat și cuprinzător elaborat încât nu poate eșua.

Toate întâlnirile și adunările care au avut loc cu privire la doborârea așa-zisei „elite”, sunt în desfășurare de mulți ani. Planificarea acestei Victorii a implicat minți de cel mai înalt calibru pentru ca Planul să fie realizat în așa fel încât... pe măsură ce se pune în aplicare... strălucirea sa să fie de neîntrecut.

Vezi, Blossom, a trebuit să „pară” că și cum Lumea voastră este condusă de cei din întuneric mare... și într-adevăr, multă vreme așa a fost, (nota C.M.: bine că recunoașteți !) Cu toate acestea, au fost implementate proiecte, a căror realizare s-a dovedit un succes și au folosit pentru a pune bazele a ceea ce este necesar pentru ca Planul să avanseze... în direcția corectă.( nota C.M.: măi, frate, ce-o mai „scaldă” ăsta !!! E clar că e tot o „abureală”!)

Sper că te mai pot urmări... .

Rețineți că, deși poate părea că planurile nu merg în direcția corectă, de fapt se află pe drumul cel bun..(n.m.: da, până ne terminați !) Au existat „compromisuri” convenite în anumite circumstanțe, care au permis multor lideri proeminenți să „joace jocul” celor care păreau că „dețin controlul”, deși ei nu erau decât marionetele celor care trag sforile. Urmează să se facă cunoscut GRUPUL care va dezvălui mare parte din Planul magistral, care va permite ca toate schimbările programate să fie implementate. [ nota C.M.: ca întotdeauna, cei din Federație „ne aburesc” cu tot felul de promisiuni care mai de care mai lapidar enunțate, scopul evident fiind să atenueze îngrijorarea și nemulțumirea generală a umanității apărute din cauza situației disperate în care a ajuns omenirea condusă de elitele Federației

Este încă o încercare de a ne adormi simțurile și vigilența pentru ca ei să iasă, și de data aceasta, „basma curată”. Cu siguranță vor arunca vina asupra altora (adevărații vinovați fiind, de fapt, ei și acoliții lor).

 Nu vă lăsați păcăliți, cereți și militați (prin gânduri, intenție și fapte) pentru ca Federația Galactică, la conducerea căreia s-au înfiltrat, din păcate, reprezentanți ai unor civilizații retrograde, întunecate SĂ PLECE ȘI SĂ LASE PĂMÂNTUL ȘI UMANITATEA SĂ-ȘI DECIDĂ SINGURE VIITORUL. SINGURA AUTORITATE CARE TREBUIE RECUNOSCUTĂ ȘI RESPECTATĂ ESTE SURSA PRIMORDIALĂ A TOT CE ESTE, CEA CARE NE-A CREAT]

Blossom: Consider că este prea complex să intru în detalii și cred că ești pregătit pentru asta.

F.L.: Asta e corect. Cu toate acestea, știi, Blossom, că există atât de multe care pot și vor fi dezvăluite, în curând.

Bl.:Te referi la faptul că vor apărea într-o anumită ordine?

F.L.: Da, într-adevăr. Cu toate acestea, nu ne referim „neapărat” la un „grup de oameni”… deși într-o anumită măsură va fi cazul. Ne referim la felul în care ceea ce urmează să fie dezvăluit, va fi făcut în ordinea corectă, lăsând timp cititorilor să le metabolizeze corect, pentru ca ceea ce va urma să aibă sens și logică. La asta ne-am referit.

Bl.: Sunt multe asupra cărora suntem conștienți, încât presupunem că nu va dura prea mult să ni se transmită. Totuși, ceea ce știm astăzi acoperă un spectru atât de vast, încât cei neinițiați, ca să absoarbă toate acestea și multe altele,... cu siguranță ar avea nevoie de ani. Iar noi va trebui să așteptăm până ne va face creierul explozie?

F.L.: Blossom, acest Plan Divin(n.m.: adică planul Federației care ne-a asuprit și până acum) în care te afli și tu... și din care vei continua să faci parte... va fi condus în cel mai bun mod posibil. Desigur, s-a luat în considerare fiecare „răspuns și reacție” posibile, la care cineva se poate gândi. Vor exista „daune colaterale” într-o măsură care nu poate fi evitată.

Bl.: Un moment, simt nevoia să-mi repeți acest lucru... „ Daune colaterale ”... adică inclusiv decese, răniri, îmbolnăviri, rezultate ale unor confruntări militare, cu efecte și asupra populației civile, neangajate în lupte?

F.L.: Da. Nu poate fi evitat total, totuși, voi ȘTIȚI că aceasta va fi cea mai mică „colecție”.

Bl.: Ce vrei să spui prin „colecție”?

F.L.: Mă refer la cei care în „Schema Mare” au fost de acord să fie îndepărtați de pe Planetă în acest moment, pentru a Servi Întregul.

Pentru a merge mai departe, acest lucru trebuie realizat. Totuși, în comparație cu câți ar fi fost îndepărtați dacă Băieții Buni nu ar fi intervenit... va fi foarte puțin.

Vă rugăm să nu acordați prea mare atenție acestui aspect. Vă cerem, așa cum facem întotdeauna, să vă concentrați doar pe Lumina - Dragostea care sunteți și să rămâneți neclintiți în acea Lumină - Iubire, pentru a-i ajuta pe Băieții Buni să îndeplinească acest Plan Divin, din care faceți toți parte (nota C.M.: suntem adică invitați să continuăm să dormim !)

B.L.: Totul este atât de surescitant.... S-ar putea să credem că știm câte ceva despre cum se poate desfășura... dar, se pare că habar nu avem...!

F.L.: Dragi suflete... multe, multe, evenimente grozave au avut loc pe planeta voastră, de-a lungul evoluției sale, dar această transformare va fi dintre cele mai deosebite, chiar unică..

SUNTEȚI ÎMPREUNĂ la această încercare.

PUTEȚI SIMȚI CĂ VĂ AFLAȚI ÎN FAȚA UNUI MOMENT IMPORTANT DIN VIAȚA UMANITĂȚII. .

Pe măsură ce fiecare dintre voi devine mai luminos și mai conștient de sine însuși, puteți simți creșterea intensității emoției.

Pentru cei înțelepți... entuziasmul este Bucurie și Încurajare.

Știind că sunteți în frunte… conducând pe cei care sunt încă adormiți în propria lor cunoaștere, veți ști ce trebuie să faceți pentru a vă folosi de răbdarea pe care ați dobândit-o...atunci când întrebările voastre rămâneau fără răspuns. Veți ști că TOATE cele pe care le-ați trăit au avut un rost.... SENTIMENTUL DE ÎNȚELEGERE PE CARE-L VEȚI AVEA VĂ VA UMPLE FIINȚA CU ATÂTĂ PACE, ATÂTĂ IUBIRE ȘI ATÂTĂ... ÎNȚELEGERE......

B.L.: Cu siguranță sună încurajator. Mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare ca acest proces să înceapă. Ne simțim pregătiți. Repet: „Noi, cei de la sol, suntem pregătiți și ne facem datoria!!

F.L.: Noi știm asta iar tu vei fi una dintre cei aleși.

Bl.: Oh, cred că fac asta de ceva vreme.

F.L.: Într-adevăr. Totuși, pentru ceea ce urmează cu siguranță... nimeni nu este pregătit. Acest anunț nu trebuie să declanșeze în voi sentimente de teamă! Deloc. Totuși, când se va întâmpla... nu va exista nici măcar un Suflet care să nu fie șocat!.

Bl.: Fascinant! Aceste comunicări, de obicei, îmi iau exact o oră; de tata aceasta a durat o oră și 10 minute.

 Ca întotdeauna, cuvintele tale sunt alese cu grijă. Apreciez că aceasta a fost într-adevăr o conversație destul de interesantă. Mulțumesc foarte mult ! Un cuvânt la despărțire ?

F.L.: VOI ȘTIȚI CĂ indiferent de ce s-ar întâmpla…

TOTUL ESTE DIN PORUNCĂ DIVINĂ ȘI CĂ URMĂTOAREA FAZĂ VA FI CEA ÎN CARE CEEA CE A FOST NECUNOSCUT VA DEVENI CUNOSCUT.

Următoarea fază? Să vină!. EU SUNT.

27 ianuarie

https://www.blossomgoodchild.com/3rd-february/

Un comentariu:

  1. Se pare ca federatia luminii nu este ceea ce credeam.

    https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242038%2Fpl_629036819_-2

    https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242039%2Fpl_629036819_-2

    RăspundețiȘtergere