Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 martie 2024

Componenți ai echipajului pleaidian aflați pe nava-mamă spațială Toleka, care orbitează Pământul..



1. Swaruu de pe Erra

 Swaruu de pe Erra este o tânără extraterestră din Taygeta, Pleiade, cu care am comunicat prin scriere aproape zilnic, pe internet, începând cu luna dec. 2017 până în aprilie 2020. Ea se afla pe o navă care orbita Pământul .

Când am realizat primul contact cu ea, Swaruu avea vârsta de 17 ani. Astăzi nu se mai află pe navă.

Începând cu anul 2008 , echipajul taygetan a contactat sute de oameni de pe Pământ în cadrul programului oficial „Primul contact”.

Actual, acel program nu mai este viabil. Cu toate acestea, echipajul taygetan și swaruuneenii continuă să ia legătura cu noi, Robert și Gosia, și cu puțini alți oameni, transmițându-ne o mulțime de informații de actualitate (de spirituale, istorice, științifice și tehnologice etc).

Este pentru prima dată în istoria Pământului când o rasă extraterestră stabilește o legătură directă de comunicare cu pământenii, cu scopul de a ne furniza informații. Strădania lor este să ne facă pe noi, pământenii, să ne „trezim”

2.. Anéeka de pe Temmer

 

Anéeka de pe Temmer a sosit pe orbita Pământului în aprilie 2016. Funcția ei pe navă era cea de analist șef al datelor terestre și spațiale. A fost director al Serviciului de informații pe Toleka și responsabilă cu „calculatoarele” holografice de la bord.

Din 2008, echipajul taygetan a contactat sute de oameni de pe Pământ, în cadrul programului oficial „Primul contact”, program care astăzi nu se mai derulează. Cu toate acestea, echipajul taygetan și swaruuneenii continuă să ia legătura cu noi, Robert și Gosia, și cu alți câțiva oameni, transmițându-ne o mulțime de informații de actualitate, spirituale, istorice, științifice și tehnologice .

Este pentru prima dată în istoria terestră când o rasă extraterestră împărtășește direct cu pământenii o cantitate atât de mare de informații. Dorința lor este ajute umanitatea să se „trezească” pentru ca oamenii să fie capabili să înțeleagă corect realitățile universale și cele care îi înconjoară!

3. Sophia Swaruu (Yazhi)


Sophia Swaruu (Yazhi), sau Swaruu 12, este o tânără fată extraterestră cu suflet străvechi care comunică cu noi (Robert și Gosia) prin scriere directă, aproape zilnic, pe internet, din septembrie 2019. Și ea se află pe nava Toleka care orbitează Pământul. Corpul fizic al lui Yazhi, are în prezent în jur de 11 ani, dar la nivel de conștiință, ea este un suflet care a avut mai multe experiențe (vieți) și a aparținut familiei Swaruu de pe Erra. Se poate spune că este cea mai evoluată spiritual și mai integrată din familia Swaruu.

Este expertă în călătoriile în timp și în manipularea timpului cronologic, dar și în genetică, navigație, spiritualitate, știință și multe alte domenii.

Este considerată ghidul spiritual al echipajului Taygetan-Pleiadian de pe nava-mamă, Toleka.

Datorită nivelului său actual de evoluție, Yazhi, practic, nu mai aparține doar rasei taygetane, ea considerând că a creat o nouă rasă, pe care o numește „Swaruuniană”.

Din 2008, echipajul taygetan a contactat sute de oameni de pe Pământ în cadrul programului oficial „Primul contact”, program care astăzi a încetat să se mai deruleze. Cu toate acestea, echipajul taygetan și swaruuneenii continuă să ia legătura cu noi, Robert și Gosia, și cu puțini alți oameni, transmițând o mulțime de informații de actualitate, spirituale, istorice, științifice și tehnologice și menținând prietenia.

4.Athena Swaruu (X

Athena Swaruu (X), sau Tina, după cum o numesc prietenii ei, s-a născut în spațiul adânc, la bordul unei nave spațiale, pe 8 martie 2002 (timpul terestru). Mama ei este Swaruu de pe Erra cea cu care noi, Robert și Gosia, luăm legătura din trei în trei zile; uneori apar decalaje din cauza liniilor de timp de pe care ea ia legătura cu noi (dependente de frecvență). Ea nu mai este umană, nici taygetană. Totuși, genetic, ea este o Swaruuneeană, recunoscută ca atare de Federația Planetelor Unite.

Deși a trăit pe Erra, având și unele scurte experiențe pe Temmer și pe Cyndriel, cel mai mult timp a trăit pe Pământ, unde a avut vieți mai ales în regiunea Yorkshire din Anglia, mai exact în zona de lângă parcul național. Împreună cu mama ei a călătorit mult, mai ales în arealul galactic M45.

Păstrează amintiri din nenumăratele ei vieți anterioare, vorbește multe limbi și, cu ajutorul mama sale, a învățat să piloteze nave spațiale, calificându-se ca pilot de luptă pe nave spațiale produse pe Taygetean, dar știe să piloteze foarte bine și aeronave terestre.

Ea împărtășește cu plăcere abilitățile și cunoștințele tuturor Swaruuneenilor, iar în prezent s-a dedicat împărtășirii cunoștințelor sale și pământenilor, prin intermediul lui Robert și al Gosiei

În timpul liber, face exerciții și arte marțiale pentru a se menține într-o formă fizică cât mai bună. Ca hobby îi place să realizeze și să monteze miniaturi de toate felurile pe diferite subiecte. Însă principala ei ocupație este să fie ghid, soră mai mare și mamă surogat pentru Minerva, Mari și Yázhi, pe care le iubește și le adoră.

Din 2008, echipajul taygetan a contactat sute de oameni de pe Pământ, în cadrul programului oficial „Primul contact”.

Așa cum am mai menționat, acel program nu mai funcționează. Cu toate acestea, echipajul taygetan și swaruuneenii continuă să ia legătura cu noi, Robert și Gosia, și cu alți câțiva pământeni, transmițând o mulțime de informații actuale, spirituale, istorice, științifice și tehnologice 

5 .Minerva Swaruu (Mari)

Minerva Maria Swaruu, numită de echipaj Mari sau MariSwa, avea 14 ani în 2022 iar la începutul lui 2023 va împlini 15 ani.

A sosit aici în 2021 și își petrece cea mai mare parte a timpului la bordul SS (stației spațiale) Toleka a echipajului taygetan, unde s-a adaptat destul de bine.

Personalitatea ei este blândă și veselă, îi plac glumele bune și râde destul de des.

Are amintiri complete ale mai multor vieți anterioare, așa cum se întâmplă aproape cu toți cei din familia Swaruu. Este membră a noii rase Swaruuneane. Are o mare sete de cunoaștere fiind interesată în special de arta, dans clasic și gimnastică dar și de inginerie, exo-politică, istorie, sociologie, medicină și comunicații, printre altele.

Învață tot ce prinde de la echipajul taygetan, într-un stil foarte ordonat, ca la școală.

Îi place să împărtășească și altora ceea ce a învățat, dar nu renunță la comportamentul ei independent. Asta a determinat-o să-și creeze propriul canal YouTube.

Face parte din echipă dar, în același timp, lucrează și pe cont propriu.

A creat PRIMUL canal YouTube direct și oficial creat vreodată de cineva din echipa Taygetan/Swaruunian cu umanitatea. Totul acest proiect este conceput, scris și realizat numai de Mari.  YouTube channel:
https://www.youtube.com/@SwaruuOficial

6. ZA'EL și ARIEN (nota C.M.: ZA'EL este băiat iar Arien este fată

Za'el este un tânăr taygetan care a venit de pe Erra; este cadet la bordul SS Toleka din februarie. Avenit pe nava de aprovizionare taygetană Saska.

La scurt timp după sosire, inspirat de curajul întreprinzătoarei Mari Swaruu, și în ciuda faptului că este o persoană destul de introvertită și retrasă, el a decis să înființeze cel de-al doilea canal direct și oficial de comunicare pe YouTube.

Acest canal este conceput de el însuși sub îndrumarea lui Mari, care l-a ajutat să înțeleagă mentalitatea și modul de gândire al pământenilor.

Arien este o fată taygetană, venită de pe Erra la bordul SS Toleka tot în calitate de cadet, împreună cu Za'el, în februarie 2023, cu aceeași navă de aprovizionare, Saska. Și ea s-a implicat în proiectul creării celui de-al doilea canal Yoy Tube, împreună cu Za'el. Speră că va ajuta în programul de „trezire” a oamenilor tereștri.

YouTube channel: https://www.youtube.com/@ArienyZael

Din 2008, echipajul taygetan a contactat sute de oameni de pe Pământ în cadrul programului oficial „Primul contact”, program la care, însă, s-a renunțat.

7. Taygetani din Pleiade care au fost sau sunt pe nava Toleka, în jurul Pământului.

 The Crew

Taygetanii sunt o cultură care folosește o structură politică regală-matriarhală-holografică și sunt considerați ca fiind oarecum similari cu rasa nordică terestră care are origini lyriene. De altfel, ei seamănă destul de bine cu oamenii scandinavi.

Locuiesc pe cele 4 planete ale sistemului solar Taygeta (Tau-19), din clusterul stelar M45 - Pleiade.

Am avut ocazia să vorbim cu mulți dintre ei, printre care cu: Alenym, Nai´shara, Dhor K´aal´el, Raguel, Eridania, Gabriel, Khila și alții. Toți au roluri bine definite pe navă și sunt specializați în mai multe domenii.

https://swaruu.org/en/taygeta-pleiades

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu