Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 martie 2024

W119 - Federația Galactică și planeta Saturn

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 13 ianuarie 2024
Traducere Const.Mihăilescu

Intrebare: Ați menționat că pe nava Viera își are sediul Consiliul local sau regional al Federației Galactice. Adică e vorba de Consiliul Pământului, cel care reprezintă oficial oamenii?
Anéeka: Da. Acesta este chiar rolul lor aici, deși nu prea sunt de ajutor. Aceasta este și ideea și problema noastră.

Intebare: Cine îi supraveghează sau îi reprezintă?

Anéeka: Se crede că, Federația Saturn, care e imposibil de găsit.
Intrebare: Iar pe Saturnieni cine-i supraveghează?
Anéeka: Se presupune că un alt consiliu al Federației, al unui grup de stele din acest sector galactic, care e încă și mai greu de găsit. Subliniez că nu vorbesc despre consiliile Federațiilor aflate în densități mai înalte, ci despre civilizațiile aflate în planuri identice (ca vibrație) cu ființele de pe Viera.
Este adevărat că în diferitele densități superioare există Federații care supraveghează viața din dimensiuni inferioare acestora, dar este mai greu de accesat, pentru că nu este în realitatea sau lumea ta. Evident, au mecanisme suficient de sofisticate astfel încât să nu poți  ajunge ușor la ele.

Intrebare: Nu știi în ce constelație sau sistem solar se află?
Anéeka: Știu dar îmi e imposibil să descriu amplasamentul în termeni pe care tu să-i poți înțelege deoarece conceptul de constelație diferă în univers; doar unele precum Taurul, Pleiadele, Orion, printre altele, pot fi descrise în termeni cunoscuți pe Pământ. Acest lucru se datorează faptului că doar unele constelații pot fi văzute și cartografiate în termeni pământeni. Noi avem un punct de vedere mai direct legat de sectorizarea hărții stelare.
Privind doar din perspectivă aproximativă pot spune că localizarea prin raportarea la Soarele vostru S13, ar include Alpha Centauri, sistemul triplu de stele și alte câteva. Mi-ar trebui o diagramă stelară ca să explic mai exact

Intrebare: De ce Saturnienii sunt imposibil de găsit?
Anéeka: Adevărul este că nimeni nu știe cine sunt sau unde sunt. Ei doar dau ordine de acolo de unde sunt, însă nimeni nu poate ajunge la ei. Asta nu ni se întâmplă doar nouă, ci și restului navelor care ar intenționa să-i localizeze, precum e Viera.
Intrebare: Tu ai încercat să ajungi pe Saturn?
Anéeka: Da, dar nu dispuneam de prea multe date. Oricum, e o zonă cu trafic intens, pe unde circulă nave mari biosferice ale multor rase.

Avizații de pe Pământ cunosc că acolo domină Alianța Sferei. A merge pe Saturn este ca și cum ai merge la Los Angeles, în California unde, dacă n-ai adresa exactă, numai cu noroc poți ajunge unde ți-ai propus.
Intrebare: Și faptul că nu poți merge să-i vezi sau să vorbești direct cu ei nu este un aspect negativ și dubios al acestei structuri?
Anéeka: Fără îndoială că este. O asemenea încercare te va face să înțelegi că acel sistem este nefiresc, chiar anormal. Ceea ce știm este că în Alianța Sferei conducerea este piramidală și, în niciun caz, holistică.
Intrebare: Ce rol joacă Alianța Sferei în toate acestea?
Anéeka: Este configurată ca o Federație dar seamănă cumva și cu un grup civilizațional precum Consiliul Andromeda sau Consiliul Alcyone, oficial independente. Cu toate acestea, întrunesc și atributele unei federații, dar una foarte extinsă, încât mai că „se prăbușește sub propria-i greutate”. De altfel, asta este cea mai gravă problemă a acelui organism: că e atât de gigantic încât nu mai poate fi controlat. 

Intrebare: Știi ce nave spațiale ajung pe Saturn?
Anéeka: Cele cunoscute și aici. Domină însă cele andromedane, arcturiene și siriusiene. Pleiadienii nu sunt și nu ajung în acea zonă.
Intrebare: E incredibil că Federația Saturniană se ascunde sau se camuflează printre celelalte rase prezente acolo. Numai acest fapt ar trebui să-i descalifice căci ce fel de reprezentare și autoritate mai poate avea cineva care stă ascuns?
Anéeka: Da. Cu toate acestea, rețineți că, pentru a-i exclude ar trebui să știi cine sunt, ori ei de asta se feresc, vor să-și păstreze anonimatul.
Curios e că
au aceeași structură precum super-elita Pământului (Cabala) unde guvernarea aparține întunecaților și se bazează pe obediența unor slugarnici, păpuși așezate la diferite niveluri, fără să ai habar niciodată cine deține puterea reală. Pe Pământ unor indivizi precum Soros, Gates, Rockefeller, Rothschild și așa mai departe nu le cunoști poziția, ierarhia între ei, toți făcând parte însă din grupul celor împinși în față de cei care-i manipulează din umbră.
De aceea spun că este o reflectare a ceea ce se întâmplă pe Pământ. Acolo, ca și la Cabala pământeană, cei din rețea doar primesc odinele de executat codificate. Nu vei ști niciodată precis de unde a venit ordinul, de la ce persoană anume. Poți primi doar ceva de genul: „Onor Înaltul Consiliu Saturnian îți ordonă ca imediat să te retragi din vecinătatea Pământului. Certificare Alpha-Whisky-Bravo 928167-675172”. Asta e tot.

Nu există posibilitatea de a cere cuiva, undeva niște explicații. N-ai cui să te adresezi pentru că nimeni nu și-a declinat identitatea.
Intrebare: Uau, păi asta e rău! Și, ce rase alcătuiesc Alianța Sferei?
Anéeka: Andromedani, Arcturieni, Korendieni, Devonieni și Aviari (Cedet-Cerez Aviari).
Intrebare: Aviarii arată ca păsările?
Anéeka: Da, practic sunt cele despre care vorbește și Corey Goode.
Intrebare: Și care este avantajul pentru andromedani sau cei de pe Viera, de nu părăsesc această federație?
Anéeka: N-am o explicație. Dacă vorbești cu ei, par a fi foarte empatici și preocupați. Se scuză că nu văd ce altceva ar mai putea face. Par a accepta și înțelege că au o problemă, dar nu știu cum s-o rezolve. Spun că au mâinile legate. 

Ceea ce complică totul și mai mult este că fiecare rasă are propriile idei, propriile concepte și înțelegeri deosebite de ale altor rase aflate în aceeași situație. În ceea ce-i privește pe andromedani, aceștia sunt copleșiți de încărcătura karmică.
Intrebare: Care este problema, potrivit explicațiilor lor ? Căci dacă vrei cu adevărat să rezolvi o problemă, dar nu ai cu cine să te confrunți, atunci cere-i să vină la tine. Ar trebui să acționeze diferit de cum fac pământenii, încercând să-i scoată din umbră, dacă saturnienii doresc cu adevărat să intervină.
Anéeka: După ei, problema ar trebui rezolvată de oameni, nu de alții, iar Yazhi e de acord cu asta. Doar că oamenii nu trebuie să o ia ca pe o datorie, o obligație impusă de o autoritate, oamenii pot alege să rezolve sau nu acea problemă, dar să nu uite că este problema lor pe care și-o vor rezolva atunci când vor decide astfel. Altfel spus, oamenii nu trebuie să aștepte ca impasul în care au ajuns să li-l rezolve cineva din afară. Yazhi spune că aceasta este singura cale viabilă de rezolvare.. Nu pentru că celelalte rase s-ar fi hotărât să nu facă nimic, ci pentru că nu au dreptul să intervină în viața altora. Știu: e dezamăgitor pentru unii dintre voi dar eliberarea depinde exclusiv de acțiunile voastre. (nota C.M.: „Nu poți ajunge acolo unde-ți dorești dacă nu-ți miști picioarele !
Intrebare: Înțeleg ce spune Yazhi, dar noi credem că problema are și cauze externe, și pare a se întâlni și la alții. Unde sunt amplasate bazele pe Saturn, pe planetă sau pe unele luni (sateliți) saturniene? Sau nici asta nu se cunoaște? Acolo densitatea este 5D, nu?
Anéeka: Credem că se află în nenumăratele baze din acea zonă. Nu sunt amplasate pe planeta Saturn, propriu-zisă, ci pe unii sateliți naturali precum Mimas, Titan, Enceladus, Dione, Tethys dar, mai ales, pe marile stânci care formează inelele planetei. Oricum, numeroase nave spațiale, de toate dimensiunile, orbitează Saturnul tot timpul.
Intrebare: Cum sunt aceste baze, ce structuri au?
Anéeka: În proporție de peste 90%, bazele sunt în subsol, în interior, unde există numeroase tuneluri săpate sau existente natural în rocile mari aflate în inele. În ceea ce privește bazele mari de pe lunile saturniene, și acestea sunt plasate, de asemenea, în mare parte la diferite adâncimi în subsol. Intrarea se face prin cratere vulcanice și prin versanții muntoși. 

Cu referire la instalațiile de la suprafață, acestea sunt dominate de structuri asemănătoare unui păianjen, cu o cupolă în centru și tuburi care pleacă în direcții diferite la subsol.
Intrebare: Dar la suprafața planetei Saturn nu e nimeni și nimic altceva?
Anéeka: Saturn, ca planetă, are densitate mare și, în același timp, gazoasă. Nu are o suprafață clar definită. Acolo trăiesc doar animale adaptate la medii extreme. Majorității  navelor Federației, le este imposibil să folosească planeta propriu-zisă.
Ceea ce face Saturn-ul atât de interesant sunt inelele sale. Ele au o structură în mare parte formată din roci, care pot fi folosite în mai multe scopuri. Există o mare varietate de stânci mari, unele pretându-se construirii de baze pe ele, la suprafață ori în interior. Se practică mineritul pentru resurse minerale și metale necesare în industriile celor care le exploatează..
Intrebare: Ce fel de animale există?
Anéeka: Mai ales animale care își petrec întreaga viață plutind. Arata ca niște meduze uriașe; de asemenea, paraziții care trăiesc pe meduze, tolerați de ele pentru că le curăță corpul.

Nu există o civilizație avansată acolo, predomină regnul animal. Acele ființe arată ca niște baloane sau dirijabile, unele de dimensiuni imense, dar multe au și dimensiuni obișnuite nouă sau vouă.
Intrebare: Cred că le place să plutească precum peștilor în apă.
Anéeka: Poate, da. Adică plutesc în atmosfera lui Saturn, într-o zonă în care densitatea le permite să locuiască. Dar, oricum, nu pot trăi la mari altitudini, pentru că, probabil, ar exploda; dar nici prea mici nu pot fi.
Intebare: Și cu ce se hrănesc aceste viețuitoare?
Anéeka: Se mănâncă una pe alta, între specii și de la mare la mic, în acel ecosistem plutitor. Ființe mai mici precum e krill-ul cu care se hrănesc balenele de la voi. Există roiuri care formează adevărați nori de organisme vii în atmosferă iar ființele mai mari trec prin roiuri și le vânează. Cele mici, care formează acei nori, se hrănesc, cu alte ființe încă și mai mici.

Intrebare: Dar, regn vegetal nu există ?
Anéeka: Trebuie să fie dar plutind în diferite straturi atmosferice. Chiar dacă nu există o suprafață fermă, presiunea este atât de mare încât depășește duritatea rocilor. Nu vă doresc să ajungeți acolo vreodată, dar dacă o veți face trebuie să ajungeți treptat, încetul cu încetul, crescând presiunea atmosferică până ajungi la sol.

https://swaruu.org/transcripts/galactic-federation-and-saturn-leaders-impossible-to-find-aneeka-of-temmer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu