Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 februarie 2024

W114 - Minciunile Federației Galactice

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 21 sept.2023
Traducere Const. Mihăilescu


Yazhi: Am început să punem totul la îndoială, comparând ceea ce spune Federația cu ceea ce vedem că se întâmplă. Întreaga istorie a Pământului este un fals și asta se poate afla chiar din înregistrările oficiale ale Federației.

Gosia: Ce mai este pus la îndoială?
Yazhi: Toată istoria pe care Federația o fabrică, în ceea ce privește modul în care trebuie interpretată viața în univers, ceea ce a creat și o falsă istorie a Pământului și civilizației umane. 

Gosia: Dar de ce ar crea Federația o istorie falsă a Pământului?
Yazhi: Pentru că istoria Pământului a fost și este creată de ei, adică ei sunt responsabili pentru tot ceea ce se întâmplă pe Pământ, precum și de starea fizică și moralitatea de pe planetă. Faptul că ceea ce spune Federația reprezintă exact istoria oficială a Pământului, dovedește că Federația a fabricat-o și a impus-o, deși este o mare minciună, dar înțeleasă bine de civilizațiile extraterestre.

Gosia: De ce au început taygetanii să fie preocupați de istoria Pământului? Ce i-a făcut să fie bănuitori? Au descoperit inadvertențe, falsificări ale realităților pământene?
Yazhi: Mari a demarat această investigație pentru lucrarea ei despre Matrix-ul 3D, în care și-a propus să trateze despre istoria planetei. Așa a descoperit că totul este un fals și că multe evenimente, fie n-au existat, fie s-au petrecut altfel, fiind aranjate altfel decât au avut loc. Totul pentru manipularea oamenilor de pe Pământ. 

Începând cu recenta „plandemie”, a devenit mai clar ca niciodată cum Federația fabrică istoria Pământului și a civilizației umane, istorie care nu are nimic de-a face cu realitatea. Multe nu s-au întâmplat niciodată pe Pământ și multe „fapte istorice” sunt doar ficțiuni, invenții ale Federației; așa cum se pretinde  că echipaje umane au ajuns pe Lună, deși asta nu s-a întâmplat niciodată.

Gosia: Dar nu înțeleg de ce Federația ar fi interesată să facă asta ?!
Yazhi: Întreaga istorie cunoscută a Pământului este falsă. Federația a creat-o și continuă să o creeze artificial pentru a oferi sufletelor o experiență. Dar în spatele acestei povești se află ceva mult, mult mai grav, născut din dorința unor civilizații membre ale Federației Galactice, de a menție și păstra pe Pământ entități care se hrănesc și prosperă, consumând energia oamenilor de pe Pământ. Practic, oamenii reprezintă sursa de hrană a entităților care fac parte din Federație, iar Pământul este de mult ferma în care se cresc și se țin ființele umane, sursa indispensabilă de hrană a majorității entităților întunecate, nebenefice pentru civilizația umană. Eu nu am cum să verific asta dar simt că așa stau lucrurile. O simte și Mari.

Robert: Da. Adevărul este că și unii dintre noi credem la fel. Practic, are loc o crimă împotriva umanității. Nu e normal să trăiești într-o societate în care, pentru a bea apă trebuie să plătești, altfel poți muri de sete.
Yazhi: Este lipsit de etică, iar Federația nu face nimic în privința asta, pentru că este complice și-și impune voința prin forță.
La baza societății umane stă minciuna; tot ce spun și susțin oficialitățile este o permanentă și sfruntată minciună.

Gosia: Această mizerie se regăsește și în baza de date a Federației, care este împănată cu ficțiuni și neadevăruri ?
Yazhi: Da, dar vestea bună este că lucrurile par a începe să se schimbe, lumea pământului începe să se trezească și tinde să-și dorească înlocuirea metricei 3D cu matricea 5D. Din păcate, și predecesorii mei au contribuit la starea actuală de pe Pământ.. La nivel de Federație, conspirația ia amploare căci se promovează minciuna și se fabrică o istorie falsă pentru Pământ și civilizația umană.

Gosia: Da, știm deja asta, dar noutatea este că Federația este implicată direct și asta ne îngrijorează cel mai mult, căci înțelegem cât de departe a ajuns minciuna.
Yazhi: Mai degrabă, minciuna vine, a fost adusă de departe. Nu este generată pe Pământ, ci de Federație care a planificat totul foarte riguros.

Gosia: Crezi că, așa cum falsifică istoria Pământului, Federația procedează la fel și cu alte civilizații de pe alte planete? Mă gândesc că băncile de date referitoare la alte rase și istoriile lor ar putea fi și ele falsificate, sau nu ar avea justificare?
Yazhi: Ceea ce se întâmplă pe Pământ, ca urmare a atitudinii Federației, ne dă dreptul să ne punem și astfel de întrebări. Deși nu am date care să susțină asta în acest moment, deoarece este o lucrare în curs de elaborare, eu afirm cu destul temei că DA, minciuna și informațiile false există chiar și în băncile de date universale. Deocamdată, nu cunoaștem contextul sau scopul minciunilor la nivel galactic. Cu toate acestea, ne putem imagina mai multe despre motivul pentru care această situație a ajuns îngrijorătoare pentru Pământ. Evident că dovezile la nivel galactic sunt mai greu de obținut.

Gosia: Da. Pentru că alte culturi își au propriile evidențe. Nu mai este atât de ușor de introdus neadevăruri, așa cum se întâmplă cu civilizația de pe Pământ.
Yazhi: Da. Și fiecare are propriul său context temporal, deși este ușor să manipulezi temporalitatea (linia temporală) unei planete, e mai dificil să o faci cu un grup de planete unde trebuie să faci corelări..

Gosia: Voi (taygetanii) sunteți singurii care studiați și înțelegeți acest adevăr legat de Pământ?
Yazhi: Și pisicile (civilizația Urmah) și-au dat seama.

Gosia: Și fac ceva în privința asta?
Yazhi: La fel ca noi, investighează. Deocamdată, nu s-au strâns date suficiente. Este foarte greu de găsit date care să susțină adevărul în aceste chestiuni ale istoriei. Nici măcar nu se poate ști cât este minciună și cât este adevăr, pus într-un cadru istoric necorespunzător.
Pe de altă parte... a fi de acord că nu există un adevăr unic, și acesta este un adevăr. Depinde de noi să decidem care este cel mai de încredere, pe care să-l adoptăm și în care să credem. Căci nu există adevăruri absolute.

https://swaruu.org/transcripts/lies-coming-from-galactic-federation-yazhi-swaruu

Un comentariu:

  1. Pe Lună au ajuns echipaje umane în toate misiunile Apollo 11 - 17, cu excepția misiunii Apollo 13.
    Problema a fost că însăși NASA a inoculat ideea că "aselenizarea a fost o făcătură" pentru a preveni întrebarea incomodă: "Ce au găsit în realitate misiunile Apollo pe Lună?"
    Diferitele misiunile lunare (Lunar Orbiter, Surveyor, Ranger și misiunile Apollo cu echipaj uman) au făcut zeci de mii de fotografii care au demonstrat existența pe Lună a unor străvechi structuri artificiale: fundații de megastructuri, baze extraterestre, turnuri de mare înălțime, domuri din sticlă, urmele unor cupole vitrate, etc.
    Faptul că astronauții s-au exprimat ezitant, evaziv și chinuiți de întrebările puse în interviurile luate, s-a datorat faptului că se luptau din greu să-și amintească experiențele trăite. Pentru că li s-a șters memoria în perioadele de carantină de după aterizare.
    Astronauții nu aveau "voie" să-și amintească și să spună ce au văzut pe Lună: mulțimea de artefacte antice - urmele ale unor civilizații străvechi.
    La fel s-a întâmplat și cu "Chipul" de pe Marte, fotografiat și el în misiunile Viking, despre care s-a spus ulterior că a fost efectul unor umbre și lumini înșelătoare.
    Imensa majoritate a fotografiilor a fost distrusă sau ascunsă foarte bine.
    NASA a planificat de la început să servească oamenilor o "conspirație " falsă pentru a putea ascunde conspirația adevărată: ceea ce a descoperit cu adevărat NASA pe Lună (și pe Marte).
    Dacă citiți cartea "NASA - istoria secretă", scrisă de Richard C. Hoagland și Mike Bara, și publicată în 2008 la editura Pro Editură și Tipografie, nu veți mai afirma vreodată că omul nu a pus piciorul pe Lună.
    Nu înțeleg cum poate Yazhi să susțină contrariul.

    RăspundețiȘtergere