Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 februarie 2024

W 87- Semințe din stele. - Proiecție astrală, Răpiri astrale și Misiuni suflete nocturne.

Comunicare de la Mari Swaruu din Pleiade

Publicat pe 06 aug. 2023
Traducere Const. Mihăilescu

  Mari Swaruu: Bună din nou. Mulțumesc pentru prezență și pentru interes. Eu sunt Mari Swaruu.

Pentru a putea înțelege cele de mai jos este bine să vedeți mai întâi comunicarea (videoclipul) mea anterioară referitoare la acest subiect.
Continuăm de acolo de unde am lăsat expunerea subiectului. După cum am mai afirmat, tărâmul astral este enorm, mult mai mare decât lumea fizică, care este un tărâm ce există într-o banda de frecvență foarte îngustă a sunetului și vizibilității.

Planurile astrale sunt locuite nu numai de oameni dezîncarnați, ci și de numeroase alte entități astrale, inclusiv animale care pot avea sau nu conexiuni cu viețuitoarele din planul fizic, material, multe dintre ele existând doar în astral. Astralul este, de asemenea, plin de egregori, generați de gândirea neglijentă a oamenilor și a grupurilor de indivizi din lumea celor vii, care nu au nicio idee despre modul în care acțiunile, ideile și temerile lor pot forma și afecta realitatea planului fizic. Acești egregori se întorc, de obicei, pentru a se hrăni cu energiile creatorilor lor, făcând viața acestor creatori dificilă, cu multe probleme și multe provocări.

Multe dintre entitățile care locuiesc în planurile astrale pot fi considerate monștri și demoni (un monstru fiind definit ca o entitate hidoasă avidă să profite de lumea materială, hrănindu-se cu energiile de joasă vibrație produse de stări precum: frica, deznădejdea, ura, lașitatea, egoismul, minciuna, dorința acumulărilor materiale pe căi ilicite, umilința față de dogmele religioase etc.
Unitățile militare astrale știu toate acestea și sunt pregătite și antrenate să înfrunte tot felul de monștri, entități și demoni în astral, precum și să întâlnească și să aibă de-a face cu alți colegi sau competențe inamice care operează și în astral.

Existența acestor adevărate armate în astral, nu este o noutate deși, pentru o ființă materială este greu să demonstreze că a avut de-a face cu entități din astral.

Totuși, un număr redus de oameni din comunitatea spirituală și extraterestră au îndrăznit să menționeze aceste realități astrale, mai ales în legătură cu acțiunile super-soldaților astrali și a MILAB (răpiri inexplicabile de ființe umane).
Deși nu se divulgă, există grupuri de soldați tereștri care se  pregătesc în secret în acest scop. 

Probabil vi se va părea hazardată afirmația că multe războaie se duc în planurile astrale și mai ales în astralul inferior și stau la baza conceptului secular al luptei dintre bine și rău, dintre îngeri și demoni. Multe dintre semințele stelare aflate pe Pământ fac incursiuni astrale, îndeplinind misiuni pentru rasele și facțiunile lor.
Cunoașteți desigur că există Prima Directivă, promulgată de  Federația Galactică, care interzice oricărei civilizații extraterestre imixtiuni și, mai ales, intervenții directe, considerate acte de invazie asupra acelei civilizații.

Toată îndrumarea pe care rasele stelare o oferă semințelor lor stelare trebuie dată, cumva, pe ascuns sau doar inspirațional (telepatic)..

Cu toate acestea, influența pe care o rasă sau un grup stelar o poate exercita asupra semințelor sale stelare aflate pe Pământ (de ex.) este mai ușor de realizat din planul astral, ceea ce și explică adevărata forfotă care există în astral. Pentru că, deși în teorie, Prima Directivă privește și astralul, ceea ce se întâmplă acolo este chiar mai crâncen decât ceea ce este în lumea materială. Asta pentru că în astral este mai ușor să eludezi reguli și regulamente emise de cineva, influențând astfel ceea ce se petrece în lumea materială.

Multe semințe stelare trăiesc vieți obișnuite pe Pământ, au locuri de muncă obișnuite, însă noaptea ies în astral (
partea subtilă; n.m.) pentru a îndeplini misiuni importante pentru rasele lor stelare; unele dintre acele semințe stelare își pot aminti mai mult sau mai puțin ceea ce li s-a întâmplat și pe unde au umblat în timp ce corpul lor fizic dormea.
Este misiunea sufletului lor să acționeze din planurile astrale ale Pământului pentru a transforma și a schimba în bine lumea materială.. Evident, definirea binelui și răului este subiectivă, dacă avem în vedere că scopul lumii materiale este de avea un set de experiențe care să îmbogățească cunoașterea celor încarnați și, implicit, a sufletelor acestora.

Majoritatea greutăților și problemelor cu care se confruntă pământeanul, au un anume motiv să apară, chiar dacă acel motiv este unul negativ din punctul de vedere al cuiva care trăiește ca om pe Pământ. Acest lucru generează o mulțime de controverse etice în rândul tuturor raselor stelare și oamenilor deopotrivă.
Mai toți oamenii, în mare parte semințe stelare, își folosesc corpurile fizice ca pe un fel de navă-mamă pentru corpul lor astral. Acel „recipient” este locul în care revin pentru odihnă   sufletele plecate în misiuni astrale, pentru a-și recăpăta vigoarea necesară îndeplinirii misiunilor astrale din noaptea următoare. Corpul fizic oferă multă protecție sufletului împotriva atacurilor astrale ale entităților pe care le-a întâlnit în timp ce trupul se odihnea. Aceste incursiuni și perioade de refacere sunt proprii fiecărui individ.

Un simptom clar că acest proces se petrece este acela când, dimineața, în mod repetat, te trezești sleit de puteri, obosit, fără niciun motiv să fii așa, simptomele fiind la fel ca cele apărute după un efort fizic sau acea epuizarea pe care o resimți după o puternică ceartă, cu acuzații reciproce. Uneori pot apărea tulburări post-traumatice, fără niciun motiv evident și pe care psihologii le pot interpreta, eronat, drept tulburări mentale sau experiențe traumatice din copilărie care ies la suprafață în viața unui adult. În grupul meu de aici, există un copil care trăiește în mod constant acest tip de experiențe astrale puternice și stresante. Mă refer la Sophia Swaruu (micuța Yazhi), care are 11 ani.

În timp ce se află pe Pământ, un copil care trece prin acest tip de experiență astrală poate avea un comportament care îi stresează puternic pe părinți, bietul copil fiind adesea dus la psiholog sau psihiatru, unde este supus la tratamente de cele mai multe ori ineficiente, în special pentru că diagnosticarea a fost greșită.
Așa cum se întâmplă cu adulții, și copiii pot să-și amintească sau nu de escapadele lor astrale nocturne, deoarece acestea sunt ascunse de conștiința timpului de veghe, cu vălul uitării care există pe Pământ. Acele experiențe astrale sunt adesea confundate cu simple vise, atunci când sunt reamintite, deși nu este nimic simplu în vise, așa cum voi explica într-un videoclip viitor.
Copiii care văd lucruri și entități din astral și chiar interacționează cu ele sunt foarte des întâlniți; aproape toți au asemenea experiențe, mai ales când sunt foarte mici. În acele vise le apar prieteni imaginari iar ei vorbesc cu aceste apariții. Figura celor care le apar în vis poate fi a unor rude, care au decedat de mult, iar dacă ei povestesc visul, descriind personajul, părinții își pot da seama, cu îngrijorare, că era vorba de un bunic, un străbunic etc , pe care copilul nu l-a cunoscut. Părinții se pot speria, în urma unui asemenea vis descris de copil, iar starea de îngrijorare se poate amplifica, dacă cineva dintre cunoscuți va considera că acel vis este de rău augur.

Misiunea pe Pământ a sufletului semințelor stelare este ca din astral să ridice frecvența și vibrația întregii planete. Aceea va fi, de asemenea, o altă variantă a unei experiențe de viață de învățare pentru acele suflete, deoarece conflictul există doar în tărâmurile inferioare, unde domnește dualitatea, unde există antagonism, precum și lupte și războaie. Aceasta este cauza principală a tuturor problemelor întâlnite în lumea materială, lumea celor vii, o reflectare limitată a tot ceea ce se întâmplă în astral.

Cu cât vibrația unui tărâm este mai ridicată, cu atât frecvența lui existențială este mai mare. Acolo are loc din ce în ce mai multă integrare, mai multă iubire și mai puțin conflict, pe măsură ce devine evident că toți suntem una în călătoria sufletului nostru, suntem însăși Sursa.

Există multă activitate în planurile astrale, în special cele din intervalul imediat de frecvențe care definește limitele lumii fizice (
adică în partea inferioară a 4D; n.m.).

Rasele pozitive își trimit unitățile de elită acolo jos pentru a influența și schimba cronologia și a produce rezultate pozitive, care se vor reflecta în lumea celor vii, protejând tărâmul fizic de demoni și entități, formate, în primul rând, din egregori, creații ale gândurilor cumulate ale civilizației umane, dar nu numai.

Planurile astrale sunt ușor de atins folosind mijloace tehnologice, cum ar fi păstăile (?) de imersie completă, deoarece ceea ce fac ele este să traducă frecvența minții unei persoane pentru a se potrivi cu tărâmurile dorite, pe care mintea le va experimenta artificial.

Este același mod în care o experiență de imersiune completă este obținută atunci când o persoană stelară folosește mijloace tehnologice pentru a intra în experiența de viață pe Pământ, folosind un portal organic sau preluând un corp gol (fără suflet), dacă frecvența de adaptare este suficient de apropiată sau identică.

Ei intră în păstăi speciale (embrioni, fetuși?; n.m.) cărora li se induce un somn profund. Conștiința lor este apoi deviată către frecvența exactă a corpului cu care va funcționa în timp ce va trăi pe Pământ și, odată cu aceasta, individul se va manifesta prin acel nou corp, așa cum se vede în filmul „Avatar”.

Mai sunt multe de spus despre acest subiect, ca urmare, voi continua într-un videoclip  viitor, dar cel mai important lucru de reținut, din ultimele trei videoclipuri pe acest subiect, este că planurile astrale există și reprezintă o interfață de unde se pot face acțiuni în planul material, adică în lumea celor vii.
Nimeni nu este neputincios și, cu cât o persoană știe mai multe despre astral și despre tot ce se întâmplă acolo, cu atât mai mult va deține controlul și va înțelege evenimentele și lucrurile care se întâmplă în viața lui sau în alte părți ale lumii.
Aproape toate fenomenele referitoare la paranormal, inclusiv fantomele, aparițiile, bântuirile, precum și posesiunile demonice etc. pot fi mai ușor înțelese când înțelegi că ceea ce se întâmplă în lumea materială pornește din astral, în special din astralul inferior. Toate ființele din lumea fizică sunt legate de planul astral, nu numai cele de pe Pământ.

Veți afla mai multe despre acest subiect în curând. Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu. Pe data viitoare.

Cu multa dragoste.
Prietena ta,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/star-seeds-part-8-astral-projection-astral-abductions-and-night-soul-missions-part-2-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu