Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 februarie 2024

W 122 - Recapitularea tuturor răspunsurilor date de extraterestra Mari Swaruu (ultima parte)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 16 decembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

(ultima parte)

ÎNTREBĂRI SURPRIZĂ

Întrebare: Planeta Avyon este uneori denumită Avalon. Există o legătură între Urmah, Sfântul Graal și legendele arthuriene?
Swaruu X (Athena): S-ar putea, dar nu cunosc exact. Este o posibilitate, dar asta este tot. Cel mai probabil, este doar o confuzie sau oamenii leagă legendele de parcă ar fi aceleași.
Întrebare: Taygetanii vizitează planeta Avyon a civilizației Urmah, ori invers ?
Swaruu X (Athena): Ambele civilizații se vizitează de mult timp, deoarece există un tratat vast de cooperare între ele..
Întrebare: Nava Avyion a Urmah-șilor se află pe orbită mai joasă. Voi, cei de pe Toleka, îi puteți observa uneori?
Swaruu X (Athena): Da, uneori le vedem ambarcațiunile, deoarece sunt destul de aproape de Toleka. Desigur, NASA le va numi vehicule umane, poate chiar.... baloane !!
Întrebare: Urmah vor rămâne în proximitatea Pământului așteptând ca acesta să se elibereze de Cabală? Care le este, oare, planul, având în vedere că ei declară că nu se tem de Federație?
Swaruu X (Athena): Ei și noi vom fi aici cât mai mult timp posibil dar acum nu avem planuri „bătute în cuie”. Ne adaptăm acțiunile din mers, dar nu ne gândim să părăsim cerul Pământului.
Urmah-șilor nu le place nebunia Federației care acționează atât de aproape de steaua lor natală,
Vega. Acesta este și motivul pentru care vor să fie aici, să monitorizeze acțiunile Federației și să împiedice extinderea influenței acesteia în galaxie.
Întrebare: Au existat întâlniri între taygetani și SSP?
Swaruu X (Athena): Tot timpul, dar acesta este un subiect periculos, așa că aș prefera să nu-l abordez deoarece poate afecta validarea acestei comunicări și, poate oprirea interzicerea celor viitoare.
SSP interacționează zilnic cu Federația și membrii acesteia. Cu taygetanii, au mai rărit-o de când regina
Alenym a venit la putere, deoarece ea nu prea mai dorește să aibă de-a face cu ei, pentru că SSP fac parte din Cabala și din Federație și au limbajul sterp, ca al oricărui politician de pe Pământ.
Întrebare: Urmah-șii a avut vreo încarnare importantă pe Pământ? Dacă da, care?
Swaruu X (Athena): Nu pot răspunde la asta fără aprobarea lor.
Întrebare: Vom ajunge vreodată, ca oameni, să întâlnim echipa voastră față în față?
Swaruu X (Athena): Dacă totul ar depinde de noi, întâlnirea ar fi avut loc de mult, dar, deoarece Federația este destul de reticentă în ceea ce privește acest contact (de gradul III), ipotetica întâlnire va avea loc doar între câțiva dintre ai voștri și câțiva dintre ai noștri.
Întrebare: Este posibilă îndepărtarea sau înlocuirea Federației Galactice fără forță?
Swaruu X (Athena): Este posibilă dacă la nivel superior s-ar recunoaște că la conducerea federală actuală există corupție și rea credință, ceea ce ar impune destituirea multora și înlocuirea cu unii plini de bune intenții și dorință de colaborare. Asta sperăm cu toții să se întâmple. Nivelul la care au ajuns Etorthanii le-ar permite acestora ca, prin colaborare cu celelalte rase benefice, să poată elimina Federația.. Dar aceste schimbări ar putea fi făcute chiar de forurile superioare ale Federației, care cu siguranță, vor afla sau au aflat deja, cam cu ce se ocupă unii dintre actualii diriguitori ai Federației locale. Nivelurile federale superioare cuprind ființe din aceleași rase de bază, indivizi care ocupă ranguri superioare.
Întrebare: Care este reacția altor rase față de comunicarea ta directă cu noi?
Swaruu X (Athena): În afară de a ne spune că am putea avea probleme cu Federația, privind legalitatea contactelor dintre noi, ei sunt destul de evazivi, cu excepția celor din sectorul galactic M45, al Veganilor, Lyrienilor și Urmah, desigur.
Întrebare: Un urmah poate avea pisici de companie, el însuși fiind tot o felină?
Swaruu X (Athena): Da, și sunt considerate ca făcând parte din familie. Și sunt peste tot.
Întrebare: De ce nu a participat Urmah la războiul din Tiamat?
Swaruu X (Athena): Nu avea nimic de-a face cu asta. Au rămas doar observatori la tragicul eveniment și împrăștierea planetei, care a afectat multe planete din sistem. Dar nu cunosc detalii.
Întrebare: Cât de aproape stau Urmah de semințele lor stelare încarnate pe Pământ sau aiurea? Le acordă atenție sau observă totul de la distanță?
Swaruu X (Athena): Le place doar să-i călăuzească spiritual și să-i ghideze de la distanță, mai ales telepatic, ca și cum ar fi gândurile lor. Ei cred că semințele stelare sunt suficient de puternice pentru a face față oricăror provocări. De aceea au ales experiențe pe Pământ, spun ei.
Întrebare: Cum vor Urmah să acționeze, dacă vor rămâne în dezacord cu ceea ce face Federația pe Pământ? De ce nu ajută direct umanitatea pământeană?
Swaruu X (Athena): Dacă ar face asta ar începe un război la scară largă împotriva Federaţiei, care ar implica și ar afecta o bună parte din Galaxie. De aceea nu se pot gândi la asemenea acțiuni de eliberare.

Întrebare: Care este motivul pentru care Alenym este atât de implicată în problemele Pământului?
Swaruu X (Athena): Ea a avut experiențe pe Pământ, iubește umanitatea voastră, dar nu pe conducătorii ei. Apoi, pe Pământ sunt încarnate, numeroase semințe stelare taygetane, cele pleiadiene fiind evaluate la milioane. Se pare că asta explică și dorința noastră de a rămâne mereu în preajma Pământului și ca ambasadori ai Consiliului Alcyone în Federația locală. Deci regina Alenym are și motive personale pentru a veghea asupra voastră..
Întrebare: Credem în ghizi precum taygetanii, swaruunienii sau urmah pentru a ne conduce în tranziția către o societate holistică. Ce ar fi necesar pentru a face posibil acest proces?
Swaruu X (Athena): Anunțați-ne și pe noi după ce vă hotărâți să faceți cu adevărat tranziția spre o societate holistică😅. 

Din acel moment am demara toate acțiunile de care suntem capabili pentru ca acest lucru să se întâmple. Atunci, Federația ar fi obligată să-și reconsidere poziția, să renunțe la birocrație și să vă elibereze, pentru a vă edifica societatea pe care v-o doriți, ea ieșind din acest joc de manipulare.

Întrebare: Cunoaște Taygeta vreo rasă sau ființe care sunt atât de avansate încât tehnologia lor este de neînțeles sau surprinzătoare chiar și pentru taygetani?
Swaruu X (Athena): Momentan, nu. Chiar folosirea ADN-ul ca mijloc de construcție a ființelor, este un procedeu cunoscut taygetanilor și ar putea să-l utilizeze, dar nu o fac din motive etice.
Întrebare: Ce așteaptă Urmah pentru a acționa și a interveni pe Pământ? Adică, ce ar trebui să se întâmple?
Swaruu X (Athena): Ei nu intervin acum pentru că ar provoca un război cu Federația, și preferă să folosească mai întâi metode alternative pentru a rezolva problema.
Întrebare: Se spune că atunci când la noi moare o pisică, înseamnă ca a murit un urmah. De ce?
Swaruu X (Athena): Asta s-a întâmplat de multe ori, dar nu este o regulă. Da, se întâmplă și face parte din fenomenul trans-dimensional al oglinzilor. În sine, este o parte metafizică foarte puțin înțeleasă și se întâmplă tot timpul, dar este greu de studiat [nota C.M.: explicația constă în faptul că în pisica decedată pe Pământ exista un fragment de suflet de Urmah, celălalt fragment existând într-un corp de Urmah, care poate tria pe Avyon sau altundeva. Dacă cele două fragmente au ținut legătura și s-au hotărât să se reunească într-un singur suflet, cu ștergerea liniei temporale a fiecăruia, atunci ambele fragmente vor părăsi pentru totdeauna corpurile fizice (adică vor muri fizic) în care au stat în ultima viață (unul într-o pisică pe Pământ, altul într-un felinoid Urmah pe Avyon, să zicem. În următoarea viață sufleltul reîntregit va putea experimenta ca un singur corp pe o nouă linie temporală )]
Întrebare: Cei de pe Toleka sunt pregătiți să-și apere semințele stelare sau să lupte alături de Urmah, în cazul oricărei conflicte, în afara planetei, cu infiltrații regresivi?
Swaruu X (Athena): Suntem pregătiți pentru un asemenea scenariu, dacă nu vom avea de ales. La declanșarea unui conflict armat major, cu siguranță am primi imediat întăriri din Taygeta. Nu le-ar trebui decât câteva ore.
Întrebare: De ce nu a împiedicat Urmah invadarea lui Venus?
Swaruu X (Athena): Nu știu, dar probabil pentru a evita o confruntare majoră cu Federația. Nu am răspunsul.
Întrebare: Dacă Federația regresivă va reuși să-și îndeplinească programele împotriva umanității, s-ar putea repeta scenariul de înrobire și a altor civilizații emergente, fără o opoziție semnificativă a celor invadați?
Swaruu X (Athena): Foarte probabil că da, dar celelalte civilizații preindustriale ar avea un avantaj, și anume că își vor păstra memoria despre cine au fost, ceea ce nu a fost valabil în cazul umanității voastre, și aceasta a făcut atât de facilă cucerirea voastră. [Nota C.M.: din cauza vălului energetic așezat peste Pământ de holograma Matrix 3D, creeată de Federație cu ajutorul reactoarelor nucleare și proiectoarelor (cca 90, inițial) existente pe Lună]
Întrebare: Ne vedeți ca pe niște ființe de studiat sau de ajutat, cu adevărat?
Swaruu X (Athena): Nu separăm cele două aspecte.
Întrebare: Dacă din umanitatea însăși va apărea un nou model de viață holistic și liber, care ar fi poziția Federației și a Consiliului din Alcyone în acest sens? L-ar sabota sau l-ar proteja?
Swaruu X (Athena): Ei ar trebui să protejeze noua orientare; ambele organisme au declarat-o. Sigur, asta ar trebui să facă și acum, dar n-o prea fac (Federația lucrează împotriva aspirațiilor umanității iar Consiliul din Alcyone, rămâne în espectativă)
Întrebare: Karistus sunt aliați ai Alcyone și Urmah?
Swaruu X (Athena): Nu sunt. Sunt pe cont propriu, independenți.. Comunicarea cu ei este slabă. Nu ne putem baza pe ei, chiar dacă s-ar declara deschis că sunt de partea noastră și a voastră.
Întrebare: De ce vorbește Mari cu Ari în rusă și nu în andromedană?
Swaruu X (Athena): Pentru că este un coșmar să traduci dintr-un limbaj oral și telepatic într-un limbaj lyniar terestru. O face pentru că este mai practic, asta-i tot.
Întrebare: Care este relația dintre Taygeta și alte rase precum Siriusienii ori Arcturienii?
Swaruu X (Athena): O relație cordială și de cooperare, dar destul de sporadică, niciodată la fel de strânsă ca relația dintre rasele din arealul galactic M45 , Lyrieni ori Urmah.
Întrebare: Toată lumea spune că 2024 va semăna cu 2020, ca evenimente,, e adevărat?
Swaruu X (Athena): Am auzit asta, da, dar din moment ce se întâmplă atât de multe, nu putem ști sigur. Dar se spune că mari schimbări socio-economice vor avea loc înainte de 2025, așa că da, este posibil. Populația trebuie să se ferească de steaguri false și manipulările Cabalei, exercitate prin guvernanți și politicieni, ajutați de presa coruptă.
Întrebare: De ce au plecat Enganii, care erau apropiați de voi și de noi?
Swaruu X (Athena): N-au mai văzut niciun motiv să mai stea, din moment ce și noi rămâneam aici. A rămas ca noi să-i reprezentăm și pe ei în relația cu voi și cu Federația. Însă în caz de conflict armat, ei ar reveni.

https://swaruu.org/transcripts/athena-swaruu-compilation-of-all-questions-answered-in-the-live-with-the-surprise

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu