Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 februarie 2024

Omenirea trebuie să se „trezească”; dacă nu, va pieri !

Nota blogger: postez scrisorile de mai jos, trimise unei echipe cu notorietate, care realizează regresii temporale prin telepatie, considerând că vor servi unor cititori interesați de ceea ce se întâmplă cu umanitatea și Pământul, mai ales în ultimii ani, dincolo de înțelegerea noastră materialistă 3D, în care suntem blocați de mii de ani de către Federația Galactică, după războiul care a distrus planeta Tiamat.

Sper că cele de mai jos vor da unele răspunsuri la întrebările pe care mulți oameni și le pun de foarte multă vreme.

C.M.

......................................................................................

D-na N....
Cu tot programul de sesiuni foarte încărcat pe care-l aveți, dar cunoscându-vă interesul pentru ceea ce se întâmplă ori urmează a se întâmpla cu Pământul și cu umanitatea, m-am gândit că poate nu este inutil să vă fac o sugestie.
E probabil să cunoașteți că anul acesta, 2024, pare-se că va fi un an de mari schimbări pe planetă, ca urmare a unor măsuri care se presupune că vor fi luate de conducerea Federației Galactice, îngrijorată de tendința de „trezire” umanității..
Iată despre ce este vorba:
După cum se cunoaște, menținerea câmpului energetic Matrix 3D, de către cele două reactoare nucleare (din cele 12, care, se pare, erau inițial) montate de Federația Galactică pe satelitul artificial, cunoscut de noi a fi Luna Pământului, a devenit problematică.
Ca urmare, câmpul Matrix (centurile Van Allen) a slăbit foarte mult, ceea ce face ca sufletele care pleacă definitiv de pe Pământ, să poată ieși acum cu mai multă ușurință în universul liber, trecând prin bariera Matrix 3D și scăpând de sub supravegherea entităților malefice care au sarcina de a întoarce aceste suflete pe Pământul 3D, la reîncarnare (știți, desigur, de ce).
La aceasta se adaugă tendința actuală, tot mai accentuată, a pământenilor de a se „trezi”, una din cauze fiind, desigur, și munca multelor echipe care fac sesiuni de regresie hipnotică, așa cum faceți și dv. împreună cu telepata E.....
Însă cauza principală pentru care oamenii (deci și sufletele lor) se trezesc, se datorează slăbirii acestui câmp energetic 3D, plasat la cca 20 km. altitudine în jurul planetei.
Dv. înțelegeți, desigur, că dacă tendința aceasta va continua, întunecații vor rămâne fără „păpică”.
Îngrijorarea a determinat Federația să ia măsuri urgente pentru a încerca redresarea situației și menținerea controlului asupra Pământului.
Iată cum a acționat până în prezent conducerea celor din Federație (amintesc că de o bună bucată de timp, mai ales în ultimii 8o de ani, la conducerea acestui organism galactic au ajuns reprezentanți ai unor civilizații nebenefice, printre care reptilieni, draconieni etc. veniți, în special, din Orion):

1) Anul trecut, 2023, Cabala pământeană, la ordinul maleficilor din Federație, a provocat, în apele maritime ale Mexicului, o mare deversare de petrol (Cred că vă amintiți deoarece s-a scris destul de mult despre aceasta în media).
Știți, desigur, că acea zonă reprezintă chaka a 6-a, Ajna - „ cel de al treilea ochi”- a Pământului.
Acel petrol (țiței) conținea o mare cantitate din ceea ce se cheamă Black Goo negativ, adică acel fluid, varietate de țiței, încărcat cu informație negativă și care poate fi comandat de la distanță pentru a face acțiuni - ceva similar grafenului din vaccinul „anti”- Covid.
Scopul era ca Gaia, sufletul Pământului (care acum, este deja interferată de malefici) să-și scadă foarte mult vibrația încât să se producă ruperea legăturii ei cu Sursa Primordială, sau măcar anemierea stringului (canalului) prin care planeta comunică și primește energie vitală de la Sursă (un fel de energie pranică).
Din fericire, acțiunea nu a reușit decât parțial, datorită intervenției unor civilizații benefice (printre care Pleiadienii și, mai ales, Urmahs).

2) În a doua parte a anului trecut, 2023, multimiliardarul american Elon Musck (Vă amintesc că anul trecut acesta a vizitat România, zona Transilvaniei, printre care, cetatea Sighișoarei), a lansat, se spune, sute de mini-sateliți, scopul declarat fiind, chipurile, legat de îmbunătățirea telecomunicațiilor și de schimbarea climei planetare.
În realitate, scopul lansării acestor numeroși sateliți (care, la rigoare, pot fi folosiți pentru perturbarea, interceptarea și interferarea telecomunicațiilor în lume, precum și la spargerea codurilor programelor pe calculator, la unitățile bancare, spitale, aviație, transporturi, întreprinderi și instituții etc. etc.) este, în principal, cu totul altul, anume pentru a revigora câmpul Matrix 3D, puternic slăbit din cauza scoaterii din funcțiune a majorității reactoarelor nucleare de pe Lună.
Revigorarea câmpului Matrix, în jurul Pământului, ar bloca ieșirea sufletelor celor care trăiesc pe planetă și-și părăsesc definitiv corpul fizic, metodă prin care aceste suflete vor putea fi readuse mai ușor la reîncarnare, pentru a putea produce energia negativă cu care entitățile întunecate se hrănesc.
De asemenea, s-ar torpila tendința „trezirii” ființelor umane, care vor rămâne, în marea lor majoritate, ostatice pe planetă și forțate să se reîncarneze pe Pământ, sufletele lor fiind convinse, din nou și din nou, de entitățile din Consiliile de încarnare/reîncarnare că au nevoie de noi și noi experiențe pentru a-și șterge „păcatele” (săvârșite tot la instigarea entităților malefice).

3) În legătură cu lansarea în atmosfera planetei a acelui mare număr de sateliți, este de remarcat faptul că zilele acestea, Putin a notificat conducerii SUA și altor cancelari importante ale lumii, că Rusia intenționează să detoneze în atmosfera Pământului o bombă nucleară, care ar face parte dintr-un programul rusesc de experiențe.
De fapt scopul acestei detonări este DISTRUGEREA (scoaterea din funcțiune) a tuturor sateliților lansați de E. Musck și, foarte probabil, a altor sateliți ai unor țări precum China, UE sau Japonia.
De ce vrea Putin să anihileze acești sateliți? Pentru că el aparține și reprezintă interesele facțiunii „ mai puțin dure” a Cabalei, care se opune politicii facțiunii celei mai întunecate a Cabalei pământene, ambele aparținând Cabalei extraterestre a cărei conducere se află undeva în bazele existente în Sistemul Planetar al lui Saturn, probabil pe satelitul Titan, sau în interiorul unora dintre asteroizii mai mari ai inelelor saturniene.
La nivelul Conducerii Superioare a Cabalei extraterestre, se cunoaște că logica acesteia se bazează pe EXISTENȚA UNUI ORGANISM BICEFAL CREAT CU SCOPUL DE A CONTROLA LUMILE DIN GALAXIE PRINTR-O POLITICĂ CVASI - PERMANENTĂ DE BELIGERANȚĂ ÎNTRE CELE DOUĂ ARIPI, CONCRETIZATĂ PRIN DECLANȘAREA, DUPĂ NECESITATE ȘI SCOPUL URMĂRIT, A UNOR STĂRI CONFLICTUALE ( revolte, pandemii, schimbări climatice, războaie locale planetare sau interplanetare) între supuși (civilizații mai mult sau mai puțin inteligente, adevărate ferme de producere de „materie primă”, de fapt, energie de joasă frecvență, în diverse sortimente).
În aceste războaie sunt trimise și sacrificate milioane de ființe ale diferitelor rase și culturi, cu grade de inteligență și credințe diferite.

Unicul scop al acestor stări de beligeranță, conflicte, nemulțumiri și războaie este OBȚINEREA DE CÂT MAI MARI CANTITĂȚI DE ENERGIE, HRANA INDISPENSABILĂ SUPRAVIEȚUIRII ȘI PROSPERITĂȚII RASELOR MALEFICE CARE S-AU DECONECTAT DE LA SURSA PRIMORDIALĂ, CEEA CE A DUS LA RUPEREA CONEXIUNILOR PRIN CARE ERAU ALIMENTATE NU NUMAI CU ENERGIE (un fel de prana) DAR ȘI CU INFORMAȚIE (care este tot un fel de energie, dar mai specială).

4) Cum îngrijorarea Federație a crescut, aceasta a organizat în luna ianuarie 2024, o conferință, pe Pământ, mai precis în subteranele Antarcticii, întâlnire la care au fost convocate înalte oficialități, printre care Satana, Lucifer și Yahve. Pare-se că a fost invitat și Ra, de pe Sol-13 (soarele nostru).
Nu au fost însă invitați (convocați), așa cum ar fi fost normal, dar cum era de așteptat, reprezentanții civilizațiilor Pleiadiene și Urmah (încă membre ale acestui organism), care critică Federația, în special pentru atitudinea ei permisivă, echivocă și duplicitară față de acțiunile civilizațiilor regresive, strecurate la conducere, în legătură cu soarta Pământului și civilizației umane.
Nu au fost invitați nici reprezentanți ai Consiliului Alchyone, for superior Federației, căruia, probabil, Federația îi va trimite o informare lapidară și mincinoasă, asupra a ceea ce s-a discutat și s-a hotărât în Antarctica.

Sunt doar câteva dintre acțiunile întreprinse de conducerea Federației Galactice (care-și mai spune și Federația Luminii), despre care au anunțat și prietenii noștri pleiadieni (taygetani) prin canalul lor de pe You Tube și Agenția Cosmică din Spania, precum și reprezentanța ei din Anglia (condusă de Gosia).

D-na N..., v-am scris cele de mai sus, în speranța că, împreună cu d-na E..., veți decide să faceți o investigație, mai cu seamă asupra a ceea ce s-a discutat și hotărât la acea Conferință din Antarctica, privitor la programul acțiunilor care urmează a fi întreprinse de Federație, prin intermediul marionetelor lor umane aflate în conducerile principalelor state ale lumii, care decid asupra soartei Pământului și omenirii.
Știu că aveți un program foarte încărcat dar cred că ar merita făcută o asemenea investigație care privește soarta întregii omeniri.
Rămâne la aprecierea dv. și a d-nei E....
Cu drag.
C.M.

-----------------------------------------------------------------------------------------

D-na E...,

vă trimit și dv. scrisoarea expediată d-nei N..(deși cred că v-ar fi fost, oricum, trimisă și de dânsa), din dorința de a vă convinge să faceți împreună unele investigații privind scopul Conferinței care s-a desfășurat în luna ianuarie a.c., în Antarctica, la inițiativa conducerii (corupte) a Federației Galactice (care se autointitulează Federația Luminii), și hotărârile luate acolo.

Se pare că motivul principal al acestei întruniri la vârf a fost legat de rapida deteriorare (slăbire) a câmpului energetic Matrix 3D, care ține Pământul și umanitatea captive în 3D, situație care provoacă o mare îngrijorate conducerii actuale a Federației.

Sursele mele principale de informare se află pe You Tube unde echipajul pleiadian, aflat pe stația spațială Toleka (care orbitează de mulți ani Pământul) a deschis două canale (https://www.youtube.com/@SwaruuOficial și https://www.youtube.com/@ArienyZael), și, evident, https://swaruu.org/transcripts.

Sper că „nebunia” mea vă va molipsi și pe dv., căci singura scăpare a omenirii de a ieși din robia întunecaților este să se „trezească” și să acționeze, altfel vom avea, cât de curând, tragică soartă a civilizației Alfratane, de pe planeta Phaeton (Alfrata).

Cu speranță (nu pentru mine ci pentru noi toți),

C.M.

2 comentarii:

  1. Nu piere nicio omenire, relaxați-vă! Ne întrebam dacă panicații autori ai acestui text (plin de sugestii negative și de mesaje subliminale dizarmonice) precum și cele două doamne "hipno-regresive" mai reușesc să zâmbească sau să râdă fără a consuma alcool, droguri sau alte stimulente asemănătoare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! Ai „înțeles” totul. Dormi în pace!

      Ștergere