Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 februarie 2024

W 122 - Recapitularea tuturor răspunsurilor date de extraterestra Mari Swaruu (continuare 2)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 16 decembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

(continuare 2)

Întrebare: Care este funcția (responsabilitatea) ta curentă pe Toleka ? Ai un hobby anume?
Swaruu X (Athena): Îndatoririle mele sunt multe. Cea mai frecventă însărcinare și responsabilitate a mea este de pilot de luptă, pe nave de intercepție și de vânătoare pentru supravegherea și protecția navei-mamă Toleka, ori transportul agenților noștri în anumite misiuni sau curse între Taygeta și nava Toleka.
Ca hobby, îmi place foarte mult să fac și să pictez miniaturi de orice fel, dar, mai ales diverse tipuri de avioane sau nave spațiale. 

 Întrebare: Care este situația echipajului de pe Toleka și relația dintre voi, echipajul Tolekăi, cu celelalte rase stelare? Aveți trecere liberă spre Pământ sau e nevoie de aprobări superioare?
Swaruu X (Athena): Întrebare complexă, la care se poate răspunde doar urmărind sutele de videoclipuri de pe canalele pe care le cunoști deja. Pentru incursiunile noastre spre Pământ trebuie să primim aprobare, în care scop prezentăm planul de zbor la fiecare cursă.

 Întrebare: În afară de Federația Galactică cunoscută, există și alte federații în celelalte galaxii? Care este relația dintre ele și această Federație Galactică?
Swaruu X (Athena): Da, există și alte federații, precum cea a lui Orion, Alcyone din Pleiade sau Urmah, între care sunt încheiate tratate. Multe alte rase formează grupuri (asocieri) sau federații care, la rândul lor, fac parte din altele mai mari, între ele existând înțelegeri și tratate de cooperare, protecție și comerciale. 

 Întrebare: De ce nu cereți Consiliului de conducere și administrare a Federației, rapoarte periodice asupra felului în care au acționat și principalele măsuri pe care le-a luat?
Swaruu X (Athena): Nu știu dacă înțeleg bine întrebarea, dar fiecare organism al Federației ar trebui să fie permanent sub observația și control organismului superior al aceleiași Federații, sau din partea persoanelor sau grupurilor implicate. Însă asta, se pare, nu se întâmplă.

Întrebare: Ceea ce se întâmplă în prezent este stresant pentru umanitatea noastră. S-ar putea ca în viitor banii să fie înlocuiți cu criptomonede?
Swaruu X (Athena): Aceasta este una dintre cele mai importante prevederi din planul Cabalei. Ideea lor este de a se renunța la bani, care vor fi înlocuiți cu „bani” digitali, care permit un complet control asupra vieții fiecăruia dintre voi. O persoană ale cărei venituri sunt controlate și distribuite numai pe căi digitale, poate fi lăsată să moară de foame, dacă nu s-a conformat dispozițiilor și reglementărilor sistemului. Totul indică acum faptul că economia și finanțele omenirii se îndreaptă către această terifiantă realitate.

Întrebare: Reprezentanți ai Urmah vor fi prezenți la întâlnirile care vor avea loc în Antarctica ?
Swaruu X (Athena): La fel ca Taygeta nici Urmah NU participă la astfel de întâlniri, inclusiv cele din Antarctica. Nu avem voie să participăm. Nu suntem invitați dar nici nu ne plângem pentru asta.

 Întrebare: Taygetanii iau în calcul posibilitatea de a nu mai fi afiliați la Federația Galactică? Ce măsuri au în vedere?
Swaruu X (Athena): Taygetanii prin regina Alenym au încercat să părăsească Federația Galactică, de ani de zile. Problema este că, întrucât sunt membri ai Consiliului Alcyone, care la rândul său este membru al Federației, este imposibil să se separe complet de acea organizație, așa că, deocamdată, demersurile de separare s-au oprit și se analizează dacă acest lucru este cu adevărat necesar sau nu.
Întrebare: Cum putem ajuta la schimbare?
Swaruu X (Athena): Schimbându-vă în primul rând pe voi înșivă, ceea ce ar însemna: nerecunoașterea și nerespectarea regulilor și directivelor Cabalei, impuse arbitrar; dar totul fără a vă pune în pericol. Mai presus de orice, este să nu vă lăsați manipulați de minciunile care ajung la voi prin dispoziții guvernamentale ori prin mass-media aservită, practic, trebuie făcut exact pe dos decât vă cer ei. Ei vă ascund mereu, și în toate situațiile, adevărul, iar ceea ce vă servesc este minciună poleită.

Întrebare: Cum se integrează noii membri ai echipajului Taygetan în activitatea de pe Toleka? Sunt deja conștienți de situația actuală din Federație și de pe Pământ?
Swaruu X (Athena): Sunt conștienți, la nivelul lor de înțelegere. Dar nu este sarcina lor să cunoască tot ce se întâmplă pe Pământ, deoarece nu sunt pregătiți, nici măcar emoțional sau psihic pentru asemenea realități dure. Până acum s-au integrat bine, iar principala lor preocupare este să se perfecționeze ca piloți și să cunoască tot ce e nevoie, pentru menținerea ambarcațiunilor din hangarele Tolekăi în perfectă stare de funcționare, gata să se angajeze în acțiuni de ripostă. 

 Întrebare: Dacă se constată că în Federație s-au înfiltrat și agenți ai raselor regresive, ce vor face membrii benefici ai Federației? Au de gând s-o părăsească?
Swaruu X (Athena): Ar trebui să raporteze ceea ce au constatat la forurile conducătoare ale Federațiilor superioare. Asta este însă partea dificilă, deoarece nu se pot depista ușor cei care dau asemenea dispoziții. Nici măcar nu știm unde sunt sau cine sunt. 

Acest lucru îngreunează situația și, în același timp, facilitează noi infiltrări; a celor din Orion, de exemplu. Deși astăzi ni se asigură că cei din Orion sunt pozitivi, acțiunile lor ciudate și ascunse indică, din păcate, contrariul.

 Întrebare: Dacă aveți atâtea limitări în a putea interveni, cum de mai aveți atâta încredere viitorul pământenilor?
Swaruu X (Athena): Pentru că, de la nivel superior, oamenii Pământului (nota C.M.: adică sinele superior din care facem parte fiecare) controlează tot ce se întâmplă. Știu că în prezent nu s-ar zice că este așa, dar dacă întreaga conștiință a populației se va ridica suficient, cei care rămân în urmă (cei care nu se vor „trezi” singuri) vor trebui să se adapteze la frecvența dominantă pozitivă a celorlalți, ceea ce este valabil chiar și pentru cei din Federație care nu va mai putea ține sub control omenirea.

Întrebare: V-ați dori ca civilizația Karistus să fie mai deschisă și mai activă, precum e Urmah?
Swaruu X (Athena): Ne-am dori ca toți să fie mai deschiși, dar, din moment ce Karistus desfășoară activități ascunse sau dubioase, este mai bine să ne concentrăm atenția asupra altor rase mai cooperante.

 Întrebare: Urmah și Taygeta vor fi invitați să-și prezinte punctul de vedere și să-și explice atitudinea, la Federație?
Swaruu X (Athena): Urmah și Taygeta au declarat că refuză să fie auditați și orice forțare a notei din partea Federației va putea degenera într-o confruntare armată. Credem însă că nu se va ajunge până acolo, dar noi suntem pregătiți. Oricum, nu ne așteptam să fim invitați la discuții. Este sigur că noi nu vom face demersuri în acest sens, din moment ce pentru Federație părerea noastră nu contează. 

Întrebare: Care este motivul care vă provoacă neîncredere în Federație ?
Swaruu X (Athena): Comportamentul dubios și nesinceritatea celor care conduc Federația. Pentru acțiunile ei importante, Federația ar trebui să primească girul organismului superior căruia să-i raporteze ceea ce face, însă noi nu credem că se întâmplă. Este adevărat că NU avem încă nicio dovadă palpabilă că așa se întâmplă dar îngrijorarea noastră pleacă de la comportamentul dubios și ascuns al celor din Federație, față de membrii săi.

Întrebare: S-a aflat cine este vinovat de sabotarea rețelei computerelor Urmah și Taygetan?
Swaruu X (Athena): Nu, iar noi bănuim că nici nu va fi depistat vinovatul. Bănuim cu tărie că a fost vorba de persoane dintre cei care lucrează și controlează programele serverelor, ei fiind singurii care au avut acces la acele niveluri. S-a creat o situație în care ei au provocat problema pentru ca apoi să pozeze în apărători ai cauzei noastre, oferindu-se să remedieze situația. Nu credem că făptuitorii voi fi aflați vreodată. 

 Întrebare: De cât timp sunt Etorthienii și Andromedanii în fruntea Federației? Au existat vreodată și rase empatice, emoționale, la conducere?
Swaruu X (Athena): Din câte știu, Andromedanii și Arcturienii sunt fondatorii Federației Galactice. Aceste două rase (civilizații) sunt ființe empatice (cu corp emoțional; n.m.) apropiate de ceea ce înțelegeți voi prin empatie. Însă ambele tind să fie permisive motivând aceasta prin nivelul lor empatic, fără însă a-și crea karma.

Întrebare: Cum evaluezi munca ta de până acum pe Pământ? Unde crezi poți aduce îmbunătățiri?
Swaruu X (Athena): Suntem foarte puțini oameni din Taygeta aici pe nava-mamă. Situația s-ar putea îmbunătăți dacă ni s-ar alătura în acest demers cât mai mulți pământeni, prin gândire, atitudine și comportament, dar în prezent există foarte puține surse viabile de unde pot primi informații nedeformate. E greu se suplinit această lipsă de informare, mai ales când ești bombardat cu un noian de știri false lansate de o mass-media aservită.

Întrebare: Ce procent din această galaxie au explorat taygetanii? Există zone interzise în galaxie la care Federația nu are acces? Au taygetanii libertate de explorare?
Swaruu X (Athena): Galaxia este prea mare pentru a o putea explora integral sau măcar semnificativ de mult. Taygetanii au fost întotdeauna caracterizați ca o rasă de exploratori care simte imboldul de a merge peste tot, deși, în multe zone este periculos să pătrunzi. Printre zonele nefavorabile este cea a Orionului și zona Boots, dincolo de Arcturus, deoarece sunt zone de conflicte, pline de ființe și entități regresive și cu apucături piraterești.
Întrebare: Cum ar putea reacționa cei care ne supraveghează, pentru ceea ce declarăm în videoclipuri sau în conversații bilaterale? Ar putea lua măsuri represive asupra noastră sau a voastră?
Swaruu X (Athena): Important este să fim cunoscuți de ei ca dizidenți, contestatari ai politicilor neprietenești pe care le aplică. Desigur, ei monitorizează aceste relații, dar nu este cazul atunci când respecți prevederile Primei Directive. Nu-mi fac prea multe speranțe în a crede că își vor schimba comportamentul ca urmare a atitudinii noastre contestatoare.
Întrebare: Cum vor acționa Urmah și Taygeta dacă după auditul de sfârșit de an Federația va înăspri măsurile represive împotriva civilizației umane și împotriva voastră?
Swaruu X (Athena): Noi vom continua să luptăm cât putem de bine, ca întotdeauna. Vom încerca să ocolim restricțiile care ni se impun pentru a ne păstra sau crește utilitatea față de Pământ.
Întrebare: Există alte rase aparținând Pleiadelor care colaborează activ în legătură cu ceea ce se întâmplă chiar acum pe Pământ?
Swaruu X (Athena): Există nenumărate expediții civile din Pleiade, tot timpul și neoficial.. Toți încearcă să ridice conștiința planetei cât de mult pot, la nivelul posibilităților lor. 

 Întrebare: Ce ai dori să ne comunici în legătură cu exopolitica, în acest moment?
Swaruu X (Athena): Apreciez întrebarea, dar îmi este imposibil să-ți răspund pe loc, o găsește în videoclipurile mele actuale și recente.

 Întrebare: Influențează IA regresivă evenimentele nebenefice din acest cadran al galaxiei?
Swaruu X (Athena): Ca agent izolat, este greu de știut, deoarece este inclusă în lucrurile pe care le fac și chiar în resursele raselor care o aplică. IA este doar o reflectare a celor care au creat-o. Va exista un IA pentru fiecare civilizație cu o anume tendință a acesteia. Dar este adevărat că, în general, o IA regresivă lăsată liberă, de capul ei, așa cum am mai spus, este greu de găsit sau detectat, deoarece ea aderă ceea ce fac celelalte rase. 

 Întrebare: Ekata ajută Pământul?
Swaruu X (Athena): Nu știm ce face Ekata în acest moment, în afară de a fi ghid spiritual pentru toți cei care îi sunt apropiați. 

 Întrebare: Urmah ascultă această conversație?
Swaruu X (Athena): Da, pentru că ei evaluează totul, mai ales de când Ari e prezent pe internet, prin intermediul lui Mari.

Multă dragoste și multe îmbrățișări tuturor

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/athena-swaruu-compilation-of-all-questions-answered-in-the-live-with-the-surprise

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu