Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 ianuarie 2024

W99- Demoni și entități malefice ale Astralului Inferior. (P. a 3-a)

Publicat 26 august 2023
Traducerea Const. Mihăilescu.

Mari Swaruu : Bună din nou, mulțumesc că-mi sunteți alături încă o dată ! Sper că vă merge tuturor foarte bine. Eu sunt Mari Swaruu.
A te concentra doar pe ceea ce poți percepe în lumea materială este o abordare perfect validă a existenței materiale și pentru asta există corpul fizic care limitează sufletul la experiențe în plan fizic, acumulând doar din ceea ce corpul fizic poate să experimenteze (ajutat de mintea care-i este atribuită). Chiar dacă, în ultimă instanță, lumea fizică nu este altceva decât o iluzie, noi, de fapt, ne aflăm totdeauna în astral, chiar și atunci când sufletul se află încarcerat în trupul biologic.
Pentru mulți oameni, acea capcană(corpul) este doar o parte a jocului, un test pentru suflet, deoarece scopul vieții este ca ei să-și amintească cine sunt cu adevărat ca suflete eterne. A nega că măcar unele lucruri rele se întâmplă din cauza influenței entităților astrale inferioare, cum ar fi demonii, este un punct de vedere care se regăsește în gândirea multor oameni și eu le respect această credință, deși , de fapt, în multe situații, faptele unor oameni au fost săvârșite sub influența acestor entități nevăzute de făptuitor. Multe din acțiunile reprobabile ale ființelor umane au ca autori morali entitățile astralului inferior. Se întâmplă asta atunci când o entitate inferioară reușește să obțină controlul, parțial sau total, asupra minții unei persoane din lumea materială.
Perpetuarea dinamicii bolnave în care trăiesc oamenii ajută la acumularea energiilor din care se nasc egregorii. Oamenii vii le manifestă ca materializare a reflectării celor mai mari temeri ale lor, iar aceștia se hrănesc din acea frică pe care ei o vor ajuta să se amplifice și vor continua să se manifeste ca un cerc vicios în care umanitatea inconștientă este prinsă.

Fiecare demon-egregor este diferit și a fost creat din diferitele tipuri de energii ale fricii resimțită de oameni, care apoi a fost focalizată de colectivitate până la stadiul apariției unui egregor care, ulterior, a început să fie activ, motivat în primul rând de dorința de a supraviețui.

Prin urmare, aceste creaturi numite egregori, deși nu au materialitate, resimt nevoia de a se expansiona și întări și, pentru aceasta, vor folosi toate metodele prin care să extragă și să consume energie de la cei care o pot crea, în principal de la ființele umane cu suflet. Fiecare persoană cu suflet are propria abordare a vieții, un set unic de experiențe și mod de a-și interpreta realitatea, iar acest lucru are impact asupra tipului de demoni pe care îi atrage sau îi creează.
Prin urmare, aspectul fizic al fiecărui demon sau entitate astrală inferioară, malefică, va fi rezultatul modului în care persoana sau grupul de oameni care l-au manifestat își văd propriile frici. Cu alte cuvinte, demonii arată fizic așa cum victimele lor (colectivitatea care i-a creat) și-i imaginează.
Deși, de cele mai multe ori, nu-i putem vedea direct, le putem percepe și detecta prezența și influența. Demonii și entitățile întunecate di astralul inferior, pe care de acum înainte le voi numi pur și simplu demoni, acționează asupra oamenilor vii în două moduri principale: din interiorul victimei sau din exteriorul acesteia, prin reducerea vibrației subiectului pe perioade mai lungi sau mai scurte. Dacă însă nivelul de vibrație al omului depășește un anumit prag, entitatea malefică nu mai poate avea acces în câmpul sau în corpul persoanei vizate, tot ceea ce va încerca să facă demonul va fi de la distanță, pândind momentele de scădere, dintr-un motiv sau altul, a vibrației. În acest scop, demonii folosesc sute de strategii , despre care, mai jos, voi aminti.
Una dintre ele, care funcționează din interiorul individului și pe care îl vizează, este tentația și curiozitatea de a încerca (de ex. droguri), ei considerând că vor avea suficientă voință pentru a nu mai continua. Din păcate, de obicei, o doză este suficientă pentru a face victime pe termen lung.

Tentațiile cauzate de influența demonică pot fi foarte diferite și vor depinde de mentalitatea victimei, de integritatea și de punctele slabe specifice pe care entitatea le va exploata în avantajul său. O alta este pornirea sexuală, de care viitorul făptuitor, deși conștient, o pune în practică. Aceste tentații demonice tind să fie mult mai puternice decât răspunsurile hormonale normale și dorințele sexuale ale corpului, victimele se vor simți literalmente atrase de o forță irezistibilă, și atunci, actul anormal se poate produce, „motivat” de „nebunia” de moment.

Aceste acte anormale, extrem de distorsionate, pot fi clasificate drept perversiuni pe care victima nu le dorește și nu poate explica de ce nu poate renunța la ele. Pentru a reuși să te extragi din această situație ai nevoie de multă voință, multă determinare și de încurajarea celor care te iubesc. Oamenii care cedează în fața acestor tipuri de perversiune și influență demonică pot ajunge să comită acte hidoase de egoism și crime și sfârșesc prin a distruge viața personală și a familiei.
În general, interferatorii vor impune gânduri în mintea victimelor adaptate slăbiciunilor lor, pentru a le împinge să cadă în „păcat”.
Omul trebuie să înțeleagă că atunci când este interferat, controlat de entități, nu mai are control asupra gândirii sale, și devine unealta cu care entitățile fac acțiuni. De multe ori gândurile indivizilor sunt influențate de gândurile emise de colectivitatea din care fac parte, aceasta deoarece în acel areal este dominant câmpul energetic al colectivității, care influențează, mai mult sau mai puțin, gândirea individuală a fiecărui component al acelei colectivități. Astfel, indivizii care trăiesc într-un mediu social nesănătos, viciat, vor avea tendința de a se încadra în aceleași tipare de gândire, adaptate, desigur, particularităților de viață ale fiecărui individ; evident că și alternativa pozitivă de comportament și aspirații este valabilă. Cu alte cuvinte, colectivitatea își va pune amprenta pe comportamentul fiecărui component social, cu variațiile impuse de particularități. Puteți spune că influența inconștientului colectiv este inevitabilă.
Entitățile malefice din astralul inferior se folosesc de acest inconștient colectiv (
nota C.M.: care este media aritmetică a tuturor gândurilor și acțiunilor colectivității respective), și transmit telepatic persoanelor din acel colectiv gânduri, pe frecvențele dominante din acel loc.

Deși nu sunt pe deplin de acord cu această afirmație, mulți demonologi afirmă că dacă în dialogul tău interior folosești cuvântul „noi” în loc „eu”, înseamnă că deja una sau mai multe entități te însoțesc sau sunt în apropierea ta. Deși am făcut această mențiune, eu nu sunt de acord cu ea, deoarece văd multe motive pentru care cineva poate folosi „noi” și nu „eu” în dialogul său interior.

Gândurile ar trebui să fie observate și nu luate drept ceea ce te definește, deoarece, în mare parte, sunt gânduri împărtășite cu restul oamenilor și ființelor din câmpul telepatic în care te afli. Acele gânduri implantate pot să nu vină neapărat în mod direct în mintea victimei, deși, de cele mai multe ori, sunt pur și simplu modele de gândire pe care cel vizat le adoptă.
Cu toate acestea, când o persoană este foarte conștientă și evoluată spiritual și foarte puternică din punct de vedere mental, ea devine inaccesibilă demonilor, astfel încât aceștia nu o pot atinge ori scădea frecvența. 

Mulți oameni au o aură puternică care îi protejează de orice influență negativă; vibrația lor este în mod natural foarte ridicată, cu mult peste posibilitatea de a fi interferați de entități, chiar și în momentele în care, din varii motive, își scad vibrația din cauza trăirii unor emoții. Este cazul în special al oamenilor care sunt semințe stelare.

Demonii și entitățile astrale inferioare își dau seama că nu se pot atinge de ei, așa că folosesc alte strategii pentru a ajunge să-i influențeze cumva. De obicei asemenea tentative constă în folosirea unor alte ființe tot iluminate și de încredere, dar care au unele vulnerabilități.

Acesta este un alt motiv pentru care semințele stelare și indivizii iluminați pot avea membri ai familiei narcisiști care încearcă toxic să le influențeze viața. Individul iluminat nu poate face nimic sau aproape nimic pentru a-i ajuta, iar în cazul în care se angajează emoțional să-i trezească poate crea o spirală care să-l tragă și pe el în jos. (nota C.M.: acesta este motivul pentru care orice ajutor caritabil nu trebuie dat cu implicarea emoțională a binefăcătorului, doar cu compasiune)

Voi continua pe această temă în partea a 4-a.
Vă mulțumesc pentru interesul pe care-l manifestați față de aceste comunicări.

Cu bine și cu multă dragoste!
Prietena voastră
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/demons-and-evil-entities-of-the-lower-astral-part-3-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu