Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 ianuarie 2024

W98- Demoni și entități malefice (P. a 2-a)

Comunicare de la pleiadiana Mari Swaruu.
Publicat 24 august 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Bună din nou, sper că vă descurcați cu toții foarte bine. Vă mulțumesc pentru această nouă întâlnire. Eu sunt Mari Swaruu.

Aceasta este a doua parte a comunicării despre demoni și entități malefice. În prima parte, am descris câteva concepte esențiale pentru a se înțelege bine ceea ce voi spune în continuare
Pentru unii acest subiect poate fi considerat neimportant însă eu îl consider esențial pentru ca lumea voastră să înțeleagă nu este singură în univers, iar greutățile și problemele pe care fiecare om le întâmpină, în aproape toate cazurile, sunt rodul otrăvit al influenței entităților malefice care mișună în jurul vostru și se folosesc de faptul că voi nu le puteți vedea din cauza filtrului 3D. Ca ființă umană, a fi la locul potrivit într-un moment nepotrivit pentru producerea unui eveniment nedorit nu este o întâmplare. Explicația evenimentului nu este observabilă pentru voi, indiferent dacă veți crede sau nu, și constă în faptul că în acele momente există entități care lucrează ca acel eveniment să se producă.
Este un cerc vicios în care colectivitatea umană a ființelor cu suflet își auto-creează egregori în astralul inferior, ca urmare a cumulării fricilor care domină acea colectivitate, și asupra cărora mai mulți oameni se concentrează. ( nota C.M.: să ne amintim că tot ceea ce este creat provine din CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ a CREATORULUI, deci, inevitabil, are conștiință - mai mare sau mai mică). Ca orice creatură, acești egregori au nevoie să se mențină și să crească în putere, motiv pentru care fac tot ceea ce pot pentru a-și determina creatorii să-i alimenteze cu energii de natura celor din care au fost plămădiți..
Pentru mine, acest subiect, al creării și proliferării egregorilor, este cât se poate de interesant, motiv pentru care am avut o constantă preocupare și interes, încurajată fiind de mentorul principal, regina Alenym Alexandra.

Subiectul este vast și a trebuit să-l împart în mai multe videoclipuri, pe care le voi publica treptat, alternându-le uneori cu alte subiecte, pentru a nu obosi ascultătorul. Sper să vă placă serialul despre demonologie.

Așa cum am explicat în videoclipul meu anterior despre demoni, nu există o barieră reală și tangibilă între astralul inferior și așa-numita lume a celor vii sau lume materială. Separarea se face doar prin gama de percepție și convențiile colective din mintea celor care experimentează fiecare tărâm. Deci, lumea astrală inferioară și lumea materială, precum și cea astrală superioară și orice alt tărâm există pur și simplu indiferent de alegerile noastre, iar sufletul își alege să experimenteze unul sau altul din domeniul frecvențial existent în universuri, în creație.

Oamenii din lumea celor vii, aflați într-un corp biologic, pot vedea doar lumea materială și puțin sau nimic mai mult peste, din cauza filtrului de percepție care limitează banda de frecvențe în care ființa se manifestă și există. Amplasată în acea secvențialitate vibrațională, ființa are scopul de a acumula cât mai multă experiență, care să-i mărească cunoașterea, după care, prin moarte, alege un alt domeniu de vibrație în care se va naște (luându-și sau nu, după caz, un corp, care trebuie înțeles a fi un vehicul care face legătura - este interfața - dintre acel suflet și domeniul de frecvență ales pentru a experimenta). De fapt, asta n-ar trebui să vă creeze greutăți de înțelegere. Dar dacă nu poți vedea ori simți ceva, nu înseamnă că acel ceva nu este acolo.

Se spune în popor că demonii și entitățile astrale inferioare malefice caută mereu o cale de a intra în lumea materială și asta, dintr-un anumit punct de vedere, este corect.

Eu însă aș descrie ceea ce se întâmplă acolo într-un mod diferit.

Acea creatură (egregor) nu este, la origine, o creatură rea, malefică, un zombi, care vrea să pătrundă undeva.. Există domenii vibraționale în care acele creaturi (egregori) nu pot ajunge (din cauza vibrației superioare), iar ființele care trăiesc în acele intervale existențiale rămân intangibile pentru aceste creaturi; totdeauna, regresivii vor dori să alungă la ele pentru a le determina să le furnizeze lor energii de joasă vibrație, ca hrană ori ca „materie” de bază în producerea a tot ceea ce ei au nevoie. Cea mai facilă metodă de a obține reducerea diferenței de vibrație energetică este să determine ființele cu suflet (care au vibrație superioară întunecaților) să-ți scadă frecvența măcar pentru scurte intervale de timp. În acele intervale, întunecații pătrund în ființele țintă, le implantează, le distorsionează nivelul de înțelegere și, în final, preiau controlul asupra lor astfel că acestea cu greu își va mai putea ridica suficient frecvența, măcar la nivelul anterior agresiunii. Deci, preocuparea de bază a întunecaților este racolarea a cât mai multe ființe cu suflet, și pentru aceasta, se folosesc de cea mai mică ocazie de scădere a vibrației ființelor țintă. Scăderea vibrației urmărită de regresivi nu se limitează la ființele umane ci se poate extinde chiar asupra unor zone geografice cărora li se scade nivelul de vibrație. (nota C.M.: case și castele bântuite, păduri ori ape, cartiere de locuințe etc. recunoscute pentru maleficitatea lor)
Așa cum voi vă străduiți să vă creșteți vibrația pentru atingerea unui obiectiv mai înalt, la fel fac și entitățile din astralul inferior, când doresc să scadă vibrația unei ființe-țintă, pentru a o aduce în situația de a o putea exploata. Mai totdeauna entitățile malefice creează condițiile de producerea unor evenimente negative, incitând ființele umane să le înfăptuiască. (nota C.M.: acest mod de lucru are avantaje pentru malefici deoarece: la prima vedere, ei nu par a fi autorii acelui eveniment)
Dar ce sunt, mai exact, diavolii și demonii și cum sunt ei creați?
Teoria oficială de pe Pământ este că ei se formează atunci când mor oameni super narcisiști, plini de atașamente față de lumea materială, și continuă în corpul lor eteric cu acest comportament. Sunt suflete care și-au pierdut drumul și legătura cu Sursă, tocmai din cauza acelor atașamentele și comportamente anormale.
De asemenea, sunt destul de convinsă că, în afară de cele de mai sus, există și creaturi cu vibrație scăzută, animale din astralul inferior, dacă doriți, cărora le lipsește empatia și au porniri în a face tot ceea ce le stă îndemână pentru a-și satisface pornirile, acționând doar din instinct, nemairealizând că există și comportamente pașnice, benefice pentru creație. O altă teorie mai biblică spune că fie e vorba de sufletele Nephilimilor decedați, fie sunt îngeri căzuți.

Mulți dintre acești demoni și entități astrale inferioare sunt bine organizate și funcționează prin ierarhii și diviziunea muncii. Cei mai puternici sunt cei care au reușit să mai primească energie de la sursele care i-au creat ori, prin acțiuni egoiste, au reușit să se alimenteze cu energia luată de la alții mai slabi și mai ușor de convins. Există demoni și entități malefice la diferite niveluri de putere și capacitate.
Toate entitățile întunecate care lucrează împotriva oamenilor vii sunt manifestări tip egregor ale inconștientului colectiv, într-un fel sau altul și ele nu pot exista și nici nu pot fi create fără atenția creativă și conștientă a sufletelor, puternic conectate la Sursă. Ele bântuie suficient de aproape de lumea materială, în funcție de media caracteristicilor colectivității umane care le-a creat și care le alimentează. Prin urmare, sursa care le hrănește este exact cea care le-a creat.

Frica este sentimentul coagulator de manifestare incredibil de bun pentru crearea și proliferarea entităților malefice. Cu cât atenția unui individ sau colectivități este menținută asupra a ceva, cu atât acel ceva se va manifesta mai repede și mai puternic în realitatea acelui individ sau acelei colectivități.

Acesta este motivul principal pentru care o creatură malefică din astralul inferior va dori să atragă atenția asupra ei înșiși și să creeze teamă persoanelor cu suflet, care, în acest mod , vor crea și vor întări existența unui egregor, care va încerca să-i domine.

Aceste creaturi, rezultate din concentrarea atenției colective asupra unui sentiment (în special frica), vor prolifera și prospera cu atât mai puternic cu cât colectivitatea creatoare va fi mai numeroasă și mai determinată să creadă în acel sentiment (de obicei, malefic).

Pe măsură ce se hrănesc din emoții inferioare, cum ar fi frica, și dacă se poate , împinsă până la teroare, maleficii trebuie trebuie să provoace constant probleme și greutăți oamenilor din lumea celor vii pentru a-și asigura un flux constant de aprovizionare cu nutrienți energetici.
Oamenii vii, cu vibrație ridicată sunt provocări pentru demoni căci, cu cât ființa acaparată vibrează pe frecvențe mai înalte, cu atât calitatea energiei produsă de acea ființă este mai prețioasă pentru malefici. Toate entitățile astrale inferioare, malefice nu pot face însă nimic sau aproape nimic pentru a aduce ființele cu nivel vibrațional ridicat, la nivelul la care ele pot acționa, deși niciodată nu vor înceta să încerce. Totul depinde de hotărârea și conștientizarea ființei umane. În primul rând, este nevoie ca fiecare om să-și amintească că este invincibil, deoarece este parte din Sursa Primordială și că, în zona sa te acțiune, este suveran. Pentru aceasta nu aveți nevoie de nimic în plus, ci doar să vă amintiți cine sunteți și să nu vă fie teamă. .
Pe de altă parte, demonilor și entităților (egregorilor) din astralul inferior nu le plac oamenii cu vibrații înalte, în special cei care îi influențează pozitiv pe alții, lucrătorii în lumină, vindecătorii și liderii spirituali, deoarece, pe lângă faptul că sunt în mare parte inaccesibili demonilor pentru exploatare directă, ei lucrează activ pentru a-și elimina toate sursele de alterare energetică, adică de coborâre a vibrațiilor.

Cu alte cuvinte, oamenii cu vibrații înalte lucrează împotriva intereselor demonilor, oprind sau reducând posibilitatea scăderii vibrațiilor ființelor sau locurilor, ceea ce exclude posibilitatea oricărei interferențe sau implantări malefice.

Așa dar, oamenii cu vibrații înalte sunt indivizi extrem de urmăriți și vizați din astralul inferior, entitățile malefice de acolo atribuind merite deosebite celor care reușesc să supună, interfereze ori implementeze, puternicele ființe umane înalt-vibraționale, prin indiferent ce modalitate.

Demonii folosesc multe tactici pentru a controla oamenii și pentru a le căuta vulnerabilități, iar multe dintre acestea sunt cele numite ispite de diferitele religii.

Oamenii pozitivi pot fi indivizi grozavi, cu vibrații ridicate, dar, fiind ființe complexe, pot avea, la un moment dat, o problemă nerezolvată, probabil din cauza unei traume din copilărie, de ex., care poate fi folosită de malefici pentru a i se reduce vibrația, măcar pe timp scurt. Demonii vor folosi acea vulnerabilitate pentru a provoca răspunsuri emoționale de scădere a frecvenței. Ei caută să declanșeze acea reacție care să scadă cât mai mult vibrația ființei țintă, în acel interval, reușind să extragă energiile de care maleficii au nevoie. Cu atât mai bine, pentru intrus, dacă situația s-ar putea permanentiza.

Dragilor, vă mulțumesc că ați vizionat acest videoclip și vă aștept și data viitoare, pentru a afla noi informații despre ceea ce există în infinita Creație.

Nu uitați să beți multă apă și să consumați legume și fructe, cât mai neprocesate.

Cu multa dragoste.

Prietena ta,
Mari Swaruu



https://swaruu.org/transcripts/demons-and-evil-entities-of-the-lower-astral-part-2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu