Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 ianuarie 2024

W92- Răspunsuri de la extraterestrele Swaruu din Erra și Aneeka din Temmer

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 02 decembrie 2023

Traducere Const,. Mihăilescu


Despre HASHMALLIM ȘI VIKINGI
Gosia: Aceste nume se folosesc și în afara Pământului?
Anéeka: Nu, sunt trecute prin filtre. Chiar și în Biblie interpretarea este de legiuni de arhangheli. Ceva de genul Forțelor Speciale.
Gosia: De ce acest nume? Nu este ebraică?
Anéeka: De unde vine ebraica? Din limbile egiptene antice cu influențe inclusiv taygetane.
Gosia: Enganii... sunt strămoșii vikingilor, nu-i așa?
Anéeka: Da.
Gosia: Atunci, de ce a fost cultura lor atât de bestială? Așa erau Enganii?
Anéeka: Erau deja umanizați; totul este răsucit. Multe despre vikingi se regăsesc în folclor. La fel a fost și cu mayașii, cu sacrificiile și ritualurile lor, care erau o copie nereușită a operațiilor medicale ale mayașilor stelari.
Gosia: Muzica vikingă... are ceva de-a face cu Enganii? Ai spus că foloseau mult tobele.
Anéeka: Muzica Enganilor seamănă cu cea taygetană, dar mai tare și cu mai multe tobe, mai multe alămuri, dar departe de nivelul Urmah. Aceștia sunt cu adevărat maiestuoși în muzica lor. Ca Wagner pe steroizi (?)

LEGILE
Robert : Dacă ești dintr-o altă densitate (altă dimensiune), legile Pământului nu îți mai sunt de nici un folos?
Swaruu (9): Legile Pământului nu ni se aplică. Dar există o parte din legile noastre care se aplică pe Pământ, care sunt aceleași cu legile interstelare, anume legile maritime.
Pentru baza legală maritimă, oamenii iau și Biblia ca referință, acolo unde se vorbește despre „apele de sus”. Prin urmare, dreptul maritim nu se aplică doar navigației pe mări, în care înoată peștișorul... ci prin „mării și oceane” și se înțelege spațiul. Spațiul este „apele de sus” în Biblie. Există mult adevăr în asta, deoarece spațiul nu este gol, el pare să fie gol doar din punct de vedere 3D, o densitate scăzută. În realitate, spațiul este fluid, apă. Legea maritimă, care este versiunea umanizată a legii maritime interstelare, este cea care se aplică atunci când o navă maritimă navighează în apele internaționale, unde, de exemplu, nava și interiorul acesteia sunt, prin lege, parte și teritoriu suveran al țării (sau planetei) unde este înmatriculată nava.
Oamenii le-au aplicat într-o oarecare măsură naiv, pentru că acele legi nu vorbesc despre „ape” referindu-se la mare, ci la firmament, la spațiu, așa cum am spus mai sus.
Dale: După cum știți, la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an am experimentat ceea ce se poate numi o răpire. M-am trezit năucit după 3 ore și 45 de, ceea ce era prea mult pentru mine. Mai târziu, am observat un desen (triunghi) excizat perfect pe piciorul meu stâng chiar deasupra genunchiului. Aproximativ două luni mai târziu am scos de acolo ceea ce părea a fi un implant, care ieșea din piele și mă înțepea. A fost acesta un eveniment real? Cui s-a datorat această întâmplare?

Swaruu (9) :
1. Acesta a fost un eveniment real, operă a Grădinarilor (Zeta Grays inofensivi).
2. Noi nu trebuie să folosim implanturi, deoarece tehnologia noastră a evoluat până la un punct în care tot ce avem nevoie este să citim frecvența sufletului, pe baza energiei aurei,câmpul energetic din jurul unei persoane.
Zetas: Este urmare a grijii lor pentru semințele stelare. Dar nu sunt singurii care răpesc (apropo, noi nu o facem).
Dale: Bine, bine, este important de știut. Mulțumesc. Îmi poți spune care a fost scopul ?
Swaruu (9): Cu scopuri diferite, e ca o etichetă pe care o aplicați voi delfinilor, pentru a le cunoaște evoluția și locul unde se află.Însă, acel implant servește și la citirea de la distanță a stării de sănătate a corpului. Zeta, sau Grădinarii, se asigură că trupul tău este apt pentru a rezista cât mai mult posibil sau cel puțin până la sfârșitul misiunii tale pe Pământ.
Cel mai probabil implantul a fost plasat acolo pentru ca tu, după un anumit timp, să-l descoperi. Implantul este un mesaj în sine, o coroborare a ceea ce știi deja.

EARTH GOO
Robert: Gaia produce și un anumit tip de energie cu care se hrănesc controlorii acestei planete?
Swaruu (9): Da, face parte din cercul exploatării. O mare parte din ceea ce fac ei este să 0 mențină la frecvență scăzută, prin diferite metode. Un exemplu în acest sens ar fi dârele chemtrails, HAARP, care modifică frecvența în ionosferă.
Sau recenta deversare din Golful Mexic, unde s-a vărsat o cantitate foarte mare de țiței care conținea substanță neagră pozitivă (
n.m.: Black Goo). Acea zonă a Golfului Mexic este considerată „al treilea ochi” al Gaiei, iar ei încercau să-l închidă, să-i întrerupă legătura cu SURSA.
Ar trebui să menționez că petrolul este ca sângele unei planete. Ca și în cazul oricărui organism, sângele este însăși viața organismului. Este un mineral regenerabil care nu are nimic de-a face cu fosilele.
Robert: Negru pozitiv. Evident că este pozitiv, nimic de-a face cu aspectul negativ. Faceți ceva pentru a preveni chestia aia cu „ochiul Gaiei”, ca să nu-l închidă?
Swaruu (9): Este un aspect de care se ocopă alte rase din Federație, dar, da, există intervenție. Goo negru (Black Goo) negativ provine în mare parte de la Tiamat. De aceea este negativ, e ca și cum ar fi sângele unui mort, deoarece conține toate frecvențele de suferință și deznădejde ale unei planete întregi și toate conștiința care se afla în ea. Are formă cristalină și conține informații ărecum un cristal de cuarț.

SETI
Anéeka : TMulți au auzit de proiectul SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence). Practic este o glumă căci nu vor capta sau auzi niciodată unde radio de la alte civilizații.
E adevărat că mulți se întreabă cum comunicăm, care este tehnologia și de ce nu descoperă legături radio sau tv. de la alte civilizații.
Motivul este că nicio civilizație interstelară avansată nu mai folosește unde radio sau microunde pentru comunicare.
În schimb, civiliizațiile extraterestre folosesc pentru comunicare de la distanță exploziile Lepton Muon Neutrino care modifică și manipulează zonele gravitaționale într-o manieră codificată. Gravitația este un flux eteric, un scalar în afara conceptelor de distanță. Codificarea undelor gravitaționale este cel mai bun mijloc de comunicare, deoarece distanțele sunt irelevante, făcând posibilă comunicarea în timp real între nava din spațiul adânc și planeta natală, sau de la navă la navă. Chiar și în Hyper Space este posibil.
A căuta unde radio din univers sau cosmos este la fel de prostesc ca a căuta să depistezi astăzi dâre de fum, în încercarea de a vedea dacă există o altă civilizație, când de mult nu se mai folosește acest tip de semnalizare arhaică.
Robert: Corect. Deci, SETI este o pistă falsă și are cu totul alt scop. Care ar fi acela? Poate pentru a perpetua părerea că civilizațiile extraterestre nu există ?
Anéeka: SETI este doar un mecanism prin care lumea să creadă că cineava caută să descopere cevilizații extraterestre. Guvernele știu despre existența ET și că mulți extratereștrii se află de mult pe Pământ.
Robert : Da, exact. Și faptul că, dacă „cercetarea” nu i-a depistat, înseamnă că extratereștrii nu rexistă.
Anéeka: SETI monitorizează cerul pentru toate navele spațiale extraterestre și ceea ce se întâmplă în jurul planetei. Dar este și o operațiune militară de căutare a rachetelor rusești. Poate fi folosit și pentru triangularea armelor. SETI se conduce după principiul: „Fă-i să se uite în altă parte !”

GLANDA PINEALĂ
Robert: Ce ar trebui făcut pentru decalcifierea pinealei și cât ar dura?
Swaruu (9): Cât durează? Ei bine, asta depinde de fiecare individ și de gravitatea fiecărui caz. In general, aceste glande pineale nu sunt atat de calcifiate, ma refer la media populatiei. La cei în această situație, n-ar ttebui să existe o preocupare majoră privind deblocarea acestei glande, deoarece, într-un fel sau altul, ei sunt treziți, dacă ajung să fie preocupați de aceasta.
De aici noi vedem că nu aceasta este problema. Problema este că nu există nicio problemă, pentru că limitările pe care le ai reprezintă alegerile tale pentru această experiență. Asta ai dorit să experimentezi pentru a-ți îmbogăți cunoașterea cu acest aspect.
Nevoia de a avea mai mult, de a avea experiențe paranormale, sau cum vrei să le numești, vine dintr-o profundă frică pe care o are toată lumea, anume frica primordială de moarte a corpului fizic. Nemulțumiții doresc o certificare că există
un dincolo după moarte. De aceea vor mai mult.
Provocarea este să-ți amintești cine ești fără acele abilități, să-ți găsești drumul spre casă, să-ți amintești cine ești.

Oamenii care au acele abilități pe Pământ sunt într-o oarecare măsură anormali, iar cei care nu au abilități speciale... nu este ceva în neregulă cu ei. Dimpotrivă, înseamnă că sistemul de încarnare din Matricea 3D funcționează foarte bine pentru ei.

CABALA ȘI ILLUMINAȚI.
Gosia: Care este diferența dintre Cabală și Illuminati?
Swaruu (9): Cabala este mai cuprinzătoare; include Reptilienii, Msitre etc. Illuminati este un nivel de putere care face parte din Cabală, mult mai umanizată, o putere a elitelor bazată pe masoni de rang înalt. Cabala profundă se îmbină cu Illuminati în multe privințe. Un exemplu în acest sens este Vaticanul, în care se regăsesc ambele.
Gosia: Și Deep State (Statul Profund)?
Swaruu (9): L-aș plasa între cele două lumi. Pentru că unii din Deep State nu mai sunt oameni. Dar ar trebui să discutăm mai mult despre ce este exact Deep State.
Gosia: Și ce este?
Swaruu (9): Sunt cei care controlează guvernul din umbră Alianțele, corporațiile care sunt la conducere, nu statul politic al națiunilor occidentale. Partea armatei din spatele evidentelor, bugetul pentru operațiunile negre, SSP etc.
Gosia: În Deep State există și o grupare „bună”, care susține, de ex. evoluția, progresul spiritual, emanciparea societății ? Cabala este divizată, așa cum știm.
Swaruu (9): Ei sunt cei care ajută omenirea să echilibreze Karma față de cei întunecați, cei „în negru” adică preoții cultului lui Saturn (Pălăriile negre). 

COSMOLOGIE
Robert: Știu că acesta este un subiect cuprinzător, totuși, în câteva cuvinte, ce ne-aiputea spune despre cosmologie ? cuprinzător
Swaruu (9): Despre cosmologie: ceea ce este perceput în 3D și în5D, sau din oricare alt plan „inferior”, este doar o mică parte dintr-un întreg mare atemporal, fără dimensiune, fără distanțe. Este ceva pe care trebuie să-l înțelegem cu umilință și pe care pur și simplu nu-l putem înțelege din cauza punctului în care ne aflăm.. Putem crea teorii, adesea cu posibilitate de verificare, dar niciodată ca întreg.
Mințile noastre, oricât de puternice ar fi, pur și simplu nu pot gestiona ceea ce este acolo, nu ca un întreg. Concepte precum „nu a existat niciodată un început și nu va fi niciodată un sfârșit”. Nu avem nici cadrul de referință, nici constructul mental pentru a înțelege cu adevărat aceste concepte, așa că formulăm teorii pentru a le explica. Dar ele se vor limita doar la propriul nostru cadru de înțelegere și la faptul că nu putem înțelege totul. Întotdeauna există mai mult, și cu cât învățăm mai mult, cu atât înțelegem că știm foarte puțin. Desigur, totdeauna vom încerca să știm mai multe; așa a fost și așa va fi mereu.
Rasa mea se caracterizează prin faptul noi suntem exploratori. Nu suportăm să nu știm ceva. Am dus explorarea cât am putut mai departe, multe echipaje nu s-au întors niciodată, dar nu renunțăm la căutarea noastră inexorabilă de cunoaștere.

MATRIX-ul ȘI ADN-ul
Robert: Dacă Matricea 3D ar cădea, am avea nevoie de asistență pentru a reveni la ADN-ul original? Ar trebui să trecem printr-o purificare masivă prin care ADN-ul nostru să revină la starea inițială? Sau se va întoarce automat la frecvențele mai înalte?
Anéeka: Tu ești cel care faci acea schimbare. ADN-ul tău nu are nevoie de nimic mai mult decât de munca pe care o faci pentru a-ți ridica conștiința, din cauza trezirii și extinderii percepției pe care aceasta le aduce. Dacă îți ridici frecvența și nivelul de percepție, dacă lucrezi asupra ta, vei ajunge să-ți modifici ADN-ul în mod corect, nu-ți face griji pentru asta, ci preia controlul asupra propriei treziri. ADN-ul tău este doar o reflectare a cine ești, a ceea ce gândești. Asistența pe care o cauți este ceea ce ți se oferă deja, îndrumare în expansionarea minții.

https://swaruu.org/transcripts/swaruu-of-erra-and-aneeka-of-temmer-a-mix-of-totally-random-questions-and-answers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu