Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 ianuarie 2024

W82- Antigravitație, mercur îmbogățit etc.- comunicare de la ET Yazhi.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 14 noiembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Întrebare : Cum se mișcă câmpurile în tehnologia antigravitațională (câmpuri contrarotative?) Care este cea mai simplă modalitate de a realiza acest lucru?
Yazhi : Fluid supraconductor rotativ, într-o sferă sau un toroid cu mișcare contrară, câte unul în fiecare direcție, cel puțin unul pentru fiecare polaritate și direcție de rotație în același toroid. Pentru început, este suficient mercurul îmbogățit sau mercurul roșu. Fluidul trebuie să fie scufundat în curent de mare putere.
Întrebare: Care este cel mai bun câmp de protecție împotriva câmpurilor energetice cu vibrații dăunătoare?
Yazhi: Pe Pământ, distanța și/sau cușca Faraday.
Gosia: Cred că omenirea încă nu are tehnologia generală pentru a realiza toate acestea..
Yazhi: Nu o are deoarece, pentru a obține o asemenea tehnologie, ai nevoie mai întâi de altele. Astfel, pentru a folosi câmpurile electromagnetice ca să contracarezi gravitația, trebuie să cunoști frecvența forței gravitaționale pe care dorești s-o neutralizezi. Altfel, generezi 0 frecvență care nu numai că irosește energie, dar nu va avea niciun efect. Ai, de asemenea, nevoie de un interferometru foarte bun. Pe Pământ, interferometrele capabile de aceste măsurători sunt foarte mari: 


în timp ce ale noastre, folosite și pe navele spațiale, sunt destul de micuțe:

Dar, pentru a avea un interferometru suficient de compact și de performant, ai nevoie de... anumite materiale, de anumite calcule, care nu se pot face în matematica în  bază 10 (folosită pe Pământ); ai nevoie să cunoști și să folosești matematica în bază 12. Și așa mai departe. E o vorbă: Înainte de a putea să alergi trebuie să înveți să mergi.

Întrebare: Într-unul dintre videoclipurile Agenției Cosmice, plasați magnetismul în partea inferioară a unui spectru de frecvență, iar gravitația pe cealaltă parte a frecvenței înalte. Crearea unor astfel de câmpuri cu electricitate corespunde   spectrului tensiunilor joase, cu amperaj ridicat pe partea magnetismului și tensiunii înalte, cu amperaj scăzut, pe partea gravitațională. De ce ?
Yazhi : Magnetismul poate fi folosit pentru a crea gravitație artificială pe navele stelare, fără a fi nevoie de modele stângace de folosire a forței centrifuge.
Corespunzător: gravitatea ar fi similară cu: tensiunea joasă dar de amperaj foarte mare.
Electromagnetismul s-ar regăsi aproape în întregul spectru, în funcție de frecvență și caracteristici.

Întrebare: Știți ceva despre tehnologia care ne-ar putea ajuta să creăm materiale supraconductoare, la temperatura camerei, ori aliaje metal-ceramice nemagnetice?
Yazhi:  Mercurul îmbogățit este singura modalitate fezabilă pentru voi, în circumstanțele de pe Pământ. S-ar putea obține  supraconductivitate completă la temperaturi ridicate. Navele taygetane și alte tipuri de nave spațiale nu folosesc doar mercur îmbogățit, ci și superaliaje metalice.
Din păcate, nu vă pot da această formulă, nu pentru că nu am acces la ea, ci pentru că ar fi o încălcare gravă a regulamentului Federației, care interzice, pentru că, deocamdată, vouă, o asemenea cunoaștere v-ar face mai mult rău decât bine, căci, cu siguranță ar cădea imediat în mâinile Cabalei Pământene. Deocamdată!

Întrebare: Despre OTC-X1 al lui Otis Carr. El sugerează utilizarea mercurului sau bismutului pentru (ne)utronul central al OTC-X1 care, atunci când se rotește, creează câmp magnetic datorită rotației masei sale în jurul unei axe centrale. Carr a scris, de asemenea, o carte de poezii „Dimensiunea misterului”, care ar codifica funcționarea motorului său. Într-una dintre aceste poezii el menționează un amestec de cupru, feldspat și mercur. Feldspat este numele dat unui grup de minerale care se disting prin prezența aluminei și a silicei (SiO2) în compoziția lor chimică. Este acesta un indiciu metalurgic pentru a îmbogăți mercurul în scopuri antigravitaționale? Există componente chimice mai bune pentru a îmbogăți mercurul?
Yazhi: O văd ca pe o încercare bună de a îmbunătăți conductivitatea sau capacitatea mercurului, dar nu o îmbogățire reală, din punct de vedere strict chimic, dar acele componente precum cuprul și siliciul combinate reprezintă un pas în direcția corectă pentru a crea o substanță lichidă supraconductoare compusă. Prezența feldspatului, așa cum îl numiți, stabilizează capacitatea de a rezista la temperaturi ridicate, fără a-i degrada prea mult chimia. Nu vă pot furniza componentele din motivul foarte întemeiat pe care tocmai l-am menționat mai sus..

Întrebare: Recunoașteți simbolurile de pe dispozitiv și diagrama fluxului de operare însoțitoare? Știți ce limbă este și ce rasă a creat dispozitivul?
Yazhi: Asta îmi dă fiori căci este clar draconian. Nu alfa-draconien, ci doar draconian (amintiți-vă sunt două specii diferite). Drona este realizarea regresivilor.

Identificarea celor două glife: WV O facțiune Draco care operează în apropierea Pământului și pe Pământ. În mod clar draconiană.
Nu îl pot citi direct, seamănă mai degrabă cu coduri de identificare sau date de întreținere pentru drona în sine. Sunt  date precum cele pe care le vedeți în avioane. Ele indică cerințe de întreținere, toleranțe și așa mai departe între și pe piesele pe care sunt gravate. Adică nu pot să citesc asta pentru că nu au text de identificare ci valori și numere, deci este un limbaj tehnic în draconiană. Parcă cu Dale am vorbit despre tehnologie. Dar în Draco.

Gosia: Deci e mai bine să nu-l studiezi?
Yazhi: Nu. Dar dacă îl ai în mână, fii atent pentru că proprietarii ar putea dori să-l recupereze, iar ei nu sunt amabili.

Întrebare: Despre turbinele taygetane cu plasmă, utilizate la motoarele warp și generatoarele de fascicule tractoare. Ai spus că cilindrii contrarotativi sunt umpluți cu Mercur și au o deschidere care eliberează vortexul de plasmă de înaltă frecvență. Cum faci ca Mercur să nu scape, dacă cilindrii au o deschidere?
Yazhi: Cilindrii turbinei contrarotativi sunt goi, iar Mercurul îmbogățit este puternic presurizat în interior. Nu există orificiu, doar deschiderea pentru deservirea turbinei. Niciodată în timpul funcționării. Deoarece materialul turbinelor în sine este, de asemenea, un supraconductor la temperatură înaltă, plasma generată de fluidul supraconductor intern pe bază de mercur trece prin palele turbinei ca și cum acestea nu ar fi acolo. Prin urmare, din punctul de vedere al curgerii electromagnetice pure și al vortexului cu plasmă, turbinele sunt formate numai de fluidul supraconductor rotativ.
Turbinele fizice metalice supraconductoare din polialiaj și materialul din care sunt realizate sunt practic un recipient pentru fluid și servesc, de asemenea, la modelarea fluxului respectivului fluid și la modularea frecvenței fluxului final de plasmă, prin modificarea raportului și distantei dintre cilindri, la fel ca o componentă internă a unui tuner radio AM-FM, cea care mișcă cadranul (scala) la un aparat radio vechi de prin anii 60. Simt ca deja am spus prea multe!
Iar fluidul supraconductor, sub presiune, pe bază de mercur din interiorul cilindrilor turbinei umple complet spațiul interior. Nu există spațiu pentru expansiunea fluidului cauzată de temperatură.
Pentru a realiza acest lucru, sunt necesare materiale super-rezistente la temperatură ridicată, deoarece presiunea din interiorul unei lame de lucru este enormă, iar dacă un motor este întreținut prost, sau cilindrii turbinei sunt descentrați sau sunt deteriorați, pot produce o explozie violentă; sunt cazuri care s-au petrecut în trecut.

(Câteva ore mai târziu)

Yazhi: Tocmai m-am întors de la inginerie unde m-am informat de la Zai'kira. 

Fiecare turbină contra-rotativă este goală și de formă parabolică în spate. În cazul unei nave foarte mari precum Toleka, întregul ansamblu motor este alcătuit din 9 turbine, amplasate una în cealaltă, toate rotindu-se pe o axă comună pe „rulmenți” magnetici.

Fluidul supraconductor pe bază de mercur este presurizat în interiorul fiecărei turbine goale. Gândiți-vă la un pahar pentru apă, dar cu interiorul pereților gol, foarte asemănător cu un termos:

În spațiul vidat din interiorul termosului se introduce un lichid pe bază de mercur roșu, la presiune foarte mare. Zai'kira mi-a explicat și mi-a arătat că sistemul de presurizare este controlat de computer și stabilizează presiunea menținând-o în punctul optim.
Fluidul pe bază de mercur se rotește cu viteză mare în fiecare strat al turbinei, formând un vortex lichid atunci când este furnizată o cantitate mare de energie electrică. Nu știu să convertesc datele pentru că toate sunt în taygetană, dar se poate spune că fiecare cilindru al turbinei primește un curent electric de ordinul a câteva miliarde de volți și amperi.
O confirmă grosimea cablurilor de alimentare ale turbinei de pe Toleka. Acestea au un metru sau 3 picioare în diametru de miez și sunt fabricate din materiale supraconductoare care, chiar și la grosime, trebuie suprarăcite cu un lichid special, care este mai stabil termic la temperaturi scăzute decât azotul lichid.
Dar chiar și atunci, e nevoie de un sistem suplimentar de răcire care să folosească apă la rândul ei transformată în abur și folosită pentru a învârti generatoarele auxiliare situate în partea din față a compartimentului motor (nu generatoarele principale). Acest sistem de răcire nu este pentru a face cablurile supraconductoare, ci pentru a răci cablurile supraconductoare pentru că sunt supuse multor solicitări de curent.
Evident, calitatea lor supraconductoare nu e de 100% deoarece tot se mai încălzesc din cauza rezistenței electrice reziduale. Dar trebuie să subliniez că niciun material nu poate fi 100% supraconductor.
Există unul dintre aceste cabluri cu diametrul de 3 picioare pe pale de turbină, astfel încât fiecare motor hyperdrive are 9 surse de alimentare, fiecare cu diametrul de 3 picioare, care merg la distribuitorul de putere al motorului, din spatele fiecărui set.
Inutil să spun că fiecare unitate de asamblare a motorului este imensă, iar Toleka are 8 dintre acestea plus încă 4 ceva mai mici. Sper ca asta ajuta.

(O altă zi)

Yazhi: Doar o clarificare importantă. Cineva a spus, la un moment dat, că motoarele oamenilor pozitivi (benefici) nu folosesc Mercur; referitor la reactoarele Zero Point regresive sau învechite care folosesc mercur. 

Reactoarele moderne ale civilizațiilor avansate nu folosesc Mercur, practic se folosesc doar cristale. Dar motoarele oricărei nave spațiale din clasa turbinelor contrarotative trebuie să folosească mercur îmbogățit, deoarece este necesar ca acesta să se rotească ca un fluid supraconductor la temperatură înaltă care, atunci când formează un vortex, este rotit cu viteză mare în direcții diferite. Atunci când este injectat cu electricitate la mulți volți și amperi, va produce plasmă electromagnetică.

Așadar, reactoarele civilizațiilor precum cea  taygeteană NU folosesc mercur; doar motoare cu turbină contrarotativă cu plasma-jet folosesc mercur îmbogățit.
----------
Yazhi : Aceste subiecte sunt delicate, din punct de vedere al comunicării, pentru noi. Pentru că oamenii ar crede că e suficient să primească niște formule pentru a obține repede  antigravitație. De fapt ar fi nevoie să acumulați gigaocteți de informații despre lucruri pe care trebuie să le știți în prealabil. Cei cărora nu le place răspunsul meu, vor avea tendința să creadă că eu, fie nu cunosc subiectul, fie vreau să-i induc în eroare. Trebuie înțeles însă că „unui copil de 10 ani nu i se poate diseca, spre înțelegere, un calculator: dar poate fi învățat să folosească tastatura. Ar trebui să vorbim despre materiale, conductivitate, senzori, modularea câmpurilor, computere de mare putere, nano-servere etc.

DESPRE CAPSULE MEDICALE

Yazhi: Pentru ca societatea să se schimbe folosind capsule medicale, întreaga putere și structură financiară ar trebui mai întâi să se schimbe. Adică, pentru ca sistemul medical actual să se schimbe radical, ar fi necesar ca întreaga structură a societății umane să fie cu totul alta.
De exemplu, păstăile medicale pot rezolva practic toate problemele fizice, eradicând majoritatea, dacă nu toate, bolile, care, la rândul lor, vor duce la creșterea longevității populației. 

Inutil să spun că acest lucru contravine obiectivelor primare actuale ale Cabalei care vă controlează, și care urmăresc reducerea populației umane la doar cca 750 de milioane de indivizi, pentru a o putea controla cu mai multă ușurință.
Sistemul medical actual nu este interesat să vindece oamenii pentru că un pacient vindecat e o pagubă financiară, căci nu mai generează venituri și profituri companiilor farmaceutice, producătoare și vânzătoare de medicamente. 

Ceea ce vor ei este doar menținerea controlului asupra bolilor, pentru a nu se produce o explozie prin care întreaga populație umană să fie anihilată (nota C.M.: astfel că „vaca de muls” rămâne)

Gosia: Crezi că acest sistem se va prăbuși la un moment dat?
Yazhi: Oricum, asta nu se va întâmpla prea curând; acesta este adevărul! Motivele pentru care se întâmplă acest lucru se află în afara Pământului.

Gosia: Poate nu curând, dar peste 30 de ani sau cam asa ceva?
Yazhi: Nu există date care să indice un anume orizont de timp. 

https://swaruu.org/transcripts/antigravedad-mercurio-enriquecido-y-mas-tecnologia-extraterrestre-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu