Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 februarie 2024

W 122 - Recapitularea tuturor răspunsurilor date de extraterestra Mari Swaruu (continuare 1)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 16 dec.2023.
Traducere Const. Mihăilescu

(continuare 1) 

Întrebare: Care este cea mai plăcută veste pe care ai dori să o dai pământenilor, dacă ar fi vreuna?
Swaruu X (Athena): Vedem că din ce în ce mai mulți oameni s-au „trezit” și sunt extrem de conștienți. Deși s-ar putea să nu fie în contact unul cu altul, există o mare masă a populației suficient de luminată pentru a se putea uni și învinge Federația și a dejuca planurile Cabalei. 

Acest lucru s-a putut observa atunci când mari mase de oameni au refuzat să se vaccineze. Din păcate, acțiunile de protest aproape s-au oprit, mult prea de vreme, dând Cabalei și Federației posibilitatea de a gândi în liniște alte strategii viitoare. Vă avertizăm că încă nu au apărut efectele majore ale acestor vaccinuri; cei care s-au opus vaccinării cred greșit că inițiatorii au renunțat să mai facă rău umanității.
Ideea mea este că orice refuz, orice opoziție față de îndeplinirea planurilor întunecaților este necesară și utilă. Prin toate căile și cu toate mijloacele, oamenii trebuie să se opună programului de reducere în masă și supunere a populației globului.

Însă, repet, vestea bună este că mulți s-au trezit și-i influențează să se trezească și pe alții..

Toți oamenii trebuie să știe și să-și amintească de enorma putere pe care o au, mai ales atunci când strâng rândurile și nu se mai lasă păcăliți de cei care îi mint că le vor binele.

Întrebare: De ce crezi că Karistus (nota C.M.: locuitorii evoluați ai planetei Jupiter) au tăcut cu privire la situația de pe Pământ?
Swaruu X (Athena): Pentru că sunt strâns legați de Rusia și acea regiune. Asta nu se înțelege în zilele noastre pe Pământ. Au loc multe dezinformări și multe deformări în ceea ce privește cum stau lucrurile cu Rusia. Însă Karistus au o atitudine potrivnică față de acțiunile Cabalei. Pe de altă parte, nu toată populația acelei mari țări a ieșit de sub influența și controlul Cabalei. Cu toate acestea, în ciuda multelor greșeli (nota C.M.: care produc multă suferință) acea țară luptă să scape lumea de robia Cabalei întunecate. Cei care o puteți face, mergeți în Rusia pentru a vedea ceea ce se întâmplă cu adevărat! (nota C.M.: măi să fie, s-a transformat Putin din criminal în erou?)

Întrebare: Athena, care este părerea ta în legătură cu ceea ce se întâmplă acum în Gaza? Ce ar trebui să facem pentru a ajuta sau a rezolva acea gravă problema umanitară?
Swaruu X (Athena): Lupta dintre cele două tabere este veche. Pot spune doar că Israelul este agresorul, nu Palestina; ca întotdeauna, de altfel.
Întrebare: Despre viața de pe Taygeta ce poți spune ? Ce atitudine au taygetanii față de ceea ce se petrece pe Pământ?
Swaruu X (Athena): Acolo există multă stabilitate, iar populația din Taygeta este destul de conștientă de ceea ce se întâmplă pe Pământ. Există un interes evident pentru ceea ce se petrece la voi, și asta mai ales de când la conducere a venit actuala regină, care, de altfel, în această perioadă se află pe nava noastră mamă, Toleka, survolând atmosfera Pământului. Regina este însoțită, în această vizită de prințesa moștenitoare.

Întrebare: Care este scopul prezenței lui Yahyel (nota C.M.: Yahve, „dumnezeu” ?) în zonă, al cărui traseu a fost luminat de „Phoenix”?
Swaruu X (Athena): Ceea ce știm este că Yahyel nu este pe deplin de acord cu Federația și a vrut să-și facă prezența aici din proprie inițiativă. Despre aceasta eu însă nu cunosc mai mult.

Întrebare: Sunt aviarii albaștri (zeul Ra, din Legea lui Unu) implicați în eliberarea Pământului?
Swaruu X (Athena): Reprezentanții lor au venit și orbitează Pământul, în vederea participării la întâlnirile programate de Federație. Din păcate, nici aici nu avem prea multe informații. Dar, da, confirmăm că, în acest moment sunt aici, în proximitatea Pământului.
Întrebare: Există și funcționează pe Pământ generatoare de energie liberă ?
Swaruu X (Athena): Da, sunt, dar toate sunt sub controlul Cabalei. O mare parte din energia electrică pe care o consumați voi provine de la aceste generatoare, care pompează în sistemul electric global energie, pentru a compensa ceea ce greșit se crede că produc centralele nucleare. Ele sunt instalate subteran, în DUMB-uri. „Pomparea” de energie de la ele se produce doar atunci când sistemul electric global nu mai face față. Deci, da, sunt operaționale. Doar că vouă nu vi se spune asta.

Întrebare : La ce să ne așteptăm pentru anul viitor (2024; n.m.) și anii următori? Ce ar trebui să facem noi, oamenii?
Swaruu X (Athena): Să nu credeți nicio știre oficială, deoarece totul este manipulat, totul e o mare minciună. Nu vă lăsați pradă falsei propagande, fiți neîncrezători în ceea ce vă comunică guvernanții și politicienii voștri, mai cu seamă când vi se comunică despre apariția unor noi boli, unor epidemii, pentru care trebuie să faceți ceva, mai ales dacă vi se cere să vă vaccinați. Amintiți-vă permanent: Cabala minte tot timpul.

În anul următor (2024) așteptați-vă la mai multe steaguri false și agende false, nu credeți în ele, nu ajutați să fie răspândite căci ele, toate, sunt minciuni și manipulare. Îmi pare rău, nu știu cum să vă fac să înțelegeți acest cumplit adevăr.
Întrebare: Ce s-a întâmplat cu planul Anéekăi, mai este pe masă?
Swaruu X (Athena): Federația nu ține cont de acel plan deoarece deține control deplin asupra a tot ceea ce se întâmplă. Cu toate acestea, Taygeta, Alcyone și Urmah îl au în vedere și pe masă ca sursă de inspirație pentru planuri viitoare mai detaliate și mai complicate care pot fi implementate.
Întrebare: Athena, cum ne putem proteja de poluarea chimică de tot felul de pe Pământ?
Swaruu X (Athena):Din păcate, nu puteți face mare lucru căci se întâlnește peste tot, în toate domeniile, dar, mai ales, în cel alimentar. Tot ce puteți face este să încercați să vă păstrați sănătatea, alimentându-vă din surse cât mai sigure. Cu siguranță, nu veți putea evita în totalitate substanțele chimice care vă fac rău dar fiți mereu atenți și nu vă lăsați pradă poftelor de moment. 

 Întrebare: Ce se întâmplă cu problema exportului de grâu din Ucraina și incendierea multor culturi în unele țări?
Swaruu X (Athena): Face parte din programul prin care se dorește ca oamenii să devină dependenți în totalitate de alimentele industrializate și înfometarea populației. Asta se întâmplă peste tot, nu doar în Ucraina.
Întrebare: Câte civilizații extraterestre au înțeles că Federația duce o politică de inducere în eroare și manipulare a raselor cu care vine în contact? 
Swaruu X (Athena): Nu pot ști răspunsul, dar în acest moment știm că rasele din Pleiade, Confederația Urmah și Lyirienii nu mai au încredere în Federație și o suspectează de săvârșirea unor fapte reprobabile.
Întrebare: Cum a apărut ideea consensuală de a transforma Pământul într-o școală pentru suflete avansate, în cadrul Federației?
Swaruu X (Athena): A fost o urmare logică a izolării datorată războaielor de pe Tiamat. Atunci, Federația a izolat Pământul astfel încât reptilienii regresivi, care se repliaseră pe Pământ, să nu mai poată pleca în alte părți ale universului, pentru a provoca noi și noi victime. S-au creat ceea ce voi numiți benzile Van Allen, adică filtrul Matrix 3D.

Din cauza curiozității lor și dorinței de a cunoaște, sufletele au văzut în asta o provocare și au dorit ca, totuși, să aibă experiențe pe Pământ, mai ales că știau că sunt nemuritoare și că nimeni nu este pierdut.

Deci, Pământul este văzut doar ca o școală, de unde poți urca, după efectuarea experiențelor, în tărâmuri superioare ale existenței. (nota C.M.: numai că rasele regresive, inclusiv unele din Federația Galactică, din care face parte și Civilizația lui Dumnezeu, au creat Consiliile de încarnare care au metode de a determina sufletele care-și părăsesc corpul fizic să se reîncarneze tot pe Pământ, cu scopul, neștiut de ele, de a servi ca surse de energie de joasă vibrație, hrana indispensabilă supraviețuirii raselor regresive, care s-au dezis se Sursa Primordială)

Întrebare: Crezi că membrii Federației vor ține cont de avertismentul dat de Urmah? Noi, cei de pe Pământ, suntem alături de Urmah și Consiliul din Alcyone.
Swaruu X (Athena): Nu cred că vor ține cont, neînțelegând cât de departe poate merge Urmah. De altfel, Urmahs nu țin secret ceea ce intenționează dar fără să amenințe pe cineva. Ei își văd imperturbabil de programul pe care și l-au propus. Eu cred că Federația ar trebui să ia Urmah foarte în serios, deoarece rasa asta se cam ține de cuvânt.
Întrebare: Dacă răbdarea Urmah s-ar termina, cum s-ar derula evenimentele pe  Pământ ?
Swaruu X (Athena): Interesul major al Urmah ar fi să protejeze populația Pământului, așa cum o declară chiar ei. Grija de a nu afecta oamenii este motivul principal, dacă nu singurul, pentru care Urmah nu au în vedere o acțiune militară împotriva Federației, dar ceea ce ar putea face Federația, nu-i îngrijorează.
Întrebare: În afară de Urmah, ce alt aliat apropiat și activ pe orbită mai aveți voi?
Swaruu X (Athena): Doar Urmah, inclusiv Federația lor felină și Consiliul Alcyone se opun deschis directivelor Federației relativ la Pământ.
Întrebare: Există cineva sau vreun organism care controlează și trage la răspundere Federația pentru ceea ce face? Să ne amintim că totdeauna puterea absolută a generat corupție și totalitarism.
Swaruu X (Athena): Da, există și se presupune că e o Federație mai extinsă, superioară Federației Galactice (care are o zonă de autoritate limitată) iar acest organism este ierarhic superior F.G..

Dar pentru asta ar trebui să vină Etorthanii, care reprezintă acel nivel superior al Federației. Dar, după cum știm noi deja, și acolo jumătate din acea Federație e alcătuită și controlată de rase Greys și de membri din Orion. Însă deasupra acelui organism federal există o altă Federație încă și mai cuprinzătoare, dar cu un nivel de conștiință ridicat.
Întrebare: Urmah afirmă că Federația Galactică nu se va opri, nu va reveni la sentimente mai bune față de Pământ. În aceste condiții, voi (deci și Urmah) ați fi pregătiți pentru o confruntare militară cu Federația?
Swaruu X (Athena): Sper că nu se va ajunge până acolo, dar Urmah sunt mult mai pregătiți decât Federația pentru asemenea situații. Prin natura lor, Urmah nu refuză confruntarea, dacă nu mai există altă cale. Sunt sigură că un conflict militar ar fi în defavoarea Federației, mai ales că Vega, patria Urmah, nu este prea departe (comparativ cu alte destinații).

Întrebare: Este posibil ca poziția Urmah să determine schimbarea la care sperăm cu toții pentru Pământ și care e privită cu simpatie și încurajare și de alte rase extraterestre prietene, precum swaruunienii, taygetanii etc?
Swaruu X (Athena): Este posibil, da. Cu prezența Urmah aici, nu văd posibil ca Pământul să coboare dincolo de un anumit nivel civilizațional. Procesul ar putea fi accelerat pentru că răbdarea civilizației Urmah față de acțiunile Federației pare să se fi epuizat.
Întrebare: Ar putea Prima Directivă să nu se aplice semințelor stelare care au urmărit dezvăluirea de ani de zile și care știu deja despre ce este vorba?
Swaruu X (Athena): Dacă se aplică sau nu Directiva Primă, depinde în principiu doar de atitudinea Federației, care a devenit extrem de ilogică și arbitrară. Însăși faptul că voi, oamenii, vă treziți și înțelegeți politica distructivă a Federației față de Pământ face mai dificil pentru Federație/Cabală să acționeze.
După cum am mai explicat, multe semințe stelare trezite fac ca planurile întunecaților să fie mai dificil de realizat sau să se oprească cu totul. Cabala vrea să țină oamenii-semințe stelare separați, pentru că se teme de puterea lor unită. Oricum, semințele stelare trezite influențează într-adevăr lumea și destinul ei. Oamenii vor fi din ce în ce mai greu de manipulat.

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/athena-swaruu-compilation-of-all-questions-answered-in-the-live-with-the-surprise

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu