Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 ianuarie 2024

W 107- Interviul cu un Urmah, tigrul Arishah (I)

Publicat 05 sept. 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu: Bună, încă o dată. Vă mulțumesc că sunteți din nou aici cu mine. Sper că tuturor vă merge foarte bine. Eu sunt Mari Swaruu.
În acest videoclip, îl intervievez pe
Arishah, un tigru mascul Urmah, de 300 kg. care face parte din forța expediționară Urmah aflată într-o navă spațială pe orbita Pământului. El este unul dintre ofițerii de comunicare de la bordul navei spațiale Urmah Avyon One.

Urmah este acum într-o navă spațială mare pe o orbită joasă în jurul Pământului; ei sunt aici de câțiva ani, în cea mai mare parte a timpului monitorizând semințele stelare Urmah existente pe Pământ și observânt permanent ceea ce se întâmplă pe această planetă.

Urmah sunt o rasă mare felinoidă, foarte emoțională și empatică de pe prima planetă care orbitează în jurul stelei Vega, aflată la distanța de aproximativ 25 de ani lumină de Pământ. Planeta lor se numește Avyon, același nume purtându-l și nava lor.

În urmă cu doar câteva luni, regina taygetană,
Alenym Alexandra, și regele Urmah, Rurh de Avyon, au semnat un tratat de colaborare care reînnoiește tratatele vechi dintre cele două culturi și rase pe care le leagă relații de foarte bună înțelegere de foarte multă vreme. În prezent, nava spațială Avyon One, survolează Pământul de pe o orbită aflată la o altitudine apropiată de cea a navei noaste taygetane, Toleka, de unde vă transmit eu, nava noastră aflându-se un pic mai jos decât a lor, pentru a evita orice pericol de coliziune. Rolul navei lor este cumva și de a escorta nava noastră, Toleka.

Urmah fac parte oficial din Federație, dar sunt considerați ca având o atitudine și comportament prea independent chiar și decât noi, taygetanii. Ei cooperează cu Federația numai atunci când sunt de acort cu politica Federației; în general însă își păstrează independența și nu se abat de la drumul lor. Deși Federația le-a dat multe avertismente, ei nici măcar nu se obosesc să-i răspundă.

Urmah are propria lor Federație interstelară, numită aproximativ
Federația Unită a Felinelor sau Federația Unită a Pisicilor care este atât de puternică încât Federația Galactică o vede ca pe o problemă din cauza tendinței lor constante spre neascultare. Însă Federația Galactică nu îndrăznește niciodată să-i provoace căci știe că nu te poți pune cu niște pisici încăpățânate și super mândre, de câte 300 kg., îmbrăcare în armură, care fac o puternică impresie. Când privești un urmah, inima o ia razna, îți bate cu putere și te simți puternic timorat.

Urmah-șii pot fi destul de egocentrici, ei fiind conștienți de asta și chiar le place. În compensație, ei sunt foarte empatici, capabili de stări emoționale puternice, care se reflectă în nevoia lor de a proteja tot ceea ce iubesc și, pentru aceasta, luptă deschis împotriva oricărui fel de nedreptate.

Sunt foarte iubitori și exteriorizați, atât de mult încât pot fi chiar foarte toleranți pentru manifestări banale. Așa cum am spus, ei sunt ființe foarte empatice și foarte eficiente și fac totul la modul superlativ sunt deci afectuoși, deschiși și fără intenții ascunse.

Acum câteva zile,
Arishah, unul dintre ofițerii de comunicare ai navei Avyon, a fost de acord să facă comentarii în videoclipul meu despre poporul Alfratan și inconsecvențele lui istorice. Voi lăsa un link către acel videoclip acum.

Astăzi, cu doar câteva minute înainte de a începe realizez acest videoclip, Arishah a fost de acord să răspundă la mai multe întrebări legate de Pământ și spațiu.

Rețineți că eu sunt cea care scrie și traduce răspunsurile înregistrate ale lui Arishah. Despre el pot spune că arată ca o pisică mare având buzele altfel de cum cunoaștem noi, și le mișcă într-un mod amuzant ; răspunsurile lui sunt mai scurte decât suntem noi obișnuiți să auzim de la interlocutori.

Interviul a fost realizat cu voce, nu scris, așa că eu sunt cea care îi traduc răspunsurile în engleză; prin urmare, este formularea mea.

Deci, să începem:

Mari Swaruu : Cum vezi și interpretezi tot ce se întâmplă acum pe Pământ?

Arishah: Simțim că Federația ne încurcă pe toți, pe toți cei de pe Pământ și cei din spațiu, iar ceea ce se întâmplă aparent nu are nicio legătură cu intențiile lor finale. Noi preferăm să observăm și să așteptăm, deși sunt multe lucruri pe care pur și simplu nu le putem tolera. Faptul că Federația nu este clară și coerentă în deciziile pe care le ia față de Pământul, ne face să credem că nimic din ceea ce face Federația nu este în folosul Pământului și pământenilor.

Mari Swaruu: Ce crezi că s-a întâmplat cu adevărat în istoria poporului Alfratan din Centauri?

Arishah: Credem că a fost o resetare (o exterminare) a civilizației pe acea planetă, înfăptuită și ghidată de însăși Federația Galactică. Toate poveștile despre invadarea Reptilelor sunt doar scenarii inventate pentru a deturna de la corecta înțelegere a modului cum s-au petrecut faptele dramatice la care a fost supusă acea civilizație. Noi credem cu tărie că tot ceea ce s-a întâmplat acolo (pe planeta Phaeton; n.m.) se repetă acum și pe Pământ, cu adaptările de rigoare, deoarece politica și scenariile Federației față de civilizația umană și de Pământ par a fi o repetare destul de exactă a ceea ce s-a întâmplat cu planeta Phaeton. Politica lor față de Pământ este doar puțin schimbată față de cea aplicată pe Phaeton. Intențiile Federației sunt se supunere totală și înrobire a civilizației umane dar și de exterminare a majorității oamenilor, până la un minim necesar de ființe care pot fi mai bine controlate.

Deși acceptăm teoria că exploatarea și suferința alfratanilor servește, la nivel superior, evoluției lor, toate sancțiunile aplicate de Federație poporului alfratan nu pot fi acceptate. Credem că aceleași intenții de exterminare are Federația și față de umanitatea pământeană.

Mari Swaruu : Care este interacțiunea și relația voastră cu Federația Galactică?

Arishah: Suntem diplomați unul cu celălalt, dar știm că nu ne plac prea tare deoarece suntem, din punctul lor de vedere, o civilizație neascultare. Oricum, noi nu avem intenția de a urma reguli și ordine care nu ne sunt explicate pe deplin și justificate suficient..

Dacă nu există nicio logică în acele reguli și regulamente, sau ele sunt făcute cu rele intenții, noi nu le vom respecta, indiferent de ce va spune Federația sau ce pedepse ar intenționa să ne aplice. Însă ei știu că nu ne pot atinge, nu ne pot manipula iar nouă, pur și simplu, nu ne pasă.
Motivul pentru care încă respectăm unele reguli este justificat de faptul că vrem să coexistăm amiabil și pașnic cu majoritatea civilizațiilor avansate care fac parte din Federația Galactică. Dar nu vom accepta să fim manipulați, ori patronați și nici să ni se ordone să facem ceva împotriva convingerilor și voinței noastre. Putem urma unele reguli când suntem de acord că sunt logice; pe cele ilogice le vom respinge, mai ales când vedem ca logica și etica noastră este preponderent superioara celei a Federației.

Suntem direcți și transparenți; ceea ce spunem este și ceea ce gândim și ceea ce suntem; noi nu vom manipula pe nimeni folosind agende obscure și „înțelepte” s.m.d. așa cum este atât de dornică Federația să facă. Nouă, nimeni nu ne spune ce să facem, punct.

Mari Swaruu: Care este poziția dumneavoastră față de Federație în ceea ce privește Pământul?

Arishah: Nu ne place modul în care Federația gestionează problemele Pământului. Deși înțelegem nevoia de a proteja ceea ce oamenii de pe Pământ doresc să manifeste pentru ei înșiși acolo, ca o experiență, totuși noi nu suntem de acord cu modul în care Federația „protejează” manifestările oamenilor, deoarece înțelegem că Federația nu lucrează în sensul protejării dorințelor și idealurilor umanității de pe Pământ. Pentru noi, este clar că cei din Federație manipulează totul.

Mari Swaruu: Ați dori să faceți, prin mine și canalul meu de YouTube, o declarație oficială a poziției dvs. sau gândurile dvs. ori un mesaj către Federație?

Arishah: Nu, deoarece nu dorim să vă implicăm și pe dv. în problemele noastre și în relația noastră tensionată cu Federația. În schimb vreau să transmit un mesaj de atenționare și îndemn la acțiune tuturor oamenilor, care trebuie să ia atitudine și să lupte pentru independența și libertatea lor. Știu că acest mesaj va fi recepționat și de Federație și că asta îi va face să reacționeze.

Mari Swaruu : Ce crezi că se întâmplă cu adevărat pe Pământ și de ce ?

Arishah: Totul se întâmplă ca urmare a manifestării gândurilor și dorințelor colective ale sufletelor aflate în corpuri pe Pământ. Sunt de acord cu tine în privința asta. După cum spuneți, nu putem ști ce sa întâmplat cu adevărat, deoarece fiecare interpretează istoria în felul său. Dar eu cred cu tărie în istoria și poporul meu, nu numai pentru că sunt unul dintre ei, ci și pentru că, nu accept povești false, minciuna, ca justificare a unor acțiuni sau pentru a manipula pe cineva. Noi, dacă vedem ceva și îl dorim, îl luăm dar numai dacă nu este al altcuiva; noi nu ne permitem acțiuni și atitudini care contravin principiilor eticii corecte și universale. Suntem direcți și puternici. Nu avem nevoie să manipulăm pe cineva căci asta e o caracteristică a celor lași și slabi.

Noi credem că
Marea Expansiune nu a avut loc niciodată așa cum este descrisă de alții. Poate că a existat o mare expansiune a oamenilor din spațiul Lyrian care a însemnat o imigrare în masă, dar oamenii din spațiu nu își au originea doar pe planeta Lyra. Migrații de suflete au fost și sunt peste tot în acest univers, dar aceasta nu este încă la nivelul înțelegerii rasei umane de pe Pământ.

Mari Swaruu : Voi fiind o rasă războinică, aveți credința că totul se rezolvă prin forță și arme. Așa este? Ați avut multe conflicte cu alte rase în afară de Alpha Draco, care au fost rezolvate.

Arishah: Suntem o rasă puternică de războinici; știm că suntem clasificați ca o rasă de prădători de vârf, alături de Alpha Draconieni, cu care am avut multe bătălii în trecutul nostru, dar cu care acum suntem în pace și cu o bună relație diplomatică. Desigur, pot exista anumite probleme, dar le rezolvăm amiabil. În istoria oricărei rase vine un moment când trebuie să se unească și să-ți apere ființa și ceea ce iubește. Dacă nu o face, PIERE. Nu există suflet mai bun decât cel care are o gândire și comportament etic, plin de înțelegere față de nevoile și aspirațiile celorlalte civilizații și rase. Dacă apare însă o situație care ne-ar pune existența în pericol, noi nu vom ezita să ne folosim sabia, indiferent de ce forțe ar dori să ne invadeze.
Există multe rase invazive imorale în galaxie, dar niciuna dintre ele nu îndrăznește să se apropie de noi, poporul felinelor, căci noi suntem uniți, hotărâți și puternici. Însă noi nu vom ataca pe nimeni și totdeauna vom avea un comportament pătruns de o înaltă etică și moralitate. Îi vom proteja mereu pe cei slabi și vom respecta cu strictețe tratatele încheiate cu oricine. Nimeni n-a pus la îndoială, niciodată, onorabilitatea noastră.

Federației Galactice îi place să creadă că ei sunt cei care au reușit să elimine prezența raselor regresive puternice, cel puțin în acest cadran galactic, dar, cu etica lor îndoielnică, obscuritatea și metodele lor de manipulare, nu cred ar fi putut realiza asta singuri, fără ajutorul nostru, al Urmah. De altfel, puterea armatei noastre ar putea rivaliza oricând cu cea a restului Federației.

Noi suntem cei care ținem acele rase regresive  în cea mai mare parte, în afara acestui cadran galactic; pentru asta ne ținem la îndemână sabia noastră necruțătoare. 

 Avem cele mai puternice motive pentru a crede că drama poporului Alfratan nu este altceva decât consecința minciunii și manipulării practicate de Federație; tragedie care se repetă astăzi pe Pământ. Pentru a vă supune, Federația vă spune că este iminentă o invazie a forțelor regresive pe Pământ, dar noi nu vedem că s-ar pregăti așa ceva; însă, dacă o invadare a planetei Pământ ar fi încercată, noi vom ști asta și vom permite niciodată să se întâmple. „Invazia” deja există dar ea este din partea Federației, care zice că vă îndrumă și vă protejează.
Ca politică generală, noi rezolvăm totul diplomatic; folosim forța doar când nu mai avem altă opțiune. Sunt conștient că, fie și numai pe cale diplomatică, prezența și forța noastră sunt suficiente pentru a convinge pe oricine să ne respecte.

Mari Swaruu : Interviul va continua în partea a doua.
Observați cum o rasă atât de predominantă și dominantă, cu federație proprie, rasa Urmah, este totalmente nemenționată și necunoscută în cultura umană. Aceasta se întâmplă pentru că umanii care servesc Federația și Federația se tem că pământenii ar putea urma exemplul civilizației Urmah și, amintindu-și de puterea lor imensă colectivă, ar putea să-i alunge pe cei care îi mint că le sunt prieteni. Experții în fenomenul OZN au uitat de existența Urmah.
Unde sunt Urmah, întreb eu? Văd că sunt omise din viziunea publică de pe Pământ pur și simplu pentru că Federația, care controlează toată narațiunea, nu vrea să facă cunoscută pământenilor rasa noastră, considerând-o periculoasă prin atitudinea ei demnă și independentă. Dar, în continuare, Urmah își face propriile ei reguli știind că cei din Federație nu vor îndrăzni să-o provoace. Ca de obicei, Cabala și maimarii Federației ascund, anulează și omit tot ceea ce nu pot controla.

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu și veți continua și în viitor să fiți interesați de comunicările mele. Ne „vedem” aici data viitoare.

Cu multa dragoste.
Prietena ta,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/the-urmah-interview-arishah-tiger-part-1-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu