Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 ianuarie 2024

MATEI /3 ian- 2024 - Dimensiunile 3D și 5D.

Traducere Const. Mihăilescu

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială! Sunt Matei.

Sunteți inundați de informații și rareori vă spunem pe care să le îmbrățișați și pe care să le ignorați. În schimb, am subliniat mereu necesitatea folosirii discernământului și a intuiției cu privire la toate informațiile și am oferit îndrumări pentru putea distinge realitatea de falsuri.

Acum vom vorbi despre credința că omenirea ar urma și intre în 5D. De la început, trebuie să vă spunem că aceasta este o informație eronată și, pentru aceasta, vă rog să nu fiți dezamăgiți.

Nu știm de unde a venit acea idee despre apropierea Pământului de a cincea densitate – poate de la dorința fierbinte a umanității.

Desigur toți doriți să trăiți cât mai curând într-o lume mai pașnică și mai dreaptă, în care toată lumea să aibă resurse generoase și hrană îndestulătoare, să nu mai existe boli sau dacă există, să poată fi eradicate repede și eficient. Toți doriți să aveți locuințe și mijloace de transport confortabile. Doriți o lume care să trăiască într-un mediu sănătos, curat și îmbietor, frumos și să aveți vecini primitori și plini de iubire. Doriți armonie între voi și cu întreaga natură.

Înțelegem asta, dragilor! Toate ființele luminate din acest univers doresc asta pentru Gaia și pentru toate sufletele ei rezidente, umane, animale și plante, și este o certitudine că acele vremuri vor veni cu certitudine cândva (nota C.M.: altfel spus, „la Sfântul Așteaptă”!)

Știm, de asemenea, că fiecare dintre voi are dorințe personale legate de a cincea densitate.

Deși, la nivel de suflet sunteți mult mai apropiați de 5D, trupul vostru trăiește în 3D, unde întâlnește multe vulnerabilități în ceea ce privește îmbolnăvirea, îmbătrânirea, suferința, lipsurile etc. Toți ați vrea ca, dacă un organ vă este amputat, compromis, dintr-un motiv sau altul, să vă crească altul. Înțelegem că vă doriți să fiți mai puternici, mai plini de energice și să arătați veșnic tineri, dacă se poate.

Aceste dorințe sunt de înțeles și ființa umană are această capacitate de conservare și refacere, dar nu imediat și nu în egală măsură pentru toți. Cheia nu constă în tehnologia și terapiile medicale, așa cum s-ar putea să gândiți, ci în relația dintre corp și minte, în sensul că determinarea și credința neclintite, precum și alegerile pe care le face fiecare, sunt cruciale. Contează mult în bunăstarea fizică, materială și psihică, prevederile din contractul de viață cu care veniți la naștere. (nota C.M.: așa este numai că aceste contracte, în marea majoritate a cazurilor, sunt întocmite de consiliile de încarnare/reîncarnare în interesul exclusiv al entităților interferatoare - demoni, lucși, draconieni, reptilieni, mantizi (insectoizi), arhoni (arhngheli), maitre, grii etc, fără ca cel care plonjează în noua viață să cunoască ceea ce-l așteaptă).

Când dorințele conștiente ale persoanelor sunt aceleași cu contractele lor, ele cred cu fermitate că au capacități de reînnoire iar combinația produce frecvența care activează mecanismele de autovindecare, regenerare și de îmbătrânire târzie a corpului.

Dacă clauza de longevitate a contractului nu cere să trăiești pe Pământ atât de mult, vei ajunge în dimensiunile „magice” ale vieții în Nirvana, într-o altă lume spirituală sau vei reveni pe Pământ.

Dragă familie, entuziasmul vostru privind viitorul este pe deplin justificat! În continuum, voi sunteți absolut strălucitori în timp ce vă bucurați de spectrul puterilor la nivel de suflet, iar Pământul va străluci având o sănătate reînnoită și frumusețe restaurată .

Ați putea interpreta actualele vânturi ale schimbării pe Pământ ca pe apropierea de a cincea densitate.

Deși încă tenace și periculoși, Illuminaților le slăbesc puterile pe zi ce trece (nota C.M,: aud asta de vreo 50 de ani !). Multe dintre acțiunile lor au fost anihilate, iar altele sunt în curs de anihilare; cum ar fi formarea de grupuri teroriste și angajarea de mercenari, pentru că finanțarea se epuizează.

Câțiva dintre jucătorii lor importanți din mai multe țări au fost executați, iar mișcările de la bază subminează punctele de sprijin locale întunecate.

Pământul nu va mai fi o școală pentru univers, așa că ziua când sufletele se vor aduna acolo pentru a echilibra experiențele dificile din 3D este foarte aproape.

Evoluția a crescut nivelul vibrațiilor iar unii dintre voi este posibil să simțiți efectul benefic al apropierii de 5D (Nu este o contradicție cu ceea ce am menționat mai sus)

Poate că o conexiune mai intimă cu Dumnezeu și Gaia ar ajuta spiritele să se înalțe (nota C.M.: dacă prin dumnezeu înțelegi Sursa primordială).

Faceți cât mai des următorul exercițiu de gândire: intenționați și vedeți-vă imaginar cum trimiteți vibrații înalte de iubire către întreaga planetă, „materializate ” prin - zâmbete, bunătate, compasiune, empatie, generozitate, optimism, disponibilitate de a ajuta, perseverență și încredere în sine - adică, pur și simplu, expediați o rază încărcată cu asemenea sentimente, pe întinderi vaste în jurul vostru și în toate direcțiile. Acest exercițiu va contribui la creșterea nivelului de inspirație benefică și înălțare a popoarelor Pământului.

Dragii noștri surori și frați, acesta este scopul existenței voastre acum acolo, pe Pământ!

Acest exercițiu făcut de cât mai mulți dintre voi, va produce efecte benefice asupra întregii voastre planete și umanități. Faceți-vă timp pentru asta în fiecare zi (sau noapte), măcar câteva minute. Acest exercițiu va avea efecte benefice în primul rând asupra celui care îl practică și asta se va manifesta prin: reducerea anxietății, a suferinței, va ajuta mult la însănătoșirea organelor bolnave, va înlătura frica și privațiunile de tot felul.

Majoritatea dintre voi nu știți despre vechile bătălii care s-au dat între forțele luminii și forțele întunericului și nici că schimbări benefice apar la orizontul apropiat; se va întâmpla asta deoarece lumina a ieșit deja triumfătoare. Frecvențele joase ale ignoranței, care este dușmanul formidabil al speranței și auto-împuternicirii, au creat cândva o bază solidă, care s-a regăsit în 3D.

Asta a făcut ca unii oameni să trăiască în bogății inimaginabile pe seama majorității populației, care a trăit într-o cruntă mizerie, în sărăcie și în ignoranță. 

Unii indivizi urcă fără milă pe scara corporatistă sau sunt nerăbdători să urce pe scara socială. Altora le este frică să vorbească sincer și deschis sau se tem să se asocieze cu cineva care este „altfel”. Alții sunt egocentrici sau infideli partenerilor. Unii își trădează prietenii sau își înșală familia ori fac abuzuri.

Acel pachet de comportamente și emoții de joasă frecvență aparține mentalităților 3D.

Dragilor, câteva dintre mesajele noastre se referă la Arnold, un membru al forțelor speciale extraterestre.

Poate vă amintiți că unul dintre motivele pentru care unele forțe au devenit ajutoare de neprețuit în eliberarea lumii lor este dreptul lor de a „participa” în mod invizibil la sesiunile de planificare Deep State [ Mesajul din 3 martie 2022 include diferitele lor capabilități și servicii. ]

Totuși, referirea noastră la el (Arnold) nu se datorează acestei calități pe care o are. Mamă, te rog, copiază ceea ce a spus el acum câteva luni, și care este relevant pentru Pământ și pentru problemei dimensiunii 5D.

„Asociații mei (spune Arnold) estimează că reconcilierea, curățarea și reconstrucția pe Pământ se vor finaliza în mai puțin de două generații, 35 până la 40 din anii pământești, dar multe realizări vor avea loc mult mai devreme. Am început să depunem eforturi semnificative în unele domenii, altele sunt în fază de proiect, dar, oricum, de-a lungul acelor ani noi și alte familii universale vom lucra alături de voi” [ mesaj din 3 iulie 2023] Mulțumesc!

În estimarea timpului despre care a vorbit Arnold se iau în considerare toate realitățile asupra cărora trebuie lucrat.

Vom aminti doar câteva de pe lunga lui listă:

-) Animalele și copacii sunt suflete a căror relație simbiotică și sinergică cu omenirea este o parte esențială a unei lumi avansate.

Cele mai multe dintre animalele Pământului au fost și încă mai sunt tratate inuman, iar corporațiile defrișează mii și mii de kilometri pătrați de păduri.

-) Clonele produse de inteligența artificială înlocuiesc persoane care nu mai sunt în viață, pentru a da impresia că încă există și sunt active.

Președinți de țări sau indivizi care ocupă posturi importante în principalele țări ale lumii voastre (de ex. președintele Statelor Unite ale Americii, Biden și alți impostori cu funcții la vârf în acea țară) sunt slugi credincioase, executante ale ordinelor Illuminati.

-) Vaticanul este sediul mondial al satanismului și deține comori de artă pe care naziștii le-au furat de la familiile evreiești în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Pentru că adevăratul Papă Francisc nu a acceptat să adere la agenda Illuminati, a fost asasinat în urmă cu trei ani și înlocuit cu un bătrân care poartă mască și propovăduiește adepților catolicismului ceea ce îi dictează Illuminati.

Adepții creștinismului nu cunosc adevăratele dogme ale acestei religii pentru că ele au fost modificate și rescrise de multe ori în secolele trecute de lideri ai bisericii, de potentați ai vremilor și de guvernele vasale, în așa fel în cât ei să poată controla masele și să se îmbogățească.

-) Întunecații controlează sistemul medical occidental prin publicarea unor îndrumări care nu ajută sănătății oamenilor ci îi îndeamnă să folosească produse farmaceutice paliative, prin care se urmărește nu vindecarea ci prelungirea stărilor de boală într-o formă care să permită industriei farmaceutice prosperitate. CDC, FDA, OMS și agențiile lor conexe lucrează mână în mână cu producătorii de produse farmaceutice, cu societățile de asigurare și cu cei interesați în manipularea voinței oamenilor. Metodele de racolare a colaboratorilor în acest sistem mafiot, cu mare încrengătură, se bazează pe mită, șantaj, amenințări sau crime.

De teamă sau pentru profit și asigurarea unor avantaje materiale ori pentru poziție socială, cei de la putere (guvernanți și partide politice) nu vor să recunoască existența acestor structuri mafiote, cu atât mai puțin implicarea în ele a unor entități aparținând unor civilizații întunecate, extraterestre.

-) Naziștii care au fugit în Ucraina după cel de-al Doilea Război Mondial s-au alăturat Illuminati pentru a face din acea țară un teren propice răfuielilor și săvârșirii de crime majore în diverse locuri de pe planetă.

Fiind controlată, mass-media nu poate face cunoscut lumii că Rusia a fost însărcinată de forțele binelui să localizeze și să distrugă aceste structuri.(nota C.M.: poate, dar cu sacrificarea a zeci de mii de oameni nevinovați, amenințarea cu război nuclear mondial și nesiguranță în viețile oamenilor de pe întreaga planetă! )

-) Băncile și comerțul global sunt controlate de Illuminati și puțin cunosc că majoritatea tranzacțiilor financiare, care se fac pe computere, nu mai au de mult o bază (susținere) monetară.

-) Malnutriția, bolile, sărăcia și lipsa de adăpost sau viața nomadă afectează miliarde de oameni într-o lume condusă de câțiva multi-miliardari.

-) De la apariția civilizațiile timpurii încoace, s-a urmărit scurtarea duratei de viață a oamenilor, încălcându-li-se dreptul de a alege liber.

Cel mai recent exemplu, este genocidul din Gaza, care nu începuse când oamenii lui Arnold întocmeau lista situațiilor în care urmau să ajute. Cu toate acestea, el a afirmat că războiul din Gaza nu le va prelungi timpul estimat pentru realizarea „ reconcilierii, curățării și reconstrucției planetare.

Întunericul se va încheia treptat, pe măsură ce civilizația Pământului avansează prin a patra densitate.

Nicio acțiune, activitate, atribut sau atitudine 3D nu poate trece pragul în 5D, deoarece vibrațiile lor scăzute nu pot exista în acea densitate.

Cât privește numerotarea densităților (dimensiunilor) – în univers nu există granițe, delimitări, demarcații, totul raportându-se la nivelul de frecvență a energiei, numerotarea folosind doar la înțelegerea amplasamentului vibrațional al planetelor, stelelor, corpurilor cerești, în general și, deci, la cunoașterea nivelului spiritual al creaturilor. A patra și a cincea densitate nu sunt destinații pe un itinerar de călătorie intergalactic ci etape ale auto-descoperirii de-a lungul călătoriei evolutive a sufletelor înapoi către Sursa Creatoare.

Pe măsură ce societatea se trezește, ființele care o compun vor înțelege că brutalitatea, ura, corupția, înșelăciunea, lăcomia, fanatismul, răzbunarea, furia, invidia, gelozia, trădarea și amărăciunea au fost inoculcate în alcătuirea ființelor de către marionetele forțelor întunecate încă din antichitate.

Aceste caracteristici au avut un scop în 3D, dar este timpul să le ștergem din conștiința colectivă prin iubire și fraternitate generalizată.

A ajuta o civilizație să se ridice de la 3D la 5D presupune o muncă gigantică, dar va însemna o realizare gigantică!

În continuum, oamenii fericiți, sănătoși și prosperi ai Pământului vor fi mult mai fericiți și vor colabora cu animalele și plantele (natura) de pe o planetă întinerită.

Dragilor, vă invităm pe fiecare să ajutați la „renașterea” civilizației umane, a regnului animal, vegetal și mineral sănătos.!

Toate ființele de lumină din acest univers vă onorează și vă susțin cu puterea de neegalat a iubirii necondiționate.

Matei
__________________

IUBIRE și PACE
Suzanne Ward

https://www.matthewbooks.com/january-3-2024/

Un comentariu:

  1. Un mesaj dezamăgitor . Din alte surse ni s a transmis ca omenirea este foarte aproape de ascensiunea în Dim . a 5 a în următorii anii . În ce mesaje sa mai credem ?

    RăspundețiȘtergere