Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 noiembrie 2023

W67- Problemele semințelor stelare care ajung pe Pământ, (P II)

 Publicat 31 mai 2023

Traducere Const.Mihăilescu

 

Mari Swaruu : Bună! Vă mulțumesc pentru prezență! Eu sunt Mari Swaruu. Aceasta este a doua parte a unei seriei de videoclipuri despre semințele stelare și problemele cu care se confruntă ele pe Pământ. Vă recomand să urmăriți prima parte, înainte de aceasta, deoarece acolo vă explic câteva concepte de bază care ar putea fi necesare pentru înțelegerea celor ce urmează.

O sămânță stelară este un suflet care a trăit și s-a dezvoltat în afara Pământului, încarnându-se mai întâi undeva în cadrul altor rase biologice extraterestre, deci, înainte de a avea una sau mai multe încarnări ca om, pe Pământ.
Aceste semințe stelare pot fi clasificate în două categorii de bază: „rătăcitori” și semințe stelare direcționate; din prima categorie făcând parte acele suflete care aleg să sară de la o specie, uneori, fără a-și asuma un corp.
Din a doua categorie fac parte acele suflete, care au un atașament puternic față de o rasă stelară și care aleg să aibă o serie de încarnări pe Pământ, cu intenția de a reveni cândva, după ce își încheie ciclul vieților pământene, pe planeta de origine, față de care se simt profund atașate.
Practic, ele se confruntă cu probleme comune în timp ce au o experiență umană pe Pământ.

Voi începe cu principala problemă cu care se confruntă toate semințele stelare venite pe planeta voastră, anume nepotrivirea frecvenței de vibrație..
O sămânță stelară încarnată pe Pământ este, de obicei, un suflet foarte avansat care a avut multe încarnări într-o civilizație mult mai avansată decât cea a Pământului. Acolo de unde vin, etica, spiritualitatea, valorile de orice fel sunt, în general, mult mai înalte, mai rafinate și mai armonioase.
În acele civilizații și culturi avansate, bunăstarea personală a fiecărui individ este aproape garantată, astfel încât fiecare persoană trăiește în cea mai mare armonie posibilă, într-o societate în care individul este respectat, și poate evolua spiritual, fără grija asigurării condițiilor de trai. Nu înseamnă că acolo nu există probleme care să necesite angajare, acțiune în scopul rezolvării, dar ele nu se compară cu dificultățile cu care pământeanul se confruntă.
După cum am explicat în alte videoclipuri, totul este conștiință, totul este energie caracterizată prin volum și vibrație (frecvență). Fiecare gând pe care îl emite o ființă conștientă, este, în sine, o energie de o anumită frecvență, și care, dacă este suficient de persistentă, va ajunge să dicteze vibrația generală a acelei ființe.
Fiecare suflet are o vibrație unică, care-l definește, vibrație care se acomodează cu vibrația medie a grupului în care trăiește și se simte confortabil în majoritatea timpului. Atunci când acel suflet va trăi în societățile avansate, departe de Pământ, va avea o frecvență în concordanță cu cea medie a acelei societăți, frecvență evident mai mare decât ce pe care a avut-o pe Pământ. Dacă, după un număr de experiențe în locuri (astre, planete) mult evoluate, acel suflet va reveni și-și va lua un corp pe Pământ, inițial, va debuta cu o vibrație superioară, care, se va aplatiza treptat, aliniindu-se vibrației societății în care trăiește.

Acest lucru va cauza o nepotrivire severă a frecvenței care va face ca sămânța stelară să simtă că nu aparține Pământului, acest sentiment fiind autentic pentru sămânța stelară, făcându-i dificilă integrarea în societatea terestră, deoarece aproape totul de acolo nu are vibrația în care sămânța stelară a trăit. Aceasta va face ca sămânța stelară să dezvolte nevoia de a-și crea propriul spațiu sau bulă în care să trăiască, fie că este un loc fizic sau o bulă de realitate mentală duală, pe care oamenii consideră un tip de boală psihică.
Problema este foarte ușor de înțeles dacă o priviți în termeni energetici, de o anume frecvență și vibrație, sămânța stelară având o vibrație diferită de media locului, prin urmare sămânța stelară încorporată pe Pământ se va integra cu dificultate acelei societăți față de care va resimți mereu anumite disfuncționalități.
Acum să privim problema îndeaproape și numai în ceea ce privește dinamica fluxului, ca energie sau termodinamică.
Majoritatea semințelor stelare au o frecvență mult mai mare decât o au oamenii cu vibrație medie de pe Pământ.

Pentru a atinge și menține o frecvență mai mare, omul născut din sămânță stelară va avea nevoie de mai multă energie, și aceasta face ca modelul său de suflet să fie diferit și caracterizat prin frecvență (vibrație) mai mare decât o persoană normală. Atenție! Nu confundați energia vibrațională a sufletului cu energia corpului fizic, care, deși sunt înrudite, sunt diferite.
Când introduceți ceva care conține energie înaltă într-un câmp de energie scăzută, acel câmp va tinde să dreneze automat tot ceea ce conține acea energie mare și să-și distribuie excesul în sine, respectând principiul frecvenței dominante, care va tinde să ridice toate celelalte frecvențe mai scăzute.

Toți oamenii se află într-un câmp energetic la care suntem cu toții conectați, așa că atunci când o sămânță stelară se va afla într-un grup de oameni de altă frecvență (mai joasă), se va simți inconfortabil, iar energia lui (de vibrație mai înaltă) se va scurge într-un anumit procent în câmpul energiilor „normale” ale grupului, ceea ce va face ca omul-sămânță stelară să simtă că se epuizează.

Se întâmplă asta deoarece câmpul energetic mediu (rezultat al combinării energiilor grupului) va tinde să absoarbă, cu aviditate, energiile de vibrație superioară, respectând legea de evoluție a energiilor. Totuși „oceanul” de energie vibrațională scăzută fiind mult mai mare decât orice energie individuală, va determina sleirea de energie a individului cu vibrație superioară.
În concluzie: dacă ești sămânță stelară și te regăsești într-un grup uman cu energie „normală” sau într-un loc cu vibrație joasă, repede te vei simți epuizat și obosit, pentru că oamenii din jurul tău se vor hrăni literalmente cu energia ta. ( n.m.: vei fi vampirizat energetic). Acesta este motivul pentru care semințele stelare tind să-și protejeze energia, și au nevoie ca, un timp, să se retragă (izoleze) în singurătate de lumea înconjurătoare, preferând locurile din natură bine și benefic energizate.(n.m.: munți, ape curgătoare, păduri etc)
În timpul oricărei relații, mai ales dacă este intimă, energia va curge de la trupul cu vibrații mai înalte către cel cu vibrații joase, consecința va fi că unul (cel care cedează energie) se va simți epuizat în timp ce partenerul (cel de vibrație mai scăzută) se va revigora. (nota C:M: instinctual, cel care a pierdut energie va evita în viitor o altă întâlnire, în timp ce „primitorul” o va dori). Aceasta are legătură cu comportamentele, arogante, narcisiste ori joviale, empatice.
Cel care cedează energie se va simți abuzat, nesatisfăcut, stors, în timp ce narcisistul va dori să continue să fie aproape de empat, pentru că îl face să se simtă bine.

Priviți această problemă a semințelor stelare și a oamenilor de înaltă frecvență în termeni de fizică, folosind legea termodinamicii. Orice este fierbinte, adică cu mai multă energie, va tinde să-și disipeze excesul de căldură în câmpul din jurul său până când temperatura sa atinge valoarea medie.
Prima lege a termodinamicii spune că energia totală dintr-un sistem va rămâne constantă, deși poate fi convertită dintr-o formă în alta.

A doua lege a termodinamicii afirmă că căldura se deplasează întotdeauna de la obiecte mai fierbinți, cu mai multă energie, la obiecte mai reci, cu excepția cazului în care energia este dirijată prin comandă cu scopul de a inversa fluxurile.
Respectând a doua lege a termodinamicii, semințele stelare trebuie să se reîncarce energetic, în intervale de izolare și singurătate, ori interacționând cu oameni sau medii de vibrație egală (sau superioară).

Dacă sunteți o ființă cu vibrații înalte, semințe stelare, oamenii cu energie vibrațională mai joasă o vor dori întotdeauna pe a voastră, adică vă vor căuta apropierea. De aceea trebuie să învățați să vă protejezi energia, părăsind sau evitând locurile și colectivitățile ori persoanele care vă pot „vampiriza”. Fiți conștienți de acest lucru!

Una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja energia este să vă creeați limite personale sănătoase. O altă modalitate de a vă proteja este să refuzați să fiți pe placul oamenilor, numai de dragul de a vă simți apreciat și adulat.

Ca diagnostic medical, cei care pierd energie sunt declarați oameni cu probleme psihice, mentale, de multe ori ajungând să ia medicamente la recomandarea familiei sau „specialiștilor”. Toate aceste medicamente sunt, în esență, otrăvuri, care vizează suprimarea simptomelor nu cauzele reale ale disconfortului sau îmbolnăvirii.
Problemă dezacordurilor de frecvență poate fi foarte gravă, determinând ca persoana cu energie înaltă și vibrație ridicată să cadă în stima de sine scăzută, anxietate și depresie, ceea ce poate duce la îmbolnăvirea corpului fizic.

La noi, boala fizică care apare din această cauză este cunoscută sub numele de sindrom extraterestru, disonanță de frecvență sau boală ET.

Apare și se produce, de obicei, atunci când cineva care și-a trăit întreaga viață într-un loc și un mediu de înaltă frecvență, începe să-și concentreze atenția și activitatea pe pe lucruri, subiecte și evenimente de joasă frecvență sau, chiar mai rău, atunci când ființa de înaltă energie se scufundată sau trăiește doar în profunzimea ființei sale interioare. Această situație apare mai ales oamenilor/ semințe stelare și, dacă nu este abordată corespunzător, poate deveni letală.

Practic, se provoacă creșterea nivelului de cortizon și stres, ceea ce duce la hipertensiune arterială și care, la rândul său, duce la stări de insuficiență în organele interne, accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic și moarte.

Acesta este motivul pentru care toate semințele stelare trebuie să învețe să-și protejeze energia și să fie cât mai puternice.

Un sfat util: urmăriți-vă frecvența! Nu vă panicați și acceptați că, unii dintre voi, pur și simplu nu aparțineți acelei lumi. Dar cât timp sunteți acolo, faceți tot ceea ce puteți pentru a vă păstra condiția fizică, mentală și psihică. Fiți puternici și curajoși! Știu, a trăi pe Pământ este o mare provocare și un mare test, dar poți să o faci.

Fiți puternici, dragi mei prieteni.

Cu drag,

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/semillas-estelares-y-sus-problemas-parte-2-incompatibilidad-de-frecuencias

Un comentariu:

  1. O observație: poate autorul/autorii materialului au uitat sau omis să menționeze (e bai dacă deliberat!...) un banal ingredient, un detaliu care îndeobște face universurile să existe: IUBIREA!
    Boooooring! - exclamă cei mai mulți, dacă nu știu/ înțeleg că iubirea NU se confundă cu sexul, instinctele, dorințele etc, etc ci este "adjectivul cosmic" Prim-creator!
    Așadar, în context, respectivele semințe stelare au cea mai eficienta armă sau instrument la dispoziție pentru a contracara vampirismul - evident, asta trebuie conștientizat și muncit în consecință, doar de-aia ai venit, tu, starseed, aici pe Terra, nu? Dacă înveți să-ți iubești aproapele, așa cum ar trebui sa te iubești (în sens de respect altruist) pe tine însuți, atunci cei din jur te seacă mai greu spre deloc de energie! E adevărat că până și Marele Maestru, numit convențional de pământeni Iisus, a fost nevoit, din când în când să se retragă "în munte", pentru a se reîncărca după enormele transferuri de energie realizate prin vindecări...
    Deci, semințelor stelare, faceți bine și iubiți-vă pe voi înșivă, treziți-vă, aflați cine sunteți. De acolo, veți ști ce e de făcut... succes!

    RăspundețiȘtergere