Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 noiembrie 2023

W66- Semințele stelare și probleme ale oamenilor treziți, (P I)

Publicat 28 mai 2023

Traducere Const. Mihăilescu.


Mari Swaruu : Bună din nou, mulțumesc încă o dată pentru interes. Eu sunt Mari Swaruu.

Este un subiect foarte amplu și important, acesta fiind doar o introducere în care prezint conceptele de bază necesare pentru a-l înțelege, dar voi extinde expunerea în următoarele comunicări, un ciclu „Starseeds”, desigur. Sper să vă placă.

Una dintre cele mai grele probleme existențiale pentru oricine este să ai cunoașterea interioară profundă că nu aparții locului în care te afli. Urmăriți și videoclipul meu intitulat „Ce este un suflet”, publicat recent; poate ajuta la o mai bună înțelegere.

În prezent, pe Pământ, există milioane de semințe stelare și în fiecare an vin din ce în ce mai multe.
De altfel, acesta este un alt motiv pentru care există atât de mulți oameni pe Pământ, în acest moment. În afara sufletelor vechi, care aleg să se reîncarneze, pe Pământ există o rată din ce în ce mai mare de suflete noi care aleg să experimenteze vieți pe planeta voastră.

Potrivit lui Dolores Cannon, din jurul anului 1950, au existat trei valuri de suflete voluntare care au intrat în planul fizic al Pământului pentru a ajuta la creșterea vibrației planetei și la evoluția sufletelor care s-au reîncarnat de mai multe ori acolo, precum și pentru a putea ajuta Pământul să avanseze într-o etapă nouă, mult mai benefică, numită „noul Pământ”.

Așa se explică pentru ce atât de multe semințe stelare aleg să se încarneze pe Pământ, în acest moment. Dar, în percepția mea, se întâmplă mult mai mult decât atât, căci noi vedem că multe suflete doresc să se încarneze pe Pământ tocmai pentru că este greu să trăiești acolo, știind că asta le ajută să dobândească multă experiență și să se expansioneze într-un timp mai scurt, deși, la nivelul înțelegerii umane, experiența aceasta pare a fi dură și înfricoșătoare.

După cum am explicat anterior, oamenii vin pe Pământ pentru a avea acea experiență puternică, fie prin încarnare, fie doar ca vizitatori. Există multe variante în acest scop, așa cum am mai menționat anterior.

Dar, ce probleme întâmpină noii veniți, de obicei? În primul rând, ei trebuie să treacă prin faza de uitare a trecutului, a experiențelor anterioare, pentru că dacă și-ar aminti de viețile lor trecute și de faptul că sunt suflete nemuritoare, experiența de pe Pământ nu ar fi la fel de puternică, iar sufletele nu s-ar bucura și nu ar beneficia de întreaga experiență de a fi uman.

Se vorbește mult despre ștergerea memoriei, sufletele având memoria ștearsă chiar înainte de a intra pe Pământ, ca om. Dar, eu nu confund această alegere cu ștergerea memoriei prin folosirea tehnologiilor, în scopul exploatării sufletelor de către diferite entități diabolice, întunecate care au pus stăpânire pe Pământ.

Eu văd și înțeleg că ceea ce se întâmplă acolo, adică ștergerea din memorie a experiențelor anterioare, se datorează unei incompatibilități de frecvență. Amintirea că am trăit în tărâmuri superioare, pe o altă planetă, cu vibrații înalte contrastează cu frecvența joasă a Pământului. Acest lucru face foarte dificil să ne amintim ceva dincolo de tărâmul de joasă frecvență al planetei, pur și simplu pentru că frecvența celuilalt tărâm era mult diferită de cea a Pământului actual.

Acesta este, de asemenea, motivul pentru care majorității oamenilor le este greu să-și amintească visele, deoarece și ele s-au derulat într-un tărâm experimental foarte înalt vibrațional.. Cu cuvinte mai simple, memoria nu se poate acorda cu corpul fizic din cauza unei simple incompatibilități de frecvență.
Aici trebuie să vă reamintesc că din perspectiva și înțelegerea grupului meu și a mea, memoria nu este stocată în corp. Ea se află în eter și intră în organism doar atunci când traducătorii celulari, numiți neuroni, și ADN-ul trec pe „recepție” captând cu „atenele lor” informația din eter.

Sufletele semințelor stelare au în mod natural o frecvență suficient de mare încât ajung să-și amintească multe din viețile și experiențele lor anterioare, înainte de a fi oameni. Cele mai răspândite dintre aceste amintiri nu sunt neapărat legate de anumite evenimente specifice, ci sunt știri încorporate adânc la unii dintre acești subiecți.
Cunoașterea interioară profundă îi poate face foarte nefericiți, deoarece ei știu, fără îndoială, că există un loc mai bun, mai confortabil, mai armonios și iubitor în care au experimentat și unde ar putea reveni.

În cele din urmă, toate sufletele sunt semințe stelare, dar cele mai multe s-au încarnat pe Pământ de atâtea ori înainte încât și-au acordat deja toată frecvența existenței cu cea a acelui tărâm. Așadar, spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu sufletele nou-venite, „cele vechi”, de obicei, nu simt și nu au nevoie să se întoarcă prea curând pe o altă planetă, ele nemaiavând sentimentul că au experimentat cândva într-un loc mai bun, asociat în mare parte „vieții de apoi” .

Cunoașterea interioară puternică pe care fiecare sămânță stelară o are în legătură cu neapartanența sa la Pământ, îi poate cauza multe probleme de-a lungul vieții. În primul rând, aceste suflete se confruntă cu ridicolul și slaba lumină a membrilor familiei ori prietenilor imediați, făcându-i să se simtă inadecvați, discordanți, nebuni sau pur și simplu făcându-i să simtă că este ceva în neregulă cu ei, ceea ce determină sămânța stelară să intre într-o etapă de negare și respingere de sine.
Dar aceasta este doar o etapă prin care trec semințele stelare, deoarece curând ele se vor confrunta cu nevoia de a se adapta situației și mediului, în final, resemnându-se și acceptând să fie recuperați de Matrixul 3D (
n.m.: convinși de ghizi „binevoitori” să accepte un lung program de reîncarnări - spre beneficiul îndrumătorilor)

Cu toate acestea, din fericire, semințele stelare puternice vor ajunge să realizeze că este imposibil să se adapteze la o lume care este intrinsec bolnavă și atunci vor începe să înțeleagă că trebuie să-și dezvolte abilități pentru a putea scăpa de influența Matrix-ului.
Pe măsură ce o sămânță stelară crește, va începe să realizeze că nu poate explica familiei și celor mai mulți dintre prieteni cine și ce este ea cu adevărat, comunitatea crezându-l, până la urmă, iresponsabil, visător, „deplasat de pe fix”.
Stareed-ul în cauză va înțelege în curând că trebuie să trăiască o viață dublă cât mai bine posibil, fără a se manifesta împotriva valorilor și principiilor colectivității „normale”.
Dacă o sămânță stelară va fi suficient de determinată, încrezătoare în realitatea și valorile sale, chiar dacă acestea sunt contradictorii cu cele ale colectivității, treptat, se va apropia de alți indivizi, semințe stelare, față de care are compatibilități și, în aceste noi locații și medii, își va derula experiențele în conformitate cu convingerile sale mai evoluate.

Dar există pe Pământ și un tip de semințe stelare care pot funcționa de sine stătător, izolate de ceilalți, în conexiune cu identitatea lor stelară și cu principiile și valorile lor, dezvoltându-și destule abilități pentru a naviga și chiar exploata Matricea în avantajul lor, devenind astfel capabili să-și îndeplinească misiunea și așteptările de viață cu care s-au încarnat.

Și, vorbind despre misiunile de viață, acestea sunt cele mai greu de definit, deoarece depind doar de perspectiva, dorințele și nevoile fiecărei semințe stelare. De fapt, prezența sufletească și existența lor pe Pământ sunt mai mult decât suficiente pentru a-și justifica prezența și fizicitatea ca om. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient pentru mulți, deoarece ei simt nevoia să facă ceva mai semnificativ, mai remarcabil decât să îndeplinească rolul de antenă eterică care îmbunătățește vibrația vibrația pe Pământ. De fapt, numai fiecare sămânță stelară își poate cunoaște misiunea cu care a venit pe Pământ să experimenteze.
Unul dintre cele mai importante elemente pentru a realiza acest lucru este să știi mai întâi cine ești, fără a avea nevoie de nimeni care să te coordoneze, înțelegând singur care este calea de urmat, pentru a fi de folos în primul rând propriei evoluții și apoi a evoluției celorlalți.

Urmează a fi continuat în partea a doua.

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu și că ați apreciat și v-ați abonat.

Aveți grijă de voi! Prietena voastră,

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/star-seeds-light-workers-and-woken-people-s-problems-part-1-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu