Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 noiembrie 2023

W67 -Problemele Semințelor Stelare,(P III); locuri și clădiri / entități astrale, alcool și altele

Publicat 03 iunie 2023

Traducere Const.Mihăilescu


Mari Swaruu : Bună, mulțumesc pentru prezență. Sunt Mari Swaruu și scriu din camera mea aflată la babordul navei Toleka.
Aceasta este o continuare a videoclipului despre semințele stelare și problemele lor legate de nepotrivirea frecvenței lor de vibrație, în timp ce trăiesc pe Pământ. Voi descrie aici locurile cele mai periculoase din punct de vedere energetic pentru oamenii cu înaltă frecvență și de ce.

Această problemă valabilă în cazul oricui are o frecvență mai mare decât media, nu numai semințelor stelare. Deși îi includ pe toți, oameni sau nu, precum și animale, voi folosi pur și simplu cuvântul „sămânță stelară”.

Trebuie să spun că nu numai oamenii pot fi, sau pot proveni, dintr-o sămânță stelară, ființe, în general, dar chiar și locuri și situații. De ex., multe clădiri pot avea o vibrație foarte scăzută care poate deranja și chiar îmbolnăvi o sămânță stelară. Imobile în care își au sediul băncile, clădirile guvernamentale sau unele mari complexele de locuințe, printre multe altele, pot avea o vibrație (frecvență) foarte scăzută din cauza tipului de activități care se desfășoară sau s-au desfășurat cândva în ele.
Dintre locurile care dețin cea mai scăzută vibrație și care afectează semințele stelare și lucrătorii luminii spot enumera : bisericile și templele religioase, lăcașurile de cult și de control. Energetic, aceste locuri (lăcașuri) au rolul de a acumula și canaliza energia emoțională, mentală și sufletească a oamenilor care intră în ele. De regulă, ele sunt construite deasupra unor puncte energetice de pe Pământ, cum ar fi portaluri, liniile ley și punctele vortex. Acesta este, de obicei, motivul pentru care majoritatea bisericilor și templelor sunt construite pe locurile unde, cândva, au existat lăcașuri de cult sau templele, piramide pre-hispanice ori locuri antice de adunare druidice.

Lăcașurile folosite pentru cult în trecut ori astăzi (biserici sau orice templu de orice altă religie), nu sunt amplasate întâmplător. Ele sunt puncte extrem de magnetice și energetice care ajută la potențarea efectelor dorite asupra oamenilor. Cum știu cei care au construit templele sau aceste lăcașuri să aleagă un loc cu o asemenea istorie, poate rămâne un mister, dar, pentru mine, este un indiciu clar al intervenției unor entități care au un nivel înalt de tehnologie, folosită pentru detectarea cu exactitate a locurilor de amplasare a acestor tipuri de lăcașuri, prin influențarea minții celor care decid amplasamentele.

În plus, multe dintre locurile pe care au fost construite biserici reprezintă intrări în lumea interlopă. De obicei, bisericile și templele au deschideri ascunse în subsolurile lor, în special cele mai vechi. Aceste deschideri secrete duc sub pământ la cripte cu oase ori sicrie umane, unde puțini oameni normali ar îndrăzni să intre. Aceste căi secrete duc la pasaje care interconectează acele biserici și temple cu altele aflate în apropiere ori la distanță, pe unde se poate ieși în exterior, la suprafață.

Cele mai multe dintre acele căi de trecere antice sau mai noi au servit drept căi secrete de evacuare în vremuri de persecuție. Creștinii, de ex., au fost persecutați de-a lungul istoriei din nenumărate motive, așa că toți au fost nevoiți să conceapă și să construiască tuneluri, rute și mecanisme de evacuare.

Dar nu toate tunelurile sunt artificiale, multe biserici și temple au deschideri care duc spre caverne subterane, unele adânc în interiorul Pământului, unde trăiesc alte creaturi periculoase non-umane. Acest lucru este important de știut.

Un exemplu notoriu, în acest sens, pe care îndrăznesc să-l dezvălui, îl reprezintă tunelurile de sub vechile biserici de pe insula Crimeea și care au fost construite în timpul cruciadelor. Acestea duc în caverne adânci în Pământul interior și sunt deschideri și puncte de ieșire pentru entitățile de tip reptilian. Mulți exploratori din trecut au dispărut fără urmă în aceste caverne și deschideri; în prezent acele biserici sunt acum puternic păzite.

Multe biserici sunt fronturi și deghizări pentru căi artificiale sau naturale, construite în folosul lumii interlope, în situații deosebite. Unele dintre cele mai importante se găsesc în orașe mari precum Roma, Londra, Paris, Edinburgh și Washington DC, printre multe altele. De asemenea, aceste tuneluri conduc direct spre sisteme de transport subteran de mare viteză și/sau baze subterane adânci, unde există orașe întregi subterane. Acesta este motivul pentru care acele locuri sunt numite locuri sfinte, evitând orice posibilitate de cunoaștere din partea curioșilor. Citind cum sunt prezentate, cei versați și suficient de înțelepți pot descifra cam ce se ascunde în comentariile despre ele.

Dar, revenind la ceea ce îmbolnăvește semințele stelare în mod direct, trebuie spus că însăși arhitectura bisericilor și templelor este astfel concepută la nivelul solului pentru ca să absoarbă cât mai multă energie de la cei care intră în ele. Dacă privești dincolo de opera de artă, întregul loc lăcaș este conceput pentru a-i face pe oameni să se simtă mici, vulnerabili și neputincioși. Mai mult decât atât, imaginile, statuile și simbolurile transmit un mesaj și creează un sentiment de suferință profundă, totul având un singur scop: să provoace teamă, frică și nesiguranță în inimile celor care le vizitează, scăzând, în același timp, încrederea în sine dar crescând obediența enoriașului sau vizitatorului față de entitățile care supun lumea voastră.

Chiar și arhitectura exterioară este concepută pentru a modela și canaliza energia oamenilor din interior către câmpul eteric din jurul lăcașului „sfânt”.. Acesta este motivul pentru care bisericile au turle și anexe ascuțite îndreptate spre cer, exact acolo unde se găsesc portaluri mari către astralul inferior chiar deasupra lor. Ele ajută la crearea unui punct de vortex energetic deasupra lor, unde ființele astrale inferioare pot intra și ieși din tărâmul material, acel vârtej creând un portal puternic către lumea întunericului.

Bisericile și templele sunt în esență structuri care creează și potențează portaluri care duc în astralul inferior, acolo unde trăiesc entități astrale inferioare de toate felurile și dezîncarnați, ființe cândva umane. Toate aceste entități din astralul inferior pot crea sau modifica evenimente, în general de mai mică amploare, dar care pot provoca o reacție în lanț prin care se produce multă suferință umană, exact energia cu care aceste entități se hrănesc.

Când vibrația(frecvența) unei persoane e suficient de scăzută, ființa interferatului devine compatibilă cu una dintre acele entități astrale inferioare, permițându-le să intre în câmpurile ființei pentru a o manipula și îndemna să facă acțiuni reprobabile, din care rezultă energii de joasă vibrație. Cu alte cuvinte, bisericile și templele nu sunt altceva decât „magazine” de aprovizionare pentru entitățile malefice cu diverse sortimente de energie produsă de enoriași și de slujitorii zeloși ai bisericii.

Orice loc unde se susține ori promovează sentimente de anxietate, suferință și durere este un punct de frecvență joasă, iar orice are o frecvență scăzută va crea o punte, o deschidere sau un portal către astralul inferior.

Aceleași rezultate se regăsesc locurile în care mor sau au murit oamenii, cum ar fi spitalele, câmpurile de luptă, clădirile și casele în care au avut loc evenimente oribile (sinucideri, crime, atrocități, în general). Frecvența și energia rămân în mineralele și materialele cu care sunt construite acele imobile, ca un hard disk magnetic natural, și este foarte dificil să fie înlăturate și înlocuite cu energii de frecvențe superioare, dar nu imposibil.
Dificultatea constă în faptul că un loc cu frecvență joasă va fi un cuib și un portal către lumea întunecată sau astralul inferior, unde bântuie și rătăcesc tot felul de entități, inclusiv dezîncarnați, sau părțile subliminale ale unor animale inferioare, mai toți agresivi și gata să-i atace pe cei veniți din alte tărâmuri, inclusiv de pe Pământ.
De multe ori, o crimă poate să fi avut loc într-o casă, de exemplu, determinând-o ca , ulterior și din această cauză, casa să devină bântuită de sufletul debusolat al persoanei decedate, care nu și-a găsit încă liniștea. Dar s-ar putea să nu fie neapărat cazul, simplul fapt că există o frecvență atât de scăzută în acel loc nefiind suficient pentru ca entități malefice să apară și să se instaleze.


Mergând mai departe, logic, un alt loc cu frecvență foarte joasă ar fi cimitirele, care se găsesc de obicei lângă un templu sau o biserică. Mulți spun că cimitirele nu sunt locuri bune pentru că lângă corpurile fizice încă nedescompuse se pot afla corpurile , sau părți ale corpurilor astrale ieșite nu de multă vreme din trupuri. Afirmația este pertinentă deoarece, în primă fază, sufletele ieșite din corpul fizic pot avea o perioadă ce nedumerire, de buimăceală, timp în care nici măcar nu realizează că ai ieșit din viață de ființă umană. Rămân un timp mai îndelungat sau mai scurt lângă trupul neînsuflețit, până când procesul de asimilare se încheie și sufletul realizează că se află într-o nouă situație, una de dezîncarnat. Acest lucru nu înseamnă în niciun fel că s-au rătăcit sau s-a îndepărtat de calea lui către viața de apoi, dar se va afla încă acolo, nerealizând că a plecat din corp, din rândul „celor vii”.

Dar mai există un factor care face din cimitire un loc cu frecvență periculos de joasă, anume acela rezultat din suferința celor rămași și care îl plâng (de altfel, inutil și nejustificat) pe cel care nu se mai află printre ei. Această suferință creează o energie de joasă vibrație care se adaugă celorlalte, cu care va forma un câmp vibrațional de joasă frecvență favorabil entităților negative din astral.
Cimitirul este deci un loc perfect pentru crearea a tot felul de portaluri care duc în astralul inferior, facilitând un acces ușor al entităților care „vânează” ființele umane căzute în stări depresive și care se perindă pe acolo pentru a-și jeli morții.

Vizitarea cimitirelor fără a avea o vibrație personală puternică și înaltă este o idee foarte proastă, deoarece, o persoană vie, cu o frecvență suficient de scăzută, devine compatibilă cu unele dintre acele entități astrale inferioare, care se pot atașa de corpul fizic sau mental al celui întâlnit în cimitir.
Trebuie atenționat că vulnerabilitatea față de atacul entităților negative este mai mare la copii pentru că aura acestora încă nu este complet formată, existând deci zone mai ușor penetrabile în aura acestor copii. Forța vitală a copiilor mici poate fi o tentație în plus pentru entitățile astrale negative de a se atașa câmpului energetic al acestor copii fără apărare și ușor abordabili. Cimitirele sunt probabil cel mai neindicat loc în care să duci un copil..Este un sfat de care vă rog să țineți seama.

Următoarele locuri care dețin o vibrație periculos de scăzută sunt închisorile și spitalele, mai ales cele de psihiatrie. De altfel, toate spitalele au o vibrație foarte scăzută din cauza numeroaselor suferințe umane ale pacienților asociate celor ale apropiaților care-i vizitează sau îi însoțesc. Între acestea, spitalele de psihiatrie sunt cele mai aglomerate cu entități, din cauza multelor interferări ale pacienților de către entități și cu energii malefice.

Și în ceea ce privește închisorile, există întotdeauna multă suferință, disperare și durere. În general, acele locuri sunt preluate și conduse aproape integral de către entități întunecate direct din astral.

Dar și clădirile guvernamentale au, de obicei, vibrații scăzute, chiar extrem de scăzute, deoarece aceste instituții sunt transformate în centre de control al umanității. Entităților astrale le place să fie acolo, șoptind sau inducând în mintea guvernanților idei prin care oficialii pun la cale măsuri de asuprire a populației, menite, în marea lor majoritate, adâncirii exploatării maselor populare, scop în care ascund sau deformează realitățile, adesea mimând neînțelegeri „la vârf”, cu scopul de a deveni cât populari, mai convingători și pentru a căpăta legitimitate.

În unele dintre aceste clădiri guvernamentale s-au parafat, de-a lungul timpului, înțelegeri și tratate care au îndatorat țara și au dezavantajat populația pe temen lung și foarte lung. În toate aceste situații s-au creat câmpuri vibraționale de joasă frecvență care s-au repercutat negativ asupra acelui popor.

Mai există și alte locuri în care se creează energii de joasă vibrație, menite să alimenteze entitățile astrale malefice; cum ar fi cluburile de noapte și localurile unde se practică prostituția pe bani mulți, clienții fiind personalități politice, financiare, guvernamentale etc. Ele au devenit adevărate cuiburi infestate cu energii și entități avide să le consume. În asemenea locuri e ușor de a încheia contracte, a obține aprobări și a face angajamente, nu numai pentru viața actuală dar și pentru multe alte experiențe viitoare.

Adăugați la acestea consumul de alcool, care scade drastic frecvența unei persoane și înlesnește parazitarea ei cu entități și energii negative din astralul inferior. Acesta este și motivul pentru care băuturile alcoolice sunt numite băuturi spirtoase (
de la legătura lor cu spiritul; n.m.).

Deși respect fiecare dintre deciziile fiecărui om, inclusiv legat de ceea ce consumă, eu descurajez cu tărie consumul oricăror băuturi alcoolice. Cine consumă alcool trebuie să înțeleagă că acesta creează o spirală descendentă a calității vieții individului. Acesta este exact tipul de emoție pe care entitățile astrale întunecate și-l doresc pentru a supraviețui.

Cei suficient de conștienți și evoluați pot identifica cu destulă ușurință locurile în care o vibrație este scăzută. Celor interesați de subiect le recomand în primul rând să fie foarte atenți la ceea ce simt când pătrund în orice locație, mai ales în cele predispuse unor situații „speciale”. (
nota C.M.: cluburi, restaurante, biserici, spitale, locuri „deocheate” etc). Refuză să intri dacă intuiția ta te atenționează, într-un fel sau altul, dacă ceva nedefinit te alarmează, ori îți modifică în rău buna-dispoziție. Locul poate fi pur și simplu și un magazin, o piață, un mall.

Câmpul tău auric este capabil să depisteze locurile care-ți pot face rău. El poate fi întărit și ajutat să-și mențină vibrația la nivel ridicat dacă porți cu tine anumite cristale (printre care ametistul).
Important este, de asemenea, ca în cazul în care trebuie să intri în asemenea locuri, să nu fii timorat, temător. Frica este unul dintre mecanismele de care se folosesc entitățile astrale pentru a vă controla corpul și mintea, precum și pentru a vă prelua energia vitală. Fiți mereu curajoși, și, dacă ați ajuns într-un loc de joasă vibrație, amintiți-vă că oriunde, deci și acolo, voi puteți deține controlul printr-un simplu act de voință.
Știu că tehnologia umană nu prea poate detecta entitățile astrale (fantomele) însă tehnologia altor civilizații mai avansate o poate face cu multă ușurință, bazându-se pe interferometre, deplasări gravitaționale și de masă, lentile optice care pot detecta și pune în evidență anumite valuri de energie subtilă.
Trebuie înțeles că fantomele și entitățile astrale nu sunt niște aberații și nu sunt metafizice, pentru civilizațiile interstelare foarte avansate. Ele sunt dovedite științific. Cu toate acestea, cu tehnologia umană actuală se pot detecta asemenea entități, numai că la această tehnologie populația nu are acces.

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul și expunerea mea. Sper să ne întâlnim aici și data viitoare.

Aveți grijă de voi și fiți puternici.

Prietena voastră,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/starseed-s-problems-part-3-places-and-buildings-astral-entities-alcohol-and-more

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu