Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 octombrie 2023

W54- extraterestra Athena Swaruu răspunde la întrebările publicului.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 11 iulie 2023
Traducere Const. Mihăilescu



Întrebare : Cum interacționează diferitele legi care guvernează diferitele rase aflate pe această planetă? Cum se realizează armonia și echilibrul între ele?

Swaruu X (Athena) : Există doar legi conform nivelului existențial, adică prin acorduri de percepție. Nici măcar legile naturale nu sunt așa de sus aplicate, ele se aplică doar într-un domeniu strict limitat. Totul are scopul obținerii echilibrului între forțele energetice care lucrează sau funcționează în fiecare tărâm.

Ceea ce văd aici este că principiul frecvențelor dominante va guverna procesele care au loc atunci când se formează un echilibru între membrii tărâmului existențial.

Nu poate exista armonie totală între ființe, nu așa cum există în tărâmurile existențiale mai înalte și mai puțin dense, deoarece pe Pământul 3D contrastul dualității este dominant.
----------
Robert : Există legi cosmice?
Swaruu (9) : Limitat la anumite densități, sau dintr-o anumită perspectivă observațională, da, există. Din punct de vedere mai extins, nu există o lege cosmică. Totul este posibil, totul este permis.
Adică, în 5D sau în orice altă dimensiune există acorduri cu putere de lege. Pe măsură ce treci în dimensiuni superioare, ele se schimbă din cauza diferenței de capacitate de percepție. În cele din urmă, ceea ce crezi există; deci nu există nimic care să se aplice ca lege. Pentru că dacă totul este conștiință, nu există nimic „fizic” care să te oprească. Sunt doar acorduri despre cum să vezi lucrurile.

De exemplu, în 3D nu poți depăși viteza luminii. Aici se întâmplă de trei ori înainte de micul dejun. Cândva, pe Pământ, nu puteai depăși viteza sunetului, iar fizicienii enunțau formule matematice și rezultate de laborator, cu tuneluri de vânt, totul pentru a demonstra că nu poți depăși viteza sunetului. Până în 1947, când „Chuck Yagger” într-un Bell X-1 a depășit viteza sunetului, și repede alți producători de avioane au început să o depășească. Totul este mental.

Un alt exemplu: în Grecia antică, se presupunea că nu poți alerga o milă în mai puțin de patru minute. Era bariera de patru minute. Niciun alergător olimpic nu ar putea alerga suficient de repede, se afirma. Se credea că este imposibil din punct de vedere fiziologic și anatomic pentru ca o ființă umană să parcurgă această distanță în mai puțin de patru minute.
Până când, un adolescent obișnuit, care nu știa nimic despre această „lege” sau „acord”, a alergat în 3:58. Și, din moment ce acea bulă de percepție a „acordurilor” a explodat, sportivii au început să alerge mila în mai puțin de patru minute. Totul este în minte. Toate înseamnă idei.

Gosia : Faptul că gravitația formează masa, sau că conștiința formează materia este o lege sau un acord?

Swaruu (9) : Este un acord. Pentru că, în sine, privind din cel mai extins punct de vedere, e vorba doar de gânduri.

Gosia: Deci, a spune că conștiința formează materia este doar pentru că o observăm în acest fel. În alte lumi poate fi invers: materia să creeze conștiință ! Nu există o lege, totul este posibil, da?

Swaruu (9) : Dacă creezi un motiv, da. Prin urmare, oamenii de știință tereștri care cred că un obiect cu masă mare generează gravitație, deoarece îndoaie spațiul-timpul, este adevărat prin acordul de percepție3D. Cine suntem noi pentru a le contrazice experiența? Asta trebuie înțeles. Și pe asta mă bazez când spun că Pământul este exact așa cum ar trebui să fie.
----------
Întrebare : Există vreun mecanism de supraveghere și/sau de reglementare care să poată interveni pentru a impune ordinea și respectul în fața încălcărilor sau nerespectării legilor fiecărei ființe?

Swaruu X (Athena) : Da, se numește Legea Cauzei sau Efectului sau Karma. Legea manifestării sau Legea oglinzilor se aplică și aici. Ceea ce se generează sau se face produce un efect care poate fi sau nu benefic celui care l-a provocat, în funcție de faptul că a fost ceva bun sau rău, fiindcă acesta este și relativ la punctul de vedere și interesele fiecăruia.

Nu există niciun organism care să regleze totul cu aceeași precizie. Totul se aplică numai legilor naturale ale fiecărui tărâm, legi care există numai prin acorduri de percepție între cei care trăiesc în acel tărâm.

Este, de asemenea, util să menționăm că astfel de acorduri, care formează acele legi naturale, sunt create de spirit, și se referă la acorduri de percepție pe care le avem cu toții: oameni, plante și animale, pentru că toți suntem ființe, până la urmă.

Întrebare : Una dintre epidemiile actuale de pe planeta Pământ este depresia. Cum percepeți și experimentați depresia pe planeta ta (dacă există)? Care este, din perspectiva și experiența voastră, cea mai eficientă soluție pentru a-i ajuta pe oameni să se reconecteze cu sufletul/sinele lor?

Swaruu X (Athena) : Depresia este atunci când intenția de viață a unui suflet este afectată și perturbată, sau cel puțin deturnată. Este un strigăt disperat al sufletul că nu mai găsește motive să rămână în corpul fizic și vrea să se retragă.

Toți trecem prin perioade depresive, este firesc, din moment ce nu putem fi fericiți tot timpul, căci a fi așa ar dispărea contrastul necesar pentru a aprecia cu adevărat realitatea în care trăiești.
Ceea ce ar trebui făcut (cel puțin așa este tratat în cultura mea) este pur și simplu să te analizezi, pentru a muta nevoile personale către ceva care îi va satisface mai mult așteptările de viață.
Niciodată nu trebuie să se forțeze persoana deprimată să se adapteze la societate, așa cum se întâmplă pe Pământ, motiv pentru care i se administrează medicamente. Problema nu este persoana deprimată, ci mediul în care se află.
----------
Robert : Se spune că depresia este o boală foarte rea.

Swaruu (9) : Este, pentru că este total auto-distructivă. Față de situația de la noi, diferența este că, pe Pământ, este de obicei mortală. Acest lucru se datorează faptului că noi avem mai multă energie, din cauza densității în care trăim. Boala aceasta îți blochează fluxul de energie vitală, îți închide organele.

Robert : Ce interesant! Nu știam toate acestea și nici că depresia este auto-distructivă. Știți cauzele depresiei de pe Pământ și cum poate fi ea vindecată?

Swaruu (9) : Este într-adevăr o problemă foarte dificilă, deoarece există tot atâtea cauze câte cazuri individuale sunt.
Este o nemulțumire față de sine pentru că nu poți rezolva problemele stringente. Se intră în disperare simțind o puternică neputință. Ca s-o rezolvi, nu poți da o formulă generală, ci doar ceva care poate ajuta și anume să ușurezi încărcătura suplimentară, cea care este inutilă. Mai puține responsabilități, pentru a avea mai mult timp pentru tine, pentru a rezolva probleme stringente sau pentru a vindeca.
Amintește-ți că fericirea nu se află niciodată în lucruri exterioare ție, nici în obiectele care te fac fericit, precum o mașină, un ceas etc, nici în oamenii din jur, care să-ți recunoască meritele.
----------
Întrebare : Dacă o sămânță stelară coboară pe Pământ cu o misiune, deși nu exclud misiuni alternative de rang inferior, pentru a ridica colectivul, dacă Matrixul simte că colectivul avansează în lumină și face jocul mai interesant, este posibil ca misiunea principală a semințelor stelare să activeaze și se schimbe un plan A într-un plan B sau C, în funcție de nivelul de dificultate?

Swaruu X (Athena) : Fiecare sămânță stelară are un plan de viață, ca și toți ceilalți oameni; acesta se stabilește înainte de a se încarna. Chiar și așa, o sămânță stelară nu va avea o misiune de viață fixă, ci o gamă de potențialități de viață în care s-ar descurca foarte bine. Cu alte cuvinte, nu este ceva rigid.
Este adevărat că, pe măsură ce timpul și vârsta persoanei de pe Pământ avansează, el își va schimba interesele și, odată cu acestea, planurile de viață. Știind mereu că planul este să se dezvolte ca un suflet care își caută propria expansiune și, prin urmare, să îi afecteze pozitiv pe alții. Nu neapărat o misiune de viață rigidă, cum ar fi nevoia de a îndeplini o misiune de natură militară.

Întrebare : Cum explici recenta moarte a câtorva dintre tinerii membri ai echipajului, de ce s-a întâmplat asta?
Swaruu X (Athena) :Managementul emoțional va fi mai bun datorită cultura mea, nu este perfect, mai ales când vine vorba de interacțiunea cu o lume haotică și agresivă precum cea de pe Pământ. Pur și simplu prin pielea lor au penetrat emoții periculoase care ucid dacă sunt lăsate necontrolate. S-au confruntat cu emoții cărora nu erau pregătiți să le facă față. Asta a provocat hipertensiune arterială și toate problemele însoțitoare, blocând funcționarea organelor interne. Ei s-au îmbolnăvit deoarece n-au știut cum să facă față condițiilor de pe Pământ.

Întrebare : Dar, având o tehnologie atât de avansată, de ce nu au putut împiedica piratarea canalelor lor (canalul lui Za'el și Arien), blocând înfiltrarea?

Swaruu X (Athena) : Pentru că nu folosim tehnologia noastră avansată pentru a intra pe Internet, căci sistemul nu este compatibi; și chiar dacă ar fi, nu l-am folosi pentru că ar colapsa serverele de rețea. Intrăm pe web folosind tehnologia umană.
Răspuns 2: Acum, canalele sunt protejate cu criptare la nivel militar.

Întrebare : Cât de departe este permis să se intervină fără a încălca Legea liberului arbitru?

Swaruu X (Athena) :Nu există parametri fixați pentru asta, se schimbă cu fiecare situație, și acest lucru a cauzat multe probleme. Ceea ce este etic pentru un grup nu este etic pentru celălalt. Acest lucru a generat multe dezacorduri. Chiar și Prima Directivă nu este întotdeauna respectată .

Legile Federației în sine nu sunt foarte precise și, așa cum spuneam mai sus, există o tendință puternică de a nu le respecta pentru că nu există parametri sau acorduri care să le definească. Un exemplu în acest sens este Prima Directivă, pe care Federația o aplică doar ca o scuză pentru a-i controla pe cei care nu își respectă la literă celelalte directive, directive pe care le inventează în fiecare moment și care sunt decretate doar în Consiliu, pentru fiecare situație. Grupul nostru nu este de acord cu aceasta.

Întrebare : Există mai multe ipoteze privind viitorul omrenirii, susținute de rasele regresive. Una dintre ele este resetarea, care a avut loc de mai multe ori în istoria omenirii. (Știu că depinde și de frecvența fiecărei persoane să experimenteze una sau alta și de punctul de focalizare pentru a trăi mai mult într-o lume 5D sau 3D).
Urmând aceste ipoteze, nu ar fi o încălcare a unei legi universale blocarea evoluției unei rase sau manipularea liberuli ei arbitru? Federația Galactică de pe alte planuri n-ar putea acționa?

Swaruu X (Athena) : Pe măsură ce vedem lucrurile, părerea noastră diferă mult de cea a altora care studiază subiectul. Nu vedem niciun liber arbitru real pe Pământ, iar Federația Galactică însăși a declarat că Directiva Primă nu se aplică „întotdeauna” în cazul Pământului; acestea sunt exact cuvintele lor: „nu se aplică întotdeauna pe Pământ”. Ceea ce înseamnă că, în realitate, ei decid în fiecare moment și cu fiecare situație dacă această Lege a neintervenției trebuie aplicată sau nu.
Acest lucru i-a făcut pe mulți să creadă că Federația însăși nu este corectă. Totuși, din punct de vedere mai extins, înseamnă doar că cine supraveghează și protejează ceea ce se întâmplă pe Pământ, permite sufletelor încarnate acolo să-și urmeze procesul de dezvoltare spirituală într-un tărâm existențial controlat.
Insistăm că Federația poate fi privită din mai multe considerente ca fiind regresivă și permisivă a evenimentelor negative de pe Pământ, un argument foarte valid sau ca organism care doar reglează și protejează de la nivel înalt ceea ce se întâmplă pe Pământ permițând sufletelor să se dezvolte acolo fără a afecta pe cele din afara Pământului, și la cererea celor care au dorit să se încarneze acolo.

Intrebare : Ce înseamnă boala Alzheimer pentru alte rase? Este o boală cauzată de manipulare genetică? E provocată de implanturi și/sau paraziți care realizează controlul total al individului ? Dacă da, cum putem ajuta ?

Swaruu X (Athena) : Noi vedem Alzheimer-ul ca pe un proces degenerativ complicat, cauzat de conjuncția mai multor factori pur pământeni, cum ar fi poluarea și acumularea în corp de metale grele și aluminiu, împreună cu probleme de arterioscleroză și formare de plăci în creier, printre altele. Este un proces degenerativ complex care nu există ca atare în afara Pământului. Este o consecință a existenței 3D-ului terestru, a acordurilor de viață care au loc acolo. Este o experiență pentru suflete.

Întrebare : Când și cum se va realiza separarea liniilor temporale între 3D și 5D?

Swaruu X (Athena) : Separarea are loc deja. Dar cronologia nu este ceva fizic sau ceva real. În sine, realități pe care fiecare grup de oameni cu gânduri asemănătoare și acorduri de percepție comune le acceptă și le văd ca adevăr.

Întrebare : Cum va fi activată noua grilă Hristică? Va fi nevoie de un anumit număr de semințe stelare?

Swaruu X (Athena) : Se referă la gândirea superioară 5D. Este un proces individual și o cale către extinderea conștiinței fiecărui individ și modul în care creează noi grupuri cu oameni care au aceleași gânduri. Acea gândire „cristică” este ceva care este folosit pe scară largă ca sinonim pentru gândirea 5D.

Considerăm așa-numita grilă „creștină” mai degrabă ca ansamblul trezirii spirituale a oamenilor și a conștiinței lor care declanșează conștientizarea că ceea ce contează este munca spirituală și avansarea personală și abia atunci se va genera o grilă între oamenii care au aceeași mentalitate pozitivă.
Se va întâmpla atunci când se va înțelege că numele „Christic” este o grilă care face parte din același sistem de control pe care oamenii treziți vor căuta să-o evite, deoarece a eticheta totul cu un nume precum „Christic” nu înseamnă altceva decât adâncirea controlului religios al bisericii asupra omenirii.
Nu este nevoie de un anumit număr de semințe stelare. Este însă nevoie ca ființele umanre să-și crească nivelul de conștiință, ceea ce îi va face mai puternici, mai determinați și mai cunoscători ai Creației. O singură super-sămânță stelară este suficientă pentru a muta întreaga linie temporală umană pe o traiectorie pozitivă.
Întrebare : Antibioticele sunt bune?

Swaruu X (Athena) : Da, în cazul în care nu există altă opțiune de tratament, dar nu așa cum se prescriu pe Pământ pentru orice. Amintiți-vă că acestea provoacă rezistență, astfel că, în viitor vei avea nevoie de altele din ce în ce mai puternice pentru a face aceeași treabă. Aceasta deoarece se creează super germeni, doar cei mai puternici supraviețuiesc și odată cu ei și descendenții lor sunt mai puternici. Numai dacă infecția este severă și scăpată de sub control, se recomandă consumul de antibiotice.

ÎNTREBARE SUPLIMENTARĂ DE LA DR. ALEX

Dr. Alex : No folosim pastile antiinflamatoare pentru o mulțime de patologii și dureri. Ce ați recomanda ca tratament naturist, care să fie eficient?

Yazhi : Din câte știu eu, medicamentele antiinflamatoare sunt necesare de la caz la caz. Nu am nicio recomandare de tratamente naturiste aici, deoarece plantele medicinale antiinflamatoare precum floarea de mușețel sau gheața simplă nu sunt foarte eficiente în cazurile severe.

Gosia : Ce folosiți ca antiinflamatoare în cazurile severe?

Yazhi : Folosim frecvențe specifice și lumini energetice. Deci folosim: sunete sau lumini de o anumită frecvență. Mai precis, este vorba de un aparat (dispozitiv) care se potrivește la mână. Chiar ier a fost folosit la noi pentru a trata genunchiul inflamat al lui Mari. (Și-a contorsionat genunchiul când făcea exerciții de gimnastică și pentru că a jucat „elastigirl”; și-a depășit flexibilitatea folosind două scaune). Cu alte cuvinte, s-a rănit din cauza exercițiilor ei nebunești. Inca o mai doare putin și merge amuzant, dar îi va trece.

https://swaruu.org/transcripts/athena-swaruu-responds-public-s-questions-for-lorena-martin-s-interview-with-robert

Un comentariu:

  1. ”Folosim frecvențe specifice și lumini energetice. Deci folosim: sunete sau lumini de o anumită frecvență”... Minunat! dar niște cifre nu se pot da? Care sunt benzile de frecvență folosite? Câteva specificații tehnice nu ar strica să fie făcute publice. Sau doar răspundem așa, vag, ca să impresionăm publicul și gata? Sau, mai știi, colegii din ”extra” dau aceste informații numai aleșilor lor pământeni cu care comunică? E o întrebare, nu o acuză...

    RăspundețiȘtergere