Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 octombrie 2023

W53- Viața interstelară; conversație cu extraterestra Swaruu X.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 06 iulie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Swaruu X (Athena: Scimitar înseamnă sabie scurtă, curbată.
Gosia: Este un cuvânt uman?
Swaruu X (Athena): Cea mai bună traducere în taygetană este Hanare. Așa sună în taygetană.
Gosia : Unde pui accentul?
Swaruu X (Athena): Hanáre.
În scopuri explicative, trebuie să compar navele stelare taygetane de luptă cu cele ale altor rase ori cu avioanele pământenilor, mai ales când descriu rolurile lor.
O navă din clasa Hanáre sau Scimitar este o navă de luptă cu funcție multiplă și de mărime medie.
Există două variante:
1. navă interceptoare,
2. ambarcațiune de asalt cu funcții multiple.

Hanáre A și Hanáre B.
Cele de intercepție au o lungime de 50 până la 55 de metri, în funcție de de model, iar varianta 2 are 60 de metri lungime. Ambele au o lățime de 20 de metri anvergura aripilor. Este cea mai întâlnită ambarcațiune de luptă taygetană și coloana vertebrală atac.. 

Cele din clasa Scimitar sunt aproape peste tot unde se află taygetanii și au rol de protecție a flotei de luptă și a echipamentului de bază pentru ambarcațiuni mai mari, cum ar fi navele de război clasa Alcyone și Toleka, care, practic, au rol de portavion.
Gosia: Ce înseamnă Interceptor?
Swaruu X (Athena): Interceptor înseamnă că navele din clasa A Hanáre sau Scimitar au rolul de a urmări și distruge ambarcațiunile inamice de luptă. De aici și numele „interceptori”. Sunt cât se poate de rapide și manevrabile. Scopul lor este să vâneze și să alunge navele de luptă inamice.
Gosia: Și celălalt tip?
Swaruu X (Athena) : Celălalt tip este mai mare în interior, Clasa B, poate îndeplini și roluri de interceptor, dar sunt prvăzute cu un cală mare de marfă și echipament intern, accesat printr-o rampă frontală și conceput pentru a intra rapid într-un spațiu aerian pentru a livra trupe și vehicule terestre și ieși din nou rapid din zonă.
Scopul lor principal este de a „desprăfui” (?!!) oamenii, trupele și vehiculele și sunt nave stelare preferate în majoritatea extracțiilor. Interiorul lor este suficient de mare pentru a încăpea două APC sau două vehicule mari, cum ar fi un SUV de dimensiuni normale Chevrolet Suburban.
Scimitar clasa A, de asemenea, este echipată și cu o rampă frontală, dar capacitatea sa de depozitare este foarte mică și limitată. Excelează prin viteză și manevrabilitate.
Iată cum arată un Scimitar:


Comparativ, un Scimitar B, față de unul A, este puțin mai subțire, dar la fel de lung, are aceeași formă, dar mai „svelt”, ca și cum ar fi un Scimitar B la dietă. Principala diferență este în interior, deoarece B este proiectat pentru asalt aerian și Dust Off, iar A este o navă interceptoare, concepută pentru superioritatea aeriană în atac. B nu poate face ceea ce face A pur și simplu pentru că este mult mai greu.
Gosia : Care este diferența dintre „asalt aerian” și „atac o navă inamică”?
Swaruu X (Athena) :Asaltul aerian este atunci când ajungi într-o zonă, la sol sau o navă sau biosferă foarte mare, livrezi trupe și APC-uri care, la rândul lor, vor merge să pună sub control clădirile și instalațiile „ de la sol”. Luptă aeriană este atunci când o navă merge împotriva unei alte nave.
Gosia : Mulțumesc! Pentru ce folosiți, în principal, aceste nave spațiale? Împotriva cui? Sau în ce situații? Pământ/în afara Pământului?
Swaruu X (Athena) : Împotriva oricărui inamic care amenință securitatea taygetană, pe și în afara Pământului. De exemplu când Cabala profundă a Pământului încearcă să intre în spațiul aerian taygetan cu intenții ascunse. Un exemplu în acest sens a fost în 1939-45, când naziștii au încercat să cucerească o colonie taygetană de pe
Cyndriel, Aldebaran
Gosia : Bine. Poți descrie ultima dată când unul dintre ele a fost folosite?
Swaruu X (Athena) : Una dintre ultimele ocazii în care au fost folosite a fost pentru a evalua situația războiului din Ucraina, când un Scimitar B „curăța praful”(?!!), în timp ce un interceptor Scimitar A se rotea deasupra, oferind acoperire de aer. A fost folosit pentru a trimite echipaj și vehicule la sol și apoi pentru a le recupera.
În misiuni nu atât de interesante, dar mai recente, Scimitar A și B au fost folosite pentru a coborî pe Pământ vehicule cu aspect civil și pământean, cum ar fi tracker-ul Alenym, SUV-urile suburbane și Tahoe, când Taygetanii au aterizat pe Pământ pentru a se aproviziona cu hrană și bunuri create de om.
După cum puteți vedea, sunt activități diverse.
Gosia : Bine. În timpul operațiunilor precum cea din Ucraina, ce fel de tehnologie folosiți ca să nu fie detectată de tehnica pământeană?
Swaruu X (Athena) : Scimitars folosesc tehnologia stealth toroidală de înaltă energie, care scoate treptat nava din spectrul de lumină albă 3D, infraroșu și spectrele radar cu microunde utilizate de oameni. Nu pot fi văzute, sunt invizibile pentru voi.
Gosia : Deci sunt nedetectabile de sistemele noastre de detectare. Chiar și pentru tehnologia secretă a Cabalei?
Swaruu X (Athena) : Da, sunt invizibile. Pot fi folosite și alte moduri, cum ar fi detectoarele de deplasare gravitațională, dar Cabala n-a ajuns, deocamdată, la acel nivel de tehnologie.
Gosia : Deci, dacă cineva ar vedea un camion ieșind din acel vehicul transportor invizibil, camionul va părea că vine din atmosferă? Ce ar vedea un observator pământean aflat întâmplător acolo?
Swaruu X (Athena) : Vede cum o ușă se deschide în aer și din ea iese un vehicul.
Gosia : Wow, serios? A văzut cineva vreodată această apariție?
Swaruu X (Athena) : S-a întâmplat de mai multe ori, da.
Gosia : Ce a făcut persoana respectivă?
Swaruu X (Athena) : De obicei, rămâne „înlemnită” sau o ia la fugă. Nava este acolo, dar, pur și simplu, nu o poate  vedea.
Gosia : Ce fel de tehnologie face diferența de ce a altor rase ET? 

Swaruu X (Athena) : Multe specii au această tehnologie, dar a noastă este mai performantă și de ultimă generație.
Scimitars sunt ambarcațiuni mai vechi, deși tehnologia din ele este mereu actualizată. Ele există de multe decenii.  Multe dau deja semne de îmbătrânire dar sunt cunoscute ca ambarcațiuni dure, extrem de fiabile. 

O altă problemă cu Scimitars este că multe componente ale motorului sunt greu de accesat și de întreținut, fiind nevoie să dezasamblezi o mare parte a ambarcațiunii sau să scoți complet un motor pentru a avea acces la piesa respectivă. Însă fiabilitatea lor mare le asigură că vor fi în serviciu activ pentru o lungă perioadă de timp.
Am fost autorizată să spun asta, în continuare: Cel puțin aici, pe Toleka, două clase noi de nave stelare de vânătoare intră acum în serviciu pentru a înlocui unele dintre vechile Scimitars și pentru a întări prezența Taygetan în jurul Pământului. Prima a sosit cu doar o lună în urmă, a doilea cu mai puțin de două săptămâni în urmă. Momentan se sunt garate în hangarul lui Toleka, dar vor fi vizibile pe cer în curând.
Gosia : Vizibil unde? Acolo sau în jurul Pământului?
Swaruu X (Athena) : Observabile pentru Federație dar, de asemenea, și de pe Pământ, numai că aceste știri nu apar în media deoarece sunt sub controlul Cabalei
Gosia : Cum au ajuns în jurul Pământului, au zburat singure  sau au fost transportate?
Swaruu X (Athena): Le-a adus Saska și le-a transbordat pe Toleka. Cu macaraua. Sunt de ultimă generație.

CONVERSAȚIE CU ANÉEKA – în 2020
Anéeka : Ceea ce îmi place la acest videoclip este varietatea formelor. Așa sunt navele, au forme la care vă puteți gândi, nu doar sfere și discuri, așa cum cred oamenii!
Robert : Da. Tare aș vrea să proiectez nave. Aș dori să știu mai multe despre acele nave. 

Anéeka : Întreabă orice vrei despre ele.
Robert : Cum sunt proiectate? Există reglementări cu privire la cât de mari trebuie să fie culoarele, în funcție de numărul de membri ai echipajului, de exemplu?
Anéeka : Da, există reglementări, dar nu din cauza unor legi stupide, ci pentru siguranță și comoditate. Dacă sunt prea înguste, coridoarele sunt nesigure. De exemplu, la clasa Suzy, prin cele două coridoare, câte unul pe fiecare parte a navei, când mergi spre sala de inginerie, cu greu poți trece fără să „te strecori în dungă”, mai ales când e vorba de bărbați; fiecare dintre acele coridoare are aproximativ 90 cm lățime. Întotdeauna am găsit asta nesigur, dar, desigur, este o navă de luptă și, slavă Domnului!, nu trebuie să ieși afară pentru a ajunge la motoare.
Robert : Femeile proiectează nave?
Anéeka : Bărbați și femei, deși este adevărat că în Taygeta sunt mai multe femei. De exemplu, știu că navele din clasele Suzy sunt 100% făcute și proiectate de femei în timp ce cele Scimitar sunt sau au fost proiectate în special de bărbați. 

Cele Suzy au curbe mai rotunjite, făcute cu multă atenție la design. Scimitar sunt foarte practice, toate ramforsate; vă puteți da seama că trebuie să reziste în bătălii.
Robert : Toate aceste nave sunt în hangarul Toleka?
Anéeka : Da.
Robert : Scimitar e un nume taygetan?
Anéeka : Nu, este o traducere. Este un gen de navă. Folosesc cuvinte umane pentru că nu există traduceri. Chiar și Navajo greșesc.
Robert : Și fiecare navă, chiar dacă este de aceeași clasă, este diferită ca formă sau există mici variațiuni?
Anéeka : Există diverse variante. De exemplu, clasa Scimitar B sau de asalt are facilități în interior pentru aterizarea și ridicarea trupelor Hashmallim sau Shinonim. În interior pot încăpea până la 2 APC-uri sau vehicule blindate. Sau un elicopter de o persoană. Scimitar clasa A sunt interceptori, nave ușoare și agile. Proiectate pentru luptă cu alte nave.
În proiectare, femeile folosesc, în general, forme mai naturale decât bărbații în modelele de nave. De exemplu, luminile interioare din clasa Suzy sunt ca iedera și peste tot în interiorul navei, pe marginile coridoarelor de deasupra, pe structurile interioare și se aprind pentru a ilumina interiorul și având posibilitatea schimbării culorilor.
 

 ÎNTREBĂRI DIN PUBLIC – IUNIE 2023

Gosia : Am câteva întrebări primite chiar acum pe Telegram. Mai întâi: „Câte scuturi transdimensionale au aceste nave?”
Swaruu X (Athena) : Scuturile navelor sunt așezate ca straturile de ceapă. Ele sunt clasificate, dar nu există un număr fix, pot varia în funcție de rezistența dorită a scuturilor.
Gosia : Bine. „Pentru a declanșa o luptă cu reptilienii hibrizi, luptătorii voștri își scad vibrația
Swaruu X (Athena) : Nu este necesar deoarece o vibrație superioară le include pe toate cele inferioare. Dificil ar fi pentru reptilienii care ar dori să ne atace. În acest moment, nu există nicio luptă împotriva reptilienilor. în acest moment, nu așa. Războiul de pe Pământ este la nivelul minților și conștiinței oamenilor, cel din planurile superioare nefiind unul în care se trage cu gloanțe.
Gosia : "Scimitars sunt la fel ca clasa Suzy?"
Swaruu X (Athena) : Nu. Suzy-urile sunt nave din clasa Suzy, mult mai noi. Suzys sunt ambarcațiuni de luptă de top. Totul este diferit în ele: materiale, electronice, tipuri de motoare și designul. Suzys sunt mult mai mari decât Scimitars și arată foarte diferit. Ele sunt, de asemenea, mult mai rapide.
Gosia : Ok, voi face un videoclip separat despre Suzy, ca să putem vorbi mai multe despre ele mai târziu.
Swaruu X (Athena) : Ok. Ca avans, există Suzy Clasa I, ca a lui Swaruu din Erra, a mamei mele. Suzy Class II ca a mea, tipul mai mare și noile interceptoare de tip Suzy III.
Gosia : Bine, mulțumesc. „Există vreo șansă le putem vedea și recunoaște?” 
Swaruu X (Athena) : Da, sunt văzute pe scară largă ca OZN-uri. Science-fiction a încercat să-și normalizeze și designul, introducându-l sau plagiindu-l pentru filmele și serialele lor.
Gosia : Dar se vor arăta așa cu sunt în realitate sau deghizate în altceva?
Swaruu X (Athena) : De obicei așa cum sunt.
Gosia : Presupun că sunt capabile și de sărituri Hyper Space, nu?
Swaruu X (Athena) : Sunt complet interstelare, da.
Gosia : „Din câți membri este format un echipaj? ”
Swaruu X (Athena) : Un Scimitar A are două locuri. Un Scimitar B are patru locuri în cockpit și alte câteva în compartimentul de marfă, după cum este necesar.
Gosia : Asta este tot necesarul pentru a le zbura?
Swaruu X (Athena) : Și o persoană poate zbura pe oricare dintre ele, folosind AI. 
Gosia : Ok, următoarea întrebare : „Poate o navă de luptă sau echipajul ei să detecteze dacă o sămânță stelară (un om, o ființă inteligentă) se gândește la ei, mai ales dacă șe trimite gânduri mune?
Swaruu X (Athena) : Pot, folosind tehnologia telepatiei sintetice; da, pot și chiar se întâmplă. 
Gosia : Serios? Vrei să spui că ne detectează gândurile folosind tehnologia telepatiei sintetice?
Swaruu X (Athena) : Da.
Gosia : Deci genul ăsta de telepatie este folosit nu numai pentru a trimite, ci și pentru a primi?
Swaruu X (Athena) : Trimite și primește, da.
Gosia : Și dacă pot, întrebarea este: ei fac asta? Si pentru ce? În acel timp când trimit și primesc energia gândului, se pot și vedea? Haha, mă îndoiesc. 
Swaruu X (Athena) : De obicei, doar recepționează auditiv  mesajul. Atunci, ca răspuns, echipajul poate trimite mesaje luminoase, ca blițuri pe cer, o lumină strălucitoare deasupra, sau luminează capul sămânței stelare când aceasta privește în sus spre cer etc. 
Gosia : Wow, ok. Nu știam că oamenii ET își pot „pierde” timpul cu asta. Swaruu a spus odată că acestea sunt de obicei manifestări de mai sus. Ce face echipajul cu aceste informații?
Swaruu X (Athena) : Le adaugă în băncile de date, în cazul în care semințele stelare sunt cunoscute și sunt urmărite.
Gosia : Îmi amintește de Dale, care chema navele.
Swaruu X (Athena) : EXACT, exact.
Gosia : Bine, interesant! De acum,trebuie să-mi petrec mai mult timp apelând ființele de pe la Toleka, haha, deși nu cred că celor de pe Toleka le pasă.
Swaruu X (Athena) : Navele înregistrează asemenea mesaje, în special navele care zboară la altitudini joase, cum ar fi ambarcațiunile de luptă.
Gosia: Fascinant. Ok, următoarea întrebare : „Au făcut astfel de nave incursiuni pe Pământ? Și dacă da, au avut confruntări cu tehnologia Pământului?”
Swaruu X (Athena) : Da, sunt obișnuiți să zboare în atmosferă tot timpul. Cabala Pământului folosind tehnologia de care dispune, a încercat să-i lovească. Ultima dată când se aflau deasupra Chinei; era la începutul lui 2021.
Gosia : Ok, în continuare: „Dacă ar fi doborâte nave taygetane, acestea sunt programate să se autodezintegreze, astfel încât inamicul să nu folosească greșit tehnologia?”
Swaruu X (Athena) : Informație clasificată, nu pot răspunde.
Gosia : Ok. „Care este viteza maximă atinsă când se folosesc  doar motoare cu reacție cu plasmă (în mph sau kmh)?”
Swaruu X (Athena) : Aproape de 200 de milioane de mph, ținând cont de faptul că viteza luminii este de 671 de milioane de mph, adică 320 de milioane de km/h. Nu e chiar așa de rapid, de aceea ai nevoie de tehnologia Supra Luminică, vorbesc doar de jetul de plasmă.
Gosia : Ok. O întrebare despre câmpurile electromagnetice toroidale ale navelor „Acestea sunt generate de bobine electrice? Dacă da, ce material folosesc? Aur?"
Swaruu X (Athena) : Ele sunt generate chiar de motoarele cu plasmă. Și da, materialul folosit este aurul special care este un superconductor la temperatura camerei. Bobine și condensatoare alimentează cu energie electrică de înaltă tensiune și mulți amperi în turbinele motoarelor contrarotative. Și da, sunt turbine și pot compara ca un motor cu reacție.
Gosia : Bine. „Cu ce tipuri de senzori sunt echipate?”
Swaruu X (Athena) : Camere HD, de mare putere, optice, infraroșu, FLIR, SLIR și RLIR în termeni militari pământeni. Detectoare de lumină cu spectru înalt (pentru a vedea în ceea ce ați putea numi astralul inferior și deasupra). Detectoare de deplasare gravitațională, practic interferometre. Și tot felul de senzori cu spectru electromagnetic, precum și senzori de aer, spectrometre și analizoare chimice. Printre altele.
Gosia :Mulțumesc! "Cum se evită detectarea emisiilor de fotoni de înaltă energie? Adică cei care nu aparțin mediului fotonic natural."  

 Swaruu X (Athena) : Exact așa sunt detectate majoritatea navelor care nu sunt de pe Pământ. În urma lor, a tulburării pe care o lasă în câmpul din jurul lor.
Navele din clasa Suzy pot ieși treptat din „realitate” pentru a evita să fie detectate. Este o simplă schimbare de frecvență a navei, dar fără a pierde conștientizarea și poziția în lumea 3D a Pământului, de exemplu. Această tehnologie este destul de nouă și a mai fost menționată în public. Dar nu toate navele stelare sunt echipate cu ea. Poate fi legat de faptul că este la warp sau mai rapid decât viteza luminii, dar este statică sau se mișcă la viteză scăzută față de sol în același timp. Static Supra Luminar.
Gosia : Dar Yazhi a spus că lasă o urme.
Swaruu X (Athena) : Da, cu excepția cazului în care se află la viteza luminii, statică sau nu. La mai repede decât lumina, nu poți comunica cu solul, poți doar să observi.
Gosia : Întrebare importantă, din partea mea. tu zbori cu asemenea nave?
Swaruu X (Athena) : Eu nu zbor cu navele Scimitar. Dar aș putea dacă ar trebui. De asemenea, zbor cu nave stelare din clasa Suzy și cu mai multe avioane de luptă create de om,în special F-16C, F-15E și F-18E/F/G.
Gosia : Cine zboară din echipajul pe care îl ai acum?
Swaruu X (Athena) : Khila, Salaphaiel, Azrael, Zachariel.
Gosia : "Și de ce nu au nevoie de timp SED?" Cred că s-a spus mai devreme.
Swaruu X (Athena) : Da. Timpul SIT este percepția asupra duratei unei călătorii în Hyper Space.
Gosia : Oamenii discută această la această întrebare și spun că nu au nevoie de timp SIT.
Swaruu X (Athena) : Da, este corect. Totuși, timpul SIT nu este imediat, din punctul de vedere al percepției echipajului. Percepția este redusă doar deoarece navele sunt mai mici și frecvența moleculelor lor poate fi schimbată mai rapid în comparație cu cea a unei nave spațiale mai mari, mai grele, cu masă mare, cum ar fi un crucișător greu din clasa Toleka.
Deci, dacă călătoria de la Pământ la Taygeta durează de obicei șapte ore timp SIT, pentru o clasa Toleka, aceasta poate fi redusă la doar la minute pentru o navă din clasa de luptători, creând, prin urmare, și iluzia că se mișcă mult mai repede, așa cum ar fi de așteptat. .
Deci nu sunt de acord că nu există deloc timp SIT, se reduce, va exista întotdeauna un timp SIT, dar poate fi foarte mic. Cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, călătoria este într-adevăr instantanee.
Gosia : „Au capsule de salvare?”
Swaruu X (Athena) : Toate navele au, în general, cabina se detașează; sau au capsule personale care ies din fundul navei, deși variază în funcție de model. 

Gosia: „ Au un generator separat care poate deschide un portal de evadare din interiorul navei pentru membrii echipajului?"
Swaruu X (Athena) : Navele de luptă au la bord o cameră de sărituri (portal). În cazul Suzy, au două, câte una pe fiecare parte, lângă fasciculul tractor.
Gosia : „Ar putea fi cuplate mai multe, în stil lego, pentru a forma unul mai mare, cu capacități mai mari?”
Swaruu X (Athena) : Nu unul după altul, dar două pot fi andocate și chiar pot lucra împreună ca o singură navă. Ei lipesc burtă de burtă folosind trapele de mai jos.
Gosia : "Membrii echipajului sunt conectați telepatic la navă pentru a da ordine?"
Swaruu X (Athena) : Da, au atât comandă telepatică manuală cât și sintetică. 
Gosia : "Au sistem de autodistrugere și în ce caz l-ar folosi?"
Swaruu X (Athena) : Întrebare repetată, clasificată.

https://swaruu.org/transcripts/interstellar-life-3-scimitars-fighter-craft-athena-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu