Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 octombrie 2023

W74- Luna. Partea 1- comunicare de la extraterestra Mari Swaruu

Publicat 03 iulie 2023

Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Bună încă o dată, mulțumesc pentru prezență. Eu sunt Mari Swaruu.
Luna a umplut cerul nopților voastre de mii de ani. A influențat comportamentul haitelor de lupi dar și pe poeți și pe pictori. De-a lungul veacurilor, oamenii, privind-o, s-au întrebat cum e pe ea și cât de departe se află de Pământ. A fost întotdeauna asociată cu lucruri magice, ezoterice și malefice. Lumina sa fantomatică a inspirat atât teamă, din cauza umbrelor pe care le produce, dar și o stare de calm și visare.

Dar, ce este Luna? Iată informațiile despre Lună pe care Federația Unită a Planetelor (Federația Galactică) le oferă în mod oficial; acestea diferă drastic față de informațiile oficiale de pe Pământ.

Informațiile sunt atât de diferite încât provoacă neîncredere din partea majorității populației Pământului, deoarece versiunea neoficială a acesteia este mult mai simplă și mult mai logică decât povestea oficială oferită de știința Pământului. Această diferență provoacă o ruptură clară între convingerile pe care le au lumile de dincolo de Pământ și umanitatea voastră.

Este greu pentru extratereștrii să înțeleagă cum și de ce oamenii văd și explică Luna atât de diferit de realitatea universală. Informațiile voastre sunt mult mai limitate și controlate decât cele disponibile oamenilor stelari.
Doresc să descriu ceea ce se spune și se poate vedea în lumea noastră despre Luna voastră.

Chiar și oamenii de știință pământeni recunosc că existența Lunii este o anomalie, deoarece multe lucruri despre ea pur și simplu nu se potrivesc. De exemplu, simplul fapt că Luna, deși este de 400 de ori mai mică decât Soarele, chiar dacă este de 400 de ori mai aproape, cei doi aștri, văzuți cu ochiul liber, par să aibă dimensiuni comparabile pe cerul planetar.. Luna este mult prea mare și prea masivă în raport cu dimensiunea planetei Pământ, pentru a fi un satelit natural.
Multe rase stelare foarte de avansate folosesc nave spațiale de dimensiuni extrem de mari care pot fi comparate cu niște planete mai mici. Aceste nave de mărimea unei planete au, de obicei, o formă sferică, deoarece este cea mai practică și eficientă formă pentru o navă gigant, căci în spațiu nu există noțiunea de sus sau de jos. Forma sferică, sau aproape sferică, este cea mai bună formă, care satisface cerințele de deplasare în univers.

Aceste ambarcațiuni super-mari sunt echipate cu motoare și pot călători prin spațiu în mod autonom, nefiind nevoie să orbiteze permanent vreun sistem stelar. Ele sunt nave stelare, nave-mamă, nu planete, și se deplasează lent în comparație cu alte nave mai mici. Din cauza vitezei lor relativ lente, multe rase aleg să folosească portaluri solare naturale ori sisteme de tranzit folosind găurile de vierme stelare.

Din cauza vitezei mici de deplasare, aceste ambarcațiuni foarte mari au nevoie de câteva zile sau chiar săptămâni pentru a trece dintr-un sistem solar în altul, în timp ce alte nave pot parcurge (sări) acea distanță în câteva ore. Ambarcațiunile mai mici, cele mai agile, precum cele de vânătoare, pot parcurge aceeași distanță în doar câteva minute.

Luna este o navă masivă, devenită epavă, una dintre acele nave mari de mărimea unei planete. Este ceea ce a mai rămas dintr-o navă biosferică care a fost cândva locuința a milioane de andromedani; vă reamintesc că această navă a fost devastată acum aproximativ 12.500 de ani în luptele care s-au dat în războaiele ce au distrus planeta Tiamat.

Nu voi intra în descrierea a ceea ce s-a întâmplat în acele războaie, o voi face într-o altă comunicare. Totuși, în câteva cuvinte: războaiele de pe Tiamat s-au purtat între două facțiuni rivale, una dintre ele aparținând Federației Galactice. În timpul acelor războaie s-au folosit arme de mare putere, inclusiv cele nucleare ionizante.

Grupul meu are îndoieli serioase cu privire la modul în care funcționează armele nucleare, dar sunt incluse în datele Federației Galactice la care am acces, așa că le menționez și eu aici. Pe scurt, ceea ce înțelege și observă grupul meu despre detonațiile nucleare de pe Pământ este că acestea sunt congruente cu exploziile provocate de armele energetice de alte tipuri, care s-a întâmplat să lase în urmă reziduuri de radiații ionizante. Dar, din nou, acesta este un alt subiect.

Tiamat era o planetă mare, cu multă apă, ca dimensiune reprezentând aproximativ 80% dimensiunea planetei Neptun; ea orbita Soarele pe o traiectorie între Marte și Jupiter, acolo unde astăzi se află centura de asteroizi. Centura de asteroizi este ceea ce a rămas din acea planetă, după ce a fost distrusă în acel război. Centura de asteroizi este formată din bile de gheață murdară, în mare parte gheață cu pietre, praf și pietriș, toate aglomerate, formând bucăți mari.

Tiamat înseamnă „cel apos” și era cunoscută de sumerieni care afirmau că sistemul planetar este format din zece planete; aceste date se regăsesc în textul babilonian „Enuma Elish”. Tiamat a mai fost numită Lucifer (cu traducerea de „fiul dimineții”, cu originea în cuvântul spaniol „lucero”, care, în engleză, înseamnă „stea strălucitoare”).

Deoarece era o planetă de apă, strălucea pe cer ca un al doilea soare, mai slab, ca o oglindă, și de aici a apărut ideea că Soarele este un sistem binar, ceea ce era o eroare. A servit Pământului și biologiei acestuia, așa cum o face Luna astăzi, care, pe vremea aceia, nu exista în proximitatea Pământului. Cuvântul „catastrofă” înseamnă literal „moartea unei stele”,

Armele de distrugere în masă de înaltă energie folosite în acele vremuri, în acele conflicte, au destabilizat planeta Tiamat, care a început să se clatine necontrolat, deoarece avea multă apă, până s-a destrămat și s-a dezintegrat. Resturile planetei dezintegrate au afectat puternic și alte planete, printre care Marte. Suprafața lui Marte a fost puternic devastată încât marțienii supraviețuitori au fost forțați să se retragă în grotele planetei. Apa de pe Tiamat s-a împrăștiat neuniform în întregul Sistem Solar, sub formă lichidă, deoarece în spațiu, nu există transfer de căldură, așa cum vi se spune pe Pământ iar corpurile își păstrează temperatura foarte mult timp deși Spațiul nu este un vid perfect (dar asta este și o altă poveste).

Apa de pe Tiamat a fost captată în mare parte de Soare, însă o mare parte a fost atrasă de planetele Venus și Pământ, unde a căzut din cer sub formă de ploaie torențială, timp de 40 de zile și 40 de nopți, fără întrerupere, după cum spune povestea, provocând marele potop și inundații nemaiîntâlnite pe Pământ. Această masă enormă, în principal lichidă, a destabilizat Pământul, a cărui axă de rotație s-a înclinat producând schimbarea polilor planetari.

După ce acest război s-a încheiat, cu pierderi grele din ambele părți, Federația Galactică a decis să aducă în proximitatea Pământului una dintre marile ei nave sferice scoasă din luptă, pentru a ajuta la stabilizarea Pământului aflat într-un real pericol din cauza dezechilibrului suferit.

Gigantica navă, devenită Luna voastră de astăzi, a fost construită cu foarte mult timp în urmă de inginerii
arcturieni și andromedani în regiunea cunoscută acum sub numele de Boots Void, în vecinătatea planetei arcturiene Petoria. Datele exacte despre această navă sunt imposibil de obținut cu exactitate, din cauza faptului că timpul este un parametru cu valori diferite în diferite zone ale universului, mai ales atunci când observăm evenimente care au avut loc departe de Pământ.
Nava a intrat în acest sistem solar chiar înainte de bătălia de pe Tiamat și a fost folosită ca principala FOB sau bază de operare în avangardă a Federației. A participat la multe atacuri înverșunate împotriva inamicului (coaliție reptiliană; nota C.M.) înregistrând mari pierderi materiale și de combatanți. Avariile au fost grave și au făcut ca marea navă să fie scoasă definitiv din luptă, imposibil de reparat.

Nava (care urma să devină satelitul artificial al Pământului), a fost remorcată, adusă și plasată pe o orbită în jurul planetei voastre pentru a stabiliza Pământul, puternic dezechilibrat din cauza celor întâmplate cu Tiamat. Este firesc și explicabil de ce suprafața Lunii este destul de netedă, practic lipsită de relief natural, ea fiind, de fapt o enormă sferă metalică. Ca aspect, seamănă mult cu Steaua Morții din seria de filme „Războiul Stelelor”.

Deoarece Luna putea fi observată suficient de bine de pe Pământ, inginerii Federației Galactice au creat pe Lună o rețea de proiectoare care să interpună între Pământ și Lună o hologramă plasată între cele două corpuri, hologramă sincronizată cu mișcarea planetei voastre și care redă anumite forme de relief, încât să dea impresia de corp ceresc natural.

Lumina Lunii reprezintă reflectarea luminii solare pe acea sferă metalică, trecută însă, până a ajunge pe Pământ, printr-o peliculă holografică transparentă care îi conferă caracteristicile cu care observatorul de pe Pământ este obișnuit. Detaliile oferite de hologramă sunt suficient de elaborate încât să pară naturale chiar atunci când observarea se face cu telescoape de înaltă rezoluție deși există și anomalii care, cu o aparatură corespunzătoare, ar putea fi evidențiate.

De pe Lună sunt transmise semnale cu anumite frecvențe care au un efect de scădere a frecvenței vibraționale a Pământului și a locuitorilor săi. Tot de pe Lună se schimbă și se modulează frecvența magnetosferei Pământului pentru a servi drept barieră energetică, cunoscută sub numele de centurile Van Allen (sau Matrix 3D)
Cu alte cuvinte, Luna este corpul „ceresc” de pe care se crează și se menține tărâmul Matrix 3D al sistemului vostru planetar, cu caracteristicilor și iluziilor sale, așa cum voi detalia în a doua parte a acestui videoclip.

Însă sufletele puternice care au atins un nivel înalt de trezire spirituală pot transcende tot ceea ce Luna transmite și impune umanității și planetei voastre, până la punctul în care devine irelevant pentru ele. Sufletele puternice trezite sunt imune la frecvențele Lunii; aceste suflete trezite (evoluate) transcend și aleg ce anume să vadă și să înțeleagă că este acest satelit artificial.

Voi continua în curând relatările despre ceea ce este Luna voastră.

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu. Fiți înțelepți și bine orientați!

Cu multa dragoste.
Prietena ta,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/the-moon-part-1-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu