Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 iulie 2023

W34- Federația Galactică - Ce nu știau taygetanii înainte?

(Am reluat postările pe acest blog pentru a testa dacă cei care controlează acest mijloc de comunicare au renunțat la politica lor de obstrucționare. C.M.)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 01 iulie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


 Gosia : Yazhi, e ceva ce nu prea înțeleg. Când am vorbit despre Matrix, despre ce face Federația etc., nu prea am înțeles de ce, după mii de ani de când lucrați cu Federația, nu ați vorbit, și nimeni n-a făcut-o, despre influența și scopul creării Matrix-ului, decât acum, când oamenii încep să se trezească ? Cred că înainte s-a făcut ca totul să fie mai lent, taygetanii nu erau tot timpul aici, etc. Au fost aici diferite flote, timp de mii de ani, alături de Federație. Cum de nimeni nu s-a gândit să se uite la ceea ce fac ei ca să afle ceea ce descoperim acum? Știu că la noi, de ex., nu era acest echipaj, dar trebuie să fi rămas în evidențele Taygeta, cumva.

Yazhi: Așa este. Pe măsură ce s-au descoperi minciuni acolo, pe Pământ, comparând ceea ce se spunea cu realitățile Pământului, au început să apară întrebări dacă tot ceea ce s-a spus nu a fost o minciună. Trezirea despre ce este și ce se întâmplă în Matrix privește grupul nostru, care este destul de tânăr, dar asta înseamnă că nu suntem nici primii, nici singurii care și-au dat seama de acest lucru.

Gosia: Despre asta vreau să spun. Taygetanii, ca societate, nu și-au dat seama de aceste lucruri și de minciunile care li se serveau? Între ei nu și-au transmis informații și bănuieli? Voi vă aflați în nava spațială regină, nu sunteți veniți în tranzit, când nu ai timp să afli ceva.

Yazhi: Nu știu dacă cineva a aflat sau nu înainte. Pot doar să spun că actualul grup de taygetani și swaruunieni și-a dat seama. Cu toate acestea, există alții care, se pare, știau deja; mă refer la Urmahs. De ce crezi că Consiliul Avyon nu este mai niciodată de acord cu ceea ce spune Federația? La Alpha-Feline mentalitatea de pisică este puternică, sunt mai încăpățânați și nu prea acceptă ordinele altora, asta și pentru că sunt atât de puternici.

Regina noastră este tânără și dar este printre primele care și-au dat seama de toate acestea.

Gosia: E tânără, dar vine din linia veche, cu tradiție, iar informațiile se transmit de la o generație la alta. Ceea ce s-a primit de la o generație nu este uitat de următoarele.

Yazhi: Da, dar se dovedește că cei care au transmis acele informații din acea linie erau mai aproape de Matrix.

Robert: Apoi, componenții Federației, care sunt aici, nu sunt la fel.

Gosia: Bine. Înțeleg, Yazhi. Totuși, încă nu înțeleg cum în secolele al X-lea, al XV-lea, al XVIII-lea etc., taygetanii nu știau mai multe despre toate acestea !? Vrei să spui că nu le-a păsat prea mult de ceea ce se întâmpla pe Pământ, ca să-i determine să analizeze mai din aproape situațiile. Poate că taygetanii au lucrat alături de Federație fără să pună prea multe întrebări !? Este o posibilitate care ar putea explica. Sau poate Federația era mai „bună” înainte?  

Yazhi: Sau... erau mult mai buni la acea vreme, pentru a nu-și permite să se considere imbatabili..
Gosia, nu putem ști dacă au știut sau nu, sau ce au făcut. Putem ști doar ce gândesc cei din actualul grup foarte mic.

Amintește-ți că atunci când aici conducea Asket, și nu a trecut prea mult timp de atunci, Taygeta era mâna dreaptă și forța de război a Federației. Ei reprezentau însăși Federația Galactică. Abia după venirea la putere a lui Alenym, spre sfârșitul lui 2018 sau începutul lui 2019, Taygeta s-a desprins din această strânsă colaborare. Ca urmare, Alenym a ordonat întoarcerea flotei la Taygeta, aici, în proximitatea Pământului, rămânând o singură navă care să reprezinte Taygeta.
Gosia: Ah ok, asta are sens. Deci, crezi că nici înainte cei care reprezentau Federația nu erau ” buni” (nota C.M.: adică benefici și prietenoși cu civilizația umană), iar cei care reprezentau Taygeta nu erau la fel de documentați asupra realităților !?

Yazhi: S-ar putea să fie așa, da. Un alt factor este că oamenii obișnuiți din Taygeta obișnuiesc să stea în bula lor fără a se implica în politica Federației, astfel încât echipajul flotelor stelare Taygeta s-ar fi putut afla sub o puternică influență și propagandă a Federației, care-i pregăteau mental înainte de a pleca în misiuni în spațiu.
Un exemplu în acest sens este spălarea creierului cadeților precum Anéeka, atunci când s-au înrolat în flotă, când li s-a indus ideea că plecau să elibereze planetele asuprite și să lupte împotriva forțelor răului.

Robert: Da, pentru că taygetanii care au venit credeau că au misiunea de a relibera Pământul de un inamic. Dar au văzut că „inamicii” erau înșiși oamenii pământeni.

Yazhi: Da.

Gosia: Deci, cum interpretezi că tocmai acum, când a început „trezirea” pe apare trezirea (înțelegerea) și la voi?

Yazhi: Nu mi se pare ciudat, ci natural. Când vorbiți despre problemele de trezire a conștiinței, este logic vă dați seama că procesul de trezire vă atinge și pe voi, oriunde v-ați afla.

Gosia:Bine. Tot nu înțeleg ce scop au rasele care vin aici cu gândul de a elibera Pământul de Matrix? Nu ar fi mai convenabil pentru Federație ca echipajele ET să nu vină, să nu se amestece, să nu încerce să salveze pe nimeni și să lase Federația să funcționeze aici în pace? Spunându-le cadeților că este ceva de făcut aici, eliberări etc., cred eu că este împotriva propriilor interese de a tine această planetă sub stăpânirea lor, ca fermă sau parc de distracție.

Yazhi: Răul sau o ignoranța profundă despre natura problemelor de pe Pământ.

Gosia: Dacă ar fi vorba de ignoranță, nu s-ar mai face propagandă precum fac intenționat campaniile de dezinformare. Mai de grabă poate fi din cauza ignoranței.

Yazhi: Deși neintenționat, este totuși propagandă.

Gosia: Aș spune că nu poate fi nici din atâta ignoranță, dacă, se dovedește că ne mint intenționat, creând istorii și evenimente false.

Yazhi: Problema Pământului nu este ușor de înțeles. Este ușor să cădem în presupunerea că oamenii sunt sub tirania unui grup de „băieți răi”. Este nevoie de multe cunoștințe avansate și aplicate pentru a înțelege că mintea colectivă este cea care manifestă acești „asupritori răi” pentru ei înșiși. Nu este bine să-i elimini sau să-i arestezi pe acei băieți răi pur și simplu pentru că oamenii, populația Pământului, i-ar genera din nou.

Gosia: Yazhi, cine a fost lider înaintea lui Alenym și a mamei ei?

Yazhi: Era o societate cu un tron ​​ vacant,  guvernată exclusiv prin Înaltul Consiliu, de asemenea, compus din reprezentanți ai Federației Galactice.

PUNCT SUPLIMENTAR CU ATHENA SWARUU

Robert: Întrebare de la un cititor: „Dacă posedați tehnologie înaltă, telepatie și aveți abilitatea de a vă mișca în diferite linii temporale, cum de nu ați depistat mai înainte unele acțiuni ale Federației?”
Swaruu X (Athena): Pentru că și strămoșii noștri erau implicați în acest joc crezând că totul este dragoste și lumină. Adică ți la noi a avut loc o trezire spirituală, precum cea care începe acum pe Pământ. Predecesorii noștri pur și simplu credeau sincer în politica Federației și nu au avut nicio intenție sau motiv să analizeze Federația. Ei au crezut în propaganda Federației.
Abia odată cu sosirea actualului echipaj a început să fie înțeleasă adevărata natură a Federației Galactice. Totul este într-un proces de trezire spirituală care are loc și aici. Și la noi, ca și la voi, există, încă oameni „treziți și mai puțin treziți”, inclusiv în componența raselor non-umane.

https://swaruu.org/transcripts/galactic-federation-why-didn-t-taygetans-know-before

3 comentarii:

  1. MULȚUMESC! Să vă ocrotească bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Accept, dacă prin Dumnezeu înțelegeți SURSA PRIMORDIALĂ. Cu drag. C.M.

      Ștergere
  2. se termina cam brusc conversatia...?

    RăspundețiȘtergere