Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 iulie 2023

W31- Despre semințele stelare - Conversație cu extraterestra Yazhi

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 11 iunie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Yazhi: Deși nu arată așa din interior, totul este un joc. Toată viața de pe Pământ nu mai are același sens și nivel dramatic, atunci când este privită din exterior. Este doar o creștere a nivelului de dificultate. Pentru a vedea cum reușesc ființele să depășească obstacolele. Curios este că tocmai sufletele care trăiesc experiența sunt cele care își creează obstacolele și dificultăți existențiale..
Văzut „de sus”, nu există Cabală, nu există Federație a Luminii - a iubirii ori tiraniei. Greu de acceptat pentru voi, dar întreaga lume materială este doar o iluzie creeată de mințile voastre.
Nu trebuie să lupți cu nimic, dacă nu vrei. Dacă lupți sau nu, este decizia ta. Singura ta responsabilitate este față de tine însuți. Prin modul în care ai grijă de tine și de cei din jur vei reuși să schimbi cel mai mult lumea.
De fapt, nu poți schimba pe nimeni niciodată, poți doar să-ți oferi punctul de vedere, tot astfel cum poți să-ți duci calul să bea apă din râu, dar nu-l vei putea obliga să bea dacă nu vrea.
Cheia ești tu și lucrul cu tine. Modalitatea în care te descurci, cum relaționezi cu ceea ce este în jurul tău este misiunea vieții tale, doar acționând asupra ta, nu asupra celuilalt. Dacă vrei să te străduiești să-ți împărtășești cunoștințele sau să lupți pentru o cauză, este decizia ta și numai a ta, și asta face parte din același joc al vieții. Cel mai indicat este să te concentrezi asupra familiei tale și asupra a ceea ce te face și vă face fericiți.

Cât despre ce se întâmplă cu banii, cu FIAT-ul tău, cu aurul, cu luptele între Est și Vest, cu Cabala și Noua Ordine Mondială, totul face parte din ceea ce creează Matricea Pământului și, oricât de mult te-ar deranja, toate astea reprezintă reflectarea comportamentelor sufletelor care trăiesc acolo. E doar un joc. Când ajungi pe „partea cealaltă”, nu va mai fi la fel, dar comportamentul tău, gândurile și intențiile tale de aci determină în mare măsură unde vei ajunge când vei pleca „dincolo”. Asta e o decizie, decizia ta.

Nu trebuie să te chinui, concentrarea asupra a ceea ce îți place și ceea ce te face fericit ține de decizia ta.. Depinde doar de experiența pe care dorești să o ai. Prin felul în care acționezi și gândești, își creezi și influențezi condițiile în care trăiești. Lupta împotriva a ceva nu face decât să-i dea acelui „ceva” mai multă energie, mai multă putere, căci, prin reacția ta, îl hrănește iar el va crește.


Gosia: Mulțumesc, Yazhi. Ai spus că din exterior nu pare atât de dramatic și nici nu există nimic. Te întreb: acum nu suntem, cu punctul nostru de atenție, de cealaltă parte, unde „lupta” nu contează? Aici, unde suntem acum, se pare că contează. Este recomandat și benefic să privim ceea ce contează pentru un tărâm din perspectiva a ceea ce contează pentru celălalt tărâm?
Așa cum a spus și Mari într-unul dintre videoclipuri, se pare că omul de aici este complet diferit de cel de „dincolo”! Deci, putem să privim cu adevărat prin lentila celuilalt Sine, din cealaltă parte?

Yazhi: Există un singur tărâm existențial, și acesta este cel mental. Nu este unul sau altul, nu unul este fals și celălalt nu. Depinde doar de ceea ce vrei să vezi în orice moment.
Dacă vă concentrați pe partea fizică, atunci vă lipsește încă capacitatea de a accesa percepția non-fizică. A înțelege că suferința fizică sau psihologică este doar o iluzie și, în același timp, să eviți să te rănești pentru că doare, nu este o contradicție, dar este reconfortant să știi că, până la urmă, totul este o iluzie pe care tu ai creat-o.

Gosia: Bine. Ai spus: „Lupta împotriva a ceva nu face decât să-i dea mai multă energie, îl hrănește, crește”. În ce cadru mental ar trebui să abordăm situațiile, atunci când încercăm să aducem schimbări pozitive planetei Pământ, dacă nu prin „lupta împotriva Cabalei”?

Yazhi: Nu luptând împotriva Cabalei, cel puțin nu direct, ci oferind alternative oamenilor; asta facem noi.

Uită-te la Mari, ea a spus multe împotriva Cabalei dar nu acționează nici măcar împotriva regulamentelor YouTube.
Nu este treaba noastră să învingem Cabala, nici n-am putea. Și, chiar dacă am putea, asta ar fi considerată acțiune invazivă pentru oameni, pentru că ne-am impune modul nostru de gândire și opinia noastră asupra lor. Dacă noi am cuceri Cabala am deveni, la rândul nostru, o nouă Cabală.

Gosia: Da, are sens, mulțumesc! Și acum o altă întrebare. Știm că au existat și există valuri puternice de semințe stelare care vin pa Pământ, în ultimele decenii. De ce au decis acum să vină în număr atât de mare pe planetă? Se pregătesc unele schimbări în sistemul nostru planetar și era necesară prezența lor aici? De ce conștiința superioară pe care o au... le inspiră să fie aici, în acest moment?

Yazhi: Pentru că ele fac exact ceea ce facem și noi, dând un exemplu și arătând alternative în care a fost viața pe Pământ. Ei oferă umanității cunoaștere și înțelegere, asta fiind tot ceea ce pot face dar care este mai mult decât suficient. Restul nu este responsabilitatea lor, ci a oamenilor de pe Pământ.

Din punctul de vedere al starseeds, ele vin aici pentru că acesta este încă un nivel al aceluiași joc, o îndrăzneală, o provocare pe care și-o doresc pentru ei înșiși și pentru creșterea lor individuală.

Gosia: Da, dar de ce au venit și vin în valuri mai mari decât înainte? Ce înseamnă asta, privind de la nivel superior? Oare la niveluri superioare se pregătește ceva pentru Pământ?

Yazhi: Da, pentru că dificultatea „jocului” a fost mărită. Pe măsură ce răul crește, corespunzător trebuie să crească și binele, pentru a păstra echilibrul. Echilibrul întotdeauna trebuie restabilit și căutat.

Creșterea nivelului de dificultate este motivul pentru care acele valuri de suflete foarte avansate au decis să se încarneze/să fie pe Pământ, pentru că și ele au nevoie de stimul, de provocare pentru propria lor expansiune sufletească.

Oamenii trăiesc ceea ce creează pentru ei înșiși.
Deci, da, vor fi mari schimbări, dar dacă acestea sunt pozitive sau negative, va depinde doar de ceea ce fiecare suflet alege să vadă și să experimenteze. Acum, pe Pământ, există atât raiul cât și iadul. Până la urmă, totul va fi bine.

Gosia: Cine a crescut primul, răul sau binele (prin apariția semințelor stelare)? Pentru că s-a spus că civilizația umană va fi resetată din cauze venirii prea multor semințe stelare.

Yazhi: Nu poate exista un răspuns la această întrebare, deoarece unul îl definește pe celălalt. Este a-temporal, desfășurarea este în tandem.

Gosia: Dar tu ai spus că oul a fost primul!

Yazhi: Asta este dualitate, nu biologie. În biologie, oul trebuia să vină înaintea găinii pentru că doar în ou are loc mutația care definește „puiul”. Primul ou nu a fost creat de o găină, însă ceea ce a ieșit din ou a fost găină.

Gosia: Atunci cine a ouat, ca să apară primul ou?

Yazhi: Un alt animal, o pasăre de altă rasă.

Gosia: Ca să vezi..., nu știam asta. Și ce ai vrut să spui prin „totul va fi bine”?

Yazhi : Fiecare suflet va experimenta exact ceea ce este și are nevoie, lumea exterioară fiind doar o reflectare a fiecăruia dintre noi. Va exista un Pământ nou, unde totul va fi mai pozitiv și va exista și o Nouă Ordine Mondială. Din punct de vedere limitat, vor exista „durerile facerii”, va fi o scindare care deja se întâmplă. Însă totul este percepție și fiecare suflet va alege ceea ce va percepe.

Gosia: Pe aceeași planetă, sau se despică? Poți să ne explici puțin acest lucru în mod practic, astfel încât să înțelegem corect? Adică, va fi ca și cum fiecare va deschide televizorul și va viziona postul pe care și-l dorește?

Yazhi: Dacă porniți televizorul, atunci toată atenția va fi îndreptată către același lucru: negativul, Cabala. Trucul este să NU deschizi televizorul.

Gosia: Atunci, în ce sens vom fi despărțiți și vom vedea ceva diferit? Vreau să spun, de exemplu, dacă vreau să văd și să percep Sistemul Financiar Cuantic ca fiind pozitiv, atunci, conform acestui lucru, asta se va întâmpla? Cu toate acestea, amândouă știm că nu este atât de simplu.

Yazhi: Chiar și asta poate fi perceput ca pozitiv, dintr-un punct sau altul de vedere.

Gosia: Atunci de ce să mai experimentezi această lume dacă lucrurile nu sunt atât de pozitive pentru Pământ?

Yazhi: Pentru că am ales, este provocarea și îndrăzneala mea. Rolul meu în jocul vieții. Pot foarte bine să aleg să nu o fac; mi-ar fi deosebit de ușor. Tot ce trebuie să fac este să nu mă uit la nimic venind de pe Pământ... sau, chiar mai bine, să mă întorc în Erra, unde au trăit strămoșii mei.
Însă eu am ales să fiu aici, pentru a împărtăși umanității ceea ce știu și punctul meu de vedere diferit. Asta este alegerea mea.
Dar, în profunzime, știu că totul este un joc pe care îl interpretează sufletele. Chiar sunt conștientă de faptul că nu sunt „cu adevărat” în viață, pur și simplu pentru că știu asta din profunzimile mele. Sunt aici pentru că vreau să fiu aici, jucând rolul meu în viață ca Sophia Swaruu.

Gosia: Da, înțeleg. Dacă depinde de fiecare suflet să perceapă lucrurile într-un mod pozitiv sau negativ, de ce le sugerăm să perceapă ca fiind negative schimbările bune? De ex. acel sistem financiar cuantic etc.? Athena a spus că va fi o altă sclavie. Era doar percepția ei? N-ar trebui lăsați oamenii să decidă?

Yazhi: Noi împărtășim perspectiva pentru oricine poate fi de acord. Un pui prăjit este o mâncare bună, delicioasă pe care o poți prefera. Dacă tu ești puiul...lucrurile se schimbă. Ceea ce facem noi este să alertăm.... puii..!
Oamenii caută contrastul, nu sunt încă la nivelul de a se putea concentra doar asupra binelui și de a-l manifesta în viața lor. Le lipsesc datele și experiența. La nivelul la care se află cei mai mulți oameni, dacă încearcă să se concentreze doar pe bine, răul se va strecura până la ei, pentru că nu și-au stăpânit încă inconștientul, de unde, în mare parte, se manifestă totul. Trebuie să li se dea exemple în dualitate („asta e bine pentru tine, cealaltă, nu”).

Gosia: Nu devenim noi o altă autoritate în acest proces, același tip de autorități de care încercăm să-i eliberăm? Știu că îndrumarea nu este același lucru cu autoritatea, totuși.

Yazhi: Încercăm să nu o facem.

Gosia: Da. Și cum rămâne cu operațiunile militare care se presupune că încearcă să aducă unele schimbări pozitive?

Yazhi: Sunt destul de convinsă că este mai mult o himeră pentru oameni; mai mulți patrioți care salvează omenirea,... aceeași minciună, dacă vrei. Nu văd niciun motiv pentru care acestea ar exista. Poate doar la nivel limitat, deoarece există facțiuni care se luptă între ele, fiecare considerând că ei sunt „băieții buni”.

Cabala lucrează pe niveluri, asta pentru a deruta și a controla, dacă un strat este încălcat, există altul sub el. Psihopați sunt peste tot, de aceea trebuie să vă detașați de orice. Ce alegi să crezi cade în responsabilitatea ta, numai a ta. Nu vei găsi niciodată pe cineva care să fie sursa întregului adevăr despre ceea ce se întâmplă sau despre orice. Asta poate veni doar de la tine.
S-ar putea să aibă loc operațiuni militare pozitive ici și colo. Dar nu le văd ca metodă generală de care să beneficieze întregul Pământ, deoarece ceea ce este bun pentru unii oameni nu este pentru alții. Nici măcar nu îmi pot da părerea despre operațiunile militare, căci nu sunt la curent cu fiecare dintre ele. Mai întâi trebuie să văd faptele.

Gosia: Mulțumiri. Și, încă o întrebare. Ai spus mai sus că acele valuri de suflete foarte avansate au decis să se încarneze/să fie pe Pământ pentru că și ele au nevoie de stimul. Eu gândeam că ceea ce definește acele suflete avansate este tocmai faptul că nu au nevoie de niciun fel de stimul, mai ales dacă el derivă din jocul și conflictul dualităților. Am crezut că doar sufletele mai puțin avansate au nevoie de asta.

Yazhi: Acele suflete din semințe stelare nu sunt încă la acel nivel, au încă nevoie de experiențe, dar nu toate. Multe semințe stelare de pe Pământ sunt atât de puternice și evoluate încât nu sunt afectate de jocul vieții de pe Pământ. Ele sunt, de asemenea, conștiente că sufletele oamenilor de pe Pământ pot fi versiuni anterioare ale lor; numai din punctul lor de vedere, bineînțeles, așa că sunt conștiente că se ajută pe ele însele, contribuind la evoluția lor spirituală.

După cum am spus mai sus, totul este o chestiune de interpretare a lucrurile, de atitudine față de viață.

Oamenii ar trebui să caute să facă ceea ce iubesc cel mai mult, atâta timp cât pot trăi cu ceea ce le oferă.

Nu luați viața atât de în serios! Fiți în acord cu voi înșivă și ajutați-i pe alții cu tot ceea ce puteți, așa cum vă ajutați pe voi înșivă, dar nu decideți pentru ei. Totul este e doar jocul vieții.

https//swaruu.org/transcripts/starseeds-conversation-with-sophia-swaruu-yazhi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu