Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 iulie 2023

W33- Proiect de acceptare a existenței OZN-urilor - Întrebări - Conversație cu Athena Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 28 iunie 2023
Traducere Const. Mihăilescu.


Gosia: Am câteva întrebări la acest subiect, unele dintre ele provin din comentariile de la ultimul nostru videoclip despre asta.
Se spune că nicio dezvăluire oficială nu poate fi reală etc. Ok... dar unii oameni spun că Greer și martorii lui nu exprimă chiar puntul de vedere oficial. De fapt, mass-media și instituțiile oficiale îl ignoră mereu. Evenimentele despre care vorbește el nu sunt acoperite niciodată. Deci, ceea ce spune el, poate fi considerat ca fiind într-adevăr „dezvăluire oficială”?

Swaruu X (Athena): Serios?! Greer [Steven M. Greer (n. 28 iunie 1955, Charlotte, Carolina de Nord, SUA); ufolog și medic american, care a fondat Orion Project și The Disclosure Project. Greer susține că el este un contactat și a inventat termenul de "întâlnirea de gradul al cincilea" pentru a descrie contactul uman de inițiere cu extratereștrii] spune că nu este oficial și toată lumea îl crede imediat?! Există niveluri în acel joc, desigur că mainstream-ul nu îl va urma imediat dacă puterile nu impun. Asta îi dă credibilitate, de parcă ar merge împotriva curentului principal, iar guvernul ar fi împotriva lui. Acesta este rolul lui,... mai mult teatru.

În slujba sa și în rolul său de activist CIA, el este învățat să facă asta; se numește Negative Priming. La nivelul lui este oficial și este treaba lui, la nivelul controlorilor guvernamentali CIA, operațiunile psihice, urmăresc să impună oamenilor punctele lor de vedere despre extratereștri, și să facă presa să i se opună, ceea ce le oferă mai multă credibilitate. Este proiectat să fie așa.

Noi suntem singurii care mergem împotriva curentului, tuturor curenților, dar asta pentru că putem vedea ce e în sacul lor de trucuri. Greer și dezvăluirea sa este exact același tip de operațiune psihică pe care Charlie Ward o folosea cu Patrioții lui Trump. 

Asta este problema cu majoritatea oamenilor, ei încă nu pot vedea suficient de adânc în gaura de șobolan.
Greer lucrează pentru promovarea primelor etape ale invaziei extraterestre false. Nu știm încă cum se va întâmpla asta. Dar știm că Greer susține tot felul de prostii căci tot ceea ce spune el intră puternic în conflict cu ceea ce putem vedea noi de aici. Mă refer la cosmologia extratereștrilor în general, care este foarte diferită.
Gosia: Ok, ce este amorsarea negativă?
Swaruu X (Athena): Să faci publicul să creadă că te opui și ești adversarul oficialităților dar, de fapt, să lucrezi pentru ele. Gosia: Ok, are sens, mulțumesc! Să continuând cu întrebările. Ai menționat că el este un activ al CIA. Voi de unde știți și aflați exact asta?
Swaruu X (Athena): Putem vedea și înțelege majoritatea agendelor lor. Cu alte cuvinte, Greer a căpătat mare notorietate care nu se poate explica decât că a fost lăsat intenționat să „crească”, pentru a fi mai convingător, mascând faptul că este unul de-al lor. El susține că dezvăluie operațiuni secrete guvernamentale cu privire la extratereștri, dar asta nu e decât teatru, o inducere în eroare, pentru că dacă ar fi cum spune el, de mult i-ar fi plutit trupul pe râul Potomac. I se permite să spună toate acestea pentru că este unul de-al lor,  dacă nu ar fi, ar înseamna că el însuși e un manipulat să creadă că în ceea ce face este liber.

Gosia: Sunt de acord. Dar ce indică mai exact că el este un activ CIA? El știe? S-a confirmat acest lucru?

Swaruu X (Athena): Acest lucru este cunoscut aici de mulți ani, nu numai după cum se comportă dar și pentru că se regăsește în băncile de date Taygetane ca agent activ CIA. Personal, bănuiesc că este un reptilian.

Gosia: Bine, altă întrebare. Ai menționat mai sus că lucrează pentru faza inițială a invaziei extraterestre false. Greer vorbește întotdeauna despre ET-reștri că sunt pozitivi și despre faptul că nu plănuiesc nicio invazie. Oamenii spun că el avertizează cu privire la o falsă invazie extraterestră. Atunci face parte și din acea strategie de amorsare negativă?

Swaruu X (Athena): Da, așa este. El implantează aici „planuri” ale extratereștrilor, pentru a susține planurile false de invazie. Acest lucru îi induce în eroare și pe starseeds care, parte din ei, îl urmează, crezând că este un benefic. Problema este că a spune că toți ET-ștrii sunt pozitivi este, de asemenea, fals; cosmologia nu este atât de simplă, nu este doar alb-negru.
Chiar și noi ajutăm acel plan de„ invazie” extraterestră, pur și simplu pentru că vorbim despre asta.
Eu văd că acel Greer este doar un alt pion al Cabalei.


Gosia: Am înțeles. Ok... deci, el afirmând că ET-ștrii sunt răi va pregăti lumea pentru a accepta ulterior planurile invaziei Cabalei? Oamenii vor ști că ET-ștrii sunt răi.. așa că vor accepta invazia Cabalei de mai târziu. Există și riscul ca el, spunând că nu există o invazie reală, să-i facă pe oameni să nu creadă nici în invazia plănuită de Canbală.
Swaruu X (Athena): Da. Aici s-ar putea să vedem mai multe, nu avem toate piesele, așa că dacă suntem presați să dăm un răspuns care s-a dovedi greșit, atunci creăm neîncredere și atitudine potrivnică față de noi. Nu vreau să fim priviți ca anti-Greer, el este doar unul dintre nenumărații pioni ai Cabalei.
Gosia: Noi ne expunem doar opinia asupra aceea ce se întâmplă. Oamenii sunt liberi și încurajați să ajungă la propriile concluzii.

Swaruu X (Athena): La fel și generalii care ies să vorbească în public despre ET. Oamenii cred că generalul cu autoritatea sa, când vorbește despre extratereștri, reprezintă convingerea organelor de care aparține, dar, de fapt, în majoritatea cazurilor, cel care face declarații este un avatar pus să observe cum reacționează lumea la aflarea acelor știri astfel ca data viitoare să facă corecturile necesare, pentru a-și mări credibilitatea.
Gosia: Este trist, atât de multe niveluri de control !

Swaruu X (Athena): Da, așa funcționează controlul Cabalei, în trepte, astfel încât nimeni să nu poată vedea întreaga imagine.

Gosia: Asta mă duce la întrebarea: cum altfel poate fi crezută dezvăluirea anunțată de Cabală și minciunilor sale, dacă nu prin intermediul oamenilor care au lucrat pentru ei și care acum pot depune mărturie? Există martori adevărați acolo?

Demascarea Cabalei și agendele ei este o măsură bună. Cum îți imaginezi că se va întâmpla asta acolo, în mainstream? Adică... ar trebui să fie folosiți oamenii care au lucrat în sistem și care l-au cunoscut. Cine altcineva ar putea demasca mai bine Cabala?

Swaruu X (Athena): Martori adevărați există, dar sunt acoperiți de tot felul de informații false, ceea ce-i face greu de depistat, căci majoritatea celor care se informează vor fi deturnați de la adevăr prin tot felul de adăugiri sau schimbări de sens.
Nu există un martor ideal care să dezvăluie totul. Orice știre, orice informație este media a ceea ce se răspândește.

Gosia: Văd oameni atât de doritori în a demasca mincinoșii... Ce se poate face pentru a demasca Cabala, dacă nu prin eforturi ca acesta?

Swaruu X (Athena): Ajutând oamenii să atingă un nivel de conștientizare astfel în cât să poată vedea prin Cabală și să descopere singuri trucurile ei. Se poate, pentru că noi am făcut-o!
Cabala este expusă în fiecare zi, dar masele nu o pot vedea pentru că nivelul lor de conștientizare nu le permite. Ei interpretează datele pe care le primesc prin alte mijloace, în principal crezând mereu și mereu în ceea ce le spun autoritățile, adică exact cele care dezinformează și mint cel mai mult.
Singura modalitate de a expune și demasca Cabala la nivel de mase, este să oferi oamenilor instrumentele care-i ajută să-și îmbunătățească conștientizarea și capacitatea de a vedea și înțelege, în general. În stadiul actual, tocmai asta nu se va putea face la nivel de masă; știu.

Gosia: Deci nu prin intermediul oamenilor care au lucrat la acele nivele din umbră? De exemplu, unul dintre martori,  care a lucrat în Antarctica, a dezvăluit că guvernul provoacă cutremure. Nu este bine că informațiile de acest fel sunt publicate?

Swaruu X (Athena): Ajută, dar oamenii trebuie avertizați că cel mai probabil, motivul pentru care aceste surse se fac remarcate, este acela că ele, sursele, colcăie de indivizi în slujba celor împotriva cărora zic că luptă. Ei formează „opoziția controlată”. Trist, dar adevărat ! Toți dau oamenilor puncte care trebuie conectate mai târziu de către ei înșiși, de către oameni, și nimeni nu o poate face pentru ei.

Despre martorul pe care l-ai menționat, asta sună credibil, da, nu mă îndoiesc că unele pot fi adevărate, dar ceea ce încerc să spun este că nu putem cunoaște motivele reale ale acestora și, din cauza modului în care funcționează lumea acolo, trebuie să fim întotdeauna circumspecți..

Gosia: Da, este o sarcină grea pentru oameni, de a discerne. Mai ales că acelora dintre noi care știm deja despre ce este vorba, încă ne-ar plăcea ca acele agende și operațiuni din umbră să fie dezvăluite în mod deschis. De aceea, există atât de multă speranță. Speranța că se poate face ceva la scară mai mare, nu doar prin indivizii care apar ici și colo.

De exemplu, nu ți-ar plăcea ca minciunile Federației să fie devoalate tuturor echipajelor ET care vin în zonă? Apoi, sunt acele schimbări pe care mulți oameni de pe Pământ le așteaptă de mult. De aceea, oamenii se raliază indivizilor precum Greer.

Swaruu X (Athena): Cabala și operațiunile ei sunt dezvăluite aproape în fiecare zi, problema este că dacă este cineva faimos, precum Greer, cel mai probabil, înseamnă că face parte dintr-o psihoterapie, altfel ar fi fost anihilat. Există mulți oameni mai anonimi care expun cu adevărat ceea ce știu, dar aceștia nu se bucură de credibilitate. Aceștia sunt acoperiți de maldăre de știri și informații false, controlate de guvern care sunt puse să creeze neîncredere. Singurul motiv pentru care suntem încă lăsați în pace este că suntem mici, deci cu priză mică la public. E cazul, în primul rând al celor care demască Cabala. Din acest motiv, pentru noi, sursele mai puțin cunoscute sunt mai credibile decât, să zicem, CNN sau BBC.
Adevărata opoziție o formează oamenii mici care știu o mulțime de lucruri și care fac tot posibilul pentru a demasca Cabala, care plantează o „opoziție” controlată --> pentru a-i împiedica pe cei mai mici să crească în forța lor și să-i descurajeze să încerce să se organizeze.

Gosia: Foarte bine spus. Acest lucru mă aduce la o altă întrebare pusă de cineva. Ai menționat opoziția controlată. Cineva a spus că existența unei opoziții controlate, tot înseamnă ceva opoziție; acest tip de opoziție, chiar dacă este controlată, ar putea fi mai bună decât lipsa ei. Ce spui de asta?

Swaruu X (Athena): Ei bine, nu este mai bine pentru că orice ar spune opoziția controlată, oricât de spectaculoasă ar fi, ar prezenta doar ceea ce este convenabil celor de la putere. Tocmai pentru că este controlată. Este și cazul lui Charlie Ward al cărui mesaj este „nu faceți nimic și aveți încredere în plan !”.
Opoziția controlată nu poate prezenta adevărul decât despre lucruri irelevante; acesta fiind un alt exemplu de amorsare negativă, pentru că dacă oamenii văd că ceva ce s-a spus era adevărul, ei vor crede în viitor că tot ce provine din aceeași sursă este corect.

Gosia: Ok, mulțumesc, Tina. Și ultima întrebare, tot din comentarii. Există posibilitatea ca toate acestea să fie rezultatul acțiunilor Cabalei „mai bune” (nota C.M.: din care face parte și Civilizația lui Dumnezeu), obosită de luptele cu „Cabala rea” (nota C.M.: reprilieni, mantizi, draconieni, lucși, demoniaci etc) și care încă mai înseamnă ceva mai bun pentru omenire ?

Swaruu X (Athena): Cred că este o iluzie. Dovezile nu converg în această direcție.

Gosia: Poate că este o facțiune bună care încearcă ceva aici?

Swaruu X (Athena): Da, noi suntem acea facțiune!

https://swaruu.org/transcripts/ufo-disclosure-project-questions-conversation-with-athena-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu