Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 mai 2023

W22- Rasa Felinoidelor Urmahs - comunicare de la extraterestra Anéeka.(IV)

Publicat 20 ianuarie 2021
Traducere Const. Mihăilescu

(ultima parte) 

 

MUZICA ȘI ARTA LA rasa URMAH
În ceea ce privește muzica lor, aceasta se bazează în principal pe tobe și alămuri, adică trompete și altele asemenea. De asemenea, folosesc flautul și niște instrumente asemănătoare celor din Australia, care este un baston lung de bambus cu pietre înăuntru, făcute să sune. Aceste instrumente sunt foarte asemănătoare cu cele ale Urmah-șilor, tipologia curbată fiind tipică instrumentelor de alamă Urmah.



Se spune că piesa „Ride of the Valkyries” a lui Richard Wagner  se referă la civilizația Urmah. Marșuri magnifice cam exagerate. De asemenea, ei cântă și dansează mult fiind și foarte petrecăreți. Mai tot timpul găsesc motive să sărbătorească ceva.
De asemenea, le place foarte mult arta, ei având un dezvoltat simț artistic. Asta îi caracterizează evident. Însă, cert, sunt exagerați, hiperbolici, epici în tot ceea ce fac. La ei, totul trebuie să fie măreț, maiestuos și supra-împodobit și supra-dimensionat. Și, peste toate, totul trebuie să strălucească în aur. Totul trebuie să atragă atenția, să impresioneze, să iasă în evidență, să fie peste ceilalți.

În pictură, predomină scenele marilor bătălii din trecutul acelui popor felin. Stilul este unul realist. Se pictează cu pensula, doar că totul este mega, toate trebuie să fie foarte mari. Personal, nu am văzut niciodată de aproape opere de artă Urmah, doar pe computer.

Au și multă sculptură. Stâlpii sunt prevăzuți, de obicei, cu niște cricuri mari care susțin acoperișul, de exemplu. Dacă există o rasă hiper-mândră, aceasta este Urmah. De fapt, în general, felinele sunt frumoase iar Urmah exploatează asta cu măiestrie.

AGREMENTUL LA URMAH
În ceea ce privește petrecerea timpului liber, de exemplu, această rasă are teatrul și cinematograful, dar nu ca un loc anume, ci mai degrabă e transmis prin Internet către locuințe. În sine, la ei divertismentul este diferit, deoarece indivizii se concentrează mai mult pe învățare. Așadar, vizionezi un film pentru a învăța nu pentru divertisment, ca pe Pământ. 

Cu alte cuvinte, pentru ei este mai interesant să experimentezi o imersiune directă (meditație) timp de cca 2 ore, decât să stai să vizionezi un film pentru că asta dă bine.
Dar în cadrul imersiilor (meditațiilor) există părți care sunt realizate de terți și care sunt folosite ca experiențe realizate de mai multe persoane simultan. Întotdeauna există și variante de utilizare individuală.
Deci, dacă cineva dorește să trăiască experiența, să zicem, a ultimei bătălii de pe Tiamat, din 2500 î.Hr., poate folosi acel program de imersiune, transpunându-se acolo cu propriul avatar creat pentru a trăi acea experiență. În acest mod, trăiești „pe viu” evenimentul și afli cum au decurs lucrurile pas cu pas.
Divertismentul în Taygeta și în multe alte locuri are scopul unei învățări, unei îmbogățiri a cunoașterii. În plus, în această „imersare” există diferite niveluri de aprofundare și trăire a evenimentului programat. Toate aceste  transfigurări sunt extrem de utile și instructive, făcându-te contemporan cu evenimentul. Ai însă posibilitatea de a controla și programa intensitatea și profunzimea trăirii acelui eveniment.
Deci, posibilitatea de a trăi un film preferat, la diverse intensități și niveluri de implicare, nu poate fi comparată în niciun fel cu vizionarea unui film prezentat pe un ecran terestru deși, noi cei de pe acestă stație, am învățat să vedem și să ne bucurăm de filme terestre așa cum le vedeți și voi. Este un instrument foarte util pentru noi să putem învăța despre modul în care este trăită viața pe Pământ, vizionând seriale și filme pe televiziunile voastre. Ne ajutăm, de asemenea, să învățăm și să ne perfecționăm limbajul uman, idiomurile locale și accentele de vorbire.
Urmah-șilor le plac, din acest punct de vedere, lucrurile simple. În afară de acele scufundări (imersiuni, meditații) explicate mai sus, lor le place foarte mult să se afle cu familia, în liniștea familială. O frumoasă pisică tolănită la soare.Apoi,le place foarte mult spațiul și să aibă un teritoriul personal, pe lângă tentația de a trage un pui de somn. Ca oricare pisică, și ei își petrec mai mult timp dormind decât treji. Asta-i caracterizează și pe Alpha Draco.

Dar ei practică și un fel de ritualuri, transfigurative în care, cde ex.,merg în jurul unui fel de animal din pluș sub buștean înfășurat în pânză și blăniță, încercând să-și domine un concurent până ajung la atingerea unui scop dintr-un spațiu delimitat. Atunci îi vezi alergând pe patru picioare și folosindu-și întregul corp. Sincer, jocurile alea destul de dificile pot fi chiar brutale și eu fiind martoră la rănirea unuia dintre jucători. Nu este surprinzător că asemenea confruntări se lasă o dinți rupți și unghii care sângerează, rezolvate cu pastile medicinale. Asemenea confruntări au ceva din fotbalul american.

Pe Taygeta, pe de altă parte, sportul este o activitate destul de plictisitoare. Se rezumă mai mult la atletismul de tip grecesc.
 

În ceea ce privește serviciile la Urmash, există baruri, deși nu la fel cu cele de pe Pământ, căci nu se consumă alcool, toată lumea cunoscând efectele dăunătoare ale acestuia. Sunt asemănătoare cu cele de pe Taygeta, unde se obișnuiește să ieși cu amicii. Se consumă desigur și băuturi, neapărat nealcoolice, sortimente diferite de hrană, și, dacă este cazul, se oferă și cazare, dacă vii din altă localitate.

RELAȚIILE CU ALTE RASE
Un alt aspect este plecarea în vacanță sau vizitarea altor locuri. Este obișnuit ca diferite rase Urmah, de exemplu cele din Avyon sau cele din Merope, să se viziteze reciproc sau alte planete locuite de Urmah. Este o explicație în plus pentru traficul intens de nave spre sau dinspre diferite planete, printre care Engan, Solatianos și Taygeta. Sau Aldebarán însuși, considerată o importantă destinație turistică, căci toată lumea vrea să meargă să vadă acel loc; dar și Erra, care este foarte diferită prin marile păduri de conifere care acoperă planeta, de obicei rece.
Rasa Urmah nu se înțelege prea bine sau de loc cu rasele insectoide (matizii) sau reptilienii și nici cu andromedanii, arcturienii ori cu cei din Celaenos. Cred că este din cauza naturii lipsite de emoție a tuturor acestor rase. Pe toate ramificațiile rasei Urmah, le definește faptul că sunt puternic emoționali, uneori, chiar dramatici. De aceea, probabil, că se înțeleg cu noi care mereu suntem considerați emoționali și dramatici. Pot adăuga că nici Taygeta nu se prea înțelege cu cu grupa de rase enumerate,  neacceptate de cei din Urmah. 

O curiozitate despre populația Urmah, este aceea că la ei poți întâlni toate culorile și modelele de blană pe care ți le poți imagina; cam cum stau lucrurile și cu pisicile domestice. Nu există o omogenitate de formă, culoare și model de blană în familiile din Urmah și nu știi niciodată ce culori vor avea puii, lucru, destul de important, de altfel. Pe Pământ ne se întâmplă ca membrii unei rase, să se încrucișeze cu rase adiacente; leii se încrucișează tot cu lei nu cu tigri, de ex. Dar, la ei, din moment ce asta nu este ceva considerat prea important, apar încrucișări între ramificații, rezultând o populație foarte diversă în culori și modele.

CURSA DOMINANTĂ ÎN ACEASTA GALAXIE
Eu văd Urmah-ul ca pe un amestec perfect între vechi, retro, cu obiceiuri foarte vechi care se reflectă în arta și arhitectura acelei civilizații dar și o dragoste pentru nou, pentru progres, pentru știința avansată, adesea combinată cu tradiționalul și vechiul.

Numeroasele lor colonii din întreaga galaxie, au tot crescut ca număr, și de aici nevoia lor de a asigura o protecție militară locurilor și populațiilor din rasa lor, aflate în diverse locații. Poate că această expansiune se datorează și exacerbatei lor prolificități, la care se poate adăuga puterea lor fizică și mentală, inerentă felinelor, asta făcându-i rasa dominantă din această galaxie. Sunt prezenți peste tot și asta face ca impactul lor cultural și militar să se exercite aproape asupra tuturor  civilizațiilor din acest sector al galaxiei. Pot fi considerați o specie magnifică din toate punctele de vedere.

https://swaruu.org/transcripts/cultura-felina-urmahs-sin-video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu