Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 aprilie 2023

Y408-MANIPULAREA TIMPULUI - Schimbarea trecutului - Călătoria în timp - comunicare de la Swaruu de pe Erra (I)

Autor Robert de la „Rezolvarea enigmelor”.
Publicat 22 ianuarie 2020
Traducere Const. Mihăilescu.

(prima parte)

Swaruu (9) În toată știința terestră, fie ea cuantică, relativistă, newtoniană sau religioasă, totul are o explicație energetică, indiferent dacă ne referim la un obiect sau la un loc.
Derularea și progresia evenimentelor, poziționarea și amplasamentul obiectelor au loc similar și pot fi comparate cu o bandă de film pe care orice o poate rula secvență cu secvență, atunci când „operatorul” intenționează s-o vizioneze. E ca și când ai avea fixat pe peliculă imagini pe care le poți viziona și în care scop vei derula filmul cu o anumită viteză.
Banda de film poate fi considerată 0 săgeată temporală care se deplasează de la trecut la prezent și la viitor, atunci când această secvențiere are loc liniar, deși toate se găsesc pe peliculă în eternul moment de ACUM. 

Puteți reveni la începutul casetei sau în orice punct al ei, fie înainte, fie înapoi, și, rulând sau derulând pelicula, vei începe să derulezi evenimentele într-o anumită ordine și progresie. Fiecare casetă are o adresă de identificare, un număr sau un cod astfel că nu se pot confunda casetele; orice individ are „caseta” lui.
Din rafturile cu filme, se aleg și se extrag casete care sunt „transportate” la destinația aleasă, unde „operatorul” le pune în aparat și începe să le deruleze. Identificarea nu e dificilă căci fiecare casetă e codificată și individualizată. Codul este format dintr-un număr care, în fapt, reprezentă o anumită frecvența, irepetabilă. Este frecvența acelui individ care-l particularizează în cel mai mic detaliu. Acest număr este adresa lui, este frecvența lui. „Nava” care transportă filmul se calează exact pe acea frecvență și, în timp real, ajunge la destinație, acolo unde este pregătit evenimentul primirii „mesagerului”.
Deși conceptul-percepție al săgeții temporale este în 3D precum o bandă materială, din punct de vedere al percepției extinse (alte densități), cum ar fi cea din 5D, timpul nu mai este perceput ca o săgeată sau ca o panglică ci ca spațiu cu trei coordonate X, Y, Z.


408-1
Acolo unde progresia temporală e văzută ca o bandă, valabilă doar din perspectiva succesiunii evenimentelor personale ale unei ființe, sau punct de atenție-conștiință, percepția timpului se poate extinde la infinit în toate direcțiile.
Timpul nu este ceva exterior și nici ceva material, este doar o percepție direct legată de conștiință și este produsul atingerii stării de conștiință de sine.
Dictonul „Gândesc, deci exist”, este valabil doar dacă există o succesiune de gânduri. Secvențierea gândurilor conștiente înseamnă timp.
Timpul este conștiință și se conectează fiecărui punct al atenției-conștiință-persoană-individ.

Pe Pământ, timpul este văzut ca o săgeată temporală sau o bandă de evenimente, ca un film, pentru că așa sunt păstrate și depozitate în comun acordurile de percepție între cei care locuiesc acolo. Aceeași idee sau percepție (obținută atunci când există similitudini de frecvență) în rândul populației, dă o percepție asemănătoare la indivizii aceleiași colectivități, dar niciodată exact aceeași.

Motivul pentru care există colectivități de oameni, care formează o populație (a planetei Pământ, de exemplu), se datorează tocmai faptului că acele colectivități au („rulează”) pe frecvență de bază similară. Punctul congruent al indivizilor-conștiință-persoane creează însăși realitatea lor, deoarece nu există nimic exterior acestora..
Acel timp îl putem reprezenta ca pe o sferă infinită, la fel ca spațiul Universului. Putem găsi orice punct specific, în orice dimensiune.
Pentru claritatea gândirii, s-ar putea spune că în 5D există atât un spațiu de trei dimensiuni cât și un timp de trei dimensiuni, adică în total șase dimensiuni ale spațiu-timpului.

Observați dinamica: 3, 6, 9, 12 din matematica Eterului.
În acest întreg, singurul lucru care există este energia potențială, din care o conștiință emană sau generează percepția a
ceva existent undeva care apoi e pus în contrast cu altceva, asta creând inevitabil o relație între ele, materializată printr-o localizare: un aici și un acolo, o distanță sau o măsură între ele, cele două obiecte nefiind altceva decât noduri (congruențe) în Eter. În final, animația conștiinței legată de acea concretizare, o vom interpreta ca timp.

Întregul univers este interconectat energetic și emană din același câmp energetic potențial numit Eter. Adică, orice punct este legat de energie și de frecvență, unul față de celălalt, respectând o matematică precisă, exactă și previzibilă.

Există un flux energetic în Eter. Acest flux este conștiință pură și este ceea ce animă energia potențială și îi dă sens și interpretare. Dincolo de Eter sau de energia potențială este conștiința pură Unificată și Totală, numită SURSA.

Deoarece putem selecta și accesa fiecare punct identificat prin coordonate X, Y, Z și putem afla direcția sa unică frecvență-energie, putem face ca motoarele navei noastre să ne plaseze exact acolo, în acel punct de congruență.

Un motor de navă este un instrument de manipulare a frecvenței, realizat astfel încât nava în sine (materia ei și tot ce este în interior), să ia frecvența dictată de computerul de bord, în scopul de a fi încorporată în nava, în sine. Este ceva similar cu a-ți crea destinul.
Așadar, timpul pentru știința și în logica unei nave taygetane nu este ceva în afara ÎNTREGULUI, este doar un factor utilizat pentru a face mai ușor înțelesul general. Timpul este doar o parte a destinului, o parte a ceea ce face sau formează un punct specific în acea „minge” X, Y, Z pe care am reprezentat-o ca energie potențială sau Eter și care înseamnă totul. Factorul timp se bazează pe frecvența numerică, care poate reprezinta un punct sau destinația pentru o navă.

Pentru a naviga în timp pe o navă, trebuie doar să te uiți la o hartă de frecvențe, să-ți selectezi frecvența-destinație dorită și să reglezi funcționarea motoarelor pe acea frecvență țintă. În afara locației alese putem să apărem acolo, în acel loc, în orice timp dorim: trecut, prezent sau viitor, cu 10.000 de ani în urmă sau cu 10.000 de ani în viitor. Navei și motoarelor ei nu le pasă ce punct de congruență alegi, te va „livra” acolo unde și când ai ales să fii.
Totuși, deși în principiu orice punct din univers poate fi atins, în orice timp, există o limitare și ea se referă la capacitatea motoarelor de a plasa nava pe frecvența aleasă. Adică, designul și puterea dezvoltată a navei dictează capacitatea acesteia de a călători. Practic calarea pe o anumită destinație se realizează prin părăsirea (cu ajutorul motoarelor) coordonatelor frecvențiale de la plecare și înscrierea pe frecvența locului de destinație. Călătorești în acel punct specific, trecut, prezent, viitor și de acolo, conform percepției navei și a echipajului ei, „timpul” va începe să avanseze (nota C.M.: procesul de translocare a navei, cu tot ceea ce conține ea, de la  punctul de plecare până la destinație, durează exact atât cât îi trebuie acelui proces să modifice frecvența tuturor moleculelor din care este alcătuită nava și conținutul ei de la coordonatele frecvențiale de plecare la cele ale destinației și timpului ales).

Acesta este nivelul de cunoaștere și manifestare a civilizațiilor 5D.

https://swaruu.org/transcripts/manipulacion-temporal-cambiar-el-pasado-viajes-temporales-swaruu-de-erra

Un comentariu: