Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 aprilie 2023

Y408 - MANIPULAREA TIMPULUI - Schimbarea trecutului - Călătoria în timp - comunicare de la Swaruu de pe Erra (II)

 Autor Robert de la „Rezolvarea enigmelor”.
Publicat 22 ianuarie 2020
Traducere Const. Mihăilescu.

 (partea a doua)

 MANIPULAREA TIMPULUI:
Toate liniile temporale există simultan dar noi percepem numai una. O percepem ca pe o linie de evenimente care au fost, sunt sau vor fi. În realitate, în funcție de fiecare decizie pe care o luăm, noi sărim de pe o linie pe alta, întrucât tot ceea ce a fost, ceea ce este și ceea ce va fi ESTE, (în momentul etern de ACUM).
Dar, din moment ce simultan există un număr infinit de variante, destinul este deja scris și, prin liberul arbitru, poate fi ales.

Așadar, linia pe care o experimentează fiecare persoană nu este o singură secvență fixă, ​​ca în fiecare dintre acele linii albastre din imagine, ci un salt continuu între posibilitățile deja scrise și cele fixe. Dar, din perspectiva fiecărei persoane-individ-conștiință va fi văzută sau percepută ca o linie.
Din punctul de vedere al cuiva care observă din exterior, ar arăta astfel:


408-2

; unde individul este linia roșie care sare în funcție de deciziile sale între liniile de timp. Când sare mai mult de unul odată, se spune că a făcut un salt cuantic, similar cu ceea ce pot face electronii când se învârt în jurul nucleului unui atom. Fiecare punct de pe linia roșie este un punct în timp și spațiu, din perspectiva individului de bază, și poate fi reprezentat de o frecvență pe care nava o poate emula și potrivi cu motoarele sale.

408-3

Schema arată frecvențele joase, pe de o parte, și frecvențele înalte, pe de altă parte, cu întreaga gamă între ele.
Deci, dacă ne întoarcem la un punct de pe acea linie roșie a unui eveniment, am putea sări peste momentul când am luat o decizie nepotrivită și schimbând acel punct sau eveniment, deschidem calea către un lanț cu totul nou de evenimente care sunt rezultatul noii decizii; însă schimbarea nu afectează poziția de pornire a navei înainte de a ieși pentru a face schimbarea temporală; consecința e că se poate schimba trecutul pentru a avea un viitor dorit.


408-4

În figura de mai sus accentul este pus pe schimbarea punctului de decizie proastă, cel care a determinat o cronologie negativă.
Înainte de atingerea punctului în care s-a petrecut evenimentul nedorit, se poate sări pe o altă linie a timpului   astfel că se poate crea un viitor mai bun.

Chiar dacă data este aceeași (9 iulie 2019), poziția în spațiul-timp este diferită (literele A și B din grafic).
Din reprezentarea grafică se poate observa că chiar dacă modifici trecutul din care ai venit, prezentul încă există și nu ai modificat nimic. Doar percepția ta este cea care s-a schimbat.  Propria ta percepție a frecvenței care-ți arată cine ești , precum și generatorul de frecvență care este pe navă, vor determina ce prezent sau ce viitor vei avea. Asemenea schimbări se pot opera și prin meditație și conștientizare, punându-ți intenția și operând cu voința. Pare o  nebunie și o imposibilitate dar vă garantez că este realizabil.

Robert: Amintirile pot fi comparate cu blocarea pe o pistă a timpului?
Swaruu (9): Parțial, da, pentru că trecutul tău, amintirile tale, stau la baza umbrelor tale inconștiente, iar ceea ce reprimi apare mai târziu ca destin, așa cum a spus pe bună dreptate Carl Gustav Jung; și pentru că, într-un fel sau altul, tu, cel prezent, ești consecința acțiunilor tale trecute.
Robert: Se poate spune că fiecare persoană are linia sa temporală chiar dacă duce o viață de grup, de familie?
Swaruu (9): Da, și colectivul are o percepție comună, ca urmare a sincronizării acordurilor individuale.. Doi sau mai mulți oameni percep așa-zisa lume exterioară mai mult sau mai puțin în același mod, deoarece frecvențele personale, cele care definesc pe cine sunt ei cu adevărat, sunt foarte asemănătoare.
Oamenii din jurul nostru au o mentalitate similară cu noi. Deși putem percepe oameni negativi sau agresivi, cei cu vibrație 5D vor putea vedea ce se întâmplă în 3D, reciproca nefiind valabilă. De ce ? Pentru că 5 îl cuprinde pe 3 (ca de altfel și pe 1,2 și 4), componentele acestea regăsindu-se de drept în 5. Pe cale de consecință, orice entitate 5D poate cunoaște, dacă dorește, și realitățile din planurile inferioare lui.
Gosia: Bine, am înțeles. Și, revenind la rescrierea trecutului nostru, ai spus că se poate face și cu nava.
Swaruu (9): Da, nava influențează echipajul, pentru că este de acord cu modul în care este percepută o nouă linie temporală sau (ceea ce este același lucru) că un nou lanț de evenimente alternative se formează plecând de la un punct anume, numit și punct de legătură. 

 Robert: Dacă ne modificăm trecutul cu o navă, vom mai avea amintirea evenimentelor anterioare, cele dinaintea modificării liniei tipului, chiar dacă nu am experimentat aceasta? Nu știu dacă m-am făcut înțeles !?
Swaruu (9): Dacă privești din nou ultima poză pe care am făcut-o, vei vedea că mai ai propria ta cronologie care include viitorul A, toate evenimentele din călătoria navei în 1944. Veți avea toate acestea în memorie, vă veți aminti de cele petrecute în linia temporală precedentă și în cea nouă; mintea este atât de complicată !
Robert: Așa că dacă am merge pe Taygeta cu o navă, călătoria ne-ar schimbă cumva viitorul pe care l-am fi avut pe Pământ ?
Swaruu (9): Sunt mii de acele viitoruri, nimic nu se schimbă, noi suntem cei care alegem unul și nu altul, celelalte își urmează cursul.
Robert: Da, noi suntem, numai că aici sunt și cei care ne decid acel viitor, nu?
Swaruu (9): Toată lumea, da.
Robert: Pentru că este un viitor modificat artificial. Bine. Fără acțiunea navei, cum schimbi trecutul, doar prin intenție; și cât de precis?
Swaruu (9): Imaginea de mai sus este importantă, deoarece explică în mod grafic modul în care modificarea trecutului nu modifică prezentul de unde a venit, mai ales misiunea de modificare a trecutului.
Pentru a schimba trecutul doar cu mintea, trebuie să înțelegem cât mai mult posibil situația și tehnica de schimbat, să o înfrunți folosind metoda umbrei sau munca în umbră, să înfrunți frontal acel trecut traumatizant, chiar dacă te distruge în interior pentru a ne aminti evenimentul negativ.
Atunci ne gândim cum ar fi trebuit să fie lucrurile. Luăm cel mai simplu trecut imaginar alternativ posibil și înlocuim evenimentul cu unul neutru sau pozitiv fezabil. Procedăm la  amintirea repetată a evenimentului alternativ până când acesta începe să-și găsească loc în amintirea faptelor noastre. .

Nu intra în dispută cu amintirile altor oameni care vor valida doar partea pe care și-o amintesc, dacă acea parte coincide cu evenimentul pe care tu dorești să-l ștergi. 

Alegeți să vedeți și să validați doar acel eveniment alternativ pozitiv, acceptând că, din moment ce totul există deja, atunci tu ai posibilitatea să extragi o anume amintire alternativă în câmpul cuantic al vieții voastre.
Nu aprecia că este o falsă amintire implantată de tine folosind o imaginație goală, ci consideră că ai prelevat o secvență din altă linie temporală care, oricum, exista acolo. Ceea ce crezi tu EXISTĂ deja, iar că imaginația nu creează nimic, dar te plasează în situația în care poți selecta de pe o altă linie a timpului ceea ce ai intenționat. Ceea ce spun alții că există este adevărat dar nu te privește pe tine.
Imaginile pe care vi le-am dat sunt brute și pot fi îmbunătățite, sunt doar reprezentări digitale sumar prelucrate ale unor imagini animate. Spațiul din fundal, ca o hologramă, creată împreună cu (calculatorul de pe) Suzy și se referă la liniile temporale și la manipularea timpului în sine.
Pentru mine asta nu este teorie, ci o practică empirică, pentru că este modul în care gândesc și trăiesc.
Gosia: Nu există pericolul de a dezvolta schizofrenie aici? În 3D nu este la fel de facil pentru experimente și exerciții psihologice ca în 5D, poate. Sau nu există un astfel de pericol? Ceva de genul acesta, de exemplu, m-ar putea duce înapoi în timp în Polonia. De exemplu, îmi rescriu trecutul, că tatăl meu nu era alcoolic, dar mă duc în Polonia și îl văd îmbătându-se și revin la amintiri din trecut când era alcoolic. Asta poate provoca disconfort psihologic, manifestare schizofrenică , cel puțin la început poate, nu știu… dar în general… wow!
„Imaginația nu creează, ci doar prelevează ceea ce există, dar pe o altă linie temporală ”- îmi place această parte).

Swaruu (9): De aceea trebuie să exersezi umbrele, dar în moduri pe care puțini ar îndrăzni să o facă, să revezi un trecut dureros. Dacă te duci în Polonia și îți amintești trecutul despre un tată alcoolic, acela este și trecutul tău.
Gosia: Dar când ești mulțumit, de ce simți nevoia să apelezi și la alte amintiri?
Swaruu (9): Ești de acord și nu negi, dar nici trecutul tău inserat alternativ nu-l negi, nu negi că ai fost lovit de o mașină la vârsta de șapte ani. Ești totul, dar alegi ceea ce vei percepe, ceea ce vei trăi.
Robert: Dar, prin asta, modifici și trecutul altora, nu-i așa? În cazul lui Gosia, vei vizualiza un tată care nu este alcoolic.
Swaruu (9): Schizofrenie, uh huh. Dar cine ți-a spus că asta e rău?
Gosia: Schizofrenia extremă nu este un lucru pozitiv. A fi pentru o clipă o persoană și apoi să treci la alta, cinci minute mai târziu, și nici măcar să nu-ți amintești ceea ce ai spus când anterior. Sunt cazuri extreme, nu cred că este ceva pozitiv. De fapt, cred că nu există o singură persoană în acel corp, ci diferite entități care preiau controlul.
Swaruu (9): Când nu mai deții controlul asupra corpului tău, încep să lucreze umbrele. Trebuie să fii mereu în control, chiar atunci când porți măști diferite, când este necesar, în public sau în familie.
Gosia: Ok, să revenim la o întrebare a lui Robert, de mai sus. El a întrebat: „Alegerea ta modifică și trecutul altor oameni, nu-i așa ?....”  Dacă îmi văd altfel trecutul și voi vizualiza un alt tată, unul nealcoolic, înseamnă că nu accept realitatea în care mă aflu, nu? Tatăl meu actual nu se va schimba din alcoolic în non-alcoolic.
Swaruu (9): Îți schimbi doar trecutul tău, nu pe-al altora. Aceasta este problema, și asta arată de ce misiunile echipei Sand Clock sunt inutile. Nimeni nu poate sări pe altă linie pentru altcineva.
Gosia: Asta poate provoca disconfort psihologic, păstrând în tine o amintire diferită și având acum un alt tată, comportamental.
Swaruu (9): Este o lucrare individuală. Percepția ta ar putea filtra comportamentul celorlalți, diferit de cel al memoriei implantate de tine. Atunci ți-ai vedea tatăl cu alți ochi, nu ai mai retrăi acele amintiri de alcoolism, ci doar restul.
Gosia: Interesant.
Swaruu (9): Dar singurul care s-a schimbat ești tu.
Gosia: Nu că mi-ar pasa de asta acum în acest moment al vieții mele, dar l-am folosit doar ca exemplu. Foarte interesant subiectul despre schimbarea trecutului.
Swaruu (9): Deși nu schimbi nimic cu adevărat, doar percepția și amintirile create de la celălalt mine. Dar trecutul nu există, iar când a existat a fost doar percepți
e.
D
e ce acordați mai multă valoare unei amintiri mai fericite, pe care o alegeți? Totul este percepție, nu există o realitate dură și obiectivă.

https://swaruu.org/transcripts/manipulacion-temporal-cambiar-el-pasado-viajes-temporales-swaruu-de-erra

2 comentarii:

  1. mă bucur mult de unele postări speciale, în percepția mea, și-ți doresc o PERCEPȚIE SUPER FAINĂ a zilelor astea, și după ele la fel, pentru ceea ce apare ca schimbare !

    RăspundețiȘtergere
  2. "Dar, din moment ce simultan există un număr infinit de variante, DESTINUL ESTE DEJA SCRIS și, prin liberul arbitru, poate fi ales".
    Din citatul luat din text, sublinierea ne aparține. E vorba de precizarea că EU (îmi) scriu propriie variante de destin - care NU e infinit ci e calat pe experientele ce sunt de dobândit - respectiv entitatea dinainte de (re)întruparea în formă biologică. Astfel, Supraeul conștient și responsabil proiectează, împreună cu "Consiliul" un set de traiectorii de destin, din care părticica întrupată, uitând bineînțeles de unde provine, prin liber arbitru, ignoranță, stimuli familiali, sociali etc decide pe care linii de destin se plasează. Mai departe... vede fiecare!

    RăspundețiȘtergere