Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 aprilie 2023

W14- Originea rasei Lyriene-umane - comunicare de la extratereastra Mari Swaruu

Publicat pe 16 decembrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Mari Swaruu : Bună, din nou. Mulțumesc că-mi ești alături. Eu sunt Mari Swaruu.
Următoarele informații sunt furnizate ca divertisment. Pot fi considerate ca informații SF dacă reprezintă o realitate pe care cititorul n-o poate accepta. Se spune la voi că cine are ochi, să vadă, cine are urechi, să audă.
Înainte de a trece la noi subiecte, aș dori să subliniez câteva dintre cele mai importante concepte de bază necesare pentru a înțelege ceea ce urmează. Mai târziu voi extinde aceste concepte.
Ființa umană are tendința de a reduce tot ce există la bucăți mici, mai ușor de explicat și de înțeles. Fragmentează ceea ce vrea să studieze și să analizeze și, de acolo, încearcă să explice întregul.
Aceasta este o strategie de gândire inerentă tuturor ființelor gânditoare, limitate la cadrul propriei percepții și propriei existențe. Indivizii sunt limitați în înțelegerea cadrului general.. De aceea, cu cât o persoană are mai multă conștientizare și înțelegere, cu atât cadrul ei de percepție va fi mai larg, iar ea va înțelege mai precis lumea în care trăiește.
Acest aspect este evident în cazul științei terestre. Sistemul științei voastre de analiză, numit „metodă științifică” este valabil doar într-un cadru de înțelegere corelat și acceptat anterior, dar nu va putea explica ceea ce rămâne încă în afara acelui sistem de gândire.

Dacă cadrul perceptiv al oamenilor de știință depinde și de sistemul lor de convingeri și de valori, ceea ce ei, prin acord, percep ca fiind real, posibil ori imposibil, atunci însuși cadrul de înțelegere a științei voastre se limitează la sistemul de convingeri agreate de ei.

În cazul Pământului, există ceea ce numim sistemul de credințe și acorduri, care formează Matricea terestră, în care sistemul de credințe și concluzii derivate din metoda sa științifică se aplică numai în cadrul respectivei Matrice, dar nu și la ceea ce ar decurge din ea, întrucât nu este încă acceptată ca existentă, cu atât mai puțin înțeleasă de locuitorii Matricei menționate.
Pe scurt, metoda științifică creează un sistem autonom și autovalidabil care nu reflectă tot ceea ce există, întrucât nu poate valida decât ceea ce se află în cadrul acordurilor care formează Matricea terestră care o delimitează.. Dacă setul de acorduri care alcătuiesc Matricea terestră se extinde sau nu depinde de grupul de entități, umane și non-umane, numite „controlorii Pământului”, care nu permit extinderea conștiinței necesară înțelegerii conceptelor și adevărurilor care sunt în afara a ceea ce își doresc. Și vor să fie așa în scopuri de control și exploatare a populației.
Trec la următoarele:
Din perspectiva înțelegerii non-pământene, adevărul este că oamenii nu au evoluat pe Pământ, așa cum este descris de teoria evoluției speciilor, deoarece oameni, ca specie definită genetic, se găsesc pe nenumărate alte planete.
Există cel puțin 400.000 de civilizații cu trăsături clar umane numai în acest sector galactic.

Este adevărat că există multe diferențe între nenumăratele variante ale ființelor umane din spațiul cosmic, unele mai umane ca înfățișare decât altele, dar toate având aceeași formă umanoidă distinctivă, iar multe dintre aceste civilizații sunt ale ființelor cu înfățișare și genetică umană, diferențiată doar prin markeri genetici minori, rareori importanți.

Cu aceeași morfologie, aceste specii s-au adaptat iar lumile care le înconjoară au nevoi specifice asemănătoare, ceea ce le face să aibă un sistem de gândire și de raționament foarte asemănător cu cel al ființelor umane terestre, motiv pentru care multe lucruri sunt comune și egale cu ceea ce au ființele umane pe Pământ.

Înțelegerea comună civilizațiilor umane neterestre este că ființa umană a provenit inițial de pe planetele care orbitează în jurul stelei Vega din constelația Lyra, motiv pentru care rasele lyriene sunt numite generic rase umane din spațiul cosmic, de unde au emigrat în diferitele sisteme solare din acest sector galactic, la momentul producerii evenimentului cunoscut sub numele de Marea Expansiune care, ea însăși, face parte din așa-numitele
Războaie ale Orionului. Cu toate acestea, ființa umană, ca specie, exista deja înaintea acelei perioade, în acest sens existând și dovezi.

Datarea este foarte dificil de calculat, deoarece timpul în sine este foarte flexibil atunci când se află în afara unui context stabilit, cum ar fi percepția vitezei de trecere a timpului într-o  planetă sau alta. Nu există un acord unic cu privire la percepția vitezei și a constanței trecerii timpului.

Da, este adevărat că există un anumit grad de alterare genetică artificială la ființele umane ca atare. Cu toate acestea, în înțelegerea taygetană și a swaruunienilor, aceasta a fost realizată în mare parte prin utilizarea controlului minții și  percepției asupra populației umane, existând reversibilitate individuală legată de propria expansiune a conștiinței.

Concepția Taygetanilor și a Swaruunienilor este că ființele umane, ca specie, și ca toate celelalte specii de plante și animale, au existat întotdeauna și fac parte din însăși exprimarea Universului, cu variante ale fiecărei specii, adaptate locului specific (condiții de mediu, climatice și generale).

Conceptul că timpul nu există decât în exprimare locală, că Universul a existat întotdeauna, cu tot ceea ce există în el, pentru că timpul este doar relativ la conștiința care îl percepe, este un concept foarte greu de înțeles pentru omul obișnuit. Pământenii, chiar și oamenii săi de știință, sunt complet scufundați și supuși valorilor Matricei terestre.
Pe scurt, ființa umană ca atare este prezentă în nenumărate alte locuri din afara Pământului și face parte din structura universului.

Mulțumesc pentru ascultare. O îmbrățișare imensă.

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/origenes-de-la-raza-lyriana-humana

Un comentariu: