Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 aprilie 2023

W4 - ET/OZN, Contacte. Comunitatea „Experți” este o organizație UMANĂ - MiniTopics cu Gosia

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 05 noiembrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Gosia: În videoclipul despre nutriție ați spus că fructele conțin zahăr rafinat. Era o greșeală de exprimare?
Yazhi: Da, poate nu ar fi trebuit să spun zahăr „rafinat” pentru că duce la o interpretare greșită, dar da, zaharoza este la fel cu zahărul rafinat, plus fructoză și alte tipuri de zaharuri hibride. Deoarece este ceva natural, fructe, deci nu are doar un singur tip de zahar, ci mai multe. Dar, în cele din urmă organismul îl tratează ca zaharoză, la fel ca pe o bomboană. Cu alte cuvinte, ca efect glicemic, este la fel să mănânci o banană sau un baton de ciocolată.
------
Carantina” pentru Pământ:

Gosia: Întrebare din partea publicului. Vorbeai despre carantina din jurul Pământului, în sensul că accesul a devenit mai strict. Contacte, intervenții etc. Dar ai vorbit și despre activitatea non-umană foarte densă și că Hashmallim (ființele celeste) sunt în plină activitate. Ce legătură are asta cu carantina? Cum de există acum atât de multă activitate, dacă există instituită carantina?
Yazhi: Da, este mai strict, deoarece vor să izoleze totul pentru ca alte rase să nu fie contaminate și să nu se scurgă nimic din acest sistem planetar în galaxie. Dar carantina provoacă panică în rândul celor care au interese pe Pământ și asta face ca, atât cât se mai poate, ei accelerează la maxim circulația spre planetă, deși nu în toate tipurile de contacte,  cazul telecomunicațiilor, care sunt din ce în ce mai reduse și mai strict controlate.
Gosia: Dar cum ajută Hashmallim (îngerii) în operațiuni dacă Federația interzice intervențiile pe timpul carantinei? Aceasta este întrebarea. Sau, ce fel de carantină este?
Yazhi: Ar trebui ca izolarea să fie totală: nimic spre interior, nimic spre exterior, ceea ce practic, nu se întâmplă, deși  interdicția este oficială. 

Gosia: Dacă nimic nu intră, nimic nu iese, cum pot Hashmallim să coboare pe Pământ? Înseamnă că acționează împotriva acestei directive?
Yazhi: Hashmallim ajută doar în moduri foarte limitate, cum ar fi modificarea cursului vieții unei singure persoane. Ei reușesc să treacă dându-se agenți de diferite feluri și cu diverse misiuni, precum Spec-ops, ca salvatori sau orice e convingător. Vi se înfățișează totdeauna ca „oameni”, care, prin misiunea lor, modifică cursul vieții oamenilor vizați de grupul lor particular.
Gosia: Dar că în misiuni ei se arată ca oamenii, asta este permis?
Yazhi: De fapt, nici asta nu este permis, oficial. Depinde de misiune. Dacă nu este necesar să se arate ca oamenii, n-o vor face. Ei coboară, execută ceva și pleacă așa cum sunt, fără transfigurare. Fiecare grup sau rasă decide ce face sau de ce.
Robert: Și cine decide ce misiuni pot fi făcute sau nu? Regina?
Yazhi: În mare parte da, în acest caz.
Gosia: Deci, ceea ce fac ei este ilegal?
Yazhi: Se poate spune că este ilegal, da.
--------
Luna: (Gosia întreabă despre evenimentele care se presupune că ar avea loc pe Lună)

Yazhi: Există multă activitate pe Lună, de câteva luni de zile. Cu toate acestea, nu am auzit de acel incident cu oamenii din Orion. Faptul că eu mă aflu aici, pe această stație, nu-mi garantează o totală informare a ceea ce se întâmplă în acest sector de univers. Din acest motiv, despre unele evenimente, am o abordare prudentă. Relaționați cu informațiile primite din alte surse și formați-vă propria concluzie. Prea multe rase acționează și interacționează, prea multă mișcare, prea multă secretomanie.
Gosia: Dar, despre care grup al Imperiului Orion este vorba?
Yazhi: Există personal de pe Orion aici (începând cu Alpha Draco, dar nu numai), dar, conform Federației, nu sunt „băieți răi”, ci cooperează, așa că nu pot dezminți.
Gosia: Totuși, ce fel de activitate crezi că există pe Lună, din puținul pe care spui că-l cunoști? 

 Yazhi: Că vor să reabiliteze anumite zone pentru a fi folosite ca baze pentru nenumărate viitoare curse; asta are legătură cu  Dieslientiplex (Arcturienii). Nu mult mai mult.
Robert: Dar de ce pe Lună și nu pe navele lor mamă? Ce caută ei pe Lună?
Yazhi: Caută mai mult spațiu pentru staționarea navelor, așa cum au făcut taygetanii pe Viera (nava andromedană) acum câțiva ani. Resurse, de asemenea.
Robert: Dar nu vor lăsa SSP să aterizeze pe Lună, nu-i așa?
Yazhi: Există oameni despre care se spune că cooperează cu, SSP, dar pentru mine asta înseamnă că e vorba despre Cabală, ai cărei reprezentanți vin în zonă pentru a încheia tratate și a face afaceri cu diverse rase. Însă ceea ce comunică NASA este o minciună.
Gosia: Resurse? Păi ce resurse pot găsi ei pe Lună, poate doar țevi vechi și sparte, resturi metalice nefolosite de mii de ani? Pentru că asta e tot ce se află acum pe Lună, nu-i așa?
Yazhi: Da, reciclarea materialelor (decât să faci minerit).
Gosia: De ce nu folosesc replicatoare?
Yazhi: Nu totul poate fi replicat și, uneori, un replicator funcționează mai bine dacă injectezi și praf din materialul de bază.
-------

Războiul raselor planetare:

Gosia: Întrebare din partea publicului: prevedeți vreun război între rasele planetare în viitorul terestru? Care ar putea fi relațiile între diferitele rase de pe Pământ, în viitor?

 Yazhi: Cabala folosește tot ceea ce este posibil pentru a crea separare între oameni, inclusiv între rase. Este doar una dintre aceste cauze. Rasă, crez, gen, politică, avort/fără avort, dulceață de ananas vs dulceață de căpșuni... tot ce se poate imagina pentru a-i face pe oameni dușmani, gata să se lupte între ei. Ei nu stau degeaba, dar nu e suficient pentru a provoca schimbările pe care le dorește Cabala. Despre „războaiele rasiale”, aș vedea asta doar ca o scuză în plus pentru a-i pune să se lupte între ei. Totuși, justificări mari sau mici pentru „războaie” de orice fel, nu văd în viitor, la scară planetară.
Cred și simt că această întrebare vine de la oamenii care trăiesc în SUA, deoarece acolo „războiul rasial” a fost întotdeauna prezent la nivelul populației. Și asta este extrem de manipulat și controlat, prin intermediul mass-media, nu ca ceva pe care oamenii înșiși îl generează.
În alte locuri, precum Africa de Sud, există, de asemenea, „războaie rasiale”, ca mai peste tot pe Pământ, unde nu există omogenitate rasială, dar e ceva care ar putea provoca un război la scară planetară.
Relația dintre rase... totul se rezumă la ceea ce vor controlorii. și cum acționează prin mass-media aservită ca să-i provoace pe unii împotriva altora. Păi, cum altfel pot menție ei în funcțiune „fabrica” de produs energii joase?
 Toți se globalizează și se transformă în... latini, toți, se amestecă și vor să rezulte o rasă mixtă, cât mai eterogenă. Prima rasă care riscă să dispară de pe Pământ este rasa albă. Toți și toate îi atacă pe albi în zilele noastre. Chiar despre mine au vorbit cu ironie pentru că am pielea albă și ochii albaștri... da!
Ce vor, să-mi pun lentile de contact maro? Vor fi mai fericiți atunci? Nici pe nava noastră nu toți au ochi albaștri; e o prostie ieftină!
------
Rasa neagră:

Gosia: Care este originea rasei negre?
Yazhi: Nu există rasă neagră la origine, nu există „rase” așa cum le văd cercetătorii voștri. Doar o schimbare de pigmentare a pielii plus câteva trăsături fizice diferite, așa cum se întâmplă peste tot, inclusiv pe Pământ. A crede că vin de pe o altă planetă cu altă origine este doar un raționament uman. Nu sunt „o altă rasă”, sunt la fel și sunt peste tot ca variante ale oamenilor. Nu sunt dintr-o altă cultură spațială, totul este amestecat. Sunt la fel.
Cerând asta... Îl văd ca descendenții negri sau afro de pe Pământ care doresc să aibă și ei un rol pentru că „albii” îi au deja pe Pleiadieni iar ei se simt lăsați pe dinafară, fără origine clară. Asta este în capul lor și numai acolo. 

Nu contează ce culoare are pielea lor, pot fi semințe stelare de orice „specie”. E doar culoarea „costumului”, asta-i tot. Totul este unificat, toți suntem la fel. Doar cu diferențe minuscule pentru a acoperi toate varietate.  Simt că asta-i supără pe unii. Ne pare rău. 

Taygetanii sunt caucazienii, majoritatea blonzi cu ochi albaștri. Eu am pielea albă și ochi albaștri. Treci mai departe, te rog!
Gosia: Dar dacă este doar vorba de pigmentare, de ce este negru? De unde vin culorile, oameni colorați ? Și eu mă întreb asta. Ce i-a făcut să se pigmenteze diferit?
Yazhi: Ca să se poată adapta la radiații solare mai intense. Cei cu piele mai albă trăiesc acolo unde razele soarelui sunt mai slabe. Pigmentarea este dură pentru corp, și n-ar trebui să conteze prea mult. de ea. Dacă nu este folositoare, se estompează treptat, generație după generație. Nu este evoluție, este adaptare.
Gosia: Atunci, extratereștrii albi vin de pe planete unde radiația solară e mai mică?
Yazhi: Nu e legat atât de mult de faptul că primesc sau nu mult soare, este o chestiune de frecvențe de ieșire a luminii și radiația solară.
Gosia: Bine. Deci există și ET-ștrii negri, nu?
Yazhi: Da, existe peste tot, nu numai în Alfrata. Cei mai mulți dintre ei sunt latini din Alfrata (Centauri), pentru că asta rezultă din amestecarea tuturor culorilor pielii de pe Pământ.
Gosia: ET-ștrii negri comunică cu oamenii? Ei vin aici?
Yazhi: Da, vin. Sunt peste tot, ca și ceilalți. Deși nu vorbesc despre spațialii latini, care sunt cei mai numeroși în acest moment.
Robert: Nu există rapoarte despre aceasta, nu?.
Yazhi: Nu există raportări pentru că seamănă cu voi și atunci când vin pe Pământ, se amestecă cu populația locală, așa că nu îndeplinesc așteptările despre cum ar trebui să fie sau să arate un ET.
Coboa
ră însă și fac acțiuni, dar sunt confundați cu oamenii normali. Lor le este ușor să se ascundă; și adroginii la fel, alții decât Solatienii. Dar ei sunt cei care sunt de departe majoritari, cei care coboară cel mai mult, intervin cel mai mult și interacționează cel mai mult cu populația. Arată ca orice fiu al unui vecin, doar că „are o navă ascunsă în garaj”.
-------
Evreii:
Gosia: Ce le spui celor care pretind că evreii controlează lumea?
Yazhi: Puneți în loc de „evrei” Illuminati-Cabala, și așa va fi corect. Sunt... destul de sigură că nici Illuminati nu este cuvântul potrivit. Problema este că sunt la fel sau echivalent cu... iezuiții. Deși nimeni altcineva nu vorbește despre asta, sunt destul de sigură că Illuminati sunt doar o parte din Cabala mai mare, care controlează Pământul. Cu sau fără implicarea ET. Unde se termină umanitatea și unde începe ET? Foarte vag și greu de definit!
În ceea ce privește evreii, Illuminati și iezuiții, în ansamblu, ei nu sunt neapărat evrei. Numai evrei, nu, sunt doar o altă parte a problemei, dar nu și problema.
De asemenea, simt că partea Cabalei care nu este evreiască îi învinuiește pentru tot și promovează atacarea și învinovățirea lor; asta nu este nimic nou, deoarece, de secole, Cabala i-a folosit pe evrei ca țapi ispășitori. Așa că culpabilizarea evreilor pentru tot ceea ce merge prost în lumea voastră e o practică începută din 1330 î.Hr., cu Moise și Ahkenaton și toate astea!
După cum știți, Cabala joacă în ambele „echipe” aflate în conflict, așa că, da, evreii sunt vinovați de partea lor de lucruri, că au fost folosiți și ca instrumente pentru reprimarea altor popoare (exemplu tratamentul dur și nedrept aplicat de Israel populației din din Gaza, ca să menționăm o singură atrocitate comisă de evrei). Dar asta este doar o parte a Cabalei, una dintre ramuri, doar unul dintre coarnele monstrului.
Gosia: Cine este inima monstrului?
Yazhi: Este un amestec complicat. Nu o persoană, ci un grup ocult deoarece include și o componentă extraterestră. Greu de spus cărei părți aparține o anume persoană aparținând Cabalei. Unii spun că este „Consiliul celor 13”:; dar asta doar la nivel terestru.
------
Comunități ufologice:
Yazhi: „Experții” comunităților ufologice fie lucrează direct cu cele trei agenții cu abreviere din 3 litere (nota C.M.: ONU, NASA, CIA), fie sunt „ignoranții utili” care încearcă să se facă remarcați repetând ca niște papagali ceea ce au spus primii.  Grupările ufologice recunoscute sunt de fapt formate din „gunoaiele” cercetării autentice, aproape inexistentă la voi.
Lumea-i crede căci îi consideră niște somități în materie, când, de fapt, sunt fie niște slugi fie niște impostori. Dacă ceva vine prin filiera CNN ori BBC este creditat cu încredere ca venind de la cele mai înalte autorități. Omul uită că ultimul care-i apără interesele este guvernul.Totul este o manipulare a percepției pentru exploatarea și îndrumarea societății umane la nivel planetar. Doar pentru că au milioane de urmăritori, nu înseamnă că dețin și spun adevărul.

Mai mult, acei oameni au deja o organizație umană care emulează și copiază acțiunile Federației pentru a impune oamenilor monopolul lor asupra adevărului. Singurul lucru pe care îl au ei este o „recunoaștere” și acceptare în rândul membrilor grupului lor. Adică, X este susținut de Y și Y de Z și Z de X și Y iar oamenii cred toate astea.  Este clar că atunci când există o „autoritate acceptată”, care are o organizație în spate, aceasta va fi neapărat manipulată de cineva din umbră.
------
Ei nu spun adevărul:
Robert: Subiectul ucrainean continuă ca de obicei, nu ?
Yazhi: Da, insist, că este un război manipulat care nu se desfășoară așa cum vă spun ei. Media lor face și vă servește toate scenariile. Ei creează frică folosindu-se de suferința refugiaților. Dar războiul nu este așa cum spun ei că este și nici nu are cauzele despre care ei vorbesc.
Practic, aproape nimic din ceea ce vă spun ei nu este adevărat. Chiar dacă este greu de crezut. Doar lucruri neimportante sunt strecurate în știri pentru a întări ideea că tot ceea ce spun ei este adevăr, chiar dacă nu este. Acestea sunt trucuri de manipulare psihologică în masă.
De exemplu, pun pariu că ei nu explică corect imaginea de mai jos.
 

E o parte din metroul vizibil. Partea pe care ei o neagă există dar au acoperit-o pentru a vă face să credeți că a fost distrusă.
Robert: Toate acestea sunt deja acoperite?
Yazhi: Da.
Robert: Îmi imaginez că au jefuit deja totul și l-au dus la Vatican.
Yazhi: Da, dar ei intenționat  nu explică oamenilor corect. Di afară e ușor de văzut cum ascund totul pentru a prezenta alte „realități”.
Robert: Ce-ți amintește despre asta?
Yazhi: Îmi amintesc că erau doi.
Robert: Au mascat și acoperit orice indicație că ar exista o intrare. 

 Yazhi : Corect.
-------
Suprapopulare:
Yazhi: Cunosc care este părerea generală despre schimbările climatice. Eu vă garantez că:

-)nu există schimbări climatice profunde și că ceea ce vedeți sunt fenomene provocate.

-) CO2 nu este un gaz poluant și

-) nu există suprapopulare. Dimpotrivă, vedem date teribile care indică contrariul. Populația se reduce într-un ritm alarmant.
Robert: La nivel mondial, sau unele țări mai mult decât altele?
Yazhi: În întreaga lume, chiar și în țările din a treia lume, dar desigur în unele mai mult decât în ​​altele, Japonia și Germania practic rămân fără oameni, se depopulează rapid.. Natalitatea s-a redus drastic, aproape că nu mai există bebeluși, mor mai mulți decât se nasc, și acest proces se accelerează.

Gosia: Atunci de ce vor să mai reducă populația prin vaccinare dacă deja sunt atât de puțini oameni? Vor și mai puțin?
Yazhi: Pentru ei, sunt prea mulți iar procesul trebuie să continue. Vor să ajungă la un număr controlabil de oameni pa planetă.

Gosia: Ei știu despre oamenii Matrix? (nota C.M.: cred că se referă la faptul că procesul de evadare din Matrix se accentuează ca urmare a rarefierii câmpului holografic 3D și creșterii nivelului de  conștiință (de frecvență) a oamenilor, care, astfel, „se trezesc”Cabala știe de existența lor?
Yazhi: Oh, bineînțeles că da. Le pasă cu adevărat de realitate. dar pentru Cabală tot sunt prea mulți. De aceea, o mare parte din „vinovăția” pentru agendele lor revine semințelor stelelor, deoarece ele sunt cele care ar prăbuși sau pot prăbuși Matricea. Acesta este ceea ce îi îngrijorează și de aceea se continuă vaccinarea și tot. În cele din urmă, ei vor să-i controleze pe cei „treziți”, de restul nu le prea pasă, căci rămân controlabili.
De asemenea, Cabala lucrează la resetarea lor. Adică vor să pună un sistem nou, mai tiranic, și pentru ca asta să funcționeze, au nevoie de mai puțini oameni, pentru că astăzi, după părerea lor, e „prea multă libertate”, așa că optează pentru eliminarea „recalcitranților”.
(Yazhi arată un videoclip cu Elon Musk spunând că nu există suprapopulare)
Gosia: Mulțumesc. Dar nu înțeleg, Yazhi, Elon Musk, nu aparține Cabalei?
Yazhi: El aparține desigur Cabalei, dar e interesant să-l vezi spunând asta. Te face să te întrebi de ce o spune, în ce scop. Băieții ăia nu lasă lucrurile să scape, spun ceea ce știu că ar trebui să spună. Poate că, din nou, e acea renunțare la karmă. Adică să spună adevărul oamenilor, dar să continue cu agendele lor, astfel încât „karma” a ceea ce se întâmplă să cadă asupra oamenilor și nu asupra Cabalei.
Noi vă spunem mereu că nu există suprapopulare, doar anumite concentrări de oameni în nuclee mari sau „ferme” numite metropole..
--------
Căldura în Spania:
Gosia: Întrebare din partea publicului: „Suntem la sfârșitul lunii octombrie și încă mai sunt temperaturi de 32 de grade în sudul Spaniei. Asta pentru că vin vânturi din Africa; deși, în această perioadă a anului, ar trebui să avem vânt dinspre nord. Această schimbare a direcției vântului se face cu tehnologie HAARP?"
Yazhi: Oh, știți deja că este vorba despre manipularea vremii, nu numai cu HAARP, ci cu un set de alte tehnologii care își întăresc și-și combină efectele între ele; de la însămânțare chimică, substanțe, plus HAARP, plus energie dirijată. Vremea din întreaga lume este în mare măsură manipulată și asta nu este o noutate. La scară largă, se face asta cel puțin din anii 1940.
Clima pe planeta voastră nu mai este naturală. Este adevărat că urmează un tipar mai mult sau mai puțin logic, dar puterea fiecărui eveniment meteorologic este controlată, iar manifestări precum furtunile naturale sunt folosite pentru a le înrăutăți, pentru a le face mai puternice și pentru a le conduce astfel încât să distrugă lucruri, orașe, pentru mai mult control și exploatare a oamenilor, așa cum s-a întâmplat cu uraganul Catrina din New Orleans. Trebuie să adunați piesele, să comparați agendele. Nu te uita la ele separat, pentru că totul este legat.
---------
Viitorul:
Yazhi: Despre viitor... Nu văd cataclisme cosmice, bombe nucleare. Nu o să se întâmple. În primul rând pentru că bombele nucleare nu funcționează așa cum vi se spune. Și, în al doilea rând, pentru că nu există un conflict real între țări, deoarece acestea sunt controlate de același grup. I-au pus să se bată între ei ca un antrenor de box care îi finanțează pe ambii boxeri într-un meci. Deci, ceea ce pot face ei este să detoneze explozibili puternici convenționali și, apoi, să spună populației că au fost focoase nucleare.
Văd însă o coborâre accelerată în haos a civilizației umane, cu pierderea în continuare a libertăților pentru populație. Îndeplinirea agendelor izolate care se totalizează. Scopul: control global asupra a tot ceea ce fac oamenii.

Nu trebuie să existe neapărat o carantină asemănătoare Covid. Restricțiile vor fi progresive și cumulative, prăjind treptat „broasca” în tigaie la foc mic.
Ca, de exemplu, pierderea libertății de a mai poseda un autovehicul, desființarea banilor, introducerea unor sisteme care să te oblige să-ți consumi banii într-o anumită perioadă de timp („bani perisabili”; n.m.). Vei avea, de ex. la dispoziție   o lună de zile pentru a-ți cheltui venitul pe orice ai voie să-l cheltuiești; după o lună, tot ceea ce n-ai cheltuit, va expira ca valabilitate, nu va mai avea valoare. Deci oamenii nu vor mai putea face rezerve de bani.. Cabala încă se gândește cum și ce combinații economice să promoveze și din ce locuri să înceapă.
Oamenii vor putea ieși în stradă, tehnic fiind „liberi”, dar evident că în realitate nu vor fi; vor deveni „ sclavi liberi” și, treptat, vor accepta toate restricțiile.
Văd că cei care dau „vești bune”, care susțin că salvatorii, sau Federațiile galactice, sunt „pe cale” să salveze lumea, nu vor fi decât agenți de dezinformare controlați de stăpânii lor.

Mulți, majoritatea, o fac din suflet, cu bune intenții, și cu  scopuri altruiste, cu ideea de a nu... propaga mai multă negativitate. Va fi însă doar un balon reconfortant de negare, de evadare din realitate. Oamenii îi vor asculta de o mie de ori mai mult pe cei care le spun ceea ce vor ei să audă, decât pe cei care le spun adevăruri incomode.
Văd că oamenii se îndrăgostesc de minciunile presei, din nou și din nou. Convingerea majoritară va absorbi glasurile celor drepți care vor încerca să răspândească adevărul. Gândirea turmei ca instinct de supraviețuire va fi exploatată. Cabala folosește asta împotriva oamenilor.
De ce presupun oamenii că guvernele au în vedere interesele lor cele mai bune? Vai, ce prostie! De când guvernele au grijă de cetățeni?! Da, eu spun că este vina „oamenilor” în ansamblu pentru că nu pot vedea ceea ce este destul de evident. Guvernele își vor urma doar interesele și directivele primite de la cei care-i manevrează din umbră (Cabala). Trist, dar cumplit de adevărat !

https://swaruu.org/transcripts/et-ufo-contacts-experts-community-is-a-human-organization-minitopics-with-gosia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu