Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 martie 2023

Y 417 - Mercur, Venus și Războiul din Vietnam - Ce este pe Venus? Informații extraterestre directe (III)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 26 iulie 2021
Traducere Const. Mihăilescu

(ultima parte)

Anéeka: O dovadă ar putea fi și faptul că mulți soldați americani își amintesc că, în timpul luptelor pe care le-au purtat, au văzut sau întâlnit inamici ori civili cu aspect nordic, ceea ce i-a făcut să presupună că erau combatanți nordici veniți să-i ajute pe vietnamezi. În plus, aceștia aveau și un armament ciudat. Comandanții le-au explicat că, cel mai probabil, aceia erau consilieri militari ruși strecurați din Vietnamul de Nord, de la Hanoi.
Au existat, de asemenea, și raportări de contacte cu ființe combatante care aveau aspect non-uman (asemănătoare cu ființa Yautija din filmul Predator, din 1986)
S-au înregistrat și pierderi inexplicabile de elicoptere Huey UH-1, trimise spre Vietnam, dar care n-au mai ajuns niciodată acolo și nici nu li s-a mai dat de urmă. Este foarte probabil ca aceste mijloace să fi fost trimise prin portaluri pe Venus. 

Apoi, era oarecum formată ideea că forțele militare trimise în Vietnam nu erau forțe normale, ci operațiuni speciale precum Navy Seals și unități de elită ale armatei care aveau să devină mai târziu ceea ce este astăzi Delta Force, creată la începutul anilor '80. Adică erau soldați cu înaltă pregătire care activau în grupuri mici, de 4 până la 8 bărbați. Similar cu Hashmallim și Shinonim din Taygeta. 

Nu există multe date despre ceea ce se întâmplă astăzi pe Venus. Totul este dominat și cenzurat de Cabala terestră, planeta fiind considerată un alt aspect al Pământului. Comandamentul Cabalei se află pe Pământ și coordonează și Cabala venusiană. De altfel, „Luceafărul de seară” este considerat stațiunea de vară a super-elitelor pământene care ajung acolo prin portaluri. Cabala pământeană a și atribuit nume pământene diferitelor regiuni și insule de pe Venus. (Noua Kamchatka, de exemplu).
(În videoclip se afișează o imagine a unei hărți) 

Pentru păstrarea secretului, Cabala folosește multe tertipuri. În atribuirea numelor regiunilor, reliefului, insulelor, apelor venusiene se pare că s-a ținut cont de asemănările cu relieful de pe Pământ. Poziția insulelor este corect stabilită și corespunde hărților după care ne ghidăm și noi în călătoriile pe care le facem.
Robert: Mulțumesc Anéeka. Cum de Federația a permis oamenilor să invadeze planeta Venus și cum a fost posibil?
Anéeka: Federația însăși a considerat că Venus nu este altceva decât un alt aspect al Pământului, o altă variantă. Adică, Pământul este un parc tematic unde sufletele experimentează ceva iar Venus este altul, ambele fiind înrudite, având multe similitudini dar, două entități independente ale galaxiei.
Cabala menține în mod obsesiv tandemul Pământ-Venus, în care Pământul trebuie să rămână planeta suferinței, fapt pentru care este ținut la o vibrație joasă, iar Venus, tărâmul idilic, stațiunea pentru odihna și recreerea elitelor Cabalei.   Pentru pământeni, Venus este doar o planetă frumoasă de la distanță dar periculoasă, din cauza mediului presupus acid, otrăvitor și a temperaturilor ridicate iar dovezile științifice terestre o confirmă, dar într-o altă densitate este o planetă de paradis tropical.
Robert: Alți oameni au trăit într-o „matrice idilică” pe Venus? Cum au ajuns oamenii pe Venus? Doar prin portaluri? Și cine a furnizat coordonatele pentru a accesa acea densitate și loc?
Anéeka: Da, erau „nativi” acolo, mai mult lyrieni plecați să exploreze galaxia.
Au ajuns acolo exclusiv prin portaluri și, printre alte motive, pentru asta a fost Războiul din Vietnam, dar și pentru alte justificări, cum ar fi cele legate de rețeaua de droguri ori controlul populației.
Relația Pământ -Venus este un subiect complex. Am anumite rețineri deoarece știu că, la nivelul actual, puțini pământeni vor accepta anumite realități. Să vorbești pământenilor despre 
o adevărată navetă între Venus și Pământ, să legi și să justifici războiul din Vietnam ca pretext pentru mascarea celui de cucerire a planetei Venus de către Cabala terestră, pare a fi prea mult și peste puterea de acceptare a umanității voastre
. În plus, ar trebui să vorbim și de acceptarea ori inițierea de către Federație a unor acțiuni de subordonare și cucerire a unei planete
în dauna altei planete, cu scopul de a extinde Matricea 3D. Poate e prea devreme să vă spun că pe Venus există hoteluri și cluburi de noapte de 5 stele, iahturi Jet Ski, sporturi nautice, exact ca pe Pământ, unde ajung și de care beneficiază doar supra-elita Cabalei. Luați-o doar ca informație pe care veți accepta să o credeți cândva. 
Se mai spune că „elitele” Cabalei pot oricând să se refugieze sub Pământ, în caz de forță majoră, adică în situația când, din anumite cauze, umanitatea supraterestră ar fi distrusă. Acesta însă nu este singura posibilitate, cea mai sigură fiind plecarea prin portaluri pe planeta Venus sau pe Marte. Da, aceste nu sunt fabulații, sunt realități ale acestor vremuri.
Robert: Atunci, de ce nu pleacă ei acum pe Venus, în loc să se expună riscurilor de pe Pământ?
Anéeka: Pentru ca Pământul să fie exclusiv al lor.
Gosia: Încă o întrebare. Venus este în 5D. Cum a reușit Cabala pământeană să intervină acolo? Cum au putut ființele umane să acționeze pe Venus, adică într-o dimensiune cu densitate superioară? Și încă o întrebare: Federația are interese și controlează ceva de pe Venus?
Anéeka: Da, aceeași Federație controlează planeta Venus prin intermediul Pământului. Cu Marte este mai complicat. Da, asta e o mizerie. Există nava biosferică andromedană numită Varena pe orbită venusiană chiar acum când eu fac această comunicare, la fel cum nava biosferică Viera orbitează Pământul. Sunt nave biosferice surori de formă triunghiulară nu sferică, așa cum sunt marile nave spațiale andromedane.
Robert: Cum erau venusienii? Erau o singură rasă, nu mai multe, precum suntem noi pe Pământ?
Anéeka: Da, dar cu atribute umane mai pronunțate. Pe Pământ toate variantele sunt ale aceleiași rase, cu diferențe de culoare sau puțin diferite ca fizionomie. „Variații pe aceeași temă”. Așa cum a explicat Swaruu, nici măcar nu se ajunge să se definitiveze o rasă căci este alterată (modificată) artificial, dar nu așa cum spun tăblițele sumeriene.
Nu era prea mare diferență între venusieni și oameni. Din perspectiva Pământului, oamenii văd Venus ca pe o planetă îndepărtată și ciudată. Din perspectiva stelară însă (inclusiv a noastră) sunt două planete extrem de apropiate, 80% sau mai mult din speciile de plante și animale fiind aceleași pe cele două planete surori. Și nu sunt de loc prea îndepărtate; e doar o chestiune de percepție.
De altfel, și Phaethon, planeta Alfrata Alpha Centauri A - 1 este aproape egală cu Pământul. O puteți observa cu telescoape cu rezoluție foarte mare. În acest colț de Galaxie totul este apropiat și conectat, dacă ne referim la specii și evoluția lor, la mediu și sisteme solare. 
Însă în Galaxie există și lucruri foarte ciudate care diferă complet de ceea ce este considerat normal pe Pământ; este totul asemănător și, de asemenea, totul diferit. Dar pentru a găsi marile diferențe trebuie să mergi puțin mai departe sau în interiorul acestor planete, în locuri izolate. Pentru asta nici nu trebuie să părăsești Pământul, doar să cauți în locuri izolate sau ciudate, cum ar fi în adâncul Amazonului, în Congo Belgian sau sub oceane, ori în cavernele adânci.
Robert: Anéeka, cine este colegul tău cu numele Thorel, sau așa ceva?...
Anéeka: Noi îi spunem mai mult Valiant Thor. Astăzi el se simte discreditat deoarece a fost în trecut o ființă reală.
Robert: De ce se spune că a fost și pe Venus?
Anéeka: Pentru că așa a spus.
Robert: La vremea aceea Venus era deja invadată, sau nu încă?
Anéeka: Nu încă. Ceea ce s-a întâmplat cu Valiant Thor era pe Venus între 1957-1958 și 1960-1961, iar invazia pe Venus a avut loc între 1965-1975. Acea poveste e foarte neclară. Am sesizat chiar eforturi de a discredita acea fotografie reală a lui. Evenimentul avea loc în sala de consiliu a USS Eldridge. Același distrugător din experimentul Philadelphia ← (!)
Robert: Și ce făcea el acolo? Le-a dat tehnologie?
Anéeka: A ajutat, da. Uneori fără să știe. Pentru că el credea că este o faptă „bună”.
Robert: Anéeka, ce s-a întâmplat cu vasul acela? A dispărut? A mers în altă dimensiune? Este adevărat că s-a dematerializat?
Anéeka: Vaporul Eldridge era încă în serviciu, dar a fost remodelat. Și apoi vândut la fier vechi. Corect, a trecut în altă dimensiune, dar de mai multe ori, pentru că primul experiment a fost în octombrie 1943; și atunci Valiant Thor se afla pe navă; era în jurul anului 1960. Au creat un portal în jurul lui.
Robert: Și ceva a mers prost, nu?
Anéeka: Prima dată, da. Dar a fost de mai multe ori.
Robert: Nu mai târziu?
Anéeka: Mai târziu, nu. De fapt, era un portal cu energie insuficientă pentru masa instabilă a navei, neuniform și cu frecvențe haotice. Acea tehnologie a fost perfecționată ulterior și adaptată nevoilor submarinelor din clasa Los Angeles și Virginia.
Da, s-a teleportat în alt loc, în același mod în care o fac navele stelare, prin schimbarea frecvenței moleculare, dar au făcut-o într-un mod dezordonat, nesincronizat, folosind o tehnologie aproape rudimentară, ceea ce a provocat un dezastru, soldat cu moartea multor oameni aflați la bord.
S-au folosit generatoare de câmp electromagnetic care a învăluit întreaga navă, ca la o navă spațială, dar ei nu știau nimic despre modulația de frecvență. Au creat doar un puternic câmp electromagnetic, ceea ce a făcut ca nava să sară în altă locație, nu se știa unde, dar, din câte am înțeles, nu a fost o singură bucată teleportată în alt loc, ci mai degrabă în locuri diferite și pe fragmente; de aceea s-au găsit marinari pe jumătate încastrați în metalul punții navei, și alte lucruri oribile.
Ei au folosit același principiu de a înveli o navă într-un cocon electromagnetic toroidal, astfel încât frecvența dominantă să o mute de acolo (sau să-i dea invizibilitate), dar ei nu aveau idee despre importanța modulării controlate a acelei frecvențe.
Robert: Se spune că echipajul a devenit invizibil sub privirile  oamenilor.
Anéeka: Da, a trecut într-o altă densitate dar într-un mod haotic.
Robert: Ca densitate sau cronologie?
Anéeka: Ambele, sunt împletite, inseparabile, densități și linii temporale.
Robert: Este precum conștiința și Eterul, nu?
Anéeka: Da, nu poți călători prin Eter (călătorie hiperspațială) fără să călătorești și prin timp.

https://swaruu.org/transcripts/mercury-venus-and-vietnam-war-what-s-on-venus-direct-extraterrestrial-information


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu