Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 martie 2023

Y 417 - Mercur, Venus și Războiul din Vietnam - Ce este pe Venus? Informații extraterestre directe (II)

 Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 26 iulie 2021
Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua)

Gosia: Ce arme au fost folosite?
Swaruu: Tot ce are în dotarea Cabala, inclusiv tancuri și puști de asalt M16. Aceleași arme precum cele folosite împotriva vietnamezilor de către americani..

Gosia: Nu înțeleg cum au reușit americanii să transfere în 5D atât de mulți soldați de pe Pământ, după care, pe cei care au supraviețuit, să-i readucă pe Pământ, în 3D?
Swaruu: În același mod în care a fost dezvoltat programul Apollo. Totul este compartimentat și nu poți vedea întregul dintr-o anumită poziție. Mulți dintre soldații care au luptat acolo și proviziile de război (aeronavele F-4 / A-6 / A-4 etc., etc., elicoptere de tip HU-1 Huey și AH-1 Cobra) au fost raportate ca pierdute în luptele împotriva vietnamezilor, deși, de fapt, au fost duse pe Venus.

Populația venusiană nu era atât de numeroasă și nu era dezvoltată tehnologic, astfel că venusienii au fost ținte ușor de înfrânt, chiar cu trupe și armament puțin.
Robert: Câți ani a durat războiul de cucerire de pe Venus, la fel ca în Vietnam?
Swaruu: A fost diferit, dar comparabil cu atacarea unei planete emergente, cu populație de tipul Greciei Antice.
Robert: Dar cred că din punct de vedere spiritual erau mult mai evoluați !?
Swaruu: Da, de aceea am făcut comparație cu Grecia Antică. Adică avansați spiritual dar înapoiați ca tehnologie.
Robert: Deci omenirea pământeană se face vinovată de genocid față de o civilizație neterestră.
Gosia: Nu oamenii de pe Pământ au fost făptașii ci reptilienii, parte dintre ei de pe Pământ (Cabala terestră).
Swaruu: Doar că, Gosia, rasă umană nativă de pe Pământ nu a fost implicată aproape de loc. Ceea ce numești tu umanitate pământeană 3D este de fapt formată din rase extraterestre care folosesc, în esență, aceeași carcasă (corp) biologică precum pământenii nativi.
Robert: Dar cum se face că oamenii 3D, aduși de pe Pământ, îi puteau împușcau pe cei de pe Venus, aflați în 5D?
Swaruu: Pentru că, așa cum v-am explicat deja despre 5D, oamenii 3D, ființe de joasă frecvență, sunt carcasele care conțin în ele entități 4D și 5D inferior. Ei sunt cei din Cabala, aceiași care duc războaie și pe Pământ. Aceiași.
Gosia: Am o întrebare cu privire la costumul bio uman. Eu credeam că oamenii sunt, la origine, lyrieni, descendenții lyrieni .
Swaruu: Da, dar aceasta este bază pentru crearea așa-numitului „costum bio” sau a corpului uman. În sine, ca ființe umanoide 3D, sunt singurele care există. Dar, modificat genetic prin manipularea conștiinței sau manipulare directă în laborator, generând frecvențe lunare pentru a suprima legătura oamenilor cu Sursa originală. Pentru că dacă ar avea o conexiune totală, și-ar reactiva ADN-ul, ștergând modificările care le-au fost făcute în laborator. Pentru asta se folosește suprimarea frecvențelor.
Gosia: Care laborator? Vrei să spui 3D Matrix de pe Lună?
Swaruu: Mai multe de-a lungul secolelor, nu doar unul. Am spus deja că controlul minții este modul în care se fac schimbările sau sunt cimentate modificările făcute artificial. De-a lungul istoriei s-au făcut schimbări în laborator, dar, după cum știți, acestea sunt în mod natural inversate. Singura modalitate de a preveni inversarea este să menții oamenii într-o stare de vibrație scăzută. Chiar și astăzi lucrurile se fac în laboratoare, dar nu definesc întreaga specie.
Gosia: Reptilieni, da?
Swaruu: În mare parte, da. Nu există nicio îndoială că s-au făcut modificări în laborator. Dar ele nu sunt cele care definesc specia. Sunt schimbări izolate ici și colo, de-a lungul a mii de ani.
Robert: Despre ce schimbări vorbim?
Swaruu: Schimbări de la lyrian la uman.
Robert: Adică regresăm ca specie?
Swaruu: Nu este regresie, este schimbare.
Robert: Dar degenerăm, nu?
Swaruu: Dintr-un punct de vedere, da, pentru oameni e o schimbare negativă. Cea mai mare schimbare constă în faptul că corpul uman a fost conceput pentru a fi un container pentru mai multe suflete care vin cu cerințe diferite, în funcție de specia căreia îi aparțineau înainte. De aceea nu o văd ca o schimbare de specie ci doar de costum bio.
Gosia: Aș dori să știu dacă alte rase ET au participat la aceste proiecte de laborator reptiliene, în pregătirea noului costum bio?
Swaruu: Se spune că în cea mai mare parte NU au participat. Abia când Matricea 3D era deja acolo, celelalte rase au început să intre pe Pământ pentru a avea experiența de a fi oameni.
Robert: Bine. Revenind la Venus, doar Pământul are centuri Van Allen? Venus nu are?
Swaruu: Numai Pământul. Venus NU are lună. Marte, da, deoarece pe Phobos și Deimos sunt baze și folosesc nave care se pot confunda cu o stâncă. 

Robert: Cei de la SSP au mai „înșurubat” pe altcineva?
Swaruu: Erau p
e cale să-i „înșurubeze” pe Karistus (nota C.M.: civilizație de pe Jupiter). Ei au înființat baze militare pe o treime din Marte. Așa cum am mai spus, Marte este împărțită acum trei sectoare de dimensiuni egale, extrem de militarizate, delimitate între ele, așa cum este granița dintre cele două Coreea de Nord și de Sud. Un sector este reptilian (Cabala pământeană), altul este locuit de mantide (mantizi) și altul de Maitre (Tall Grays- Grii înalți). .
Robert: Dar ce implicație au avut reptilienii pe Venus? Știm că reptilieni sunt pe Marte; sunt și pe Venus?
Swaruu: Sunt în DUMB-urile din interiorul lui Venus. Și au tehnologie cu care își mențin frecvența de vibrație la valoare potrivită supraviețuirii. 

Gosia: Încearcă și ei să scadă frecvența la 3D? Sau este ceva ce poate fi făcut doar cu tehnologie, precum cea de pe Lună, folosind și controlul minții?
Swaruu: Nu folosesc tehnologia de pe Lună pentru că nu au matricea lunară. Se folosesc de tehnologia turnului Guen și HAARP Venusian, suficientă pentru a putea trăi într-un bio-costum uman sau în DUMB-uri speciale.
Gosia: De aceea sunt interesați de bio-costumul uman, cred. Ei pot ieși din carcasa bio-umană și în alte locații ale  Universului?
Swaruu: Așa este Gosia. Bio-costumul uman este esențial pentru reptile și alte rase retrograde sau regresive; fără corpul uman nu pot merge prea departe și nu pot locui pe anumite planete.
Robert: Cei de pe Venus știu ceva despre Pământ?
Swaruu: La nivelul general al populației, venusienii nu știu de existența Pământului. Pentru ei, Pământul este un loc cu gaze toxice și foarte rece pentru că este mai departe de soare. Au o dinamică diferită a controlului minții, pentru că tocmai au fost invadați și încearcă să li se inducă ideea că au fost „eliberați”, precum le spun americanii irakienilor, sau altor popoare pe care le-au „eliberat”.
Gosia: Toate acestea sunt atât de ciudate pentru mine... pentru că, totuși acolo este 5D nu 3D ca la noi. Credeam că în 5D aceste tipuri de manipulări și situații nu mai sunt posibile. 
Swaruu: Ba sunt posibile, dacă se folosesc anumite tehnologii și metode. Trebuie să înțelegeți că dimensiunea (densitatea) 5D nu este neapărat una a iubirii totale, poate fi și o grădină zoologică, cu ființe de rase și mentalități diferite 
Robert: SSP a fost interstelar? Avea tehnologie Warp ? Cum au ajuns pe Venus? Doar prin portaluri? Unde erau acele portaluri?
Swaruu: Nu au avut Warp la început, apoi au avut nave mici. Cele mari ale SSP aveau propulsie ionică și alte forme, dar aceasta este propulsia utilizată la viteze mici, de cel mult 60% din viteza luminii.
Portaluri sunt în multe locuri. Unele au ajuns o ruină (de aceea a fost invadat Irakul, pentru a pune mâna pe portaluri); dar sunt și portaluri moderne în zona S-4, 51, 28, 34, sub Pentagon, ori sub Muntele Norad Cheyenne. Și chiar și în unele clădiri speciale. Sunt greu de găsit și de distrus. În special în DUMB, foarte adânc în subteran se găsesc asemenea portaluri.
Gosia: Ai spus că pot evada doar prin portaluri. Dar dacă pot „ocupa” corpul uman... pot pretinde că sunt băieții buni și pot merge oriunde în Univers în acest fel, nu?
Swaruu: Exact așa este.
Gosia: Și ce anume își doresc acești reptilieni să obțină? De ce nu se stabilizează doar în anumite locuri și țin mereu să se extindă în alte lumi.?
Swaruu: Pentru că răspândirea este în instinctul lor. Amintiți-vă: „Avem nevoie de spațiu pentru a respira.” declara Hitler în 1938 
Robert: Ok. Am spus că Venus nu a avut sateliți sau benzi Van Allen. Îmi imaginez că, la fel ca toate celelalte planete, are formă toroidală, cu cele două cavități, nord și sud.
Swaruu: Toate planetele au această formă, pentru că așa s-au format. Sunt precum celulele, toroidiale și două cavități nord-sud, viață în interior etc. Ca orice altă planetă.

Discuție cu Anéeka:
Gosia: Anéeka, soldații care au ajuns pe Venus, știau unde se duc, unde se află și cu ce scop? Pentru cei reveniți de pe Venus, nu a existat niciun impediment, niciun pericol de readaptare sau comportamental?
Anéeka: Nu se poate ști cu siguranță; și eu m-am întrebat același lucru. Majoritatea mediului venusian arată precum cel din Vietnam, în ceea ce privește clima și vegetația. Este foarte posibil ca majoritatea celor ajunși pe Venus să fi crezut că tot timpul au fost și au luptat în Vietnam. Este, de asemenea, posibil ca populația indigenă să nu vi intrat în contact direct cu ei. Sunt doar speculații. Dificultatea acestei supoziții constă în faptul că venusienii au aspect mai asemănător cu oamenii pământeni din emisfera de nord (alfratano-latino) nu prea seamănă cu orientali, precum vietnamezii.

(va continua)

 https://swaruu.org/transcripts/mercury-venus-and-vietnam-war-what-s-on-venus-direct-extraterrestrial-information

 

4 comentarii:

  1. Insiderii PSS, (Emery Smith, Jason Rice, Corey Goode,) au vorbit in dezvaluirile lor despre acest razboi cu venusienii ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi este greu să cred că Federația Galactică a stat cu mâinile în sân și a privit la distrugerea unei rase prin genocid, la uciderea a 60 milioane de oameni .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Federația Galactică (care și-a atribuit și supra-numele de a Luminii) este compusă nu numai din civilizații benefice ci și din unele ușor regresive; pe total poate fi numită, încă, progresistă. Numai că și această „corporație” are interese de dominație și control.În plus, se pare că civilizațiile IA (inteligențe artificiale) vin puternic din urmă și reușesc să preia treptat controlul. Deocamdată, aceste civilizații, vor să dea impresia că acceptă să fie subordonatele F.G. dar intenția lor este să dețină controlul. Și la noi, pe Pământ, începe să fie din ce în ce mai resimțită influența IA, căci tentația este mare. Din acest motiv, perspectiva pentru civilizația umană este sumbră. Cum va fi lumea când iubirea, empatia, compasiunea (însușiri care lipsesc civilizațiilor IA) vor dispărea? Și când te gândești că toate aceste racile n-ar fi fost posibile dacă n-ar fi existat „caracatița” religiilor ! C.M.

      Ștergere
  3. Din sursele pe care le-am citit eu, am înțeles că lucrurile stau altfel, ...referitor la Federația Galactică, sunt 2 aspecte diferite Federația Galactica formată din civilizații pozitive care se conduc după legile divine, aceste civilizații sunt formate, la rândul lor din entități (suflete) care experimentează viața în corpuri. Această federație a avut probleme, neînțelegeri interne, între civilizații de-a lungul timpului asupra modului de coordonare si supraveghere a experimentului Terra. Al doilea aspect este Federația Galactică a Luminii constituită la nivele dimensionale superioare din entități noncorporale, care sunt aliniate la Dumnezeu/Sursa. Această ”Federație” este in legătură cu Dumnezeu/Sursa si cu planurile lui asupra eliminării întunericului
    din galaxie. Aceasta influențează la nivel superior (mental) desfășurarea evenimentelor și hotărârile luate de civilizațiile luminii ce acționează la nivele dimensionale inferioare (în corpuri).
    Vom vedea dacă taygetanii au dreptate, adevărul va ieși la iveală.

    RăspundețiȘtergere