Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 martie 2023

Y 417 - Mercur, Venus și Războiul din Vietnam - Ce este pe Venus? Informații extraterestre directe (I)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 26 iulie 2021
Traducere Const. Mihăilescu

(prima parte)

Swaruu: Câteva puncte de luat în considerare:

-) Nu voi da detalii prea amănunțite asupra locuitorilor planetelor Jupiter/ Saturn / Uranus / Neptun, pentru că nu este încă momentul. Până atunci trebuie să știți că sistemul vostru solar, numit S-13, nu cuprinde doar 9 planete, așa cum vi se spune, ci 13. De aceia i s-a atribuit acest număr. De altfel, pământenii au mari lacune de cunoaștere în ceea ce privește sistemul solar de care aparțin.
-) Viața pe celelalte corpuri din galaxie și din univers este diferită destul de mult față de cea cunoscută de voi pe Pământ. Nu este viața doar așa cum o cunoașteți, sau așa cum v-ați fi așteptat. Pe de altă parte există civilizații, precum cele de pe Jupiter, care au cerut în mod explicit să nu fie făcute cunoscute pământenilor (Subiectul acesta este destul de delicat).
Robert: Ok, hai să avansăm pas cu pas prin ceea ce ni se poate oferi. De ce spui că acest sistem solar este mai mare și că are 13 planete?
Swaruu: Pentru că, într-adevăr, are mai mult de 9 planete, decât vă spun astro-fizicienii și guvernele voastre.(nota C.M.: de la Mercur la Pluto).
Robert: Și pe toate există viață
?
Swaruu: Da. Doar că pe unele viața se află într-un profund declin iar pe altele abia se formează. Altele au avut viață dar acum se află în proces de revenire la starea de energie potențială... așa cum e pe Mercur sau Pluto ori pe 3 din cele 4 care sunt necunoscute (sau nerecunoscute) pe Pământ.
Pe alte planete, viața este în plină dezvoltare și splendoare, precum: Venus, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun. Iar pe altele există și se dezvoltă o viață complexă, într-un proces dinamict de acceptare de noi nuclee de viață din alte locuri ale universurilor, așa cum este situația pe sateliții Europa și Titan. În ceea ce privește planeta Jupiter, aceasta poate fi considerată mai mult un soare decât o planetă.

Pe hărțile stelare ale Federației, soarele acestui sistem este notat ca fiind Soare-13.
Robert: Bine. Să începem cu începutul. Imaginează-ți că intri în sistemul nostru solar prin Soare (S13).
Swaruu: Bine.
Robert: Prima planetă pe care o întâlnești este Mercur, nu?
Swaruu: Exact.

Mercur - planetă fierbinte, lipsită de viață, având doar conștiință primordială, care, în sine, este tot viață, viața planetei, luată ca entitate. Este foarte aproape de soare, energia de acolo e foarte mare, motiv pentru care nu este propice vieții organice, biologice, așa cum o cunoști tu.

Nu sunt multe de făcut acolo.

Nu există nici baze ale unor civilizații venite din exterior iar mediul este complet ostil vieții. Există acolo o radiație (nu căldură, ci radiații) prea mare, din cauza apropierii de Soare..

Totuși, pe Mercur există niște stații de releu, cu rol de markeri, ale unor civilizații care le-ar fi instalat acolo ca avanposturi de observare. Compară-le cu niște faruri . Acele stații de relee (translatoare; n.m.) pentru semnale muonice sunt singurele lucruri care pot fi întâlnite pe Mercur .
Robert: Zici „ca faruri”, scuză-mi ignoranța, dar cine a construit acele „faruri”? Și, Mercur are sateliți artificiali?
Swaruu: Au rolul farurilor folosite în transportul naval de la voi. Sunt precum cele montate pe proeminențe de stânci ca să avertizeze vasele maritime din timp de apropierea de uscat, ca să nu se izbească de maluri.

Planeta nu are sateliți artificiali, doar dispozitive plasate la sol. Există instalați acolo și senzori pentru cercetări științifice, ai diferitelor rase, inclusiv Taygeta, cu rolul de a măsura nivelul radiațiilor, distribuția lor, precum și pentru avertizarea  echipajelor navelor aflate în trecere asupra existența în zonă a altor nave spațiale.
Gosia: Dar cine a instalat acolo acele echipamente de observare și măsurare?
Swaruu: Mai multe rase, inclusiv noi.
Robert: Bine, Swaruu. Să mergem la următoarea planetă. Dacă îmi amintesc bine, este Venus. Cum este Venus?
Swaruu: Ok. Ca și Marte, Venus este o planetă cu o bogată istorie (poveste). Ceea ce oamenii văd de pe Pământ cu instrumente este doar o parte filtrată a unui spectru energetic mai larg. Ei văd doar o foarte mică parte din ceea ce există acolo.

Pământenii consideră planeta Venus ca având un mediu acid, cu nori de metan și temperaturi oribil de ridicate. Ceea ce văd ei este doar partea, să spunem, „3D” sau mai jos a lui Venus, nu toată. Vă reamintesc că mai tot ceea ce se află în afara Pământului este în 5D, așa cum am spus și cu alte ocazii.

Observațiile pământenilor se opresc la partea 3D a planetei, sau mai de jos (1,2), dar nu văd celelalte componente dimensionale (4D, 5D) ale lui Venus.
Venus nu este, nici pe departe, o planetă infernală, ci un adevărat paradis tropical, comparabil cu cel de pe Temmer, în cea mai mare parte formată din mări în care sunt presărate insule mari. Este plină de viață; în special de viață marină.

Clima sa este temperată spre caldă, cu o temperatură medie de aproximativ 30°C. Planeta e plină de palmieri și alte soiuri de copaci.

Venus este cea mai prietenoasă și favorabilă planetă pentru tipul de viață cunoscut în întregul sistem solar și oferă condiții de viață mult mai bune decât Pământul. Pământul este ca Erra, care, în mare parte, este împădurită, așa cum era Terra înainte de potop. După potop, volumul de apă de pe planeta voastră a crescut semnificativ.
Cine o locuiește? Venusieni, care au aspect aproape uman.

Tranzitul între Pământ și Venus avea loc prin bazele din Antartica, cu nave spațiale care făceau naveta Pământ-Venus, și invers, pe itinerarii fixe. Asta până la instituirea blocadei de către Federație. De atunci, circulația are loc între cele două planete prin portaluri.

Populația Venusului se confruntă cam cu aceleași probleme precum cea de pe Pământ, cu diferența că acolo s-a instaurat deja „Noua Ordine Mondială. Au o economie monetară, similară celei de la voi.
„Nativii de pe Venus”, dacă mai există așa ceva, au dispărut sau au fost încorporați în populația „normală” cu aproximativ 50 până la 80 de ani în urmă. Federația menține blocat spațiului spre Venus, din aceleași motive ca pe Pământ, planeta fiind considerată o „anexă” a Pământului..
Baza principală a Federației, care orbitează Venus este nava biosferică Varena, soră geamănă cu Viera, care orbitează Pământul. Există și nave mai mici în jurul lui Venus, precum și nave biosferice, dar care nu depășesc lungimea de 811 km lungime și 300 km lățime. Au formă de pană sau de triunghiuri (nu sunt sferice, precum navele biosferice mai mari).
[Navele mici, triunghiulare, care zboară în jurul Pământului și care sunt des văzute survolând cerul planetei voastre, sunt ale pământenilor și fac parte din familia TR (TR-3A, TR-3B, TR-4 etc). De fapt nenumărate rase folosesc pentru navele lor forma triunghiulară, de navă. (Ca o remarcă: navele triunghiulare, care au lumini roșii în vărul unghiurilor, sunt ale pământenilor).

Robert: Concentrația de oxigen în atmosfera planetei Venus este precum cea a Pământului?
Swaruu: Procentul de oxigen în atmosfera lui Venus este mai mare decât pe Pământ, ceea ce face ca Venus să fie cea mai potrivită planetă pentru viața umană.
Robert: Bine, dar Venus trebuie să fie în 5D, dat fiind faptul că ea nu este restricționată de centuri Matrix 3D, așa cu e Pământul? Nici pe Mercur nu există benzi Van Allen, nu?
Swaruu: Da, sunt planete în 5D.
Robert: Deoarece oamenii de pe Venus, au o deschidere și cunoaștere mai mare a conștiinței și comunică telepatic, cum se descurcă pământenii (Cabala pământeană) veniți acolo în excursie?
Swaruu: Nu au probleme de adaptare; de altfel „elita” (cabaleză; n.m.) de pe Pământ merge frecvent acolo pentru a reîntineri, ca la stațiune.
Robert: Își reactivează ADN ?
Swaruu: Da, firesc. În mare parte, acesta este motivul pentru care Rothschild și alte „mumii” precum G. Sorrows sunt atât de longevivi; își prelungesc viața, pentru că merg acolo la „refacere”.
Gosia: Cum de mai revin pe Pământ după ce văd cum se poate trăi într-o dimensiune 5D?
Swaruu: Nu prea mai revin dar cei câțiva care sunt multimiliardari pe Pământ, revin dintr-un sentiment de mare aroganță și dorință de a domina în continuare lumea, de a fi mereu la „butoane”. Dacă e cazul, își iau tălpășița și se retrag pe Venus, unde nu-i mai ajunge nimeni. Mulți se ascund acolo. Mă refer la toată acea „elită” care dispare, despre care se spune că a părăsit California... toată acea „elită” care călătorește în mod misterios și parcă nemotivat în Antarctica. Acum știi ce fac și unde merg!
Robert: Ce s-a întâmplat cu populația indigenă, nativii de pe Venus sunt cumva (nordicii) scandinavii de pe Pământ?
Swaruu: S-au amestecat cu populația normală, care nu este prea numeroasă.

Robert: Presupun că pe Venus nu există reptilieni dat fiind faptul că ei nu pot trăi în 5D !? Ce limba se vorbește acolo? Au vreo religie? Toată lumea e implantată cu cip?
Swaruu: Da, pe Venus există și regresivi, chiar dacă e 5D, dar nu au aceeași dinamică și același comportament precum cei de pe Pământ. Reptilienii care sunt acolo folosesc un corp uman (cum ar fi corpul lui Sorrows).
Ce limbă? Mai multe limbi, dar mai toate bazate pe cele care există pe Pământ, cel mai frecvent, un fel de dialecte ale limbii engleze.
Religia: La fel ca pe Pământ, doar că e inversată. (?)
Chipul (fizionomia): Nu au nevoie de chip precum am eu, care vă vorbesc, pot fi sub orice formă doresc, chiar și de bob de orez etc..Da, ei folosesc nano-cipuri avansate sau un praf inteligent (așa cum deja a început să se folosească și pe Pământ, deși voi habar n-aveți).
Gosia: Ok, mulțumesc. Un lucru nu-mi este clar. Înțeleg că acolo nu există extravenusieni stabilizați, fiind vorba de o planetă deja preluată de Cabală. Venusienii (băștinași) sunt importați acolo? Mai există și venusieni nativi pe planetă? Apoi, cum sunt venusienii autentici (nativi), cei fără influențe genetice exterioare?
Swaruu: Am omis intenționat aceste informații din motive pe care le veți înțelege treptat. Nu erai pregătită pentru a afla asta și m-ai fi crezut nebună. Oamenii aceia sunt destul de umani, asemănători cu cei de pe Pământ, căci au fost implantați acolo de pe Pământ.
Aici există o problemă legată de faptul că cei din Cabală ascund datele, nu le scot la lumină, sau cel puțin n-au făcut-o până cum.

Acest subiect este unul dintre cele mai secretizate și este legat de dispariția multor oameni de pe Pământ, în anii ’60.
Iată ceea ce s-a întâmplat atunci: Programul Spațial Secret sau SSP a fost folosit la sfârșitul anilor 1950 și începutul anilor 1960, în scopuri invazive împotriva populației venusiene. Proiectul, ținut top secret, se numea „Operațiunea Venus Haven” (refugiul de pe Venus). A reprezentat o operațiune de război a Pentagonului, declanșată în august 1959. Atunci, suprafața lui Venus a fost împărțită pe o hartă reprezentând teritorii cărora Cabala le-a dat denumiri. Proiectul acela s-a realizat până prin anul 1972-75, poate.
Războiul din Vietnam a fost parțial o acoperire, un pretext pentru acea operațiune secretă, un mod de a abate atenția lumii voastre dar și pentru justificarea miilor de oameni (soldați americani, vietnamezi sau civili din acea țară) dispăruți, de care nimeni n-a mai aflat nimic niciodată. De fapt, acel război nu se desfășura numai pe Pământ ci și pe Venus, unde Cabala declanșase o operațiune masivă de cucerire a planetei Venus. 

De aceea războiul din Vietnam trebuia să fie foarte lung, pentru că el trebuia să mascheze celălalt război, cel de pe Venus. Războiul din Vietnam a fost creat pentru a justifica enormele cheltuieli și pierderi de vieți omenești, într-un mod credibil pentru omenire. A fost o diversiune, o justificare, o scuză atât pentru fabuloasele cheltuieli cât și pentru personalul militar mobilizat, din care mulți au murit sau au dispărut fără urmă.
Să fie clar: războiul din Vietnam a fost și a înregistrat pagube materiale imense, s-au înregistrat morți și răniți, pe Pământ, dar, în principal, miza era războiul de cucerire a planetei Venus, creat și susținut de Cabala extraterestră care a folosit din plin serviciile Cabalei pământene, SSP, și combatanți militari umani..
Robert: Cum au reușit să-i cucerească pe venusieni?
Swaruu: Ca întotdeauna, Cabala a folosit arme pe care venusienii nu le aveau, căci nu erau atât de avansați, cum crede Adamski.
Robert: Suprafața lui Venus este comparabilă cu cea a Pământului, nu? I-au ucis pe venusieni?

Swaruu: Da, dar are o mai mare suprafață acoperită de ape. Da, majoritatea au fost uciși.
Gosia: Câți au murit ?
Swaruu: Aproximativ 60.000.000.
Robert: Era o civilizație holografică?
Swaruu: Da, dar foloseau o tehnologie depășită, erau vulnerabili unei invazii din exterior, precum cea care s-a produs..

(va urma)

https://swaruu.org/transcripts/mercury-venus-and-vietnam-war-what-s-on-venus-direct-extraterrestrial-information

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu