Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 februarie 2023

Y402 - EVACUAREA PLANETARĂ - informații de la extraterestra Yazhi Swaruu

Autor Robert de la Despejando Enigmas
Publicat 15 octombrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia: Yazhi, ai spus că extratereștrii extrag oameni de pe Pământ cu ajutorul unor fascicule de raze tractoare. Ai mai spus că în ultimii ani asemenea racolări au devenit tot mai dificile deoarece s-au introdus reguli foarte stricte în acest sens. Cine execută asemenea răpiri și cu ce scop, în ciuda regulilor introduse de Federație? Fac cumva operațiuni de recuperare de pe Pământ a unor semeni de-ai lor?
Yazhi: Nu este o contradicție. Navele extraterestre și-au intensificat acțiunile de recuperare a unor extratereștri sau semințe stelare (ființe care și-au luat un corp uman prin naștere sau nu pe planetă, și erau veniți să aibă unele experiențe ca pământeni sau să îndeplinească anumite sarcini, ca trimiși ai unor civilizații ET). Precipitarea în desfășurarea acestor acțiuni se datorează tocmai restricțiilor introduse de Federație prin aceste directive, încercându-se să se mai facă ceea ce se mai poate până la statuarea drastică a acestor reguli. E comparabil cu zicala de la voi precum că ”șobolanii își abandonează nava care se scufundă”.
Se introduc și vor fi aplicate tot mai ferm reguli privind relațiile cu Pământul și civilizația de pe el. O mai mare strictețe din toate punctele de vedere în relația cu planeta; mă refer la încarnare, călătorii, vizite, contacte. Mai mereu, introducerea unor asemenea reguli restrictive face ca inițial să se accelereze (grăbească) unele acțiuni, pentru a rezolva problemele măcar în perioada de la începutul aplicării restricțiilor.
În ciuda agitației generale, noi nu observăm că s-ar întâmpla ceva rău. Amenințarea cu iminente războaie se dovedește, cel puțin până acum, mai mult o manipulare. Ceea ce vi se spune în mass-media este departe de ceea ce se întâmplă de fapt.
Gosia: Dar dacă nu vezi nimic grav, de ce alte rase își retrag de pe Pământ „semințele” și fug ca șobolanii?
Robert: De ce este totul mai strict? Ce se întâmplă și noi nu cunoaștem, ce programe au unele rase legat de viitorul planetei noastre?
Yazhi: Pentru unii (unele rase ET) ceea ce se întâmplă este destul de grav, și în funcție de ceea ce urmăreau să obțină de pe Pământ și de la civilizația umană. .
Gosia: Apropo de extracții, în unele cercuri se vorbește despre programate evacuări masive de oameni, care vor fi duși pe o planetă din Pleiade etc. Există ceva adevăr în asta?
Yazhi: Ei se referă la „Marea Răpire” biblică și este în mare parte influențat de iezuiți. Dar există mult adevăr în asta și, într-un fel, aceasta chiar se întâmplă. Poate fi echivalat cu o ieșire masivă de suflete prin moarte naturală, indiferent de motiv.
Gosia: Dar în ce mod va avea loc această evacuare? Vor veni taygetani să preia „semințelor stelare”, căci și ei au pe Pământ ființe încarnate aici? Și unde vor fi duși?
Yazhi: Cu siguranță NU se va întâmpla așa cum susțin cei din New Age și iezuiții, precum că sufletele oamenilor care mor vor ajunge în ceruri etc. Totuși, acțiuni de răpire se produc.. Dar vor apărea ca evenimente obișnuite: la locul de muncă s-au produs și se vor mai produce accidente, multe mortale, pe șosele vor continua să aibă loc accidente, în spitale vor mai muri oameni etc. Cine va sta să facă o statistică, cine va înțelege care au fost cauzele adevărate ?? Cu toate acestea, eu nu văd că se întâmplă ca un fenomen în masă. Deși ar putea fi o creștere, nimeni nu se va alarma că ceea ce se întâmplă se datorează unor condiții noi la nivel extraterestru. Mereu au dispărut oameni în diverse locuri ale lumii, fără a li se mai da de urmă. Se va crede mereu și se vor găsi mereu cauze lumești ale dispariției lor.
Robert: Îmi imaginez că cei cu origini pe Taygeta, vor reveni pe planeta lor. Dar Yazhi, tu vorbeai că va avea loc o evacuare planetară?
Yazhi: Cel puțin parțial, da. Dar repet că nu văd că se va întâmpla la scară largă, pentru că ceea ce se întâmplă cu adevărat pe Pământ este mai degrabă un set de experiențe puternice pe care sufletele ar fi vrut sau nu să le aibă. Vor fi luați în primul rând cei care și-au încheiat experiențele și care își vor exprima dorința de a pleca. Asta fără să ținem cont de faptul că majoritatea oamenilor de pe Pământ fac parte din aceeași „Matrice” și sunt prinși în diverse programe.
La nivel cosmic nu se întâmplă nimic care să afecteze Pământul, tot ceea ce se face, vorbind despre un pericol, e dat ca „hrană” pentru media aservită și servește manipulării și îngrozirii oamenilor.
Repet și insist că ceea ce vezi acolo, cum funcționează societatea, lumea materială, biologia, istoria, totul este fals și este configurat pentru a oferi un set de experiențe. Realitatea nu este ceea ce vi se spune. Într-un mod foarte direct, controlorii care sunt Cabala + Federația, „se tem” într-o anumită măsură de trezirea reală în masă a omenirii și ei n-ar avea decât de pierdut. Ei fac totul ca sufletele să creadă că au nevoie de cineva din exterior pentru a le fi bine și a prospera.
Prin tehnologiile care s-au dat umanității s-a căutat în primul rând să nu se piardă controlul asupra oamenilor a căror percepție a realității este filtrată astfel încât manipularea, prin utilizarea tehnologiilor noi primite (internetul, telefonia mobilă etc) să fie deplină, împiedicându-i pe cei inteligenți să observe și să ajungă la alte concluzii decât cele permise de cei care vă controlează.
Însă nimic nu s-ar putea face fără acordul vostru: Matricea, Matrixul, îndrumarea ghizilor, fluxurile energetice de control trimise de pe Lună.
Robert: Mulțumiri. Să cadă cortina!.
Yazhi: De aceea am spus mai înainte că semințele trezite accelerează sosirea momentului resetării planetare.
Gosia: Legat de evacuarea planetară, cei care vor pleca vor fi, într-un fel sau altul, avertizați în prealabil? Cine vor fi cei care vor pleca (sau vor fi luați)? Doar semințele stelare de la voi, ajunse să aibe vieți pe Pământ? Pentru această acțiune există un loc, o planetă din Pleiade pregătită să-i primească ? Este necesară o explicație în legătură cu această evacuare.
Yazhi: Va depinde de situația planetară globală dar și de situația particulară a fiecărui grup de semințe sau chiar a fiecărui suflet. Ceea ce spun ei acum se vehiculează de peste un deceniu în cercurile ufologice acceptate. Nu este nicio noutate.
Accentuez că niciun loc anume, nicio planetă din univers nu este necesar a fi pregătită, căci acele suflete se întorc acasă, pe planeta de pe care au plecat cândva pentru a avea experiențe pe Pământ. Acolo unde vor reveni își vor regăsi familiile pe care le-au părăsit temporar.

Afirmația că o altă planetă îi va primi pe cei care pleacă este o manipulare și merge mână în mână intenția celor regresivi de a produce teamă și a determina sufletele să accepte „îndrumare”. Asta se îngemănează cu eforturile neobosite ale mass-media de a mediatiza conflictele, războaiele, foametea, și spectrul unui viitor cât mai sumbru. De ce? Pentru a se obține cât mai multă energie a fricii. Adevărul reconfortant este că prin moartea corpului fizic sau prin acțiuni de relocare, NIMENI NU SE PIERDE.

Ceea ce urmează este ceea ce doriți voi să fie căci este la latitudinea fiecăruia dintre voi să-și aleagă următoarele experiențe (vieți), (nota C.M.: cu condiția să vă păstrați conștiința).
Robert: Logic, da. Avem deja o planetă.
Gosia: Da, mulțumesc! Asta ne pune din nou în situația de a aștepta să fim salvați.
Yazhi: Ceea ce vă spun ei în mass-media controlată, prin canale de ufologie și spiritualitate, este minuțios calculat și controlat de Cabala însăși. Prin urmare, sursele de informare oficiale nu pot fi de încredere. Cu cât o sursă este mai cunoscută, cu atât ar trebui privită cu suspiciune. Asta deoarece asemenea surse au exersat îndelung deprinderea de a vă oferi convingător minciuni îmbrăcate în straie de adevăr.

Nu există nicio modalitate ca o singură persoană sau un grup de oameni să dețină întregul adevăr cu privire la Federație, OZN-uri și planul spiritual (cu atât mai puțin).

Insist în afirmația că totul este menit să modeleze percepția umană în direcția realizării agendelor elitelor Cabalei și Federației, care nu doresc ca oamenii să gândească. Nimeni din acest sector al universului, unde se află și Pământul, nu poate ști întregul adevăr, nici măcar cei din cadrul Federației.
Toate aceste procese se derulează pentru atingerea unui țel dar modalitățile de a ajunge acolo sunt greu de înțeles și cunoscut.

Da, este adevărat că unii oameni cunosc sau vor cunoaște mai mult decât alții, dar nivelul de cunoaștere depinde în primul rând de nivelul de conștiință și de hotărârea fiecăruia de a progresa, de asumarea responsabilității asupra a ceea ce credem că este bine pentru noi înșine. Trebuie să dispară teama de a ne urma convingerile pe motiv că suntem amenințați și aceasta deoarece nimeni nu este pierdut cu adevărat, chiar și în cazul în care își părăsește corpul fizic. Fiecare dintre noi va reveni ACASĂ.
Sufletul care nu vrea să se mai reîncarneze pe Pământ, o poate face și nimeni nu-l poate obliga să facă altfel. Totul este să știi că ai această putere, că ești inviolabil. Contează numai propria decizie.
Robert: Mulțumesc. Ce dreptate ai! Da. Ar fi necesar și suficient ca toți oamenii să ieșim în față și să ne impunem cu curaj dorințele.

Yazhi: Am discutat deja despre asta. Nu are rost să le oferim oamenilor o altă planetă dacă ei și-ar prelua planeta (Pământul), rezolvându-și problemele care de-a lungul timpurilor s-au acumulat. Dacă se hotărăsc, oamenii pot arăta că ei nu sunt victime și că problemele planetei lor pot fi rezolvate fără ghizi și „îndrumători” veniți din afară. Planeta voastră poate redeveni un paradis.
Robert: Tocmai din acest motiv. Este absurd să duci omenirea pe o altă planetă.
Gosia: Dar atunci pe cine ar urma să evacueze, căci semințele sunt și ele în corpuri umane?
Yazhi: Sunt versiuni ale Noii Ere Iezuite pe care mulți o repetă. „Site-urile de respect” activează din plin. Dar, trebuie avut grijă că, cu cât un site este mai acceptat social, cu atât va fi mai controlat de interese și agende de control a percepției.
Robert: Semințele directe ale ETS „Step Downs”, Gosia. Da.
Yazhi: Cei care nu mai doresc experiența vor alege să plece. Cei care și-au îndeplinit deja experiența de viață și operatorii „Step Down”, care și-au îndeplinit deja misiunea.
Gosia: Deci printre ei pot fi lyrieni. Semințele sunt umane. Yazhi a spus mai sus că DA există mult adevăr în chestia cu evacuarea. Deci, dacă nu ești sămânță stelară directă, ci o persoană cu origine lyriană, dar trecută prin multe vieți pământene, nu vei mai pleca? Cum funcţionează asta?
Yazhi: Depinde direct de acordurile prenatale sau pre-inserție, în orice fel.
Ordinea poate fi diferită dar nimeni nu va fi părăsit, abandonat. Și nimeni nu se va pierde.
Robert: Toleka ar putea extrage și primi oameni, dacă ar fi necesar?
Yazhi: Înțeleg că da, deși în ultimii 2 ani pe Toeka a ajuns doar o singură persoană.
Gosia: Dar când s-ar putea întâmpla asta? Există vreun program de strămutare? Am înțeles că niciun suflet nu se va pierde. Nimic din ceea ce a provenit din Sursă nu poate fi pierdut.
Yazhi: Nu există un moment, veți putea vedea asta pe măsură ce înaintați în timp.
Gosia: Și încă ceva Yazhi, ce se mai întâmplă în lume observat de la nivel exo-politic, sau în general? Vezi ceva? Ce noutăți ar fi pentru noi ? Mulți oameni întreabă despre asta. Dorim să știm ce se mai întâmplă cu adevărat în lumea noastră. Spune-ne ce se întâmplă în spatele cortinei.
Yazhi: Văd că la nivel global nu se întâmplă nimic mai grav pe cât se vede. Însă, da,vor fi vremuri mai dificile, mai ales din punct de vedere economic; asta este de netăgăduit. Multe familii suferă deja foarte mult din cauza lipsei resurselor pe care le aveau înainte. Dar, la nivel planetar, văd că se face mai mult zgomot decât este cazul..
Un exemplu: presupusa rachetă pe care Coreea de Nord ar fi lansat-o spre apele teritoriale ale Japoniei, în urmă cu câteva zile. Aceea a fost, de fapt, o navă spațială non-umană, una dintre multele care sunt observate în atmosfera planetei.
Cu toate acestea, Cabala a folosit și folosește acele observări pentru a provoca mai multă frică și aranjează totul pentru a-și consolida agendele. Coreea de Nord are rachete, dar sunt o glumă ,în comparație cu ceea ce au alte națiuni. Dar acel eveniment nu a fost ceea ce s-a afirmat dar s-a marșat pe el pentru a provoca neliniște și teamă în lume. N-a fost decât observarea unei nave extraterestre care executa o misiune de rutină.
Știi, ionizarea atmosferică provocată de supraîncălzirea prin frecare, mai ales când e vorba de motoare magnetice, dă o luminozitate puternică uneori, mai ales când există umiditate în atmosferă. În asemenea situații apare o stare plasmatică ceea ce face ca nava să strălucească puternic. .
Robert: "Aceasta a fost de fapt o navă spațială non-umană." Wow. Și Misiunea Artemis care trebuia să meargă pe Lună și nu se mai știe nimic despre ea?
Sau elicopterul NASA care ar urma să zboare pe Marte.
Yazhi: Povești, de adormit copiii.. Tot ceea ce ajunge la public despre misiunile spațiale este ficțiune. Este doar pentru a menține iluzia că există programe spațiale precum NASA și Apollo. E ca elicopterul de pe Marte. În atmosferă planetei pe care ei înșiși spun că o are, și echivalentă cu atmosfera care există la altitudinea de 90 de km înălțime de Pământ, nici-un vehicul cu , jet, palete sau elice nu s-ar putea ridica.
Ironia este că, de fapt, Marte are o atmosferă mult mai densă și mai respirabilă, care ar permite utilizarea elicopterelor și a dronelor cu elice fără nicio problemă. Cu toate acestea, punctul meu de vedere este că cei de la NASA se contrazic, pentru că fizica pe care ei se bazează este greșită.
Dacă pe Pământ ar ajunge niște imagini luate cu drone pe Marte, lumea ar vedea că imaginea unor lucruri care nu se potrivesc deloc cu ceea ce spun și susțin observatorii pământeni. Mă refer inclusiv la plante și animale.
Gosia: Dar despre pietrele din Georgia, ce s-a întâmplat acolo? Cine le-a doborât, știi?

Yazhi: Pietrele acelea începuseră să facă un deserviciu Cabalei, dat fiind nivelul de trezire al societății umane, ele sugerau că există „elite” care doreau să-i controleze și să reducă numărul oamenilor.
Așa că au găsit că nu ar fi o idee bună să fie lăsate acolo și prin înscenarea unui act de vandalism al unui nebun, au lichidat acel obiectiv. Acel vestigiu nu mai există dar memoria și datele rămân, însă teoreticienii conspirației nu-l mai au drept referință tangibilă. Pe lângă întrebarea „cine le-a îndepărtat ?”, s-a indus ideea că semificația acelor pietre „nu se mai aplică”, deci ar trebui ignorată. Cei care au ordonat să fie îndepărtate acele stânci au fost aceiași care le-au ridicat: Illuminati, Cabala însăși.
Gosia: Spuneau că ar fi fost acțiunea Pălăriilor Albe, simbolizând triumful asupra Cabalei sau așa ceva.
Robert: Pălăriile Albe sunt la fel. Mai multă dualitate și același gunoi.
Gosia: Cu toate acestea, lupta între cele două aripi există.
Yazhi: Pălăriile Albe făceau un deserviciu omenirii, înlăturându-le, pentru că distrug cele câteva dovezi tangibile că Cabala există și care sunt agendele ei. Îndepărtarea pietrelor a sfârșit prin a favoriza Cabala.
În plus, toate aceste grupuri masonice Illuminati funcționează foarte mult în dualitate, în „echilibrul Karmelor”, Pălăriile Albe sau Pălăriile Negre sunt la fel, uneori chiar sunt aceiași indivizi.
Gosia: Da, e adevărat! Asta distruge testul.
Yazhi: Singura luptă adevărată este să nu joci „jocul” războiului. . „Fără soldați n-ar exista războaie”. Minerva Maria Swaruu 11.
Nu este necesar să luați parte la luptă luptă, la modul real. Atâta timp cât pentru tine lupta este internă și duce la perfecționare, deja afectezi pozitiv Matricea din afara ta. Lucrând asupra ta, modifici și realitatea celorlalți.
Gosia: Ceea ce facem noi, echipa, este echivalent cu a lua partea cuiva. Mă lupt cu informațiile prezentate de Cabală ceea ce înseamnă că sunt împotriva Cabalei, deși în interior simt doar că dau dor dau informații, nu mai mult.
Yazhi: Atâta timp cât nu ești Sursa Originală în sine, vor exista întotdeauna „amprenta” personală a fiecăruia.
Gosia: Da. Întotdeauna va exista ceva prin care alegi să te definești. Eu numesc asta atitudine partizană..
Yazhi: Totuși, nu trebuie să mergi la războaie, oricare ar fi acestea.
Robert: Îmi imaginez că este ca Ego-ul. Atâta timp cât ai Ego, există părți.
Yazhi: Din câte văd eu, dacă nu am fi noi 3, despre ceea ce spunem, toată lumea ar crede că avem ceva cu colportorii de minciuni. Da, avem, deoarece mint cu nerușinare și țin lumea pe loc.De fapt, noi nu spunem nu-i ascultați, dar nu vă pierdeți discernământul. 
Unii din mass-media pretind că sunt împotriva împotriva presei oficiale dar o fac doar ca să vă deturneze atenția și ca să credeți în viitor în ceea ce vă spun ei. Trebuie mare atenție pe cine credeți. Doar pentru că mulți oameni cred același lucru nu înseamnă că este adevărat.
Poate fi vorba de un agent de control al percepției, deoarece așa funcționează Matrix-ul în sine; ceea ce își doresc cel mai mult este să controleze partea spirituală și informațiile despre OZN-uri și extratereștri.
Nu cer să mă credeți pe mine, credeți însă în dovezile pe care voi înșivă le puteți discerne. Sufletul și inima voastră știu să facă deosebirea.În general, spun adevărul și cunosc realitatea tocmai persoanele retrase, singuratice, care nu stau pe programele de știri care vă îndoctrinează. Omul singuratic este mai greu de manipulat.
Folosiți-vă mintea, asta e tot ce vă cer tuturor. Nu credeți totul și nu credeți în cei care se pliază de formă pe dorințele voastre pentru a vă căpăta încrederea. Am mai spus că uneori se spun adevăruri chiar și în cadrul unor mari corporații, precum CNN sau BBC, dar orice trebuie acceptat după o minuțioasă cercetare de la care, inima și sufletul nu trebuie să lipsească.

https://swaruu.org/transcripts/evacuacion-planetaria-por-extraterrestres-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu