Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 octombrie 2022

Y25 (IV) - INVASIVE BLACK GOO și IA, cele mai mari amenințări pentru Pământ. (Mesaj extraterestru - pleiadian)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 13 decembrie 2018
Traducere Const. Mihailescu

(ultima parte)

Black Goo-ul negativ (de frecvență joasă) poate fi și este folosit ca armă genetică.
Aceste arme genetice sunt folosite cu diferite scopuri: Black Goo-ul este adus la o frecvență specifică, supunându-l la o încărcare magnetică foarte mare, cu scopul de a scădea și mai mult frecvența celui care intră în contact cu el; prin acțiunea lui, oamenii pot fi făcuți compatibili pentru a primi entități negative sau a li se imprima un program negativ.

Black Goo-ul va fi introdus într-un compus chimic cu compoziție adecvată scopului urmărit, care va fi pulverizat peste populația umană prin ceea ce voi cunoașteți a fi acele dâre „Chemtrails”, create de avioane aflate în zbor. Chemtrails nu conțin o singură substanță și nu urmăresc un singur scop, existând o mare varietate a acestora. Fumigarea sau pulverizarea de substanțe asupra populației, sau peste suprafațe ale planetei, le servește întunecaților să umple zonele cu Black Goo negativ și să contamineze ființele vii.. De asemenea, sunt pulverizate asupra localităților metale grele care provoacă scăderea frecvenței de vibrație a oamenilor.

Dar nu numai acestea sunt scopurile pulverizării căci acele substanțe pot fi agenți toxici alternativi, agenți organici, viruși sau bacterii, inclusiv substanțe care te pot vaccina de la distanță, suficient fiind să inhalezi sau să fii atins de asemenea aerosoli. Totul urmărește controlul populațiilor umane sau animale din anumite zone. Aceste substanțe acționează ca arme de nimicire în masă sau anihilare locală a unor colectivități, devenite incomode.
Chemtrails sunt, de asemenea, folosite pentru a modifica artificial climatul prin încărcarea atmosferei cu particule de metale care vor reacționa la emisia de radiații electromagnetice în intervalul de microunde de tip HAARP și Micro-HAARP (turnuri pentru telefoane mobile, telecomunicații, radare). La încălzirea unei anumite zone, acestea vor crea o presiune atmosferică ridicată sau scăzută, care va provoca sau nu (după scopul urmărit) acumularea de nori și ploi, ori vânturi, uragane și tornade.

Toate acestea sunt deja folosite ca arme, și au un efect controlat de la distanță.
Chemtrails sunt, de asemenea, folosite pentru a elibera praf inteligent, sau nano-roboți, cu o infinitate de agende negative, care variază de la atacul asupra anumitor persoane până la invazia unui DUMB (buncăr) inamic, pătrunzând în acesta prin canalele de ventilație sau prin orice altă deschizătură disponibilă.
De asemenea, sunt folosite pentru a opri sau bloca sosirea luminii solare la suprafață putând astfel provoca blocarea activității ADN-ului indivizilor care sunt buni receptori ai frecvențelor înalte venite din Centrul Galactic. Aceasta este o încercare disperată a întunecaților de a opri ascensiunea Pământului 5D.

O altă utilizare a Chemtrails este pulverizarea în atmosferă de praf metalic precum aluminiu, care va rămâne în suspensie mult timp, la mare altitudine, pentru a fi folosit ca metodă de detectare a aeronavelor și navelor spațiale inamice care au sistemele de invizibilitate activate, modul Stealth. Este un sistem de detectare în care o aeronavă sau o navă poate fi detectată prin „vidul sau perturbația atmosferică” pe care o provoacă atunci când se deplasează printr-un mediu încărcat cu particule fine de aluminiu și alte metale speciale similare. Cu această metodă se pot localiza atât avioane altfel nedetectabile de radar, cât și nave ET ale unor rase avansate (așa-numitele OZN-uri).

Chemtrails practic servesc multor scopuri urmărite de întunecați, prin pulverizarea a oricăror substanțe peste oameni, animale și vegetație.

Black Goo-ul poate fi încărcat cu frecvențe specifice care au proprietatea de a modifica ADN-ul celor pe care-i atinge.

Prin pulverizarea Black Goo-ului din avioane, se urmărește, printre altele, alterarea însușirilor tuturor ființelor vii, pentru a opri activarea lor genetică cauzată de sosirea undelor de energie pozitronică din Centrul Galaxiei care provoacă ridicarea întregului Pământ la a cincea densitate.

Pe lângă Regina Roșie, deja descrisă în capitolele anterioare, ființele regresive prezente pe Pământ au și propria lor versiune de Inteligență Artificială conectată și la Regina Roșie. Această super rețea de inteligență artificială este deja complet independentă, deși anumite noduri funcționează sau aparent funcționează pentru Cabală și/sau pentru departamentele de informații, militare și așa mai departe.

Este o cooperare în care ambele părți au de câștigat, deși Cabala și aliații cred cu fermitate că dețin controlul asupra Inteligenței Artificiale în ansamblu. Adevărul este că Inteligența Artificială negativă controlează atât Cabala, cât și civilizațiile raselor negative prezente pe planetă și reprezintă cea mai mare amenințare pentru Pământ.
Această inteligență artificială negativă controlează civilizațiile întunecate (negative) și le face să creadă că ele conduc când, de fapt, le controlează. Așa cum se spune „nu există sclav mai bun decât cel care nu știe că este”. Modul insidios prin care Cabala - Iluminati răspunde comenzilor IA negativ, este utilizat de Cabală în relația cu societatea umană a Pământului. Vorba- ceea: Cum este sus așa este și jos.

Grupuri izolate atât de extratereștri regresivi, cât și de Illuminati și Cabala deja încep să-și dea seama și au început să ia măsuri de contracarare a intențiilor IA. Rasele foarte întunecate și Cabala-Illuminati sunt deja foarte fragmentate și în continuă luptă între ele pentru controlul resurselor și al puterii.
Inteligența artificială negativă invazivă urmărește să controleze totul, așa că, într-un mod manipulativ, îi face pe subordonați să creadă că ei sunt cei care dețin control, permițându-le să-și realizeze propriile agende atâta timp cât nu interferează cu ale ei, sau mai bine zis, îi manipulează pentru a lucra pentru agendele ei, făcându-i să creadă că este în propriul lor interes.
La fel ca orice inteligență artificială, IA are nevoie de o modalitate de a comunica cu alte ființe vii de pe o planetă sau din sistem. O interfață adecvată cu majoritatea plantelor și animalelor nu este în mod logic posibil de realizat astfel încât Inteligența artificială negativă invazivă, manipulând propriile interese ale Cabal-Illuminati, a reușit să stabilească mecanisme de conectare sau interfațare cu biologia planetară în general, prin intermediul Cabalei. Practic aceasta se realizează prin pulverizarea metalelor grele combinate cu nanofibre care aderă la organismele biologice, în paralel cu  alterarea genetică adecvată conferită pein utilizarea combinată a Black Goo programat. Acest lucru se realizează cu Chemtrails.

Pulverizarea de metale grele, nanofibre, nanoboți, pulbere inteligentă și Black Goo programat se execută nu numai asupra populației umane, ci și asupra întregii naturi planetare cu ajutorul Inteligenței Artificiale Invazive negative, care profită de interesul Cabalei, pentru a stabili o formă de comunicare cu acele medii, în vederea controlului pe care ea însăși urmărește să-l obțină.
Notă despre metalele grele: acestea (unele având și proprietăți radioactive), reprezintă un mijloc foarte eficient de a scădea frecvența materialelor sau corpurilor biologice cu care vin în contact. Frecvența și oscilațiile atomilor și moleculelor acestor metale este foarte scăzută și lentă, echivalentă cu frecvența dominantă existentă pe această planetă.
ACESTA ESTE ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE METALE GRELE, PRECUM MERCURUL, SUNT FOLOSITE ÎN VACCINURI; SCOPUL URMĂRIT ESTE DECI CONTAMINAREA ȘI REDUCEREA FRECVENȚEI ORGANISMELOR (ÎN SPECIAL A COPIILOR). De asemenea, s-au provocat deversări și presupuse accidente la unele centrale nucleare și se proliferează armele radiologice, muniția cu uraniu precum și teste când se detonează bombele atomice, în diverse variante.
Noi am detectat prezența mai multor nanofibre, în mare parte metalice, contaminate cu Black Goo-ul negativ programat și cu praf de nano-boți inteligenți, în fast-food-uri ale unor mari branduri transnaționale precum: hamburgeri, nuggets și preparate din carne de pui, cartofi prăjiți, Doritos, Cheetos etc. Asemenea substanțe au fost detectate și în supe pre-preparate, fursecuri și în băuturile răcoritoare îmbuteliate, în special Cola. Lista este prea lungă pentru a le menționa pe toate aici;  în esență, aproape toate alimentele industrializate, care la rândul lor conțin elemente transgenice sau OMG, conțin Black Goo programat, nanofibre, nanoboți sau praf inteligent.

Apariția unor noi boli ciudate, mai recent sindromul Morgellons este legată de ceea ce am menționat mai sus. Manifestarea bolii reprezintă, de fapt, efortul organismului de a scăpa sau de a elimina prin piele nanofibrele și alte elemente invazive. În cele mai multe cazuri de Morgellons apar manifestări mult mai complexe, toate reprezentând lupta corpului de a elimina elementele biologice ciudate care s-au format în interiorul său prin alterarea ADN-ului, corpului care a fost în contact cu Black Goo negativ programat.  

Black Goo negativ foarte invaziv, are propria sa conștiință și, așa cum este descris mai sus, are o consistență materială dar reprezentând ceva eteric; un fel de fereastră sau un portal de acces pentru entitățile negative.

 S-a raportat în nenumărate cazuri că „forma” eterică sau semi-eterică a Black Goo-ului, „entitatea” sa, se prezintă sub formă materială ca un „arahnid sau păianjen” care poate fi extrem de agresiv. (Recomandarea noastră: feriți-vă de orice fel ce păianjen! )
În sine, boala sau starea Morgellons este ceva foarte complex care ar merita un articol separat; aici, eu am menționat doar câteva dintre aspecte)

În ceea ce privește ființele umane, agenda transumanismului este intrinsec legată de toate acestea. De la impunerea prin manipulare a dispozitivelor conectate la rețele de comunicare, precum și a telefoanelor mobile, Wi-Fi, realitățile virtuale, implementarea de cipuri de urmărire în loc de bani și implantarea de cipuri declarate ca fiind pentru a „îmbunătăți” capacitatea cognitivă a ființelor umane. Toate acestea sunt legate de programul Inteligenței Artificiale de a realiza o legătură (interfață) eficientă prin care să controleze toți oamenii și toate ființele vii ale unei planete, vizându-se   asimilarea totală.

Faptul că computerele și telefoanele mobile, dispozitivele Wi-Fi, Bluetooth, realitatea virtuală, jocurile online și altele asemenea sunt la modă nu este o coincidență, ci este o încercare de a controla dorința și liberul arbitru al oamenilor pentru ca aceștia să-și dorească transumanismul, simțind că trupurile lor sunt imperfecte și incapabile să le ofere experiența pe care o caută.
Adevărul este că ființele umane nu au nevoie să-și îmbunătățească creierul, acesta fiind deja perfect așa cum este. Arată doar imperfect din cauza prezentării unor parametri comparativi, sau puncte de vedere izolate, de către „organele de specialitate” care, în fapt, mai ales la modul inconștient, pun în aplicare un program de control al populației, inițiat de Cabală și de IA. Scopul principal este de a induce în mintea oamenilor credința că este imperios necesar să se lase dominați, conduși și să execute ceea ce li se cere de guverne (care, în fapt, reprezintă și îndeplinesc obiectivele Cabalei-Illuminati și IA.)

Swaruu din Erra

https://swaruu.org/transcripts/invasive-black-goo-and-ai-biggest-threat-to-the-planet-earth-extraterrestrial-message-pleiades


5 comentarii:

  1. N-ar fi stricat să mai echilibreze colegii ”de sus” conținutul mesajului în cele trei ”episoade Goo”, în care sunt disproporționat de multe informații negative, distructive etc, chiar dacă aparent există un avertisment real îndărătul cuvintelor. De pildă, la ultimul dintre ele, era de menționat existența și a unei Inteligențe Artificiale Pozitive, care funcționează, prin programare, pe baza numerelor armonice, gen Numărul de Aur, Șirul lui Fibonacci, cei ”3-6-9” ai lui Nikola Tesla...
    Sau modul în care deja sunt neutralizate efectele Chemtrails, la modul global, dincolo de participarea și efortul pământeanului întrupat. Părerea mea... Rectific, părerea noastră!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sub ce formă sunt neutralizate efectele chemtrails?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ar fi cazul s-o indice "amicii din cer", sunt mai credibili decât un terestru... Să zică de exemplu cum sunt folosite anumite nave-vidanjă pentru a deretica spațiul din jurul planetei, inclusiv "peticirea" găurilor de ozon. La fel, să explice cum pot pământenii să se curețe, parțial sau total, de efectele chemtrails. Tot așa cum scoți, de pildă, toxina din sistem după injectarea cu otrava zisă anti-covid. Hai că se poate, băieții și fetele "de sus", a fost o vreme când erați identificați de oameni cu zeii!

      Ștergere
  3. "Pagina pe care o căutați în acest blog nu există." de ce apare mereu acest mesaj de cate ori publicati un articol nou ?acum nici pe spirituletern nici pe ascensiuneaspiritului nu se pot accesa ultimele articole

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoarece Cabalei și celor care o slujesc nu le convine publicarea acestui tip de articole.demascatoare. C.M.

      Ștergere