Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 octombrie 2022

Y25 (III) - INVASIVE BLACK GOO și IA, cele mai mari amenințări pentru Pământ. (Mesaj extraterestru - pleiadian)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 13 decembrie 2018
Traducere Const. Mihailescu

(continuare)

 

Un Black Goo invaziv de origine extraterestră.
Până acum am vorbit despre ce este Black Goo-ul și despre baza interacțiunii sale cu o planetă și cu ADN-ul ființelor care locuiesc acea planetă.. În primul rând, este o interacțiune necesară și armonioasă.

Dar planeta Pământ, în cel puțin două ocazii, a suferit invazia sau inserarea unor Black Goo-uri de origine extraterestră. Acest lucru a fost deja expus de omul de știință german Harald Kautz Vella care, în opinia mea, este liderul pe Pământ în această chestiune și pe care îl recomand atunci când caut informații suplimentare.

Kautz Vella afirmă că Black Goo-uri au fost detectate în trei locuri de pe Pământ: pe insula Thule, pe insula sudică Malvine - acestea două aflate în Oceanul Atlantic de Sud precum și în Golful Mexic. În primele două locuri, Black Goo-ul este de tip extraterestru invaziv, iar în Golfului Mexic există un mare depozit de Black Goo pozitiv de origine terestră. Deși acesta există pe toată planeta, în acest loc sunt depozite mai aproape de suprafață și, deci, mai accesibile.

Kautz Vella spune că Black Goo negativ sau invaziv a venit pe Pământ printr-o ploaie de meteoriți în urmă cu aproximativ 80 de mii de ani. Deși nu am motiv să fiu suspicioasă față de aceste date, eu nu le văd ca pe un singur eveniment, și consider că au fost mai multe evenimente de mai mică amploare când cantități Black Goo negativ au ajuns pe Pământ, de-a lungul istoriei planetei. În arhivele mele taygetane, este înregistrat un singur eveniment major de sosire masivă a Black Goo negativ, și asta s-a întâmplat exact cu 12.500 de ani în urmă, ca o consecință a distrugerii planetei Tiamat, din care s-a format centura de asteroizi.

Ca la orice ființă vie și complexă, prin moartea și distrugerea ei, planeta Tiamat a produs și emanat o energie negativă uriașă creată  de frică, panică, suferință și moartea a milioane de ființe și creaturi care locuiau acea planetă. Acea energie terifiantă s-a imprimat în cristalele energetice ale lui Black Goo-ului, precum și în formele geometrice scalare, magnetice semi-eterice, care servesc drept matriță pentru manifestarea noilor componente organice care vor forma ADN-ul. 

Black Goo-ul planetei, încărcat cu energii negative a fost deversat în spațiu, pe măsură ce Tiamat s-a dezintegrat și, în scurt timp, dinamica atracției planetare l-a adus pe Pământ, unde s-a răspândit pe tot globul pământesc. Totodată, imensele cantități de apă de pe Tiamat (nota C.M.: planeta avea peste 70% apă) au provocat ceea ce s-a numit Potopul Universal (nota C.M.: căci a afectat nu doar Pământul, în acest sistem solar).

Doresc să vă reamintesc că distrugerea lui Tiamat a fost rezultatul nefericit al marelui conflict care a existat la acea vreme între Forțele Federației și Forța Sauroidă (Reptiloidă) regresivă și aliații acesteia. Evenimentul a devastat și suprafața lui Marte.
Pe lângă locațiile pe care Kautz Vella le indică corect, eu am detectat și alte locuri de pe Pământ unde Black Goo negativ se găsește în cantități mari. Pot să vă numesc doar câteva dintre locuri (nu toate) pentru că, făcând acest lucru, aș indica, probabil, și locuri necunoscute de întunecați, și, prin aceasta, le-aș face un serviciu. Voi aminti totuși și unele locuri despre care Kautz Vella nu vorbește, întrucât, deși nu sunt de domeniul public, guvernele cunosc despre existența lor.

Așa dar, în plus de cele pomenite mai sus, numesc alte locuri care conțin Black Goo negativ: ​​estul Ucrainei, Crimeea, nordul Irakului, Siria, estul Iranului, sudul Yemenului (inclusiv apele teritoriale), o parte a Omanului, zona inferioară a Afganistanului, Irlanda de Nord, apele teritoriale din sudul Bahamas, apele teritoriale și coasta Venezuelei, apoi coasta și partea centrală a Alaskăi, mai multe insule din Atlanticul de Sud, inclusiv Maldivele, Thule, Georgia și Insulele Sandwich din sud, sudul Africii. Locuri cu concentrație mai mare de Black Goo negativ: Paraguay și Antarctica

Repet: am menționat doar locurile cu Black Goo negativ, deoarece Black Goo planetar terestru original (pe care eu îl consider pozitiv), se găsește pe tot globul, așa cum era de așteptat și cum am explicat mai devreme.)
Prezența militară a Cabalei în aceste zone este masivă, aproape toate acestea fiind zone de conflict, miza fiind controlul asupra zăcămintelor de Black Goo negativ, cauza unor războaie din acele regiuni; cum a fost cazul Războiului din Falkland (Maldive), în care „invazia” Argentinei era doar un pretext.

Un război are rareori o singură cauză, deoarece acestea sunt rezultatul unei situații complexe, cu interese multiple, dar în cazul Războiului Falkland (între Argentina și Anglia), Black Goo negativ a fost adevărata cauză.
În cazul Războiului din Falkland, a fost implicat și un al treilea grup, pe care mass-media (controlată de Cabală) nu l-a menționat niciodată. Motivul pentru care Anglia a reacționat atât de repede a fost că a existat un mic grup de andromedani din cadrul Federației care au încercat să izoleze și să extragă Black Goo-ul negativ, înainte de a cădea în mâinile Cabalei. Din păcate, această operațiune nu a avut succes. Acest fapt este cunoscut și menționat și de omul de știință Kautz Vella.
Marele interes pe care Cabala îl are pentru stăpânirea Black Goo-ului se datorează mai multor motive. Cunoașterea acestui material și a manipulării sale, datează cel puțin de pe timpul Germaniei naziste (în anii 30 și 40).

Black Goo invadator are frecvențe foarte diferite și mult mai mici decât frecvența Black Goo original a Pământului și este literalmente avid de conflicte. Ambele tipuri de Black Goo, produc în jurul lor un câmp magnetic de mare energie, în funcție de frecvența lor. Când cele două ajung în contact, Black Goo-ul pozitivul transferă o parte din frecvența sa către Black Goo-ul negativ, îmbunătățind astfel calitatea energiilor și a frecvenței rezultante. În general, Black Goo-ul negativ este izolat de un Black Goo-ul pozitiv, primul fiind în mare parte în apropierea suprafeței, în timp ce Planetary Black Goo-ul pozitiv se găsește, în general, la mare adâncime.
Acest fapt a împiedicat Pământul să poată asimila și media în mod natural frecvențele care ar fi anulat negativitatea tipului de Black Coo negativ, invadator.

Deoarece Black Goo-ul are proprietăți magnetice de înaltă energie, cu frecvențe strict controlate și foarte specifice, ca urmare a prezenței energiilor imprimate în cristalele sale fractale, el are capacitatea de a modifica frecvența sufletească a unui organism care este sau a fost în contact cu el pentru că, în sine, ele sunt frecvențe în acord cu viața. El este în concordanță nu numai cu frecvența adma (suflet) a unei ființe vii cu conștiință, ci și cu undele sale cerebrale, pe care le modifică conform principiului frecvenței dominante.
Deoarece frecvența Black Goo-ului negativ este foarte scăzută, din cauza originii sale, frecvența ființei care se află în apropierea acestuia va fi scăzută. Aceasta, cu excepția cazului în care ființa cu conștiință este guvernată mai mult de sentimente decât de logică cerebrală pură, adică dacă ființa (persoana) gândește mai ales cu inima, nu cu mintea. Dacă o persoană are frecvență înaltă, deci conștiință superioară și empatie ridicată, ea își va controla acțiunile prin voință proprie, fiind imună la influența Black Goo-ului negativ, chiar și în cazul contactului direct sau al contaminării cu acesta.

Puteți înțelege acum de ce Black Goo-ul alege anumiți oameni pentru a-i influența, în timp ce pe alții pur și simplu nu-i poate interfera. De remarcat că primul loc asupra căruia Black Goo-ul negativ va influența frecvența unei persoane va fi cel legat de fluxul undelor cerebrale ale acelei ființe.

Fiind foarte negativ, frecvența persoanei va fi foarte scăzută, creându-i sentimente autodistructive, de frică, furie și agresivitate. Dacă subiectul în cauză deține o anumită formă de putere, el va avea sentimente de izolare care se vor interpreta sau se vor reflecta într-o atitudine de megalomanie, agresivitate exaltată și lipsă totală de empatie. Acest lucru se datorează faptului că s-a îndepărtat mult de frecvența care-i asigura legătura cu Sursa originală.

Acest fapt explică de ce ofițerii Gestapo-ului german, al celui de-al Doilea Război Mondial, în special cei de rang înalt, precum și o mare parte din slujitorii Cabalei, indiferent de naționalitatea lor, erau/sunt total lipsiți de empatie și efectiv suferă de o megalomanie distructivă și bolnăvicioasă. Toți aceștia au fost în contact cu Black Goo-ul negativ, celor de rang înalt trasându-li-se sarcina de a colecta material încărcat cu negativitate, astfel fiind expuși la acea substanță; intenția controlorilor fiind de a elimina orice empatie și de a transforma acele ființe umane în mașini ucigașe.

Aceasta înseamnă și că Black Goo, atunci când scade frecvența individului, îl va face compatibil energetic cu arhonții (arhonii) demonici ai astralului inferior care vor parazita individul și, în multe cazuri, îi vor prelua corpul fizic. Este un factor favorizant pentru ființele negative când acestea pot lucra în planul fizic 3D.

Deoarece Black Goo-ul negativ este realizat în mare parte din metale grele și cristale fractale de înaltă energie și se mișcă cu frecvențe manipulabile, Inteligența Artificială posibilitatea de a se conecta de el, de la distanță, modificându-i proprietățile.

De asemenea, s-a constatat că Black Goo-ul, în general, este înzestrat cu propria sa conștiință sub forma unui fractal al mulțimii totale și poate comunica de la distanță cu alte bucăți izolate ale substanței. Acest lucru a fost dovedit prin măsurarea frecvențelor acestora; unul transmite, celălalt recepționează, și invers. Compatibilitate de frecvență.

Cabala negativă, guvernul din spatele guvernului „legal” cunoscut și reptilele invazive, precum și rasele aliate cu aceștia încearcă să folosească Black Goo-ul negativ în mai multe programe, de la crearea super-soldaților total lipsiți de empatie (unii „îmbunătățiți” genetic), până la formarea de hibrizi și noi specii, cu ADN-ul modificat.

Deoarece Black Goo-ul este compus în mare parte din cristale programabile cu frecvențe specifice și un model energetic definit și manipulabil, se poate programa substanța astfel încât să acționeze asupra unei anumite părți a ADN-ului, în vederea modificării acestuia (Vezi articolul „Biologia este generată de la niveluri superioare”).

Black Goo-ul conține exact frecvențele specifice într-un plan superior, semi-eteric, care vor fi folosite pentru a modifica și impune un model de ADN, pentru a face modificările căutate de inițiator.

Swaruu din Erra

https://swaruu.org/transcripts/invasive-black-goo-and-ai-biggest-threat-to-the-planet-earth-extraterrestrial-message-pleiades


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu