Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 octombrie 2022

Y 242 - Diverse subiecte cu Gosia - Informații de la extraterestrele Yazhi, Aneeka, Athena Swaruu.(I)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 06 ianuarie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

1. Despre JUCĂRII.
Gosia: Jucăriile pământenilor sunt diferite, sunt mai puțin creative decât jucăriile taygetanilor?
Yazhi: Total diferite. În Taygeta, mai ales, trebuie să ți le faci singur. De ce s-ar deranja cineva să producă în masă o jucărie dacă nu obține niciun profit din asta?!
Gosia: Nu pentru profit, pentru ca oamenii să se bucure. Din același motiv pentru care ar face orice pentru comunitate. Poate cuiva îi place să facă jucării, altuia, haine.
Yazhi: Atunci ceri cuiva să o facă pentru tine ca o favoare și, în orice caz, faci și tu altceva pentru acea persoană.
Gosia: Sunt oameni specializați în fabricarea jucăriilor?
Yazhi: Poate, dar este neobișnuit, nu am auzit niciodată de asemenea îndeletnicire.
Gosia: Dar oamenii sunt suficient de creativi pentru a-și face ei înșiși un anume bun? Schițele pentru crearea unui obiect le fac din capul lor sau au cataloage, sau așa ceva?
Yazhi: Computerele fac cea mai mare parte a muncii pentru ei, oricum; ei doar modifică, dacă e cazul, și imprimă.
Gosia: Dar de unde au ideea? Una e să-l ei din computer și alta să-l creezi cu capul tău.
Yazhi: Din viața reală, de la alt copil sau cercetând ceea ce se află în computere (cum ar fi web). Nu e chiar un catalog, dar, în general, aproape orice găsești pe calculator.. Pe Pământ, există multă motivație de a crea: pentru a concura cu ceilalți, pentru profit, pentru supraviețuire. În Taygeta, oamenii fac lucruri, cum ar fi jucării, doar ca pe ceva întâmplător, ocazional.

2. Problema schimbării polilor magnetici ai Pământului. Mașinile electrice.
Anéeka: Unii spun că există o problemă cu magnetismul  Pământului, pentru că s-ar putea schimba polii și de aceea animalele s-ar comporta uneori anormal, ca scăpate de sub control sau pot chiar muri, așa cum am auzit. Senzorii mei însă confirmă stabilitatea magnetică profundă a planetei voastre, perturbarea magnetică fiind superficială și, mai ales, artificial creată; senzorii indică un puternic amestec de câmpuri electromagnetice haotice pe toată suprafața planetară, cauzat de diversele aparaturi electromagnetice, de rețelele de transmisie și comunicații cu microunde. Asta derutează animalele și nu Pământul însuși, adică influența este creată artificial.
Problema cu schimbarea polilor planetei este indusă artificial de Cabală, pur și simplu pentru a distrage atenția de la ceea ce fac întunecații. Tot ei sunt aceia care pun grafen în orice, ca să ajungă în corpul vostru, pentru a crește reactivitatea ființelor biologice (în special a omului), grafenul fiind mijlocul prin care ei pot implementa și activa programe. Asta este concludent și foarte real, confirmat și probat de senzorii pe care noi îi folosim când cercetăm ceea ce se întâmplă în sistemul vostru planetar.

Un alt punct „cald” este despre 5G. Oamenii și cei care vor să vă țină în alertă (frică) sunt concentrați pe 5G ca și cum ar fi o gravă problemă.. Eu afirm că rețelele 5G sunt mai mult benefice decât distructive. Da, este adevărat că cele care folosesc frecvențe gama (Γ ) sunt deosebit de dăunătoare. În fapt, există o gamă foarte largă spectre (vinbrații) electromagnetice, toate dăunătoare, într-o măsură mai mică sau mai mare, și care învăluie Pământul ca un amalgam îngrozitor care interferează puternic cu biologicul de tot felul. Deci, mixtura câmpului electromagnetic al planetei are o influență negativă, nu doar 5G.
Robert: Îți scade vibrația? Îmi imaginez că îți scade frecvența pentru că te îmbolnăvește.
Anéeka: O mulțime de lucruri te pot îmbolnăvi. Acele frecvențe au similitudini cu frecvențele creierului. Asta înseamnă că ele interferează ușor cu sistemul nervos. Și tot ele provoacă o „ceață” densă care împiedică comunicarea telepatică și transmiterea informațiilor utile care vin în fluxul energiilor subtile, lăsând să treacă doar cele de ultra-înaltă frecvență.
Faptul e că nu modificările nucleului Pământului provoacă schimbările, este o certitudine. Nava noastră dispune de magnetometre foarte precise care măsoară totul în acest domeniu.. Datele mele sunt solide. Supa electromagnetică a creației umane este cea care provoacă probleme animalelor, oamenilor, biologicului, în general.
Robert: Tu știi de unde vin acele „radiații”?
Anéeka: De la radare, de la sisteme de telecomunicații, turnurile de transmisie-recepție, sateliți, sisteme militare, sisteme de control și de manipulare a vremii, de la posturile de radio, de la posturile TV, de la radiourile CB ale șoferilor de camion, de la walkie-talkie al băiețelului Pete, de la baby monitorul lui Gonzalo, de la fiecare telefon mobil din buzunarele a milioane de oameni, sisteme Wi-Fi, laptopuri, computere, ecrane TV, CRT, cuptoare cu microunde etc., etc.... Să mai continui? Există însă alte tehnologii care nu provoacă nimic din toate acestea, pe care elita care vă conduce le cunoaște (pentru că le-au fost transmise) dar refuză să le folosească.

3. Referitor la carbon.

Pentru a reduce bioxidul și oxidul de carbon, intenția este să se înlocuiască mașinile pe benzină și motorină cu cele electrice. Acest program este pe agenda întunecaților. Asta este doar o amăgire, o adormire a vigilenței, căci foarte puțini vor avea asemenea mașini, majoritatea populației nu va mai avea mijloace proprii de transport, căci cele electrice vor deveni prohibitive, ca preț, pentru majoritatea. Puținii care le vor avea vor putea fi controlați pentru că mașinile electrice nu au autonomie și e nevoie de timp pentru a reîncărca bateria, acest balast care mărește inutil greutatea mașinii..Motocicletele electrice sunt o soluție încă și mai proastă, pentru că vehiculul este mic, iar bateriile nu pot fi mari sau grele; deci, autonomia va fi încă și mai mică.
Poți fi impresionat de ceea motocicletele pot face pe pistă, dar asta durează doar cinci minute, după care bateria trebuie reîncărcată. O muncă și o soluție absurdă. Sunt aproape niște jucării care nu vă pot oferi independență, pot fi folosite pe distanțe scurte, în ferme, pe areale foarte restrânse.
Pot fi folosite poate cel mult în orașe, acolo unde există control facil și deplin. Promovarea transportului cu vehicule electrice va duce, până la urmă, la izolare, la regres și autodistrugerea societății umane.

Ca efect ecologic, per total, o mașină cu 8 cilindri e mai indicată decât una hibrid, pentru că provoacă mai puține daune mediului și mai puțină poluare, căci cu cât rețelele și domeniul de utilizare a electricității vor fi mai extinse, cu atât mai nocive vor fi efectele pentru societatea umană, pentru întregul vostru sistem planetar.

Ar trebui ca fiecare să știe cât de poluant este să se fabrice o baterie cu litiu, precum cele folosite la mașinile, motocicletele sau bicicletele electrice, cât de poluant este să produci KW-tul de energie electrică în instalațiile care ard cărbune sau energie atomică (cea mai distructivă).
Robert: Doar că oamenii nu văd asta, Anéeka. Li se spune că electricitatea nu poluează pentru că nu scoate gaze.
Anéeka: Oamenii sunt manipulați pentru că emisia de gaze și zgomotul unui vehicul cu 8 cilindri sunt evidente pentru ei, dar marea poluare care se produce la centralele nucleare sau cu ardere a cărbunelui nu o văd. Este o manipulare a percepției făptuită de cei interesați a vă manevra și distruge societatea.
Procesele de generare a energiei electrice sunt mijloace de spălare a banilor murdari. Chiar și energia eoliană, folosită pentru a genera curent electric, nu este economică iar produsul este de slabă calitate și nesigur; în plus acele elice gigantice se dovedesc a fi capcane pentru păsări .
În ceea ce privește folosirea energiei solare pentru obținerea energiei electrice, metoda este încă și mai puțin eficientă căci fabricarea panourilor solare este foarte poluantă iar beneficitatea este mult prea mică.
Dacă însă ați folosi tehnologia captării și utilizării energiei libere (energia de punct zero) situația ar fi extrem de favorabilă, nu ar exista costuri și nici poluare.Numai că întunecații și afaceriștii (uneltele lor) nu au nici-un interes să-și piardă monopolul asupra energeticii planetare.

4. Spațiul și temperatura mediului.
Gosia: Se spune că în zona în care se află amplasați sateliții ar fi temperaturi de 1.500-2.000
°C, insuportabile pentru aceștia.. Ce zici despre asta?
Anéeka: Ei încurcă lucrurile. Spațiul nu are temperatură, obiectele din spațiu însă au.
Valoarea de -273,15°C, zero absolut, este atunci când toată mișcarea moleculară se oprește complet. Dar dacă un obiect se află undeva în spațiu, el va avea temperatura în funcție de ceea ce face și unde se află acel obiect. Adică, în spațiu, un satelit primește radiație solară, iar de la Pământ, una electromagnetică, dar și de la propriile sisteme electrice, interne. Prin însuși faptul că este în spațiu, considerat vid din punctul de vedere al cuiva aflat în dimensiuni joase, 3D-5D, se va crede o amplasare în vid, unde nu există transfer de căldură. În realitate, un obiect aflat în spațiu, o navă spațială, de ex., nu-și va putea radia temperatura, deci nu se va putea răci.
Gosia: Dar din punctul tău de vedere este și vid, unde nu poate avea loc transfer de temperatură?
Anéeka: Din punctul meu de vedere (ca ființă din 5D), este încă vid, dar știu că este un fluid într-o formă utilă, adică se poate obține energie de punct zero. Deci, spațul nu este rece; este doar inert. Iar temperatura obiectelor depinde de procesele externe sau interne ale acestora, care le fac să acumuleze căldură.
Gosia: Spațiul nemărginit înseamnă implicit energie de punct zero?
Anéeka: Nu tocmai. În 5D știm să folosim caracteristicile „înalte” ale fluxului de eter spațiu-apă, fluid cu frecvență înaltă, pentru a produce energie de punct zero.
Este adevărat că la o anumită înălțime deasupra Pământului, sateliții și navele spațiale acumulează multă căldură. Dar nu spațiul este fierbinte, ci sateliții și navele spațiale. Pentru că primesc radiații solare și radiații de la Pământ care, împreună cu procesele electrice ale propriilor sisteme, pot cumula o temperatură considerabilă.
Obiectul respectiv (navă spațială sau satelit) nu va pierde căldură, așa cum se întâmplă cu un automobil aflat în mișcare, unde lucrează aerul, ventilatorul și fluidul de răcire, care-i preiau surplusul de căldură. Singura modalitate de a răci o navă, sau orice altceva, aflat în spațiu, este să convertești acea energie termică în energie electrică, pentru consum. Acestea însă sunt sisteme foarte avansate.

Deci, pentru o navă, problema este excesul de căldură nu frigul, lipsa ei. 

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/minitopics-with-gosia-extraterrestrial-information-yazhi-aneeka-athena-swaruu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu