Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 octombrie 2022

Y25 (II) - INVASIVE BLACK GOO și IA, cele mai mari amenințări pentru Pământ. (Mesaj extraterestru - pleiadian)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 13 decembrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu

(continuare)


Dacă procesul continuă și mai mult, hidrocarbura nou creată se va concentra și, prin efectele transmutației scalare, vor începe să se formeze cristale de petrol, în centrul lor geometric formându-se antimaterie, făcând loc acum Black Goo-ului.
Acest proces are și alte aspecte energetico-scalare trans-dimensionale care implică conștiința și care afectează procesul pe care știința umană nu-l înțelege sau nu-l acceptă. Aceste procese scalare se supun geometriei sacre toroidale bazată pe numerele 1, 2, 4, 8, 7, 5 și 3, 6, 9, așa cum este descris în Mecanica manifestării. Cu toate acestea, descrierea acestui proces poate fi mult mai simplă.
„În ziua în care Știința va începe să studieze fenomenele nonfizice, într-un deceniu va obține mai multe progrese decât în ​​toate secolele existenței sale”. Nikola Tesla

În puține cuvinte, procesul este următorul: apa care se află la fundul mărilor la presiuni foarte mari, ca urmare a propriei greutăți, în timp, se înfiltrează prin diferitele fisuri găsite sau formate de enorma presiune, de sub plăcile tectonice, mai cu seamă în zonele foarte adânci ale planetei.
Apa sub presiune intră între straturile intraterestre umplând tot spațiul disponibil, de multe ori înlocuind alte substanțe prezente. 

Aceeași apă funcționează apoi ca un lubrifiant, facilitând deplasarea plăcilor tectonice terestre mari și mici, care se mișcă permanent dar foarte încet.
Pe măsură ce plăcile se deplasează, ele zdrobesc și împing cu presiuni mari masa de apă prin fisuri cu anumite viteze, așa cum de întâmplă cu lichidul dintr-o seringă, când se apasă pistonul. Local, apa este supusă unor presiuni enorme, mult mai mari decât pe fundul mării; vorbim de presiuni care depășesc 20 000 psi.
La asemenea presiuni, viteza de mișcare este desigur enormă, depășind 500 m/s. La această viteză și presiune apa își pierde proprietățile, producându-se fenomenul de fierbere, care însă nu este urmat de destindere. Hidrogenul apei se separă de oxigen, proces care are loc cu o enormă degajare de căldură. Excesul de hidrogen, eliberat de legătura lui cu oxigenul, se combină chimic cu carbonul omniprezent și avid de a adera aproape la orice. Din formula apei (H2O) se observă că dintr-o moleculă descompusă, rezultă doi ioni de hidrogen și unul de oxigen ceea ce înseamnă că va rezulta inevitabil un exces de hidrogen. Eliberarea carbonului și fuziunea lui chimică cu hidrogenul este favorizată de temperaturile și presiunile ridicate prezente, prin acest proces rezultând hidrocarburi precum petrolul, gazul natural, metanul și etanul.

Deci ELEMENTUL DE BAZĂ CARE FORMEAZĂ ȚIȚEIUL ESTE APA DE MARE, care se combină cu carbonul prezent în scoarța terestră. Cum apa mărilor și oceanelor este practic inepuizabilă, și procesul de formare a petrolului va fi inepuizabil. Țițeiul din pungile de petrol se poate epuiza prin extracție, însă acele cavități se vor umple din nou cu țiței, și asta destul de repede.
Pe măsură ce hidrocarbura este supusă unor presiuni și mai mari între și dedesubtul plăcilor tectonice, concentrația acestui fluid va crește tot mai mult, sub acțiunea presiunii și temperaturii create, devenind negrul, format din cristale de carbon care încapsulează molecule de metale grele existente acolo. Se formează ceea ce se numește Black Goo (scursoarea neagră). Aceste cristale de carbon păstrează frecvența locului în care au fost create și, combinate cu metale grele, capătă proprietăți puternic magnetice.
Mișcarea acestui ulei supra-concentrat sau Black Goo, datorată deplasării plăcilor tectonice, este canalizată prin fisurile intraterestre. Întregul compozit are proprietăți puternic magnetice și se află în cantități foarte mari, ceând linii magnetice, cunoscute de voi sub numele de Liniile Ley ale planetei.
Sub presiunea enormă din interior, dintre și de sub plăcile tectonice, apa ionizată, transmutată în hidrocarbură sau petrol (țiței), va cristaliza din cauza concentrației excesive de carbon, formând un alt tip de ulei sau hidrocarbură înrudită, numită Black Goo, care, în esență, este ulei lichid cristalizat dar cu un conținut mare de metale grele, în special aur sau iridiu. Compozitul cu aur se poate prezenta sub două forme: aur normal și aur monoatomic. De remarcat că în nucleul fiecărui cristal de acest fel se vor forma particule de antimaterie.
Această antimaterie provine din compoziția atomică și subatomică inversată a metalelor grele prezente în Black Goo și este rezultatul transmutației - manifestare energetică impusă din alte planuri existențiale. Deci, Black Goo are o compoziție scalară iar aurul monoatomic este antimaterie, din punctul de vedere al compoziției sale subatomice, fiind și rezultatul unei transmutări trans-dimensionale a naturii scalare. Adică este rezultatul interacțiunii și suprapunerii electromagnetice bazată pe fractali determinați matematic de geometria sacră din planuri superioare către planul existențial 3D, cu utilizarea mecanicii toroidale energetico-matematice descrise în articolul meu anterior, Mecanica manifestării.

Natura magneto-energetică a antimateriei conținută în Black Goo îi conferă acestuia și proprietăți supraconductoare la temperatura camerei și, fiind conținută în cristale de hidrocarburi, interacțiunea sa cu materia normală este foarte limitată, dar încă prezentă, așa că am putea spune că antimateria prezentă în ea este într-o anumită măsură stabilă. Particulele de antimaterie vor fi încă într-o stare de transmutare trans-dimensională, deci nu se vor afla complet în dimensiunea 3D a Pământului. Acest lucru le împiedică, parțial, să aibă reacții extreme atunci când interacționează cu materia normală.(nota C.M.: se cunoaște că la contactul dintre o particulă de materie su una de antimaterie, se produce  o explozie). Am putea spune că se află într-o stare semi-eterică, deci nu realizează legături chimice cu alte elemente.
Trebuie amintit aici că un material supraconductor este acela care nu opune nicio rezistență la trecerea unui curent electric. În cazul Black Goo, elementele compoziției sale chimice, care îi conferă această caracteristică, sunt aurul, anti-aurul (aurul monoatomic) și conținutul ridicat de iridiu, în special în Black Goo negativ invaziv.

Black Goo are o sarcină magnetică mare, disproporționată față de dimensiunea particulelor sale, deoarece provine din antimateria din cristalele sale, iar sarcinile magnetice ale tuturor particulelor sunt adăugate între ele prin împărțirea electronilor în formă scalară cu o densitate foarte mare. Compoziția de cristale cu metale grele îi permite să transporte o cantitate de informații ca frecvențe precum toate cristalele fractale. Acest supra-produs se găsește adânc în pământ, de obicei sub straturile normale de petrol și prin aceleași mișcări între plăcile tectonice, se deplasează în torenți sau râuri subterane de mare viteză, la presiune mare și la adâncimi medii de cca 10 km.
Observați că este aceeași adâncime la care s-au produs majoritatea mișcărilor telurice în anumiți ani, mișcări care au fost dezlănțuite artificial.
Având un grad ridicat de magnetism în domenii de energie scalară trans-dimensională înaltă, acesta este prezent în mai multe planuri existențiale în același timp, iar mișcarea Black Goo din profunzime produce o dinamică magnetică planetară organizată pe fractali geometrici, și asta deoarece totul este interconectat pe tot globul. Aceasta explică și e existența Liniilor Ley ale oricărei planete.

Black Goo mai conține în compoziția sa chimică și toate elementele necesare formării vieții pe bază de carbon. În cristalele sale există o impregnare energetică a Pământului însuși, esența și frecvența sa ca ființă vie. Poate fi considerat sângele planetei, deoarece conține toate informațiile energetice necesare și indispensabile. 

Toate planetele au propriul lor Black Goo, cu o compoziție chimico-energetic-magnetică unică fiecărei planete. Reprezintă, dacă vreți, identitatea fiecărei planete.
Așa cum am descris mai sus, Black Goo are în compoziția sa atât elemente materiale, cât și energii trans-dimensionale care provin din mai multe planuri existențiale simultan; asta însemnând că interacționează cu tot ceea ce atinge la nivel scalar trans-dimensional, nu numai la nivel chimic și fizic.

Când uleiul Black Goo este ars (atunci când este expus la o flacără deschisă), se va comporta ca uleiul, însă componentele sale de metale grele se vor disipa la alte densități existențiale mai mari, ele fiind imposibil de topit, procesat, concentrat sau manipulat. Aceste componente vor reveni la starea lor eterică deși fizic cristalele vor rămâne ca o pulbere albă inertă care nu se combină cu niciun alt element.

Black Goo izvorăște în mod natural din mângâierea apelor adânci în așa-numitele cazane vulcanice subacvatice și este turnat în curenții marini, unde interacționează cu organismele mărilor.
În cadrul formelor energetice provenite din alte planuri existențiale și conținute în cristalele cu proprietăți supermagnetice se găsesc forme de bază pentru manifestarea componentelor în ordinea și poziția tuturor componentelor care alcătuiesc ADN-ul tuturor speciilor native ale planetei, ele fiind cuprinse în „sângele” planetar, o adevărată arcă energetică a primelor specii. Aceste specii sunt în mare parte microorganisme „noi” care se dezvoltă în cazanele geotermale marine la adâncurilor marilor și la presiune și temperatură de asemenea mari.
Black Goo planetar este intrinsec legat de formarea sau manifestarea noilor specii de viață aflate în cea mai primară formă de viață. De asemenea, este direct legat de capacitatea planetei de a auto-repara ADN-ul deteriorat al tuturor speciilor conținute în el, indiferent dacă aceste forme au fost sau nu dezvoltate inițial în ea. Aceasta determină o conexiune înaltă între conștiința planetară cu cea a fiecăreia dintre speciile sale locuitoare, creând o unitate sau o conștiință interconectată în cadrul acelei planete care, la rândul ei, va fi interconectată energetic cu alte planete ș.a.m.d. până când va fi atinsă marea conștiință unificată a Sursei Originale. Cu alte cuvinte, toate sufletele sunt conectate între ele deoarece descind din aceeași origine.

În cazul unei planete, Black Goo-ul conține modelul de bază sub formă de energie magnetică și semi-eterică înaltă, organizând structurile moleculare ale ADN-ului fiecărei specii cu aplicarea unei intenții conștiente și creatoare din planuri existențiale superioare, care stă la baza formării sau manifestării ca materie organică nouă.

În plus, o specie deja existentă și pe deplin conștientă își va dezvolta propriile procese de manifestare și menținere a ADN-ului său, deși la intrarea în contact cu Black Goo-ul s-ar putea altera organismul în mod direct.

Cu alte cuvinte, Black Goo este o substanță semi-eterică, atât cu proprietățile materiale ale acelei dimensiuni cât și ale altor dimensiuni, putând fi considerată o fereastră (ușă sau portal) către alte planuri existențiale.

Trebuie să menționez că există mai multe feluri de Black Goo-uri, în funcție de compoziția lor chimică și energetică. De asemenea, ele variază de la un loc la altul, în funcție de locul din care este prelevată proba, dar toate Black Goo-urile de pe aceeași planetă au caracteristici similare..
 (va continua)

Swaruu din Erra


https://swaruu.org/transcripts/invasive-black-goo-and-ai-biggest-threat-to-the-planet-earth-extraterrestrial-message-pleiades


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu