Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 septembrie 2022

Y25 (I) - INVASIVE BLACK GOO și IA, cele mai mari amenințări pentru Pământ. (Mesaj extraterestru - pleiadian)

FOARTE IMPORTANT !!

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 13 decembrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu

(prima parte)

Eu, Swaruu de pe Erra, mă adresez vouă, pământenilor:

Există o constantă în toate mesajele mele și aceasta este dorința mea de a vă ajuta să vă recăpătați puterea prin cunoaștere, pentru a vă determina să vă conștientizați puterea interioară, putere creatoare, pentru a vă aminti că voi sunteți cei care ați creat toată realitatea voastră și că nu există victime.

Gândurile și imaginația voastră stau la baza a tot ceea ce există. Imaginația este foarte discreditată la voi, pe Pământ fiind considerată o pură fantezie. Fantezia este respinsă de voi ca fiind ceva iresponsabil și copilăresc. Dar ea reprezintă baza de la care se pleacă pentru a crea realitatea. Tot ceea ce a existat vreodată, la un moment dat, a fost o idee imaginată și o fantezie.
În această lume în care simți că totul te atacă, o lume plină de conspirații la nivel înalt și guverne corupte, este ușor să cazi în mentalitatea victimei, cea care te face să crezi că ești neputincios, victima a tot ceea ce ți se întâmplă. Adevărul, singurul adevăr, este că totul vine și pleacă de la voi, voi sunteți creatorii, atât la nivel colectiv, cât și (mai ales) individual.
Când te afli într-un plan existențial mediu sau dens, durează mai mult ca lucrurile să apară în realitatea ta, schimbările sunt sau se petrec parcă în slow motion (cu încetinitorul), în comparație cu rapiditatea manifestării lor în dimensiuni superioare.. Un exemplu în acest sens, pe care îl experimentați în fiecare zi, este lumea onirică (visarea) în care gândurile, temerile, dorințele și nesiguranța voastră se manifestă în fața voastră ca vise. În timp ce dormi, te afli într-un alt plan existențial, superior, unde totul se manifestă instantaneu. Tot ceea ce este acolo, tot ceea ce vi se întâmplă acolo este o oglindă directă a vieții voastre în stare de veghe. Visele nu sunt plăsmuiri, sunt realități pe care le experimentați într-un alt plan, mai rapid și mai ușor.

Lumea 3D, în care te afli și pe care o numești realitate, este tot un vis și rezultatul aceluiași proces creativ al realității pe care îl experimentezi în lumea viselor, doar că lucrurile nu se întâmplă atât de repede din cauza densității mai grosiere unde mișcarea este încetinită. Această încetinire are ca rezultat iluzia evenimentului - liniaritatea temporală, unde, dintr-un lucru se naște altul, o înșiruire în care lucrează cauza și efectul, primul eveniment fiind cauza care determină în mod liniar evenimentul care-i urmează. Greu de crezut, dar, până la urnă totul este numai un vis. În densități (dimensiuni) superioare lucrurile și evenimentele se manifestă mai repede. Încetinirea are ca rezultat iluzia evenimentului - liniaritatea temporală, unde un lucru dă naștere următorului lucru, deci (din nou) cauză și efect. Până la urmă însă, totul este doar un vis iar timpul este doar o iluzie. Încetinirea are ca rezultat iluzia producerii evenimentului - liniaritatea temporală.

După cum v-am spus, și am încercat să vă explic în detaliu în convorbirile anterioare, singura certitudine sunteți voi înșivă. Nu există o lume exterioară, ca o realitate separată de voi înșivă. Este doar percepția voastră și interpretarea pe care fiecare dintre voi o dați lucrurilor; asta vă formează realitatea individuală și colectivă, adică ceea ce percepeți ca realitate exterioară; realitatea față de care, mai târziu, te simți victimă.
Percepția ta și interpretarea pe care o dai evenimentelor și obiectelor pe care le percepi ca fiind exterioare ție, este, în mare măsură, manipulată de alte entități preocupate exclusiv de propriile lor interese, de dorința lor să facă ceva și să existe pe seama energiei dată de gândurile, faptele și intențiile tale.
(nota C.M.: adică, aceste entități te parazitează după care, te exploatează, dacă reușesc să-ți obțină aprobarea prin diverse forme de promisiuni, contracte, înțelegeri mincinoase). În toată această poveste urâtă, doar tu ești co-creatorul, și, din acest motiv, entitățile au nevoie de gândirea, faptele și comportamentul tău.
REȚINEȚI: în calitatea voastră de co-creatori (voi și Sursa creatoare Primordială), ceea ce gândiți, ceea ce intenționați, ceea ce credeți și ceea ce simțiți este acea realitate pe care voi o vedeți a fi exterioară vouă. Ea se creează atât la nivel de colectivitate cât, mai ales, individual.
Ceea ce vreau să vă spun, să vă reamintesc este că voi aveți toată puterea de a opri tot ceea ce nu vă place, tot ceea ce nu vreți să se întâmple. Ceea ce știi că te doare și te privează de buna calitate a vieții; orice ar fi.
În primul rând, și înainte de toate, trebuie să cunoști puterea enormă a cuvântului „NU”. Știu că oamenii au o atitudine de oarecare respingere a cuvântului respectiv pentru că vor să le mulțumească altora, să se simtă acceptați de ei, pentru că, în adâncul lor, vor să se simtă mereu iubiți.

Odată ce o persoană are lucrurile clare și și-a dezvoltat convingerea de a urma ceea ce pare corect, un „NU !” are o forță uriașă împotriva tuturor tipurilor de entități și circumstanțe care te pot agresa.

Dacă te temi de ceva care s-ar putea întâmpla sau chiar este în desfășurare, fără teamă și cu toată puterea ta interioară spune „NU !, „ Nu accept să mi se întâmple asta, nu vreau asta!” Ca reacție, totul din acel Matrix (nota C.M.: acel câmp energetic inteligent dar malefic) va insista în toate modurile posibile să te determine să accepți ceea ce nu vrei sau nu îți dorești, să ți se întâmple, dar, în final, va ceda în fața voinței tale de nezdruncinat. Cel mai mult, pentru a te manipula și a te determina să faci ca ele, entitățile se folosesc de frica pe care ți-o induc. Matrix-ul te testează în mod constant, aruncându-ți provocări.

Un „NU”, spus cu suficientă forță și convingere, oprește totul, pentru că altfel s-ar merge împotriva legilor universale ale Liberului Arbitru, și pentru că jocul Matrix este al tău, pentru ca tu să generezi o experiență. Mentalitatea de victimă predomină doar acolo unde oamenii nu își exercită propria responsabilitate și putere asupra lor înșiși, asupra gândurilor și acțiunile lor.
Mai toată lumea are acorduri și programe acceptate, induse de entități, fără ca, la modul conștient, tu să ai habar de ele; pe multe dintre ele le aduci din veți anterioare, ele servind, de fapt, entităților care, cândva, te-au determinat să le accepți; acele programe servesc entităților nu ție, și, pentru a le îndeplini, va trebui să duci o viață plină de neajunsuri, de suferință, de regrete și auto-condamnări. 

OMULE, TREZEȘTE -TE ! Poți scăpa de aceste penitențe, de acest calvar, ÎNTR- O CLIPĂ; doar să fii hotărât, să conștientizezi și să spui cu tărie NU! A continua așa, în ignoranță și gândind că ceea ce nu vezi nu există, este o atitudine de struț. Conștientizând ceea ce se întâmplă și având ferma convingere că nu dorești să mai apară în realitatea ta fapte și întâmplări negative, în baza  Legii Universale a Liberului Arbitru, vei avea capacitatea de a dezactiva astfel de acorduri, contracte, înțelegeri ori programe.

-----------------------------------------------

O planetă este o ființă vie, este un organism complex, cu conștiință activă și în mișcare. Planeta nu este doar o rocă inertă, care se supune factorilor fizici, așa cum vă spune Știința voastră acceptată la nivel social. Toate planetele sunt ființe cu conștiință avansată, te poți conecta cu ele, poți vorbi cu ele, într-un fel sau altul. Ca orice ființă complexă, cu multă conștiință, planeta are propriile modele și funcții energetice care îi hrănesc sistemele interne și, de asemenea, posedă o natură trans-dimensională, adică existența sa este prezentă în multiple planuri existențiale.
Unul dintre sistemele sale vitale îl reprezintă cel format de curenții de apă, cum ar fi râurile și curenții marini; dar planeta are și alte sisteme interne, nu doar râuri subterane, de ex. magma și petrolul.  

Petrolul, sau țițeiul (cum mai este denumit), nu este o substanță compusă din sedimente de origine organică acumulate în milioane de ani, adică o substanță fosilă neregenerabilă, așa cum se spune. Aceasta este o altă mare minciună pe care Cabala o spune omenirii pentru a o exploata în continuare. Adevărul este că petrolul este o resursă auto-regenerabilă prin procesele care se desfășoară în interiorul profund al planetei. Este o hidrocarbură compusă, în principal, din hidrogen și carbon și nu este strict de origine organică. 

Este un mineral lichid produs de planetă printr-un proces de transmutare chimică și care se bazează pe acumularea progresivă a proprietăților scalare magnetice, prezente în mai multe planuri existențiale simultan, totul fiind condiționat de existența apei, în principal a apei de mare.
Apa se auto-ionizează atunci când i se imprimă viteze mai mari de 200 m/s și este supusă la presiuni care depășesc 1110 bar (sau 15 954 PSI), fază în care începe să-și transmute proprietățile ca apă, pierzându-și oxigenul și înlocuindu-l cu atomi de carbon, prezenți din abundență în interiorul scoarței terestre, atomi care vor adera la hidrogenul ionizat. Existența vârtejurilor electromagnetice intraterestre ale magmei și ale Black Goo-ului însuși stau la baza formării fluxului energetic pentru transmutare.
Deci: apa (H2O) își pierde din compoziție oxigenul (O2), pe care-l înlocuiește cu carbonul (C), prezent peste tot pe și în planetă; carbonul se combină cu hidrogenul, formându-se noi molecule „transmutate”, care dau naștere hidrocarburilor.

Gazul metan - cea mai simplă hirocarbură

Swaruu de pe planeta Erra

 (va continua)

https://swaruu.org/transcripts/invasive-black-goo-and-ai-biggest-threat-to-the-planet-earth-extraterrestrial-message-pleiades


Un comentariu: