Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 septembrie 2022

Y288 - Energie liberă - Matematică extraterestră Taygetană - Baza 12

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 01 mai 2022
Traducere Const. Mihăilescu

Robert : Cum aș putea lega Energia Liberă cu spiritualitatea-conștiința?
Swaruu (9) : Să ne amintim că totul este conștiință, chiar și eterul este conștiință, iar gravitația este un flux sau un vector în interiorul eterului.
Deci, atenția (intenția) este creatoare: spre orice v-ați îndrepta atenția, acțiunea se va încheia cu crearea în realitatea voastră a ceea ce ați intenționat. Asta se numește Legea oglinzilor. Acel ceva din care creează ceea ce intenționezi, este energia... Punctului Zero, sau energia „liberă”. Noi o folosim tot timpul. ----------
Matematica în bază 12 servește doar pentru a explica științific (nu uman) cum funcționează toată dinamica energetică a eterului. Preocuparea este de a putea fabrica dispozitive care să accentueze sau să exploateze aceste principii cu eficiență maximă. Între intenție și energie se interpun mințile scalare. Ele sunt traducătorii dintre eter și ceea ce voi numiți lumea materială. Nu trebuie uitat că totul este energie, iar lumea materială este și ea tot o formă de energie creată de intenție, de o idee, personală sau colectivă. Lumea materială este o iluzie.
În Star Navigation, o hartă stelară nu mai este reprezentată, prin coordonatele, pozițiile și distanțele fizice care se regăsesc pe o hartă tradițională; ea este înlocuită cu o hartă a interacțiunilor matematice din eter. Aici intervine matematica în bază 12. E ca în Matrix, ca în filme. Călătorul nu vede lumea, străzile și oamenii ci doar numerele și relațiile dintre ele. Noi trăim într-o matrice energetică codificată matematic și nu într-o lume fizică și deterministă, reală.
Gosia : Mă uimește ceea ce ai spus: „Acea energie care creează ceea ce gândești, care face ca ceva tangibil să se manifeste... este Punctul Zero, sau energia „liberă”. Călătorii extratereștri o folosesc tot timpul.” Asta este energia punctului zero?
Swaruu (9) : Energia punctului zero este numită așa  deoarece într-o interacțiune energetică matematic determinată, din cadrul unui sistem sau unei matrice, se creează un punct de dezechilibru între doi poli de potențialități diferite, moment în care se produce o scânteie utilizabilă ca energie.
Și mintea ta face la fel, preia o idee din eter (care este similar cu a avea o conexiune cu Sursa Primordială, adică cu originea a cine sunteți voi cu adevărat) și o traduce într-un flux de atenție (gravitație) care creează o secvență matematică ordonată de impulsuri (armonice de frecvență) care va transforma ideea eterică în ceva material. 

Creația armonică creează noduri iar nodurile se unesc pentru a crea materie cu forma specifică acelei armonici. Armonica se exprimă printr-o relație matematică. Consecința este că ceea ce crezi și intenționezi devine materie. Eterul, această energie infinită, devine materie.
Forma gândirii este armonica, adică o anumită formă vibrațională. Impactul? Ai grijă ce crezi, pentru că asta te va atrage și se va materializa.
Gosia : Și gravitația, acest flux eteric în conștiință, cine îi dă impulsul creator? Abordarea noastră, da?
Swaruu (9) : Faptul că ești conștient de ceea ce ești, faptul că exiști. Gândesc, deci exist. Aceasta este energie creatoare. Mintea ta, visele tale și temerile tale. Asta creează armonicele. Eterul este neutru, el nu cunoaște nici răul nici binele, nici ura nici iubirea. El doar există, ESTE. Tu ești cel care îl modelezi, îi dai formă, îi dai sens și orientarea de bun sau rău.
Gosia : Am înțeles. Și cum se leagă gravitația cu energia punctului zero?
Swaruu (9) : Gravitația este un flux de energie, un vector de mișcare, este materie în formare. Depolarizarea dintre partea eterică și partea materială creează un flux de energie, și aceasta este gravitația. O depolarizare este o scânteie. Sincronizați suficiente scântei într-un mod controlat și veți avea un soare în miniatură în reactorul vostru interior.

O ALTĂ ZI
Bazele matematicii taygetane.


Swaruu (9): Matematica noastă este total diferită de modul în care este scrisă. Așa că trebuie să încep ca la grădiniță... uite... acesta este unul (1) iar acesta este altul (2), pentru a da eventual formule cu utilizare într-un reactor de Punct Zero.
Problema este că pentru taygetani (care folosesc matematica în bază 12) nu există zero, în cadrul unei progresii numerice, așa că șirul numerelor de la 1 la 12 va fi: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, X, XI și XII. 

Dar cum rămâne cu 13 sau cu 24?
Pentru taygetani, 12 este reprezentat ca 1 2 <--- 1, adică zece și 2 unități și reprezintă un întreg care are simbolul - ,care la voi este semnul scăderii .
Pe Taygeta semnul <> este semnul scăderii iar >< este semnul adunării.
Pentru semnul egal, =, nu există simbol. Nici pentru semnul înmulțirii x, nici cel al împărțirii : sau al diviziunii /. Cu aceste semne, pentru tine, cel mai apropiat mod de a scrie nr. 24 , de la voi, pentru Taygeta ar fi :- , care echivalează cu 24.
Gosia : grupul de semne :- înseamnă 24, wow!
Swaruu (9) : Traducerea este un coșmar. Primul lucru este să fac numerele cu programe de editare. Voi, care aveți numerele de bază 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, le poți copia și așeza pentru a forma orice număr.
Pe Taygeta, acest lucru este limitat, deoarece multe numere mari au propriul simbol, chiar dacă sunt realizate logic pe baza unora mai simple. Astfel:
                     . = 1
                     : = 2
                     I = 3
                           4  nu există simbol
                           5  nu există simbol
                    II= 6
                           7  nu există
                           8  nu există
                  III = 9
                           10 nu există
                           11  nu există
                    - = 12

Gosia : Numerele care nu au semne cum sunt scrise? Și cum sunt reprezentate?
Swaruu (9) : Printr-un fel de desen. Da, sunt reprezentate cu simboluri (dar nu le regăsesc pe tastatura calculatorului). Iată-le:

Gosia : Uau, mulțumesc, le văd. Sunt încântată.
Swaruu (9) : Observați că nu există zero. Asta este o greutate în prezentarea formulelor matematice.
Robert : Nu există zero, și atunci? Pentru a scrie 1000, de exemplu?
Swaruu (9) : Da, în matematică există conceptul, dar nu în scriere. Se lucrează numai cu puteri ale lui 12. De exemplu, numărul 144 este scris ca -- adică 12x12
Gosia : Dar -- ar fi 24. Cum de-ți dă ție 144?
Swaruu (9) : Asta e mizeria, greutatea de care-ți spuneam, 24 nu se scrie -- (două liniuțe), ci :- (două puncte și o liniuță)
Punctele : reprezintă 2 iar liniuța - 12, adică 2x12=24
Gosia : Fascinant !
Swaruu (9) : Hai să te testez. Ce număr este acesta: I- ?
Gosia : 25, nu?
Swaruu (9) : I este 3 iar liniuța - este 12. Adică 3x12=36.
:-. înseamnă 25 pentru că : ar fi 2, liniuța - ar fi 12 iar punctul  . ar fi 1 (adică 2x12+1= 25)   
Dar matematica (aritmetica;n.m.) taygetană nu este liniară, pentru că, de ex. numărul 25 poate fi reprezentat și cu :. (nu înțeleg; n.m.) nu numai  :-.
Însă :-. reprezintă și un alt număr, anume 301 în care
:- indică  2 x 144 + un 12 = 300 + 1 = 301   (?)
Gosia : Ok, deci 25 se scrie : :-.
Swaruu X (Athena) : Cel mai des 25 se scrie :.
Gosia : De ce este omisă linia?
Swaruu X (Athena) : 2 de doisprezece și . un unu!
Pentru că cu o liniuță (12) începe să fie un număr de 3 cifre, de aceea 301.
: o cifră 

- două cifre 

. trei cifre

Revenind la discuția anterioară cu Swaruu 9 :

Swaruu (9) : Dar ceea ce văd a fi mai grav este problema că modul de gândire trebuie schimbat complet. Pentru că pe Pământ numărul 100 este în bază 10. Dar aici, 100 este doar un alt număr, baza fiind 144 ( -- )

Punctul de deasupra liniei este unu, deci i este = 4 ( nota C.M.: deoarece I ar fi 3 iar punctul de deasupra literei i ar mai fi un punct; total 4).

Gosia : Uau, distractiv!

Swaruu (9) : Da. Acum, acestea sunt numerele așa cum este scris ca bază. Dar există și o versiune simplificată. Nu am descris-o încă, dar este la fel, dar mai puțin elaborată. Și, în sfârșit, există scrierea de mână a numerelor care diferă și cu ochiul liber. Sarcina este monumentală.

Gosia : Există cifre și mai puțin elaborate?

Swaruu (9) : Este la fel, dar de exemplu 11 se reprezintă prin trei dungi verticale cu două puncte (unul deasupra și altul dedesubt) (vezi figura de mai sus)

Robert : Câte moduri de scriere aveți?

Swaru (9):Depinde de alfabet, dar de obicei se lucrează cu alfabetul format din 36 de litere. Alfabetul lui Meier este incomplet. Există, de asemenea, alte forme de scriere taygetană, în funcție de regiuni sau planete, care complică și mai mult acest sistem.

Robert : Oarecum asemănător ca la mayași, care aveau și dungi și puncte.

Swaruu (9) : Da, așa este, însă doar asemănător, căci mayașii foloseau baza 20, asemănătoare cu baza 10. Dungile (liniuțele verticale) cu circuite sunt pur taygetane, așa cum veți vedea din alfabet.

Gosia : Este posibil ca o parte din această matematică să intre în cercuri?(nota C.M.: cred că estre referire la cercurile din lanuri). Sunt destul de sigură că am văzut unele dintre aceste cifre în unele modele de cerc.

Swaru (9): Așa e, multe sunt în crop circles și fără matematica de bază 12 nu o vei înțelege.

Gosia : Și de ce se regăsesc în cercuri? Nu va fi înțeles. Vă așteptați ca cineva să-și dea seama?

Swaruu (9) : Pentru a le da de gândit oamenilor astfel încât șă deslușească mai repede informațiile de mai târziu; probabil ajutați de voi, Robert și Gosia). Geometria și figurile geometrice (nota C.M.: din lanuri) trebuie înțeleasă cu această matematică în bază 12.
De asemenea, formulele energiei de Punct Zero sunt greșite. Ceea ce am comunicat despre energia Punctului Zero este doar o introducere pentru o mai ușoară înțelegere pentru ei. Mi-a fost imposibil să spun mai multe la momentul respectiv.

Gosia: Matematica voastră seamănă cu matematica altor rase ?
Swaru (9): Da, practic toate rasele avansate folosesc baza 12. Simbolurile se schimbă dar, în esență, este la fel. Aici, în Toleka sau Suzy, totul este în Taygetană, cu numere ca acestea. Datele HUD sau hologramele de navigație folosesc acele numere.
Robert : Așa că am început să învățăm mai multe despre cultura ta.
Swaruu (9) : După cum ți-am spus înainte, și pe baza a ceea ce a spus cineva... doar pentru referință: deși, de fapt, noi nu arătăm exact ca umanii, ei văd doar partea umană, cea pe care o înțeleg. Ei nu pot vedea partea noastră non-umană pentru că nu există nicio referință între lumile noastre. Sunt prea multe lucruri care diferă. Așadar, a oferi energie de Punct Zero este o provocare. Să realizezi totul din tastatură și cu imaginile pe care le-am creat cu programe umane, asta în sine este dificil.

ALTA ZI
Conversație între Yazhi Swaruu, Dale Harder și Gosia


Yazhi : De ce poate o pasăre să stea pe o linie electrică și să nu se prăjească?

Dale : Nu este împământată, deci nu închide circuitul.

Yazhi : Exact. Deci, deși și voi aveți la dispoziție energia nelimitată din eter... nu o puteți accesa, deoarece nu există depolarizare. Nu se închide circuitul. Trebuie ca ceva să fie împământat, ceva de cealaltă parte, partea eterică, pentru a crea un circuit, o scânteie.
În acest caz, ce puteți face? Trebuie să știți, să aflați cum curge și cum funcționează toată energia universului. Armonice și frecvență. Din moment ce nu le puteți cunoaște pe cele de pe partea etericului, trebuie să cumulați (adunați) un set din ele astfel încât mai multe dintre ele să sară ca să puteți crea un efect de oglindă în dinamica voastră energetică. Practic, asta înseamnă că o particulă de pe această parte să ajungă să creeze efectul de oglindă cu o particulă aflată pe cealaltă parte.
Tot ce trebuie să faci este să creezi un circuit care scanează (urmărește) continuu, într-un mod „scalar”, ceea ce este pe cealaltă parte. Și când o va face, vei fi... „acordat” (intrat în rezonanță). Ai nevoie de un „tuner”. Este deci necesar să creați o dinamică matematică a energiei, cu intervale de frecvență controlate și replicabile. Un toroid.

Dale : Deci un proces de auto-replicare.
Gosia : Cu ce ​​îl scanezi? Ce este tunerul?
Yazhi: Ai nevoie de un flux constant de energie, de preferință în aer. Tunerul este un metal supraconductor, de preferință la temperatura camerei, plasat într-o configurație merkaba, deoarece o merkaba este geometria de bază a unui toroid. Îți alimentezi merkaba cu diferite frecvențe de putere pentru a te acorda. Dar atunci nu ai încă frecvența. <--- <---

Și atunci chestia va începe să strălucească și va începe să producă căldură și lumină, ca un soare mic. Și va funcționa pentru totdeauna. (Dacă nu îți topește reactorul !) Deci ai nevoie de sisteme de răcire și materiale să reziste; ceramică cu calități supraconductoare.

Gosia : Ce legătură are metalul cu asta?
Yazi: Pentru a conduce eficient fluxul electric, fără pierderi de energie, deci să fie supraconductor.
Dale : Din păcate, nu cred că noi, pământenii, avem acum asemenea supraconductori electrici, sau mă înșel ?
Yazhi : Nu, nu aveți. Așa că mai întâi trebuie să apelați la cercetarea metalurgică. Putem aborda subiectul, dacă doriți.
E nevoie de un material de bază pe care matematic trebuie să îl reproduceți la scară largă pentru ca această tehnologie să funcționeze. O dublă merkaba. 

Acesta este secretul mașinii: geometrie perfectă în matematica în bază 12. O relaționare exactă și perfectă din punct de vedere matematic între toate vârtejurile fiecărui triunghi sau flux de energie triunghiular.
Cea mai mare problemă este rezolvarea geometriei complexe folosind matematica în bază 12.
Dale : Frumos, nu-i așa?
Gosia : Da, astăzi îi spuneam lui Swaruu ce simțeam când contemplam acea exprimare matematică. Este ca o muzică, eterul însuși reflectat sub formă de numere, curgând și dansând, în perfectă armonie. Îmi readuce amintiri.

Yazhi : Eterul construiește și creează totul cu armonici precise din punct de vedere matematic ale unei frecvențe. Și asta nu este altceva decât... muzică!

Gosia : Da! Exact asta simt când mă uit la acele numere! Este tonul Universului însuși! A fi în viață. Baza a tot ce există. Mi-am dat seama și de ce am urât întotdeauna matematica Pământului. Pentru că nu este deloc matematică! E ceva greșit, ceva nepotrivit, ceva care nu curge.

Dale : Mă întreb cum ar suna exprimarea muzicală a matematicii pământene..
------------------------------
Am de pus o întrebare din partea publicului: Swaruu a spus odată: „O piramidă este exprimarea
:
- materială, pe de o parte, în aritmetica numerelor 1, 2, 4, 8, 7, 5 și,
- spirituală, eterică, p
e de altă parte, în aritmetica 3, 6, 9.  Creându-se astfel așa-numita curgere liberă a energiei.
C
are este sensul acelor numere?”

Swaruu X (Athena) : 1, 2, 4, 7, 8, 5, pe o parte și 3, 6, 9, 12 pe cealaltă parte <---
Lipsește 12, ca întotdeauna. Matematica folosită în piramide, este în baza 12, nu baza 10, dar nu poate fi evidențiată și explicată cu o matematică atât de simplă. Ceea ce creezi cu matematica în baza 12 nu poți crea cu cea în bază 10.
Totul este energie, totul este frecvență. 

Pentru a construi o mașină, toate calculele privind fluxul de energie într-o mașină, trebuie să se bazeze pe acele numere și echivalentele lor complexe. Toate calculele, toată frecvența energiei care curge în anumite puncte exacte într-o mașină cu Punct Zero trebuie să se întoarcă la acele numere. Ele polarizează energia, unele într-o polaritate, celelalte în cealaltă polaritate, pentru a crea creând o diferență capabilă să producă scânteia, adică eliberarea de energie utilă. 


Gosia:Totuși, în această imagine, care este de pe Pământ, 12 lipsește, nu?
Swaruu X (Athena) : 12 lipsește, da.

ZIUA URMĂTOARE
Swaruu X (Athena) : Tot ceea ce există ca materie sau energie se bazează pe o pompă de mișcare alternativă numită toroid. În momentul în care energia nu alternează, ceea ce revine la a nu se reînnoi, ea se dispersează sub formă de diferite tipuri de radiații, de la sunet, lumină, până la ionizant.
După cum este explicat în Mecanica manifestării, materia așa cum este cunoscută, se manifestă într-un punct sau nod care este susținut de o armonică a unei frecvențe care alimentează unda energetică înaltă într-un anumit punct, fără a se prăbuși. Acel punct se află  acolo unde energia este atât de concentrată încât formează o particulă minimă de materie, atestând realitatea că totul este energia, iar materia este doar iluzorie..

------------------------
Dar în Mecanica manifestării îmi scăpa un punct important (nu știu dacă Swaruu a uitat sau pur și simplu a ales să nu îl includă). Acesta se arată în graficele sale de unde de energie care formează noduri prin acțiunea armonicilor unei frecvențe sub formă de linie. Ele arată ca un flux continuu de frecvență care se deplasează înainte și înapoi aparent ca un semnal de la un post de radio.
Adică arată ca un val continuu.


Aceasta este linia care arată ceea ce vreau să spun și care arată cum unda se mișcă dintr-o parte în alta propagându-se în spațiu. Acest desen poate fi în concordanță cu un fascicul de lumină localizat, dar nu cu propagarea energiei care ar forma un nod sau o particulă. Cu alte cuvinte, nici măcar fluxul laser nu se propagă așa, fiind o explicație foarte simplistă a propagării undelor.
Undele de energie se propagă sub formă de sfere concentrice de cercuri, văzute în 2 dimensiuni, ca și cum ai arunca o piatră într-un iaz. Deci, a vedea propagarea undelor ca o linie ca în imaginea de mai sus, ar însemna să observăm fenomenul într-o reprezentare unidimensională.
Iată cum ar avea loc propagarea aceleiași unde văzută din punct de vedere a 2 dimensiuni:
 
Aceasta (fig. a doua) ar fi propagarea undelor în 3 dimensiuni.

Este același fenomen văzut din diferite dimensiuni care ar putea fi continuat și în 4D și 5D și 6D la infinit, dobândind o complexitate din ce în ce mai mare.
Însă în spațiul pe care îl vedem aici, care are practic doar 3 dimensiuni de percepție directă, percepția se limitează la această dimensiune, 3D.
Reprezentarea este o sferă care se extinde de la emițător spre exterior, dispersându-se în toate direcțiile și slăbind treptat în acest proces. Ceea ce nu ar putea forma un nod decât temporar... și din alte puncte de vedere mai extinse, care se întâmplă și care explică motivul finității tuturor lucrurilor și a materiei – energiei de asemenea. Dar acesta ar fi un alt subiect care derivă de aici.

Revenind la Mecanica Manifestării... singura modalitate de a converti un emițător de energie într-o particulă sau particule de materie ar fi dacă expansiunea undelor sub formă de 3D ar fi reciclată. Adică, în loc să se extindă la infinit, undele s-ar întoarce pentru a se realimenta de la sursă. Aici intervine faimosul toroid.

Este expansiunea energiei cu o dinamică și armonici de o frecvență specifică care forțează energia emisă să se alimenteze cu dispersie mică sau deloc.
Ceea ce forțează o energie în expansiune constantă și uniformă să se întoarcă și să intre în ea însăși este gravitația la o frecvență specifică care afectează lungimea de undă emisă, fiind opusul său și echivalentul energetic exact.
Adică, este emisă o lungime de undă de 57Mh de frecvență, iar echivalentul său ar neutraliza 57Mh cu un opus energetic, invers care forțează „spațiul-timp” din jurul undei emise să se curbeze în sine. Aceasta este armonica unei frecvențe, sincronizarea energetică exactă care forțează o undă să nu se prăbușească, în mod liniar.


Formarea nodurilor prin efect de undă staționară.


Un val staționar văzut în 3 dimensiuni este un tor. Cea mai mică particulă de materie-energie, să zicem un electron, este un mic tor.
Ecuațiile care controlează dinamica internă a oricărei unde alternative (tor) se bazează pe matematica în bază 12, cu principiul că numerele de bază 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11 reprezintă partea în expansiune a undei iar numerele 3, 6, 9, 12 reprezintă undele în contracție. Dinamica energetică forțează aceste unde să se întoarcă în miez. O dinamică energetică este creată la 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11 și alta la 3, 6, 9, 12 cu sarcină exact opusă.
Ce se întâmplă când avem sarcini opuse cu frecvență echivalentă? 

O descărcare sub formă de scânteie
Aceasta este baza unui reactor Zero Point (punctului zero) descris în câteva cuvinte și cu multe informații lipsă.

Rețineți că lui Tesla îi lipseau numerele 10, 11 și 12. Dacă insistați pe 1, 2, 4, 5, 7, 8 și 3, 6, 9 frecvențele dintre o parte și cealaltă nu sunt echivalente și nu se va forma nicio scânteie. . .

Foarte frumos dar greșit și văzut cu ochiul liber. Dinamica dintre 1, 2, 4, 5, 7, 8 și 3, 6, 9 nu este echivalentă. Există mai mult flux de energie din rețeaua 1, 2, 4, 5, 7, 8. Punctul zero de descărcare din centrul imaginii nu se află în centrul geometric al dinamicii energetice, deoarece nu este în vizibil. Este descentrat. Cea corectă l-ar avea exact în centru.

 https://swaruu.org/transcripts/energia-libre-matematica-taygeteana-extraterrestre-base-12

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu