Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 septembrie 2022

Y12- Mesaj extraterestru: MISTERIOASELE CERCURI DIN LANURI.

Author Robert ; 18 oct., 2018
Traducere Const. Mihăilescu

 


Robert: Ai putea vorbi puțin despre misterioasele cercuri din lanuri? Mi-ai spus ceva în trecut, dar foarte puțin.

Swaruu: După cum era de așteptat, ele nu se datorează unui singur motiv, multe sunt făcute de glumeți, însă majoritatea dintre ele se datorează diverselor echipaje extraterestre care trec prin zonă, precum cele din Andromeda, Antaria, Dieslientiplex, Centaury și Taygeta.

Robert: În general, ce semnificație au?

Swaruu: Unele sunt simboluri ale unei idei încorporate în subconștientul uman care reapar atunci când oamenii văd simbolul în media; scopul este să activeze ADN-ul și memoria din ADN-ul celui care le vede. Altele nu sunt altceva decât mesaje de salut și de confirmare: „Bună ziua!” sau „Noi suntem aici, obișnuiți-vă cu asta.” Face parte din strădania echipajelor extraterestre de  a se face cunoscute pământenilor puțin câte puțin.

Robert: De ce unii fermieri elimină rapid aceste desene ori cer despăgubiri de la stat? De ce extratereștrii aleg anumite zone pentru a face acele agroglife?

Swaruu: Nu știu, dar este posibil ca acțiunile fermierilor să fie justificate; nu mai vor vizitatori pentru că le distrug recoltele. Motivul principal al apariției cercurilor în lanuri este dorința unor echipaje extraterestre de a-și semnala prezențe.

Robert: Te referi la mesaje între diferitele rase extraterestre?

Swaruu: E ca un X scrijelit de cineva într-o peșteră, pentru a ști că a mai trecut pe acolo. Apoi, ca divertisment (și noi am desenat asemenea cercuri).

Rasele care o fac sunt diferite. De fapt este și tentația pe care o au unii, fie ei și extratereștri, de a lăsa urme cu „graffiti”, pe unde trec.

Uneori asta le servește unora ca reper că au mai trecut pe acolo.

În ceea ce privește nava noastră, am lăsat un semn iar când am revenit, am fost curioși să vedem dacă mai exista. Este, dacă vreți și o verificare a preciziei de refacere a traseului anterior.

Robert: De obicei, autorii acelor desene se întorc în același loc pentru a vedea cât de bine s-a păstrat amprenta („ștampila”) pe pământ ?

Swaruu: Da, dar asta se referă mai mult la cei care vor să facă glume. În ceea ce ne privește, pe mine și echipajul navei, practicăm aceasta pentru a lăsa jaloane care ne pot ajuta în navigație; de altfel metoda se predă și la academia și școlile noastre care pregătesc piloții de elită.

Robert: Apar aproape întotdeauna în Marea Britanie, de ce acolo?

Swaruu: Pentru că acolo sunt cele mai multe portaluri iar cercurile marchează capătul portalului. Acolo, prin acele portaluri, vin și pleacă multe dintre navele spațiale ale extratereștrilor.

Robert: Înțeleg.

Swaruu: Și, de obicei, este un punct de navigație binecunoscut, precum Montserrat, printre altele. Navele folosesc benzi (culoare) de navigație la fel ca avioanele.

În ceea ce privește tehnica de creare a acestor cercuri, ele se obțin prin dirijarea potrivită a unui fascicul tractor al navei, același „dispozitiv” folosit și pentru a prelua (precum un lift) diverse încărcături sau oameni la bord; e un fascicul de lumină gravitațională manipulat din interior.

Robert: Ai vreun desen pe care îl folosești mai mult? Oricum, sunt desene geometrice măestrit trasate în plan tridimensional.

Swaruu: Ele sunt unice pentru fiecare echipaj. Doar oamenii, cu ego-ul lor de necontestat, cred că sunt făcute și li se adresează exclusiv lor. De fapt, majoritatea dintre aceste desene sunt mesaje, comunicări între echipaje extraterestre.

Robert: Ce interesant! Sunt unele care, uneori, par să ne avertizeze despre evenimente care vor apărea în viitor.

Swaruu: Ca și în orice altceva, și aceste desene pot fi interpretate în multe feluri, în funcție de punctul de vedere al celui care le analizează.

Robert: Ca o predicție a ceva ce se va întâmpla cu Soarele sau cu un ciclu lunar, de exemplu ?

Swaruu: Da, se poate, dar eu nu le-am văzut. Am văzut doar marcajele cu tentă glumeață și dintre cele care pot activa ADN-ul.

Robert: Este adevărat?

Swaruu: Am auzit c-ar exista, dar eu nu am identificat niciuna, așa că nu pot comenta nimic despre această posibilitate. Oricum, pare a fi un marcaj reptilian al celor din interior (nota C.M.: interiorul Pământului)

Robert: Este real, de la reptilieni?

Swaruu: Nu știu poate că ar trebui să fie studiate cu atenție acele imagini și ce mesaj transmit. Ceea ce pot spune eu este că mesajul este Draco iar imaginea reprezintă un Maitre negativ. Nu știu cum să iau mesajul.(vezi videoclipul: https://swaruu.org/transcripts/los-misteriosos-circulos-de-las-cosechas-mensajes-entre-extraterrestres-swaruu-de-erra)

Robert: Este adevărat?

Swaruu: Sassani. Masca de pe Marte nu știu cine a pus-o.

Robert: Sassani, ce este asta?

Swaruu: Răspunsurile la mesajul uman sunt Sassani, o rasă umanoidă mică pozitivă; ei sunt precum copiii. Chiar ca adulți sunt ca niște copii de 8 sau 9 ani, dar, de fapt, sunt maturi dar  cu o mentalitate foarte asemănătoare copiilor; sunt foarte înțelepți.. Arată precum băieții și fetele voastre din viața reală, nu sunt grii.

Robert: Vrei să spui că adulții arată ca niște copii de 8 sau 9 ani pentru că au o tehnologie de întinerire?

Swaruu: Videoclipul este în mare parte adevărat. Asta e rasa lor, trăiesc vreo 900 de ani și nu măsoară niciodată mai mult de 1,20 metri înălțime.

Robert: Mulțumesc pentru informație.

Swaruu: Pentru nimic. Mai trebuie spus că ei se joaca mult și glumesc, asta fiind o caracteristică a rasei lor.

https://swaruu.org/transcripts/los-misteriosos-circulos-de-las-cosechas-mensajes-entre-extraterrestres-swaruu-de-erra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu