Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 septembrie 2022

Y - 255 . Mesaj de la extraterestra Athena Swaruu: Ce sunt războaiele? Întreaga umanitate ar trebui să știe asta.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 12 martie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Swaruu X (Athena) : Ultima dată am spus că în timpul unui conflict nu poți ști ce se întâmplă și nici care este adevărul, deoarece ambele părți beligerante își activează rețelele de dezinformare ca parte a mijloacelor și strategiilor lor cu care să manipuleze percepția publicului și a inamicului. Este o parte importantă a modului în care este câștigat un război.
Așadar, tot ceea ce se publică în timpul unui conflict este manipulat și voit exagerat de cei care publică. Aceasta este propaganda de război care a existat practic de când au apărut războaie. Deci, chiar dacă vedeți totul și vă formați propriile convingeri, nu veți putea avea o imagine sau o idee clară a ceea ce se întâmplă cu adevărat.
Dar da, există un lucru pe care îl poți ști cu certitudine. Și acesta este cel mai important lucru de știut în timpul unui conflict care implică în mod deosebit marile puteri mondiale.
Este adevărat că atunci când există războaie regionale care implică națiuni mici cu putere sau influență politică mondială nesemnificativă; aceste războaie „de clan” sau „cvasi-clan” pot apărea din dezacorduri și interese de putere între membrii lor.

Disensiunile între statele mici, neimportante la nivel global, pot duce la declanșarea unor războaie locale care vor fi urmărite de controlorii generali ai Pământului, și care, la un moment dat, își vor trimite agenții să manipuleze și să influențeze rezultatul disputei, în funcție de interesele Cabalei profunde. Agenții vor fi trimiși înainte, în timpul sau după conflict, după cum consideră de cuviință diriguitorii, sub pretextul de a fi analiști, consilieri militari, observatori ONU etc., toți având scopul declarat că au rolul de a restabili pacea și ordinea în acea regiune. De fapt, agenții secreți au rolul de a face înțelegeri cu conducătorii statelor beligerante, uneori stabilind și trimiterea unor forțe speciale „de menținere a păcii”..
În cele mai multe situații, Cabala își va trimite agenți în ambele tabere, creând impresia și declarând că națiuni puternice participă la acțiunea de pacificare în numele unor organizații specializate, precum Națiunile Unite sau NATO.

Din toate aceste aranjamente și acorduri va avea de câștigat totdeauna Cabala profundă.
Același lucru se va întâmpla într-un număr nesfârșit de variante și metode pe care le aplică Cabala, în funcție de ceea ce este necesar, adaptat la fiecare situație. Nimic nou, dar trebuie să menționez aspectul în context cu situația momentului.
Trebuie spus că unele dintre războaiele de mică anvergură, între națiuni fără importanță pentru controlori, pot avea un element de interes real pentru Cabală, care o va determina să se implice. De obicei se întâmplă aceasta dacă există anumite interese privind resursele țărilor beligerante sau manifestări de nesupunere față de Cabală a unuia sau celor doi conducători (șefi de stat) ai țărilor respective. Regulile acestea sunt impuse, de obicei, prin organizații recunoscute, precum Națiunile Unite, sau prin organizații secrete masonice ori Illuminati, care-și exercită influența prin membrii lor de grad inferior care, în marea lor majoritate, execută odinele fără a ști precis care este scopul lor real.
În cele mai multe cazuri, războaiele locale sfârșesc cu impunerea la conducerea statelor implicate a unor marionete, care vor executa orbește indicațiile unor șefi necunoscuți. La sfârșit, de fiecare dată, se va spune că „democrația” a fost instaurată sau, după caz, restaurată, spre marea bucurie a plebei care chiar va crede că totul s-a încheiat cu bine, chiar dacă conflictul a avut niște costuri (pentru, ei, evident).

Trecerea la un conflict mai mare.
Când apare și se escaladează un conflict de orice natură între națiunile mai importante (aflate, evident, tot sub controlul Cabalei) natura războiului va fi diferită. Diferită dar evidentă pentru cei care au ochi de văzut și minți de analizat.
Din punctul de vedere al unui extraterestru observator, totul este evident, iar populația Pământului ar trebui să fie capabilă să ia în considerare și să știe acest lucru pentru propria ei supraviețuire, deoarece ceea ce voi spune în continuare nu este o „teorie”, nici o „proorocire”, nici o concluzie bazată pe logică, ci pe fapte ciclice de necontestat.

Când Cabala profundă controlează ambele națiuni aflate în conflict, sau ambele grupuri de națiuni, totul este planificat dinainte, totul se supune unei agende anterioare pe care Cabala le gândește și le are în pregătire, cu ani în urmă, cu decenii sau chiar cu sute și mii de ani în urmă.

Acest lucru este de neconceput pentru populația terestră medie care trăiește de pe o zi pe alta, primindu-și salariul din două în două săptămâni sau o lună. Omul obișnuit știe ce va face săptămâna următoare, și nu prea are un plan pentru întreaga sa viață.

De asemenea, având o percepție temporală finită, majoritatea populației umane nu va înțelege de ce sau cum un grup poate elabora planuri cu atâția ani înainte, chiar și generații în viitor; și asta pentru că ei nu văd cum cei „de la putere” vor putea beneficia de anumite avantaje peste timp.

Aici intervin elementele non-umane care controlează Cabala profundă, și care au o longevitate mult mai mare decât oamenii.

Așadar, un conflict între națiuni mari și (totdeauna) sub controlul Cabalei nu va prezenta niciun interes politic, economic sau strategic real, așa cum i se spune populației civile.

Toate discuțiile despre geopolitică, economie și dominația corporațiilor transnaționale, monopolul asupra resurselor naturale etc. sunt doar propagandă a Cabalei care urmărește ca, prin asemenea evenimente, să distragă atenția lumii voastre de la adevăratele motive urmărite de Cabală.
În primul rând, voi trebuie să știți și să fiți convinși că întunecații, Cabala, controlează totdeauna ambele părți în dispută, până la nivel suprem.
Este un joc psihic pe care l-au jucat de mii de ani, iar motivele reale pe care le voi prezenta mai târziu în același text, le voi repeta de dragul clarității a tot ceea ce încerc să explic.

Ei doar fac populația să creadă că două sau mai multe națiuni mari, au dezacorduri ireconciliabile între ele, care au dus la abandonarea diplomației și trecerea la război ca singură și ultimă modalitate de a rezolva disputa. Oamenii, populația umană, vor crede ceea ce le spun conducătorii lor, pentru că așa sunt programați, acesta fiind de fapt pactul indestructibil dintre cei care controlează și-i stăpânesc.

Se nasc, sau sunt ajutate să se nască, tot felul de dispute și neînțelegeri între vecini puși pe scandal care enervează și implică o comunitate. Populația umană medie va transfera aceste conflicte, acest mod de a gândi, sferelor ierarhic superioare, amplificând și alimentând nemulțumirile și conflictul
Dar realitatea este foarte diferită.
În vederea exploatării energetice a colectivităților, dar și pentru diverse avantaje economice, controlorii induc sămânța disensiunilor în masa mare a populației (producătoare de energie) pentru ca prin tehnici de geo-inginerie, să pregătească războaie între două sau mai multe națiuni pe care, ei înșiși, le controlează complet și prin care își asigură dominația pe termen nelimitat. Vreau să accentuez: COMPLET.

Este cazul nenumăratelor războaie din trecut, care cele mai recente fiind Primul și Al Doilea Război Mondial, conflictul din Vietnam și, mai ales, Războiul Rece.
În timpul Războiului Rece, populația lumii a fost făcută să creadă că existau două mari blocuri de putere care doreau să-și impună dominația politică și economică asupra Pământului, menținând o amenințare latentă constantă de anihilare reciprocă, prin folosirea armelor nucleare, cunoscută sub numele de „MAD”.( Mutual Assured Destruction-Distrugere totală reciprocă).
Cu acest sistem de impunere a ideilor-controlul minții asupra populației umane planetare, ei pot ține lumea într-o permanentă îngrijorare și suferință constantă și, în felul acesta, își impunând controlul.

Acest model bilateral extrem a provocat dualitățile : Bun-Rău, Negru-Alb etc. în mintea populației umane. În ceea ce privește tărâmul economic, ei pot justifica și menține industria de arme la niveluri uriașe, și diversifica producția de mașini competitive..
La tot acest sistem se adaugă practicile și predicile religioase care reușesc să țină turma unită și puternic îndobitocită, gata să se sacrifice pentru țeluri „ înalte” precum „apărarea patriei și intereselor naționale”

În timpul unui război de acest fel, ca exemplu cel de al Doilea Război Mondial, Cabala profundă a Illuminati a controlat (și încă o face) ambele părți: Aliații și Axa. Aceiași bancheri au finanțat ambele tabere, precum au fost Ford Motor Company, General Motors și fabricile de producție Chrysler, printre altele, care au produs motoare și componente pentru ambele tabere aflate în conflict.

Acele fabrici producătoare de moarte foloseau copii și femei care munceau din zori până în noapte pentru a produce muniție și arme necesare susținerii războiului în care mureau frații, soții și copiii trimiși, chipurile, să apere țara, să lupte pentru o cauză care numai dreaptă nu era.
Rezultatul operațiunilor militare în astfel de conflicte este deja planificat și deja convenit, iar liderii ambelor părți, care sunt măștile și marionetele Cabalei profunde, știu și joacă rolul impus de superiorii lor. Toate au fost și sunt controlate ierarhic prin sistemele de comunicare, prin orientare economică adecvată, cu stricta impunere a regulilor și legilor Societăților Secrete.
Motivele izbucnirii oricărui război sunt complet prefabricate și impuse prin intermediul propagandei de război în mass-media. Orice război va adânci controlul asupra maselor măcinate nu numai de actul războiului în sine (militari și populație civilă omorâtă) dar și de distrugerile materiale care vor deschide un larg câmp de șantiere ale refacerii și reconstrucției, o „justificare” a lipsurilor materiale de orice fel, o restrângere a drepturilor populației în numele necesității de a impune ordinea și disciplina și de acceptare a penuriei provocată de război.

Războaiele sunt reale, suferința este reală, morțile și luptele sunt reale. Efortul de a învinge partea cealaltă este real.

Însă bătăliile și rezultatul lor sunt deja decise din timp..

Sunt deja planificate, deja se știe cine trebuie să câștige și cine să piardă, când și în ce scop. Este cinic, monstruos, stupid dar, din păcate, cât se poate de real (la nivel 3D)
Deci, încă o dată: nu numai războaiele sunt planificate din timp dar, tot din timp, se cunosc învinșii și învingătorii.

Învinșii și învingătorii în teatrele de luptă sunt în egală măsură cei care plătesc cu viețile lor, ale familiilor lor, ale societății din care fac parte. Câștigătorii sunt mereu aceiași și pe ei, de obicei, nu-i cunoașteți, decât cel mult la nivelul conducătorilor de stat care, la rândul lor sunt marionetele unui foarte restrâns grup de indivizi care știe deja cine câștigă și cine pierde.

Ei vor înfrunta o armată care apără o regiune împotriva unui invadator. Ei știu deja cine trebuie să câștige. Și știu care parte are mai multă putere, unde când și cum să declanșeze intervenția militară, căci „dincolo” au deja pe cineva care informează. O strategie bună asigură un rezultat bun.
Dar, deoarece lupta și spiritul uman sunt imprevizibile, uneori lucrurile nu ies așa cum și-a dorit Cabala.
În aceste situații, generalilor li se dau ordine ce și cum să acționeze; la rândul, marionetele Illuminati execută ceea ce le comandă vârful Cabalei.
O armată care era în avantaj, ocupa poziții cheie, și se putea preconiza că victoria le va aparține, poate să piardă bătălia dacă primește un ordin irațional și chiar prostesc de a se retrage de pe câmpul de luptă, din motive pe care comandanții mărunți nu le pot înțelege.
Aceste tipuri de ordine, care pot transforma o situație favorabilă într-un dezastru, vor fi analizate mai târziu și se va concluziona că a fost o greșeală de interpretare sau de acțiune din partea executanților, erori tactice, se va explica (deși acestea au costat multe vieți, strategie și tehnică militară.
Un exemplu în acest sens ar fi înaintarea forțelor germane în timpul invaziei împotriva Uniunii Sovietice, unde nemții au insistat să cucerească cu orice preț orașul Stalingrad. Istoricii moderni cred că înverșunarea lui Hitler de a cuceri acel oraș s-a datorat doar faptului că purta numele lui Stalin.

Realitatea era însă alta: „păpușarii” hotărâseră, prin acest asediu, care a durat 5 luni, o săptămână și 3 zile (23 august 1942 – 3 februarie 1943) să decimeze forțele germane, să le reducă capacitatea și puterea de înaintare și să întoarcă războiul în favoarea Uniunii Sovietice, deoarece așa era programat ...din timp. Jertfe umane?...eh, parcă asta contează !!
Asta s-a repetat mai târziu în partea de sus a Rusiei, în bătălia și asediul Leningradului (septembrie 1941 - ianuarie 1944).

De ce Rusia trebuia să câștige? Deoarece Rusia era și este încă sub controlul complet al Cabalei profunde care avea ca Rusia să iasă din război victorioasă din punct de vedere militar, economic și social-ideologic, pentru a se putea pregăti pentru următoarea fază a planurile controlorilor: Războiul Rece.

Deci, indiferent de efortul enorm al soldaților de ambele părți, indiferent de tipul și eficiența mașinii de război, indiferent cine are cele mai bune tancuri, indiferent cine are cele mai bune avioane, indiferent de cine are cei mai buni piloți, indiferent câți morți se vor înregistra, câți vor fi mutilați, câte familii vot fi distruse, câți oameni rămân cu tulburări de stres post-traumatic, indiferent de spiritul uman și pasiunea lor de a-și apăra ființa ori țara, familiile, casa, națiunea, rezultatul va fi cel prevăzut anticipat. Pentru că totul este deja planificat dinainte, cine câștigă și cine pierde, de ce, când și cum se va încadra în evenimentele care urmează.

Războaiele sunt foarte reale, la fel ca și consecințele pentru populația generală, militară sau de altă natură. Dar motivele pentru care se programează și se dezlănțuie asemenea războaie nu este știut decât de cei de la vârful Cabalei.

Asta se întâmplă de mii de ani, nu este nimic nou. La aceasta se adaugă și faptul că mai târziu în „istorie” ceea ce a fost și cum a fost este altceva, care nu are nicio legătură cu realitatea diferită de cum va consemna istoria, și asta comandată.
Motivul creării unui război va fi întotdeauna același: geo-ingineria asupra populației, controlul numărului oamenilor și exploatarea spiritului uman la toate nivelurile.

Cine cauzează toate acestea?
Cei care beneficiază de suferința umană pe toate planurile, cei care „mănâncă” energia creatoare de manifestare a realităților venite de la ființe care au legătură cu Sursa Originală, oameni adevărați.
Aceste ființe nu pot exista singure, pentru că sunt
egregori ai creației umane, manifestată direct ca urmare a concentrării atenției creatoare a ființelor umane.
Frica concentrează toată atenția asupra obiectului acelei frici, orbind rațiunea și viziunea de jur împrejur. Acesta este Lush (opulența). Nu este o substanță în sine, așa cum ar fi adrenochinone, deși sunt, desigur, înrudite. Ar putea fi văzută ca o substanță, atunci când este analizată din punct de vedere eteric.
Concentrarea creativă asupra manifestării realității formată prin frică este foarte puternică, tocmai datorită concentrației sale orbitoare. Fără aceste energii, astfel de entități ar dispărea, pentru că ele nu pot supraviețui prin propriile lor forțe sau abilități. Au nevoie de suferința umană pentru a se întreține cu produsul minții umane. Manifestarea directă a tuturor fricilor concentrate într-o singură formă de entitate. Dacă încetați să le acordați atenție, ele se vor dizolva.

Unde sunt și cine sunt ei, mai exact?
Sunt peste tot în lume și sunt energii care se manifestă ca ceva anume doar în anumite momente, când condițiile sunt propice și vor fi întotdeauna propice doar prin concentrarea directă a atenției creatoare a oamenilor. Când fobia, teama oamenilor se generalizează și ia proporții de masă, concentrarea fiind pe un anume fapt, o acțiune (războiul, de ex), entitățile vor acționa și își pot chiar face apariția sub forma de demoni, sau entități mai mult sau mai puțin definite.

Identificarea cât mai exactă a acestor entități malefice:

Calea de interferare se creează atunci când oamenii încep să se comporte ca ne0amrenii.
Acel prag de interferență, de interacțiune se realizează între omul devenit ne-om și entitatea malefică.
Problema este de natură genetică, pur umană, în sensul că oamenii, dacă nu sunt atenți și acționează „fără suflet” sau se victimizează, pentru a obține un câștig nemeritat, devin prăzi ușoare entităților care nu vor întârzia să-i interfereze și să pună stăpânire pe ei. Umanitatea este preferata entităților malefice și datorită faptului că este un conglomerat de rase, cândva extraterestre, (mulți având suflet) care au o legătură cu Sursa Primordială.

https://www.swaruu.org/transcripts/what-are-wars-all-humanity-should-know-this-athena-swaruu

3 comentarii:

  1. Da, este excelent spus, nu stim cum ii vom infrange pe acesti ticaslosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca-i vom putea infringe!TOATE celelalte 5 sau 6 Lumi de dinaintea Lumii acesteia,in ciuda super-tehnologiilor de care dispuneau,mult deasupra celor din zilele noastre NU au reusit sa-i infringa si au sfirsit,TOATE,prin distrugerea lor!Aceeasi soarta sunt sigura ca o va avea si Lumea aceasta care,dupa cele studiate de mine se va sfirsi prin foc...

      Ștergere
  2. FAINĂ CONFIRMARE ȘI CLARIFICARE - ȘI AȘA ESTE, ȘI-ȚI MULȚUMESC PENTRU POSTĂRI !

    RăspundețiȘtergere