Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 septembrie 2022

Y14- Mesaj extraterestre din Pleiade (Taygeta): Oameni neadevărați (II)

Autor Gosia de la Cosmic Agency
Publicat în 23 0ct.2018
Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua)


Gosia: Deci intră și ies din existență? Dar ireali?
Swaruu (9): Ei fac pentru tine, da. Chiar și cei adevărați o fac. Cei ireali, cu atât mai mult! Nu există trecut, nu există viitor, există doar acum. Ceea ce vezi este ceea ce este acum. Orice altceva nu este real sau ireal, totul îl aveți în minte.
Faptul că poți suna pe cineva se datorează faptului că îl ai în memorie, în mintea ta sau în memoria telefonului, dar cei mai mulți dintre ei, dacă îl uiți, nu vor mai fi reali pentru tine. Mintea ta, percepția ta, modul tău personal de a vedea lumea, Universul, este tot ce există. 

Pentru tine, tu ești tot ceea ce contează acum, și faci real orice intră în atenția ta. Tot restul, nu există.
Ceea ce vreau să spun este că doar lucrurile care sunt relevante pentru tine există în lumea ta. Restul, nu. Aici intră în joc oamenii ireali. Sunt ireali pentru tine pentru că nu sunt relevanți pentru tine și pentru viața ta!
Gosia: Și dacă devin relevanți... asta-i va face reali?
Swaruu (9): Dacă amândoi acordăm suficientă atenție acestui concept în Matrix, în cele din urmă se va manifesta. Da, atunci va deveni real. O atenție-energie suficientă se va manifesta în realitatea ta suficient ca să o vezi, să o pipăi etc, adică să o identifici cu unul sau mai multe din simțurile tale.
Gosia: Înțeleg.. oarecum vag dar surprinzător ca logic.. Deci, dacă acord suficientă atenție și relevanță persoanei care nu este reală.. o fac reală?
Swaruu (9): Experiența acelei persoane va deveni reală pentru tine, dar persoana respectivă va fi în continuare fie falsă, fie reală.

Gosia: Trebuie să recunosc că acest subiect este mult mai complicat decât credeam. Am crezut că este suficient ca ei să fie reali din punct de vedere fizic, biologic... cu sau fără suflet. Un fel de portaluri organice. Dar, biologic „reali”. Din conversația noastră văd că multe sunt construcții pur mentale... care dispar la un moment dat. Nu există biologie acolo.
Swaruu (9): Ok, să vedem asta dintr-un punct de vedere pur metafizic sau conceptual-spiritual, și fără Matrix. Tu, Gosia ești singură pe Pământ, nimic altceva nu există din punctul tău de vedere. Nu poți accesa alte persoane. Concentrează-te pe identitatea ta, pe punctul tău de vedere al Eului tău. Apropo, mama ta este acolo cu tine acum?

Gosia: Nu.

Swaruu (9): Nu, deci ea există undeva? Sigur în mintea și memoria ta.

Gosia: Ea există în Polonia.

Swaruu (9): Ok, asta e în mintea ta pentru că Polonia nu există, din moment ce nu ești acolo, nu vezi nimic din ea. Tu doar presupui că există. ESTE numai ceea ce vezi ori simți în acest moment. Camera în care te afli există doar atâta timp cât îți concentrezi atenția asupra ei, asupra a ceva din ea. Tot restul lumii este ținut, este viabil doar în mintea ta. Nu există Lume, există doar ideea pe care o ai care îți spune că există o Lume dincolo de cameră..

Gosia: Dar am fost acolo înainte să aflu despre tine. Tu nu erai în mintea mea, dar erai acolo. Vrei să spui că asta se referă, probabil, la diferite universuri paralele?

Swaruu (9): Și asta este doar o idee. Și da, la fel. Acesta este adevărul din perspectiva ta, din universul tău paralel. 

Ceea ce vreau eu să spun este că tot ce există, ești tu. Asta vreau să-ți transmit. Tu, Gosia ești tot ce există. Orice altceva ești și tu. Toți ceilalți oameni înseamnă „tu”, la fel și stâncile și copacii. Tu ești Sursa. Tot ceea ce este, este în capul tău.

Gosia: Da, asta simt și vine, cred eu, de la cel mai înalt nivel de conștiință. Ar putea fi greu pentru mulți oameni să înțeleagă asta. Îmi fac griji că ceea ce ar putea simți nu ar fi foarte comod pentru viața lor. O contemplare filozofică și abstractă foarte înaltă a ceea ce este realitatea.

Swaruu (9): Dacă ar putea să înțeleagă asta, viețile lor s-ar schimba brusc în bine și toate problemele Lumii ar înceta să mai existe. Așa stau lucrurile. Deci nu are rost să simți vreo separare deoarece totul ești și tu.

Revenind acum la oamenii ireali. Din perspectiva a ceea ce percepi tu, Gosia, ce sunt acei oameni pe care îi întâlnești pe stradă și pe care nu îi vei mai vedea niciodată sau doar în mod limitat?

Pentru tine , ei nu sunt altceva decât energie potențială. La fel ca o postare sau o cabină telefonică. Nicio diferență în afară de sensul pe care i-l dai tu.. Pentru tine și lumea ta, care ești, tu ești singura care există. Întreaga lume din afara ta vine din cele cinci simțuri ale tale limitate. Nu sunt altceva decât impulsuri electrice interpretate de programul minții tale; program pe care l-ai realizat cu experiența ta de viață.

Asta e doar o interpretare subiectivă și unică pentru tine. În cazul tău, acolo în 3D, nimic altceva nu există decât tu. Este posibil să interacționați cu oameni care arată reali, deoarece stimulii celor cinci simțuri ale tale sunt aceiași cu cei pe care îi are o persoană reală. Dar, totul este în mintea ta.

Gosia: Îmi propui să accept ideea că până la urmă cel care analizează trebuie să accepte că totul și toate se află în el ? Că nu există nimeni și nimic în afara lui. „Nimeni nu este real în afară de mine, eu cel în care se regăsește totul.”

Adevărați sau nu, toți sunt eu. Totuși, tu îi numești pe unii ireali. Care mai este atunci diferența între un individ real față de unul ireal ? De ce îi numești pe unii reali și pe alții ireali, dacă oricum totul este în mintea mea. Care este deci diferența în mintea mea dintre o persoană reală și una nereală?

Swaruu (9): Interacționând întâmplător cu ceilalți, nu poți face diferența, decât dacă interacționezi cu ei la un nivel mai profund. Cei falși sunt cei profund încorporați în sistem. Adică cei care se aliniază spășiți, care acceptă orice situație indiferent cât de umilitoare ar fi, dar care apără sistemul.

Nu este nimeni acolo, din punctul de vedere al existenței sufletelor, acolo este gol, totul este înlocuit de un program. Celălalt este cel care are o experiență fizică acolo. Nu poți observa decât dacă cealaltă persoană oferă un indiciu, dă un semnal că este acolo, în interior. Dar, amintiți-vă, acestea vă afectează în același mod și, din acest motiv, toți și toate trebuie tratate cu același respect.

Gosia: Dacă se practică în fizic o tăietură, vor sângera? Acesta ar putea fi testul edificator ?

Swaruu (9): Da, vor sângera căci și asta face parte din program. Dacă îi dai un pumn în nas, el te va întreba alarmat: „Ce dracu te-a apucat, omule?” (Îmi pare rău că folosesc acest argou). Da, și asta face parte din program.

Gosia: Animalele pot fi ireale?

Swaruu (9): Da, la fel ca și cu oamenii. Chiar în aceeași specie, unele pot fi reale, altele nu.

Știu, acest lucru poate fi șocant: mulți oameni adevărați se căsătoresc, au copii, iubesc și trăiesc alături cu oameni ireali. Unii dintre acei oameni ireali pot deveni portaluri prin care vor putea pătrunde entități. Încă și mai interesant este faptul că, într-o anumită experiență (viață) un individ ireal poate deveni o persoană reală iar o persoană reală poate să devină ireală (să-l părăsească sufletul; n.m.)

Gosia: Da, mi-ai spus că e posibil să-și pierzi sufletul.

Swaruu (9): Vă puteți pierde conexiunea cu sinele vostru superior. Uneori, sufletul își părăsește corpul, definitiv sau pentru o perioadă, căci el nu poate accepta să fie maltratat sau înspăimântat, nu poate trăi prea mult într-un corp care și-a micșorat inadmisibil de mult nivelul vibrației. În asemenea situații el poate să plece definitiv, în alt plan sau va rămâne prin preajmă, vizitând din când în când corpul, pentru a-l încuraja sau doar pentru a constata dacă s-au realizat îmbunătățiri, care să justifice revenirea lui în corp. 

 Depresia și panica sunt două stări care pot face sufletul să iasă din corp. Dar mai este un motiv pentru care sufletul poate să se hotărască să-și părăsească corpul fizic: plictiseala, monotonia, lipsa oricărui țel. În aceste cazuri, sufletul își poate pierde complet interesul de a rămâne într-o asemenea „locuință” sărăcăcioasă și sordidă, unde niciodată nu se întâmplă nimic.

Gosia: Vrei să spui că un corp fizic poate funcționa fără suflet? Am crezut că tot ceea ce trăiește organic și simte, conține în el neapărat un suflet? Acum aflu că o persoană care a fost reală își poate pierde sufletul, continuând totuși să trăiască biologic ca ființă vie !

Swaruu (9): Da, dar aceste ființe nu mai sunt viabile nici măcar biologic, sunt mai mult asemănătoare hologramelor, „oameni” ai Matrix-ului. Dacă cercetezi cu atenție vei putea afla de existența unor asemenea, să le zicem, vietăți, dar un corp biologic real, vitalizat, nu poate funcționa fără suflet. Pur și simplu nu poate. Ele continuă să se miște de colo colo, să încerce să facă câte ceva dintr-o obișnuință depășită, stau  agățate încă de un fir subțire (firul argintiu, de care știi). Asemenea ființe sunt vulnerabile, primele care se îmbolnăvesc (mai ales de cancer ori demență, Alzheimer etc). Încheierea experienței lor este precipitată, căci nimic util nu se mai poate aduna în bagajul lor de cunoaștere.

Gosia: De unde poți ști dacă mai ești „real” sau nu?

Swaruu (9): Este o cunoaștere interioară. Este „scânteia vieții”. Afli care este situația și din lipsa de interes pentru viață. Lipsa dorinței de a mai trăi.

Gosia: Bine. Și ce se întâmplă cu copiii rezultați din relația dintre un real și un ireal?

Swaruu (9): Unii pot fi ireali, alții reali. Până la urmă experiența este ceea ce contează, așa cum am spus mai devreme.

Gosia: Oamenii ireali pot avea sentimente de iubire? Pot simți dragostea?

Swaruu (9): Totul este o emulație (cred că „imitație”; n.m.). Dar pentru a observa pe deplin ce se întâmplă, probabil că ai nevoie de un punct de vedere 5D.

Gosia: Și dacă ajungi să iubești o persoană ireală?

Swaruu (9): Poți. Și asta se întâmplă frecvent. Dacă asta te împlinește, are sens. Totuși, după părerea mea, niciodată nu vei fi suficient de împlinit dacă nu ești cu un partener adevărat. Dihotomia despre toate acestea este că oamenii pot fi atât ireali, cât și reali pentru tine, cel real.

Gosia: Portalul organic aici este înțeles ca ceva mai negativ, folosit de Arhonti. Chiar așa?

Swaruu (9): Este corect. Aceștia sunt cei care folosesc cel mai mult portalurile organice (trupurile). Dar nu numai.

Gosia: Sunt și unele reptile ireale?

Swaruu (9): Da, la fel e și pentru ei. Unele reale, altele ireale.

Gosia: Și reptilele manifestă Matrix-ul? Au ei puterea asta?

Swaruu (9): Da, dar nu tocmai. Nu pot pentru că nu sunt în întregime în Matrix !

Gosia: Unde sunt?

Swaruu (9): Ei sunt în spatele societății, nu în societate. Ei manifestă Matrix prin oamenii influențați (interferați).

Gosia: Este posibil ca unii oameni reali care par matrixați să fie ființe pământești, oameni cu toate atributele, dar care, pur și simplu, să nu fie interesați de chestiuni superioare (spirituale), deși nu sunt fără suflet (ireali)? 

Swaruu (9): Da, poate fi și această situație. Majoritatea sunt oameni reali în Matrix și trăiesc cât de bine pot în el, trăiesc și  sunt în experiență. Ei sunt, de asemenea, influențați de arhonții care le șoptesc lucruri. Ei vor crede mereu că  fiind ca propriile lor gânduri.

Gosia: Care este scopul acelor oameni ireali? Ai spus odată că a fost pentru a instiga reacția emoțională în oamenii adevărați. Puteți spune ceva mai multe despre scopul în care sunt aici? În afară de menținerea Matricei?

Swaruu (9): Scopul este același pentru orice decor ca într-un film. Pentru a-ți oferi fundal pentru tot ceea ce vrei să trăiești. Sunt complemente. Suplimente într-un film. Ei nici măcar nu sunt oameni; sunt doar energie care arată ca oameni. Aceeași energie arată uneori ca un stand de ziare sau un coș de gunoi. Nu este diferit. Pentru a-ți oferi mai mult context poveștii tale. Dar toate sunt în mintea ta literalmente. Și da, pentru a instiga un răspuns emoțional în tine. Adică să dai condiment „sosului” vieții tale. Fă-l semnificativ ca experiență.

Gosia: Sunt proiectate strict din mintea noastră sau este implicată tehnologia de pe Lună? Ca și cum ar fi holograme sau ceva proiectat de acolo.

Swaruu (9): Practic, mințile voastre le creează. Dar apoi Matrix îți citește gândurile și proiectează totul. Mintea ta este mult mai puternică decât îți poți imagina. Nu mă satur să spun că ideea că ești limitat este singurul lucru care te limitează, pentru că poți crea orice, tot ce trebuie să faci este să-ți permiți să faci. Tu ești Sursa. Nici măcar nu faci parte din Sursă, așa cum spun mulți de pe Pământ. Tu ești Sursa..

Gosia: Așa simt și eu.; m-am simțit mereu așa. Eram însăși Sursa în mișcarea creativă.

Următoarea întrebare este legată de copiii care mor undeva în Africa, de exemplu, unii dintre ei sunt ireali?

Swaruu (9): Da, sunt ireali. Unii pot fi reali printre ei dar în marea lor majoritate sunt dintre cei fără suflet (ireali). Rolul lor este de a arăta ce nu trebuie să existe în lume. Deși nu fac parte din viața voastră, ei vă reamintesc ce nu ar trebui să creați (foamete, umilință, boli).

Gosia: Ok, ultima întrebare despre oamenii ireali: o ființă ireală poate deveni reală dacă are permanent un comportament prin care promovează binele, sunt buni, înțelegători, compasivi? Vor putea obține un suflet?

Swaruu (9): Da, pot primi un suflet. În principal ca un walk-in. Asta pentru că ei sunt adevărate portaluri. Determinantă este frecvența de vibrație pe care și-o mențin ridicată.. Frecvența lor depinde de rolul pe care îl pot primi de la oamenii reali cu care relaționează. .

Gosia: Dar dacă nu sunt corpuri biologice... cum pot deveni brusc astfel („oameni în carne și oase”), după ce intră?

Swaruu (9): Ei pot avea dintr-o dată corp biologic pentru că tu și celelalte ființe adevărate ați manifestat asta pentru ei (nota C.M.: sincer, nu prea înțeleg !?). Atât de puternici sunteți voi, oamenii reali (cu suflet).

https://swaruu.org/transcripts/not-real-people-extraterrestrial-message-from-pleiades-taygeta-7

8 comentarii:

  1. NOTA!
    Astazi,14 septembrie 2022 au inchis Blogul Dlui.Marius SUMEDREA, "BUREBISTA 2012-ADEVARUL VA VA ELIBERA"!!! Sa nu ma-ntrebati CINE si DE CE,caci voi cei putini care inca mai ginditi cu capetele voastre cunosc aceastea foarte bine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai rău este că nu ai cui te plânge

      Ștergere
    2. Ati ramas Dvstra...caci restul blogurilor nu sunt decit simple "portavoci" ale Ocultei...

      Ștergere
  2. https://luminaadevarului.com/?fbclid=IwAR2Qq4YYmkEaTT57IhBCMYIF161UU0fqfwJZ315MTudh6XZ_I9KqFI1OY20

    RăspundețiȘtergere
  3. Linkul de mai sus este noul site al domnului Marius

    RăspundețiȘtergere
  4. https://luminaadevarului.com/?fbclid=IwAR2Qq4YYmkEaTT57IhBCMYIF161UU0fqfwJZ315MTudh6XZ_I9KqFI1OY20

    RăspundețiȘtergere
  5. Blogul Lui Marius Sumedrea a fost închis chiar acum. Deci suntem din ce in ce mai putini care mai misca ceva in continuare.tot ok ca de obicei

    RăspundețiȘtergere
  6. cred că va reânvia ca ”Pasărea Phoenix” ! și Spor în toate bune !

    RăspundețiȘtergere